The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
nehéz ez a játék?mert ma lesz meg

msn:[email protected] bárki felvehet

Tojesz
én az építõkböl szoktam õket csinálni
csak annyi hogy fogsz egy embert,és a sztár mellett megjelenõ körbe "rakod"

Carlos
Hogy kell ilyet adni neki?

Þór vígi þessi rúnar

En felraktam a employee patchet de nem jon tobb ember... Vagy az csak uj jateknal van?

Tojesz
sztem asszisztenset akar

Carlos
Még egy kérdés.
A rendezõm mindig pirosban van, mert 'követõket' (nem emléxem az angol szóra) akar. Azok mik? A fotósok?

Þór vígi þessi rúnar

Tojesz

Carlos
Én úgy csináltam, hogy csináltam karaktereket a StarMaker-rel, aztán mentettem, majd ahol állt sorba ember (akár a janitor/builder-nél is), azt ráhúztam az import star-ra!

Þór vígi þessi rúnar

Hogyan csalogathatok több embert a stúdiómban?mert senki se jelentkezik se személyzetnek, se színésznek, se stábnak, így elég kevés emberem van, pedig a stúdióm már jó ideje a 2. helyen áll és 1963-ban vagyok...
Mi a legjobb módszere annak, hogy több ember jelentkezzen??
Az a bajom egyedul a jatekkal hogy a "sztarok" patyolgatasa eszmeletlen sok idot vesz el

Hmuda
Miért buktad volna? Az oklevelek akármikor megnyerhetõek, csak a platina életút díj van idõhöz kötve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

joebacsi
pont a harmadik kell hozzá asszem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bazz... akkor ez buktam... Megy csak ket oklevel van fullosan kitoltve.

Hmuda
Nem mindent lehet "idõvel" unlockolni. A PR épületet és még sok mást is meg kell nyerni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

1973-ban vagyok...
Meg mindig nemtom hogy lehet PRozni a filmeket. Vagy az kesobb jon?

joebacsi
csak akkor lehet õket fotózni, ha valami "érdekeset" csinálnak...pl beszélget egy másik sztárra...ha fotózni akarod, egyszerûen csak dobd oda egy másik sztárhoz, hogy beszélgessen vele, így menni fog

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#ejnye1>vedd meg

szablya
Honnan tudom letölteni a játékot?

!!!Gothic forever!!!

Carlos
Oksa.
Hogy lehet fotóst rakni melléjük?
Amikor felkapok egy fotóst egy fotó ikon és egy x jelenik meg a sztár mellett!

Þór vígi þessi rúnar

CarajoEsp
Másodszorra kezdtem el, és minden tuti, minden filmem elsõ lesz és minden sztárom(összesen 3) bennevan a Top5-ben valahol. A Taktika baromi egyszerû, én nekem az volt a lényeg, hogy mindössze két filmtípus(ahogy aztmár leírták elöttem), kevés díszlet, csak az, ami feltétlenül fontos, és a sztároknak ki kell nyalni a seggét képletesen. Van amelyiknek három fotósa van, kocsik hada a lakóépülete mellett, és fotóztatom minden nap. Jah és még egy fontos dolog, ami szerintem el lett ba@va. Folyamatosan kommunikálniuk kell a sztároknak, ugyanis úgy vettem észre a Genre Fit után ez látszik meg rajta a legjobban.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Carlos
Mi a taktikád?
Nekem nem nagyon megy a szekér.
A sztárjaim is nyomik, a filmjeim is szarok... 😞
(1935 körül vagyok)

Help please!

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Abból a módból, amlyik az alkalmazottak számát nyomja fel, készült mér lightosabb verzió?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Palika1989
Nagyon jó ez a játék!! 😊
Most futottam neki 3x és most nagyon jól megy!
1950ben járok... Van 4,200,000$-om.
MEg a top10 filmben 7 az enyém! Most naon jó megy. 😄
Ja és van 16 Awardom 😉

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Zsolo007
Én meg tervezgetem a Star Trekes filmjeimet 😊

Persze még messze van, ugyanis még csak a '30as években járok....
Remélem össze tudok ütni valami jót 😊

Hát öcsém le a kalappal, ez királyság 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Carlos
Lol... 😊
Apróság...

Þór vígi þessi rúnar

Most találjak ki a cserére egy történetet vagy valljam be hogy elszúrtam?😄
szablya
csak anyit szeretnék mondani, hogy észrevettem egy bakit. Az elsõ epizodban még egy fehér modern telefon volt a többiben pedig egy szürke hagyományos.

!!!Gothic forever!!!

Rip
LOL, nagyon tuti! Gratula!
Várom az újabb történeteket! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kár hogy egybõl az utsóval kezdted 😛 Így nem vágod csírke úr történetét 😄
Az majd a Bankrablás 2-ben 😄 Azt hiszed egy ember aki bármit tesz mindig ugyanaznap 1 telefonhívásra ébred hétfõ reggel nem engedheti meg magának?😄
szablya
szerintem tök jók lettek. nekem nagyon tetszenek.

!!!Gothic forever!!!

Serpa
holnap én is nekiállok.

bankrablást megnéztem.
azt hittem már XXX be megy át a bankban a történet ...
😊)

Há nézzed meg azt döntsd el waze 😉
Serpa
remélem azért minõségiek.
nem vmi "dömping-izé".
😊)

Na Idétlen idõkig címû sorozatomból eddig elkészült 5 rész 😊

1. Rész - Bevezetõ epizód
2. Rész - Ugyanaznap
3. Rész - Az orvosnál
4. Rész - Becsajozás
5. Rész - A bankrablás

Igazából a 3. résztõl indul be a történet, de az elsõ kettõ se lett rossz sztem 😉

Véleményeket várom 😄

Történet:

Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül õ tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlõdik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sõt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok.
Valaki segítsen nekem, kicsit bonyolult nekem a saját film készítése opciót nem értek pár dolgot, pedig elég jól tudok angolul és a tutorialt is többször végighallgattam....
Csináltam olyan jelentet hogy 2 faszi felveszi a saját baltáját de olyan jelenetet nem találok hogy egymásnak támadnak meg ilyenek...
Meg olyan jelenetet hogy lehet csinálni hogy egymásnak támad 2 ember, és egy 3. nézi õket?
City of War
Ezt is nézzétek meg!!

akyyy
ez engem is érdekelne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
Fogosz valakit és ráhajítod az import star szobára.

Carlos
Az a kérdésem, hogy a StarMaker-ben készült embereket hogyan tudom alkalmazni.
A Readme aszongya, hogy majd megtalálom a szinész ház elõtt. De nincs ott a kisjány akit csináltam.

5let?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Hogyan lehet azt megoldani, hogy több munkaerõ jöjjön? Évtizedek óta az 1. vagyok a studiok között, van 4 rendezõm + 8 szinész, 16.5 millió dollár pénz, de alig jönnek dolgozni az emberek... 5 évente jön mondjuk egy munkás, és alig van emberem a repair-re meg a takaritásra...

Ez igy amugy teljesen irreális, épp hogy forditva kéne lennie, az embereknek tolonganiuk kéne az állásért, ahogy ez a való életben is van... Elvégre a filmkészités mindig is elég vonzó dolog volt az emberek számára.

Ha valaki tudja, hogy hogyan lehetne több munkaerõt szerezni, pls. írjon!

Kösz

Győri Devi
Ja nem rosz a legend of victoty de van benne ehy hiba. Mikor mennek be a házba ot a romok közt majd meg a falusi tanyházba mennek be aztán visszaváltanak

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Készül a honlap. Tegnap szerverprobléma miatt újra kellet kezdenem, de jól haladok.

Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!

TopGun
Hi! Ezeket az ide feltett szineszeket nem lehetne letolteni valahogy? A Bud Spencerre es a Terence Hillre gondolok konkretan.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Engem nem zavarnak ezek a dolgok.
Amúgy ha jobb úgy csinálj egy modot ami hozzárak minden számhoz 2-3 nullát!

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
öp
Help17
És??? Ennél sokkal kisebb 20 megás játék szinte tökéletesen eltudja modellezni a valóságot! Hát nem is értem mirõl beszélsz! Az a minimum hogy ebben közelítsen a valósághoz. Nem azért nyávogok mert szar a filmkészítés része hanem mert alap dolgok rosszak benne!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Fejes021
jó hogy kérdezed me biztos jó játék ,meg szórakoztató meg kreatív stb. mint minden molineux játék, csak 16000<#felkialtas> ft-t kicsit túlzásnak érzem. Ti nem?

http://www.panoramio.com/user/518310

szablya
Honnan tudom leszedni a játékot?

!!!Gothic forever!!!