The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én hétvégén fogok nekilátni a filmkészítésnek.
addig megnézzek minden filmet, hogy mit lehet kihozni eme remek játékból.
THIS DISC WORKS AS BOTH AN AUDIO CD AND A DATA DISC.
The Premiere Edition of The Movies(TM) contains the following additional content:
- A soundtrack containing music from the game. This is compatible with CD audio devices.
- Marketing videos
- Concept Artwork
- Exclusive costumes. These will be unlocked through time as with other costumes and you should
find them in the "Premium" section of the games wardrobe screens. You need to have The Movies(TM)
installed to use these costumes.
Steam: [HUN]Feriggno
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Najó, nem emlegetem már fel ilyen gyakran. :D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valami vörösszemá fickó látszólag véletlenszerûen megöl egy õrt egy frissen útjára indított hadihajón, akit végül sikeresen elfognak, de hogy pontosan mi is áll az ügy hátterében, az majd kiderül. :-)
(Kár, hogy ilyen kevés Sci-fi díszlet van.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bill Murraynek az egyik legjobb filmje sztem, úgyszintén Idétlen idõkig a címe. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
már most se értem.
:)
viccet félretéve.
kiváncsian várom mi fog kisülni belõle.
Majd holnap megmutatom mert ujr kell csinálni!
De egy bosszúálló német bige a fõszereplõ tragikus véggel.:DDDD
Divatcsapatok OLÉ!
Megvan az új vas.
Csak sajna badsectoros volt a vinyóm amelyiken a játék volt. Úgyhogy szedem le megint és jövök énis!
Nagyon pörög a topik!
Grat a készítõknek a FAQ-ért.
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Idétlen idõkig 1. bevezetõ epizód
Több részes sorozatom, 1. bevezetõ epizódja a fõszerepben Bill Murrey-vel ;)
Véleményeket várom! ;)
Nézzétek csak meg nyugodtan.
Küldjetek ti is
sziasztooooooook!
TheMoviesGame
ha megvan az ember akkor csak simán mellédobod a sztárnak és utána követi mindenhová :)
A halál csupán a kezdet...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A medve nem játék.
A halál csupán a kezdet...
e-mail: [email protected] vagy nagyobb fájloknak [email protected]
(bár már kérdezték)
mi a fene az az "ENTOURAGE" ??? és hogy/mivel lehet normalizálni ??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valóban alap lenne az automata rendszer, (egyébként megszoktam már, hogy valaki jót akar, és leszólják<#ijedt>#ijedt>) de akkor is annyi a dolgod, hogy feltöltöd, és itt is annyi csak a dolgod, hogy egy levélben elküldöd, én meg felrakom. Vagyis jelen esetben megszállottságból vállalom az automata szerepét<#vigyor4>#vigyor4>. De ha nem tetszik <#falbav>#falbav> akkor ööö... küldj egy filmet e-mailbe<#nevetes2>#nevetes2> nah pá<#wave>#wave>