The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Kirk
Kösz, Fenrir. :|

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Fenrir
tiéd xar Spidey :D

A halál csupán a kezdet...

Hmuda
Mindjárt berakom a FAQ-ba, de amúgy egy jelentkezõt dobj be az "import star" szobába.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem figyeltem. Az a lényeg, hogy ha a laborban megnyílik egy "movie making" technológia, akkor arra azonnal dobáld rá a legjobb kutatóidat, mert abban a szobában vannak az ilyen techek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jim Kirk
És az én filmecském? :(

akyyy
jah nincs, sorry:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
FAQ-ban benne van, hogy szinész importálása!

akyyy
Hmuda. Help plz! Kb mikor lesz a CHI techonólia a filmjeimben, illetve mior fejlõdik a vetítés tecnikája? hogy ne ilye régi felvétel elgyen, tele csikokkal. csak épp hogy szines, és közeledek az 50-es évek felé:D
kb hánytol várható egy ujabb tecnika!?

Sziasztok!

Indítottam sandbox-ot. A problémám az lenne, hogy a:
C:\Documents and Settings\Lanti\Dokumentumok\The Movies\StarMaker
mappában lévõ szinészeimet hogyan rakom bele a játékba?

Üdv:
DJviolin

Tojesz
a fiatalokra úgy gondoltam,hogy kb. 35 évesek,és eddig a mellékszereplõ státuszban voltak
Tehát annyira nem is fiatalok,meg tapasztalatlanok

jovanna. Véletlenül írtam bele!!!
Hmuda
Ez nem teljesen helytálló. Inkább töltsön egy évet rehabon az öreg, minthogy a kezdõk töltsenek el öt évet gyakorlással, hogy a régi színész szintjére kerüljenek.

kopo: azzal jeleztem, hogy hol kell figyelni a nyelvtanra.

Tojesz
Nekem az jött le,hogy 55 éves kor felett egy sztárt már nem jó dolog megtartani.......
Elkezd nagyarcú alkoholista lenni,filmekbe szarul teljesít....
inkább jobb eladni,és behozni a fiatalokat

kösz de mi az a "sic"?
kösz
Hmuda
Igen tudod folytatni a megkezdett "forgattókönyvet". Elkezded megírni, véglegesíted, elmented az állást, "lefegszel" aludni és ha holnap betöltöd azt az mentést, akkor a script ugyanott fog forogni ahol hagytad és megint mehet az AMM szobába.

Forgattókönyvet akkor lehet menteni? Ha elkezdek egyet és este 01:00-kor lefegszem, tudom-e folytatni másnap reggel 03:00-kor?
Tojesz
nincs
de hogyis lenne.....kb. egy hete jelent meg:)

Sziasztopk. Nem tom h vki kérdezte-e(nem olvastam vissza, mind az 54 oldalt), na a kérdésem a következõ. Van ehhez a gémhe magyarositás? És ha igen hol?
zolo
Õõõõ(mit is mondjak)....Tetszik!!Én fele ilyen jókat se tudok alkotni,hála a csekély angoltudásomnak.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Véleményeket várok!

Elkészült következõ alkotásom: When the Die dies(címért elnézést, automata)

Jó szórakozást!

Igen, megpróbáltam benyomva is a gombot, de idõ közben rájöttem a megoldásra. Az a4 tech egér szoftverben a görgõ gomb alapértelmezésben "pan", ott kellett átállítani middle button-ra, és azóta mûködik is. A fene sem gondolta volna elõre, hogy az egér beállításait kell átállítani, hiszen minden eddigi proginál jó volt. Mondjuk, a görgõt nem éppen gombnak tervezték, már sok görgõ törött egeret láttam, ha meg másik gombra rakom, akkor a firefox elõre/hátra ugrálás nem fog mûködni. Elég gagyi megoldás a lionhead-tõl, hogy nem lehet billentyû beállítást csinálni, ami legalább 10 éve alapértelmezett dolog.
Amúgy, nagyon poén a logojuk. Csak most vettem észre, hogy a movies és a b&w 2 progiknál, ahol belehullik az a sok kis kocka abba a tartóba, akkor klikkelve lehet irányítani azt a tartályt, és a kis kockákat lehet vele lötyögtetni, mint pohárban a vizet :)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

20 perc, igen <#vigyor3>

Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!

cenobite
Szóval arra rájöttem, hogy movie playerben nem lehet, arra voltam kíváncsi, hogy más módon lehet-e a filmeket "tárolni", majd folytatni. De megkaptam a válaszokat, köszi! Most kezdek belelendülni, van egy kis idõm játszani. :)

gamertag: kenobita

Serpa
ma elkezdtem.
tök jó játék, ha nem lenne 16e, hanem mondjuk 10 alatt, meg is venném.
<#eljen>

cenobite
Köszi, most már értem. Arra rájöttem

Hmuda
Gondolom 20 perceset akartál írni, de az ilyen filmekre ott a sandbox. Ott két pillanat alatt leforgatnak egy filmet.

Ja télleg: Nem lehet kimenteni forgatókönyvet sehogysem(pl MP-be)???
Csak ha leforgatod? Mer a hivatalos oldalon vannak 20 órás videók is... És azt mind megrendezték???

Hát igen, az nem arra lett kitalálva...

Hmuda
Alap, én leírtam, hogy hogyan lehet, mert gondoltam arra már magától is rájött, hogy MP-ben nem lehet.

Nem, sztem õõ a movie playerre gondolt... Legalábbis ezt írta.
Szal a movie playerben nem lehet! Csak kidobni, vagy levágni egy részét egy scennek és az kidobni, de újat berakni nem!

CSak a játék közben. Tehát ha leokézod a szerkesztést, és pár év mulva újra bedobod a customscript office-ba, akkor tudood folytatni.

Hmuda
Benyomod a jeleneteket, kilész a szerkesztõbõl, elmész csinálsz amit akarsz, visszajössz, behajítod az ikont az AMM szobába és folytatod.

Vinsanity15
Hellótok!Ennek a gamenak nagyobb a gépigénye mint a sims 2 nek????

Vinsanity is back!!

cenobite
Hi all!

1 kérdés: Készítek egy filmet, pl. 10 scene-bõl áll. Ha elmentettem, lehet késõbb folytatni? Tehát új jelenetek rakni bele, stb. Mert nekem még nem sikerült. A movie Player módban, csak a meglévõ jeleneteket tudom szerkeszteni, de újat hozzáadni nem.

A választ elõre is köszi!

I.C.ram
Legalább ne zipelted volna be :( Úgy lehetett volna streamelni :(
Jim Kirk
Szvsz más lehetõség nincs.

Jim Kirk
Azt a középsõ gombot le is nyomod miközben forgatni akarod? Mennie kellene...

Ja és még valami: hogy lehet forgatni a képernyõt? A tutorial szerint a középsõ gombbal. Na, de nálam az a zoom görgõ, és már végigpróbáltam minden lehetõséget, ami eszembe jutott, de nem megy.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Még eléggé kezdõ vagyok a játékban, de lenyomtam a tutorialt és elolvastam a faq-ot, mindenesetre, nem tud valaki javasolni egy fullosabb kivesézõ leírást a programról? Lehetõleg magyarul, de ha nem, hát az angol is jó lesz...
Mindenesetre, a játék eleje felé, amikor még csak az alap script office van, lehet javítani valahogy a forgatókönyv minõségén kicsit? Illetve a "crew"-nak hol lehet gyakorolnia? Mivel mindig azt mondják a kritikák, hogy õk nagyon bénák. A rendezõ és a szinészek fejlõdésére a sok film leforgatása, gyakorlás a forgatási helyszíneken, és az egymással dumáláson kívül milyen lehetõség van még?

Jim Kirk
Ez a legjobb vélemény! :)

Legjobb felbontásra (Highest) állítottam a minõséget, mert - mivel a video sötét - highon és mediumon semmit nem lehetett látni. :/

Lobsterman
hogy az isten hajába sikerült ezt 85 megásra csinálnod?

Jim Kirk
Hi!

Én is készítettem egy rövidebb filmecskét, innen tölthetõ le.

Véleményeket szívesen meghallgatok... :)

Hmuda
Na végülis sikerült túljutnom a scifi börtönhiány problémán. Már csak egy két-extra jelenet, vágás, szöveg miegymás és jön a következõ rész...

#4205: ezt most inkább nem kommentálom, mert félõ, hogy megsértõdsz.

Tojesz
Ezzel a PR-el minden sokkal könnyebb:)
Most kaptam meg 52ben,és egybõl 1.000.000 feletti hasznom lett
Meg 4 csillagos lett a film,holott a konkurencia csak 3,és egy negyedeseket készít....

Jah és StandBox-ban kezdtem
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mivel nemjátszottam végig a tutorialt, ezért nemtudom hogy ha Pl: egy filmet készítek akkor ott alul kikell választani a diszleteket, meg hogy a szinészek miket csináljanak, na ott meddig kell menni? Szóval Van az intró abbol mennyit kell csinálni, Meg a Fight-nál is ha berakok egy criptet akkor mégegy hely lesz üres....... Elõre is köszi!
Tojesz
Nagyon-nagyon jók!
minden elismerésem,végig néztem mindet
a Becsajozás-ban milyen zenét nyomtál a film alá?Mert jó volt:)

Tojesz
nem,csak a sztárokra kell figyelni,hogy jó legyen nekik:)

Carlos
KÖSZÖNÖM!!!

Þór vígi þessi rúnar