The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
<#banplz>#banplz>
jöjjön kiegészítõ :ÐÐÐ
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy kicsit termetes (50 M😎 de full minöség.
Jah a zene: Cole Hauser-Hello Zepp 😄
Tessék tölteni akinek a sávszélessége megengedi
Vampire Lady
ezt passzlom, ha saját magad irod ott te választod a helyszint meg mindent..
Nem Stage, hanem Set (a helyszín ahol forgatják a filmeket)
Arra gondoltam, hogy van 2 olyan setem, ahol comedy filmeket lehet forgatni. Az egyik az alap (az elsõ amit leraksz, nagyon primó), és egy új, aminek az a neve hogy Western Bank.
Ha csinálok egy Comedy scriptet mindíg az elsõ gagyi setet használják, és ezt a kritikákban meg is említik. Nem tudom hogy lehet beállítani, hogy használják a Western Bankot, a scriptírónál nincs olyan kategória hogy Western.
Azért kösz a választ!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy kérdésem lenne: hogy lehet kihasználni az új Stage-eket?
Pl. van két Comedy stagem, az alap, meg egy Western Bank. Csinálok egy Comedy scriptet, elõkészítem forgatásra, és ezek után mindíg az alap stagen forgatják le, az újat egyáltalán nem használják. Mi a teendõ?
amúgy nemtudom...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bár annyira nem vészes (még) a helyzet...
- elkészíted a filmet
- kész a film, kiadod(késõbb archiválod)
- kilépsz ottvan a Movieplayer vagy Video nemtomicsoda a menüben katt rá kiválasztod a filmet és ott szerkeszted, zene,hang(mikrofonos is) meg mindent ott tudsz.. még vágni is a filmbõl!
sok sikert 😉
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
football without ultras is nothing
2500+ 1giga ram 9800pro
sztem nem lehet, nekem is csak az alapok vannak meg..
azt probád esetleg ki, h starmaker-ben csinálsz egy nagytokáju alakot, ahhoz milyen testet generál 😄
Hmuda fogja karban tartani, de egyelõre õ is kiélvezi a játékot 😊
gamertag: kenobita
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere