6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3751 "Rated T for Teen."
Anulu: minek sandboxba díjkiosztó? A sandbox egyértelműen csak arra való, hogy a saját filmjeidet leforgasd. Amúgy nincs, mert fölös. A díjak csak arra jók, hogy story módban ideiglenes bónuszokat kapj és gyüjtögesd őket az életút díjakhoz. -
#3750 ? -
#3749 Pontosabban miért nem láttam még? Volt már filmem első, jó haszonnal futott, de ezzel eddig nem találkoztam. :( -
#3748 Vanm olyan, hogy csaj be a kádba, ki, kemény csókok, lágy csókok, de pl. zéró ruha nincs, szóval nem nagyon, de ügyes vágásokkal talán.
Kb. 3x kérdeztem már, de tudna vki segíteni abban, hogy míg a sima gaméban volt gála, ha volt filmem, ha nem, a fenti timelineon ment is, a sandbox módban miért nincs? :( -
#3747 menynire lehet erotikus filmeket csinálni?:D -
#3746 Jah... -
#3745 És meg is szívják rendesen. Ha túl van reklámozva akkor az nagyon komly gond lehet (lásd Boll filmek, sokkal nagyobb a reklámhadjáratuk mint azt a filmek minősége megindokolná). -
#3744 de amig az embernek van x milliója, és egy film költsége 50k, addig végülis bebukod sincs semmi
ugyanolyan mintha a az embereid nem dolgoznának -
#3743 be is bukják -
#3742 oszt most mér? élőbe is van olyna film amit unalomig reklázonak hogy jaj de jó, közbe meg a legocsmányabb film amit valaha készítettek! -
#3741 ja és ami még rohadtul idegesít és macera, hogy a kisképről, (ugyan a szöveges magyarázat ad némi támpontot) nem tudom az egyes jeleneteken mi lesz, és minden egyes alkalommal kezdhetem a kiválaszt-helyszin-filter-keres-betesz-megnéz-nemjó-kiválaszt helyszin mókuskereket -
zizzenet #3740 Nekem szimpi a filmkészítéses ötlet, szeretek ilyennel pepecselni, tehát elméletileg jó vagyok a játékhoz. De ez a véleményed azért elszomorít kicsit.
Reméltem, hogy legalább egy Rollercoaster Tycoon 3 szintű menedzselős része lesz. -
#3739 másik bajom, hogy soha nem találom azt, amit csinálni szeretnék
van benne lovaglás a prérin, meg lórol leesős, de lovon lövöldözős már nincs
minap vadnyugati pisztolypárbajt kerestem, azt sem találtam
kevés egy filmhez 2 színész tök kihalt az egész, nincsenek statiszták
nem tudtam megcsinálni, egy indiánok körbenyargalnak szekértábort, a jenkik meg lődöznek, szal minden tiszteletem azé, akik ilyen korlátozott lehetőségekből is ki tud hozni ötletes dolgokat -
#3738 de
ha béna vagy a filmkészítéshez, ergo nem te csinálod a sztorit, akkor elég uncsi lesz egy idő múlva
legalábbis nekem az volt -
#3737 télleg, első pár forgatókönyv mindnekinél ügyanaz [baggage boy, love lasso], utána ha megvan script office - basic, az már generálja random? -
#3736 számomra meg az az érdekes, hogy a simán munkásnak jelentkező muki jobb rendező lett, mint az aki annak jelentkezett -
#3735 Egyébként embereket hol lehet találni?Néha mászkál 1-2 ember akiket alkalmazni tudok,de nagyon ritkán.
Vagy ez igy müködik a játékban?
Egy komolyabb filmet,mint amiket ide linkeltetek,mennyi idő megcsinálni? -
#3734 ez nem rákontrázás volt, hanem zizzenet haver, sazl -
#3733 thx. csak mondom, jelenetek közt ruhát váltogatni, meg pont azt a frizurát meg mindent kikeresni nagyon macera. -
#3732 Be kéne írnod ide, magyarul is a kosztümös tippedet (amit olvastam a hivatalos fórumon :D)... :) -
#3731 amikor elkezded csinálni a custom scriptet, akkor ki kell jelölni a színészeket. na ott át kell húzni a színészt az akasztó ikonra, és ott be lehet neki állítani a standard ruházatot -
#3730 makeover room arra jó hogy pl az idő folyamán divatból kiment ruhákat lecseréld a szereplőkön/rendezőkön, így emelkedik a fashion és rating értéke -
#3729 amikor saját forgatókönyvet csináltam, akkor minden jelenetnél másképpen volt felöltözve főhős, annyira rossz volt mindig átöltöztetni, mellesleg tökhülyén néz ki, hogy ajtóban még fekete ruha volt rajta, asztalnál már köpeny meg szemüveg, nem lehet beállítani, hogy mindig ugyanazt hordja, ha én csinálok filmet? köszi... meg ha maguktól csinálják az még rosszabb, össze vissza van.
makeover room csak a kedvük miatt jó, ha csak ott lézengenek? thx -
zizzenet #3728 Köszönöm a válaszokat, a tömör véleményt és a részletes tippeket.
Összességében véve tehát nem valami komoly a menedzselős része. Nem lesz ettől túl irreális és hamar megunható a játék? -
#3727 Pont most akartam leírni mert eddig mással voltam elfoglalva.
Marketing: építesz Public Office-t, ott tudod hájpolni a filmjeidet. Fogod, bedobod a szobába és elkezdődik a reklámhadjárat. Ha letelt, akkor egy kicsit nő a Public Awareness. PR irodával csak egy kicsit lehet növelni, nem lehet teljesen felhájponi a filmeket. Ha le lett forgatva a film és van már PR épületed is, akkor a Release szobában lesz öt pénz ikon. A megfelelőre rá kell rakni és annak megfelelő költségvetésű lesz a reklám (a síma PR ingyenes, a kiadás utáni reklámozás meg drága). Arra kell csak figyelni, hogy a film végső minőségéhez igazodjon a reklámhadjárat erőssége. Tehát ha a film négycsillagos, akkor a legjobb eredményhez csak a négyötödéig kell eljuttatni a Public Awareness csíkot (ha szar a film, akkor ne legyen túlhájpolva, ha meg jó akkor ne a béna marketing miatt bukojn meg). Jó stratégia ha először kimaxolod a PR-t a Public épületben és csak utána adod ki, hogy átlag 50-100ezret megtakaríthass a reklámokon. -
#3726 nah ez az újrekezdésem már nagyon jó lett
1942-ben járok, közel 2.3 millió dollárom van és már 2 oklevelet begyűjtöttem
érdekesség hogy nincs férfi színészem, 1 jött csak az elején de abból meg rendezőt csináltam -
#3725 Egy vki gúnyolódok, egyből rákontrázik vki más is...
Gazdasági szimulációnak nem lehet nevezni, nem lehet annyi mindenbe beleszólni és eléggé le van egyszerüsítve a gazdasági modell. -
#3724 Akarsz róla beszélni? -
#3723 te szegényke -
#3722 Legegyszerűbb talán az ha winamp pluginnal csinálod, van pl ez.
Hmuda: Ok, akkor pictures-t írok oda. :) -
zizzenet #3721 El vagyok én hagyatva. Ki vagyok mellőzve. Le se hederítenek... (#3684) -
#3720 Szerintem pictures kellene, elvégre a legtöbb nagy vállalat azt használja. -
#3719 Mivel lehet mp3-at OGG-be alakítani? -
#3718 Nem, csak megszugerálod, hogy ógéégééé...
Persze, hogy ogg formátum! -
#3717 mármint ogg fromátum? -
#3716 Ogg legyen (át kell konvertálni, ha nem az) és a My Documents\The Movies\Movie Music mappába kell rakni! -
#3715 Srácok! Saját zenét, hogy tudok berakni? Valamelyik könyvtárba kell bemásólni? -
#3714 Ja, amúgy a HunWorks-ös dolgot azért nem akartam ide közösbe, mert minek foglaljam itt vele a helyet, úgyis off. ^^
De azért foglalom most, ha már ezt írtad... :P De csak kicsiben, hogy ne foglaljon sok helyet. :D
Szóval 20th Century Foxos introt készítem, de a Hun Works túl rövid és 3 sorban lenne jó, gondolkoztam, hogy mi kéne oda, szóval Hun Works Group / Hun Works Pictures / Hun Works Studio, szóval? :) (Ha előtted van a logó, akkor a 20th helyén lenne a HUN, a Century helyén meg a WORKS egyenlőrre.) Ja természetesen animációról van szó. :) -
zizzenet #3713 Látatlanban mondom, erre kevés esélyt látok. -
#3712 A Hollywood Mogul-ban ez a folytatás dolog egész jól meg volt csinálva. Itt még nem néztem - lévén alig van bekapcsolva otthon a gépem.
Jó lenne, ha itt is működne.