The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Készül a játékhoz valami weboldal? Tudtok róla?
cenobite
Nem.

<#idiota>

gamertag: kenobita

Kandurex
És elérkezett a nagy nap! Végre kipróbálhatom! :) Yup! Nemsokára jönnek, mit jönnek?! Tömött sorokba özönlenek a KandurEX corporation filmjei <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bodesz
faq nemlesz???lehetnének tippek trükkök 5csillagos forgatókönyvhöz stb...rehabos tippek :D :D :D

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

quack
ami a dokumentsbe van the movies mappaba oda kell feltölteni (értelemszerûen a zenét a muscba) szerintem (nembiztos)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

a sztár nevét nemtom átirni a starmakerbe amit betöltök?

robotnyk
A rendezom egyik legnagyobb baja hogy az entoruage kicsi.
Ez ha joltom azt jelenti hogy kiseret. Hogy lehet neki assziszenst adni?

sohase értettem miért kerekitenek mindik, mirét nem lehet pl a grafika 8.8436474894543415 ? :DDDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Grafika: 8.8 / 10
Játszhatóság: 9.4 / 10
Játékélmény: 10 / 10
Hangok: 9.9 / 10
Írányítás: 9 / 10
% = 96% / 100%

ez mekorrrrra baromság volt..
a lényeg: cool :)

Lacc
Olvass vissza...
fistin
skacok, milyen lett a játék? tényleg perfektül megoldották a filmkészítést? de ugye nem cseszték el a legjelentõsebb részleteket sem benne?
véleményt!!!!!! :))

I.C.ram
Igen.... 3 nap alatt összehoznak neked egy magyarítást.
ha kész a film a menübe van egy opicó
ha saját sztorit irsz akkor ugranak be
hülye kérdésre hülye válasz: kék vibrátor is..
nincs

oops... ezt elfelejtettem:
van magyarítása???????????
Crokin
Zenét tuti lehet.

Figy, szarakszik a tárhelyem, inkább elküldöm mailben ha dobsz egy címet priviben.

Repatarurgyán

nekem a játék most lett meg és...hát....lene 1pár kérdésem:
1 hogy kell a filmet feliratozni???
2 hogy kell azt hogy a forgatáson mellékszereplõk is legyenek (csak ott állnak vagy ülnek isznak stb)
3 20003-ban lesz lézerkard???
Különben saját zenét képet stbt nemlehet berakni?

Zoltanoo
Szevasztok!

Milyen a játék, érdemes kipróbálni?
Crokin
Mindjárt fent van.

Repatarurgyán

vagy egyszerûen csak inditasz egy sandbox módot..

Crokin
Én szívesen gyártanék sztárokat, bejön ez az editor :)

Repatarurgyán

Sephi
Magyarul ha egy fullos filmet akarok en csinalni akkor vegig kene csinalni az osszes epuletet hogy unlock legyen nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jó ötlet! :) asszem megirom.. :DD

uhhdekirály vagy!!! :)
dokumentumok\the movies azt a két fájlt amien neve van a szinésznek becsomagolnád és feltöltenéd valahova!naon köszike :D

I.C.ram
Nincs valami olyan rejtett opció, ahol a filmben mindenben szabadkezet kapok? A szinészeket is én csinálhatom meg a filmhez, és nem kell a játékáltal generált szinékkel dolgozni?
Crokin
Itt van, ilyet sikerült csak.

Repatarurgyán

Lobsterman
ha lemegy a kaja/pia szint akkor bulimiások/alkoholisták lesznek. és akkor vagy detox, vagy ha annyira nem vészes, ne hagyd õkett enni/inni :D

Crokin
Aha, megvan.

Repatarurgyán

Crokin
Én csináltam egy morfi hasonmást, de nemtom hova menti a starmaker?

Repatarurgyán

amugy nem csak egy filems szavazós odlal lenne jó hanem pl egy oylan is (a msáik aloldalaként pl) ahova fel lehetne raknia star-okat mert ha egy szinészt valaki elég pro-n emgicsnál pl nem kéne mindenkinek azzal szenvednie,egy kis idõ mulva igy összes nagyobb szinész emglehetne mindenkinek :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem nagyon tetszik :D

áhh de az nemsikerül.. eddigcsa kiráju rivszt sikerült :D azaz neot :D

I.C.ram
Hát csinálj te :P Nem vagyunk az asszisztenseid :P
I.C.ram
bár, étterem, stb.
valaki csinájjonmá egy morpheust matrix filmet akarok :D

hümm..akkor mit?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

quack
a food / drink kijelzõ nem azt mutatja h mennyire éhes /szomjas...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

A stress-t mivel lehet levinni?
azonkívül volt, hogy az étterem nekem nem etetett (kajált a joe, és nem ment fel a kijelzõ), szal ...érdekes...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

attiGT
Valahonnan lelehet tölteni ezt a gamet?

Hmuda
Sajna nem mindegy. A lerenderelt film ugyanolyan minõségû, mint az aktuális beállítások, szóval minimumon a film is minimumon lesz. Pedig bíztam benne, hogy megfogadják a tanácsomat ezügyben, de úgylátszik nem jött be.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sztem mind1

I.C.ram
Még egy kérdés!! Mindegy, hogy milyen graf beállításokkal csinálom a filmet? A végeredmény ugyanaz? Vagy érdmes max beállítás mellett csinálni?
Ahha... THX! Mek gamelni :P már 40'-ben járok :)

I.C.ram
Fogsz egy "crew"-t és a sztár melletti ikonba pakolod.
Asszisztenst???? Azt hogy?

I.C.ram
Kell melléjük adni asszisztenst.
I.C.ram
Kicsit unom már a sima game változatot, de kénytelen vagyok végignyomni, ha akarok rendes filmet :/ Egyre nehezebb már alig tudom feltornázni a vagyonom 800k fölé. Egy gázabb a sztárok kordában tartása is.... nincs valami cheat? :D Olyan kéne, ami unlockol mindent a custom filmekhez. Single része nem lett olyan jó szerintem :( Elég uncsi... foylton ugyanaz a folyamat. Jó lenne, ha a sima filmekbe is belekéne szólnod, hogy mennyi vért akarsz bele, mennyi szexet, komédiát stb. volt annó macre egy ilyen kis programom, nagyon jó volt :) Kilehetett választani, hogy melyik speckó effektgyártó cég csinálja a dolgokat a filmembe, melyik hangtechnika, stb. :)
Az entourage szükségletet mivel lehet csökkenteni?? Mert nekem minden sztár amiatt szomorú :((

I.C.ram
jajj te... hát filmes baki :D