6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4211 Ez a legjobb vélemény! :)
Legjobb felbontásra (Highest) állítottam a minőséget, mert - mivel a video sötét - highon és mediumon semmit nem lehetett látni. :/ -
#4210 hogy az isten hajába sikerült ezt 85 megásra csinálnod? -
#4209 Hi!
Én is készítettem egy rövidebb filmecskét, innen tölthető le.
Véleményeket szívesen meghallgatok... :) -
#4208 Na végülis sikerült túljutnom a scifi börtönhiány problémán. Már csak egy két-extra jelenet, vágás, szöveg miegymás és jön a következő rész...
#4205: ezt most inkább nem kommentálom, mert félő, hogy megsértődsz. -
#4207 Ezzel a PR-el minden sokkal könnyebb:)
Most kaptam meg 52ben,és egyből 1.000.000 feletti hasznom lett
Meg 4 csillagos lett a film,holott a konkurencia csak 3,és egy negyedeseket készít.... -
JuveDelPiero #4206 Jah és StandBox-ban kezdtem -
JuveDelPiero #4205 Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mivel nemjátszottam végig a tutorialt, ezért nemtudom hogy ha Pl: egy filmet készítek akkor ott alul kikell választani a diszleteket, meg hogy a szinészek miket csináljanak, na ott meddig kell menni? Szóval Van az intró abbol mennyit kell csinálni, Meg a Fight-nál is ha berakok egy criptet akkor mégegy hely lesz üres....... Előre is köszi! -
#4204 Nagyon-nagyon jók!
minden elismerésem,végig néztem mindet
a Becsajozás-ban milyen zenét nyomtál a film alá?Mert jó volt:) -
#4203 nem,csak a sztárokra kell figyelni,hogy jó legyen nekik:) -
#4202 KÖSZÖNÖM!!! -
#4201 nehéz ez a játék?mert ma lesz meg -
#4200 én az építőkböl szoktam őket csinálni
csak annyi hogy fogsz egy embert,és a sztár mellett megjelenő körbe "rakod" -
#4199 Hogy kell ilyet adni neki? -
Nyiri #4198 En felraktam a employee patchet de nem jon tobb ember... Vagy az csak uj jateknal van? -
#4197 sztem asszisztenset akar -
#4196 Még egy kérdés.
A rendezőm mindig pirosban van, mert 'követőket' (nem emléxem az angol szóra) akar. Azok mik? A fotósok? -
#4195 #3957 -
#4194 Én úgy csináltam, hogy csináltam karaktereket a StarMaker-rel, aztán mentettem, majd ahol állt sorba ember (akár a janitor/builder-nél is), azt ráhúztam az import star-ra! -
Kabala #4193 Hogyan csalogathatok több embert a stúdiómban?mert senki se jelentkezik se személyzetnek, se színésznek, se stábnak, így elég kevés emberem van, pedig a stúdióm már jó ideje a 2. helyen áll és 1963-ban vagyok...
Mi a legjobb módszere annak, hogy több ember jelentkezzen?? -
Nyiri #4192 Az a bajom egyedul a jatekkal hogy a "sztarok" patyolgatasa eszmeletlen sok idot vesz el -
#4191 Miért buktad volna? Az oklevelek akármikor megnyerhetőek, csak a platina életút díj van időhöz kötve. -
#4190 pont a harmadik kell hozzá asszem :) -
Nyiri #4189 Bazz... akkor ez buktam... Megy csak ket oklevel van fullosan kitoltve. -
#4188 Nem mindent lehet "idővel" unlockolni. A PR épületet és még sok mást is meg kell nyerni. -
Nyiri #4187 1973-ban vagyok...
Meg mindig nemtom hogy lehet PRozni a filmeket. Vagy az kesobb jon?
-
#4186 csak akkor lehet őket fotózni, ha valami "érdekeset" csinálnak...pl beszélget egy másik sztárra...ha fotózni akarod, egyszerűen csak dobd oda egy másik sztárhoz, hogy beszélgessen vele, így menni fog -
Realtibi #4185 vedd meg -
#4184 Honnan tudom letölteni a játékot? -
#4183 Oksa.
Hogy lehet fotóst rakni melléjük?
Amikor felkapok egy fotóst egy fotó ikon és egy x jelenik meg a sztár mellett! -
#4182 Másodszorra kezdtem el, és minden tuti, minden filmem első lesz és minden sztárom(összesen 3) bennevan a Top5-ben valahol. A Taktika baromi egyszerű, én nekem az volt a lényeg, hogy mindössze két filmtípus(ahogy aztmár leírták elöttem), kevés díszlet, csak az, ami feltétlenül fontos, és a sztároknak ki kell nyalni a seggét képletesen. Van amelyiknek három fotósa van, kocsik hada a lakóépülete mellett, és fotóztatom minden nap. Jah és még egy fontos dolog, ami szerintem el lett ba@va. Folyamatosan kommunikálniuk kell a sztároknak, ugyanis úgy vettem észre a Genre Fit után ez látszik meg rajta a legjobban. -
#4181 Mi a taktikád?
Nekem nem nagyon megy a szekér.
A sztárjaim is nyomik, a filmjeim is szarok... :(
(1935 körül vagyok)
Help please! -
#4180 Abból a módból, amlyik az alkalmazottak számát nyomja fel, készült mér lightosabb verzió? -
#4179 Nagyon jó ez a játék!! :)
Most futottam neki 3x és most nagyon jól megy!
1950ben járok... Van 4,200,000$-om.
MEg a top10 filmben 7 az enyém! Most naon jó megy. :D
Ja és van 16 Awardom ;) -
#4178 Én meg tervezgetem a Star Trekes filmjeimet :)
Persze még messze van, ugyanis még csak a '30as években járok....
Remélem össze tudok ütni valami jót :) -
stupido #4177 Hát öcsém le a kalappal, ez királyság :) -
#4176 Lol... :)
Apróság... -
Rohamoszti #4175 Most találjak ki a cserére egy történetet vagy valljam be hogy elszúrtam?:D -
#4174 csak anyit szeretnék mondani, hogy észrevettem egy bakit. Az első epizodban még egy fehér modern telefon volt a többiben pedig egy szürke hagyományos. -
#4173 LOL, nagyon tuti! Gratula!
Várom az újabb történeteket! :) -
Rohamoszti #4172 Kár hogy egyből az utsóval kezdted :P Így nem vágod csírke úr történetét :D