The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készül a játékhoz valami weboldal? Tudtok róla?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ez ha joltom azt jelenti hogy kiseret. Hogy lehet neki assziszenst adni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Játszhatóság: 9.4 / 10
Játékélmény: 10 / 10
Hangok: 9.9 / 10
Írányítás: 9 / 10
% = 96% / 100%
ez mekorrrrra baromság volt..
a lényeg: cool :)
véleményt!!!!!! :))
ha saját sztorit irsz akkor ugranak be
hülye kérdésre hülye válasz: kék vibrátor is..
nincs
van magyarítása???????????
Figy, szarakszik a tárhelyem, inkább elküldöm mailben ha dobsz egy címet priviben.
Repatarurgyán
1 hogy kell a filmet feliratozni???
2 hogy kell azt hogy a forgatáson mellékszereplõk is legyenek (csak ott állnak vagy ülnek isznak stb)
3 20003-ban lesz lézerkard???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
dokumentumok\the movies azt a két fájlt amien neve van a szinésznek becsomagolnád és feltöltenéd valahova!naon köszike :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
azonkívül volt, hogy az étterem nekem nem etetett (kajált a joe, és nem ment fel a kijelzõ), szal ...érdekes...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun