6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4658 tudsz mondani egy olyat amin tutira megy? -
#4657 Hó nincs is??:((( -
#4656 Akkor rossz díszleten próbálkozol, de elvileg midnegyiken hagynia kellene. -
#4655 sandboxban sem találkoztam vele, pedig engedélyeztem a faq szerint mindent :o -
#4654 Az az időjárás. Alatta vagy felette van a lighting. Ha meg még nincs, akkor majd idővel lesz. -
#4653 nekem csak napos idő, eső és köd van
ezek lennének a megvilágítások? -
#4652 Ott ahhol az időjárási efekteket is lehet. ÁÉltalában három különböző megvilágítás van. -
#4651 "Meg tudod változtatni a forgatókönyvet, a szereplőket, képezheted őket, kiválaszthatod a stílust, a világítást, a kellékeket"
hogyan? -
#4650 jó is csak van néhány bosszantó hibája -
Vajda Gergely #4649 De ugye nem olyan játék ami nagyon nagy angol nyelvtudást igényel.
Vagy ha igen valakinek van hozzá magyarítás? -
Vajda Gergely #4648 Ahogy elnézem elég jó lehet ez a játék.
A CDgalaxisban a The Movies-t 15990-ért adják el.
nem semmi pénz -
juharfalvi #4647 "Ati Radeon 9600-at.RAM meg 767 Mb "
Valószínűleg elég lesz, csak a grafikát lejjebb kell venni a max-ról.
CPU = ?
Nekem 1 GB RAM és AMD 2500+ CPU, Ati X800 és ennek ellenére időnként beszaggat... :(
Idén ez az első olyan játékom, ami ilyen csúnyán szaggat... (pedig kipróbáltam elég sokat, és mindegyik szaggatás nélkül ment max-on). Lejjebb fogom venni a grafikai beállításokat és megírom, hogy használt-e.
Van 5 évente(?) egy gála, amikor díjakat osztanak, ezek is rész-célok, pl. Legjobb Rendező, Legtöbbet Dolgozó Színész, Legjobb Stúdió, stb. Nagyon sokféle díj van, minden alkalommal több.
Másrészt a célok összefüggnek, én pl. most próbálom jobban összehozni egymással a rendezőt és a szereplőket, azt vettem észre ugyanis, hogy ez is számít a színész (és végső soron a film) értékelésénél. Tehát ha a rendező és a főszereplő nagyon jól kijönnek egymással, akkor a film megítélése is jobb lesz.
Szerintem végső soron a filmkészítés folyamata az érdekes, amibe különböző szinteken bele tudsz avatkozni. Meg tudod változtatni a forgatókönyvet, a szereplőket, képezheted őket, kiválaszthatod a stílust, a világítást, a kellékeket, ... ráállhatsz egy-két műfajra, hogy abban legyél a legjobb, vagy mindegyikben csinálhatsz sorozatban közepes színvonalú filmeket... (még nem tudom, hogy melyik a jövedelmezőbb, de valószínűleg az utóbbi).
-
#4646 aszittem csak ugyanakkorákat lehet összerakni (nem vagyok nagy szmítógépes zseni) -
zizzenet #4645 512+256-1 -
#4644 1. hogy életben maradjál, aztán, hogy telegyél a legjobb:) -
Vajda Gergely #4643 Csak még annyit hagy kérdezzek, hogy ebbe a játékban annyit kell csak csinálni
hogy stúdiót építeni aztán filmet csinálni vagy vannak benne valami célok is.
-
#4642 767es Ram?:o -
Vajda Gergely #4641 Sziasztok!
Megvan mi a baj. Hogy mért nem indul.
Hát sejthettem volna. A videókarimmal meg a RAM-mal van gond.
Nem elég erős.
De Karácsonyra kapok Ati Radeon 9600-at.RAM meg 767 Mb lesz benne.
Szerintetek így már menni fog? -
juharfalvi #4640 Nem írtál évszámot, mert lehet, hogy attól is függ.
Nekem is így volt sokáig, minden filmben csak 1 helyszín volt, de most 1950 környékén már 2-3 Set-et is alkalmaznak egy filmen belül. A Script-írókat állandóan foglalkoztasd, attól is fejlődnek, és ha van több, akkor egy projekten dolgozzon az összes író, akkor hamarabb elkészülnek vele.
Ha már van Advanced Movie Maker (AMM) épület, akkor ha odahajítod az elkészült forgatókönyvet, akkor ott tudod módosítani a helyszínt (is)! -
zizzenet #4639 A "gépi" forgatókönyvírók milyen gyakorisággal hajlandók egy filmen belül több díszletet is alkalmazni? Nekem eddig csak egyetlen filmben szerepelt két különböző set, a többi mind egy helyen játszódik, még ha 8 jelenetből is áll a film, amit írtak.
Nincs túl hosszú csíkja az ipsének, aki körmöli a sikervárományos középszerűségeket, de megvan a 2. szintű iroda ("Immediate" vagy mi a neve). Szóval? -
#4638 csak a rendezők mutatják az arcukat profilból, a színészek nem
gondolom azért ilyen hogy gyorsan átlátható legyen hogy ki-kicsoda -
#4637 az mért lehet, hogy bal oldalt elfordítja az arcát az emberem?
minden szuperzöld, kivéve a stress, de azis jóval a kritikus szint felett van. -
#4636 2. keress olyan set-et amivel azt gyakorlod amit akarsz, maga a set is írja hogy milyen műfajt lehet ott forgatni/gyakorolni túlnyomórészt
3. esetleg kicsit vegyél vissza a játék grafikáján -
juharfalvi #4635 Sziasztok!
2. Az adott Set-től függ, hogy milyen stílust lehet ott gyakoroltatni? Vagy mitől?
Pl. elvileg a Western Saloon-ban lehetne komédiát vagy romantikus stílust is forgatni, de gyakorlásra nekem csak az egyiket ajánlja fel. Hogy tudom kiválasztani a stílust?
3. néha nagyon belassul a játék! Akkor fordul elő, amikor valamilyen bejelentés jelenik meg a felső sorban. Mit tudok ellene tenni? (a memória 1 GB, a CPU AMD 2500+).
-
#4634 jaja, ma vettem észre. :)
te, akkora tögye lett a nőnek beültetés után, hogy az már undorító.
:D -
#4633 hát akkor paparazzik lesznek ha bedobod őket a plasztikai sebész, vagy rehab mellé akkor amikor az éppen használatban van :D -
dundee #4632 Rájöttem! akinek az a problémája mint nekem (#4623), az vegye le teljesen a hangokat! ez nekem segített!! -
dundee #4631 a windiws media playerre gondoltál. bocs csak még nem láttam így rövidítve.
de az is megvan! -
dundee #4630 Mi az a WMP9? amúgy a többi pedig fent van. -
#4629 Sajna nem, mert nekem minden gond nélkül fut. WMP9 van fent? DirectX, driverek? -
dundee #4628 Hmuda nem tudsz segíteni nekem? -
#4627 Ha beléptél a játékban akkor már kész, mehet a feltöltés. -
dundee #4626 ez se oldotta meg (a kompatibilitás átállítása). a win ujratelepítése helyett nincs vmi más ötleted?
-
#4625 #4623-24 tegyétek ujra az egész win-t, mert az lehet a baj! esetleg állítsátok át a kompatibilitást (remélem jól irtam le:] ) -
Vajda Gergely #4624 Hát dundee én eggyütérzek veled.
Nekem is ugyanez a problémám.
-
dundee #4623 szevasztok!!
miután elindítom a játékot, és kezdenék egy new gamet, mikor betöltené kilép egy hibaüzenettel. mit csináljak?
segítsen vki!
-
#4622 azok nem paparazzik.
szimpla fotósok.
azt hittem, olyanokra gondolsz, hogy mondjuk jönnek és 1xűen átmásznak a falon. -
zizzenet #4621 Eredeti. -
#4620 az sokáig tart, meg minek vannak a forgatókönyv írók??? -
#4619 írj saját forgatókönyvet