6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3711 Jah, köszi, kicsit dekoncentrált vaok mostanában. -
Nyiri #3710 Amugy kiraly az Icarus. Varom a folytatast.
En most egy vigjateksorozaton gondolkodom vagy valami brutalis rambo 3000 ahol csak gyilok ezerrel (termeszetesen komoly tortenettel). -
Nyiri #3709 A jatek eszreveszi ha valaminek a folytatasat csinalod? Varhato nagyobb bevetel, vagy olyan kritikak melyek az elso reszhez hasonlitjak? -
#3708 Erre ment:
"Post Production-ban lehet mozgatni a "mellékszereplőket", vagy normál forgatás közben is?"
Erre én mondtam, hogy nem (nem lehet PP-ben), de nem probléma, mert akámikor újra lehet forgatni. :-) -
#3707 ?
Ez gondolom nem nekem ment. :) -
#3706 Nem, de akármikor újraforgathatom. :-) -
#3705 Ja, kiköpött George Lucas , hányszor fogja még eladni az Icarust? Díszdobozban, DVD -n, Platina kiadás stb.? -
#3704 Textúrák átszerkesztésére, új hajak, sminkek készítésére és hasonló nyalánkságokra is majd csak valami segédprogival nyílik lehetőség?
Mert anno írták, hogy textúrákat pl. lehet majd simán szerkeszteni, de én még nem jöttem rá hogyan... :? -
#3703 "Maximum az ajtó mellé berakhattam volna egy robotot..."
Post Production-ban lehet mozgatni a "mellékszereplőket", vagy normál forgatás közben is? -
Nyiri #3702 BAZZ!! MAR TE IS REMAKELSZ??? :)
Igazi halivudos vagy :D -
#3701 Nah, kicsit megint olvasgattam hivatalos fórumon, egyenlőrre minden jel arra utal, hogy még novemberben tervezik kiadni az SDKt.
Addig amúgy már 1-2 júzer méjd mod progi már van, konkrétan eztot találtam csak. -
#3700 Nincs "odamészahovamondom" akció. Mondhatod neki, hogy fusson át a díszleten és majd PP-ben úgy vágod, hogy jó legyen. -
zizzenet #3699 Ne felejtsétek... #3684 -
#3698 mivel írtad, hogy te már 2050 körül jársz, te tudsz már ilyet --> #3675 -
#3697 Tudnátok segíteni, hogy mi kell ahhoz, hogy sandboxban legyen Academy Awards szerű gála? -
#3696 Nem is vettem úgy, csak monstam, hogy most ezt inkább passzolom. :-)
Serpa: elméletben igen, gyakorlatban majd meglátjuk. :-) -
Rossi1 #3695 Csaó!
Nekem én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a van-e lehetőség átcsábítani színészt vagy rendezőt más stúdióktól és ha igen akkor hogyan, mert erre még nem jöttem rá.... egyébként szerintem az utóbbi idők legjobb játéka..... -
#3694 SDK orvosolhatja majd? -
#3693 Nem szeretném, hogy úgy vedd, hogy utasítást adtam, vagy bármit is elvárnék. Csak egy ötlet volt, remélem nem vetted tolakodónak. -
#3692 Már csinálom a FAQ-ot, abban elég infó lesz, amivel el lehet igazodni. Az utóbbi időben nagyon nem vagyok benne az ilyen ismertetőírósdiban. -
#3691 Nem lehet újat építeni díszletekből? Épületekből lehet. :( -
#3690 Na szóval. Már megvan a játék szombat óta, de cska ma lesz időm vele komolyabban foglalkozni. Folyamtosan kvetem a fórum alakulását, elég sok kérdésemre választ találtam, anélkül, hogy fel kellett volna tennem. Viszon most lennegy kérdésem Hmudához. Nem lenne kedved írni egy ismertető félét? Szerintem elég sok embernek segítenél Vele, és szerintem lenne rá igény is rendesen. Persze, csak ha időd engedi.
Ennyit akartam. További jó játékot mindenkinek. -
#3689 Naná, csak valamiért a tisztelgés totál kimaradt a játékból. :P Maximum az ajtó mellé berakhattam volna egy robotot, aki bejelenti, de az meg hülyén néz ki. -
#3688 lenne még egy észrevételem.
első mondatnak annak kéne lennie (sztem) amikor a kapitány bejön, hogy: "Kapitány a hídon" és tisztelegnek.
de lehet, hogy gondoltál már rá. -
#3687 Natúr gonosz/őrült/klisés kacaj? :D
Amúgy jobb lett, csak kár, hogy a kézírás betütípus elég nehezen olvasható... -
#3686 Azt csak hirtelen felindulásból írtam, mert kellett oda valami de még ez is hülyén hangzik. -
#3685 a zene télleg jobban passzol.
#3603 as hszban az utolsó mondatom továbbra is fennáll.
már nincs a zsebükben a földi rendsőrség?
:) -
zizzenet #3684 Tapasztalatokra alapozott vélemények érdekelnének. Mennyire gagyi a gazdasági rész? "Ki nevet a végén?" vagy "Monopoly"? Írnátok a lehetőségekről, a menedzselés (pénzügy, marketing, PR) folyamtáról? Amolyan pro és kontra értékeléseket? -
#3683 meglessem. :) -
#3682 Kicsit megbuheráltam az Icarus első részét. Jobb a zene, átdolgoztam pár helyen a feliratokat és high-ba lett lerenderelve (online-ban néha alig lehet elolvasni a feliratokat). Majd talán ma nekiállok a következő résznek.
Icarus -
#3681 Nem, próbáld ki. :) -
neonlaci #3680 én spec a keresést használom lennt. ugy kidob pár dolgot, pl ha pisztollyal akarom h. löjjenek akkor pistol search vagy gun egyéb alternatívák. és a többi az bizony ujjabb jelenet meg válogatás, de nem olyan tul sokmindenböl. kissé könnyebb. bár nem tom h. sikerült e igy jó filmet csinálnom.még nem sokan sasolták meg. lehet ezért olyan hosszu míf egy 2 perces film mis ekészül, és ezlért nincs jobban elárasztva az oldal:D -
val kilmer -
#3678 nincs a jelenetek kiválasztásánal vmi preview? mert nekem ez így nem megy
kiválasztok egyet, megnézem, nem jó, akkor újra helyszin, keresgélés
és amit szeretnék az richtig nincs benne
szal le a kalappal azok előtt, akik ezzel az eszközzel is frankó filmeket tudnak csinálni
ti hogy csináljátok, van vmi trükkje? -
#3677 de ez nem csak akkor van amikor már a szereplőválogatás folyik? -
neonlaci #3676 én még nem jöttem rá hogy lehetne:D de ha lessz benne zöld hátteres 3d-s film akkor biztos lehet majd.bár még én csak 1970 ben tartok.de az uutazását tuira meg lehet csinálnii:p -
#3675 olyat lehet csinálni, hogy egy térképen mutassa ahogy az illető "A" ból "B" be utazik? (átvezető animáció) -
neonlaci #3674 valaki tudna segíteni? a post iffice az mire jó?ugy halottam már valamilyen vágások meg egyebekre, de azt hogy lehet müvelmni? forgatókönyv kell oda? vgagy kész film vagy hoy müxik? helpelhjetek pls, persze megy a nélkül is de jó lenne tudni mire is van igazábol. -
#3673 Húzd a kurzort a kész script fölé, és akkor megmutatja, hogy a scene-k melyik helyszíneken lennének forgatva, még azt is megmutatja, hogy éppen használja-e valamelyik másik film jelenleg. Célszerű több forgatókönyvet legyártatni előre, és akkor majd azt használod fel, amelyik éppen megfelel helyszínek szempontjából. -
Paparazzi20 #3672 Ja,amúgy ehhez elég jó lenne majd egy magyarosítás is,van tervben vagy ilyesmi??