6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4738 Nem pont így. Szvsz te a "simple", "detailed" és "freeform" lehetőségre gondolsz.
Simple: lesz pár ajánlott szekció a jelenetskálán, mint bevezető, cselekmény, befejezés, amibe a jelenetek pakolhatók.
Detailed: már kicsit bonyolítja a dolgot, mert itt már a "simple" három szekcióját felváltják az olyan részletesebb dolgok mint a bevezető, dialógus, üldözés, végső harc, befejezés, stb, stb.
Freeform: enneél semmi ajánlott cselekményváz nincs mint a másik kettőnél. Megkapod az üres jelentsávot egyetlen üres jelenetkockával és uccu neki, csinálj filmet. Én ezt használom mert idegesít, hogy jelenetválasztásnál próbálja rámtukmálni az adott részlethez passzoló jeleneteket. -
#4737 Tudod, Simple meg még van 2 változat magyarr fordítva kb annyit tesz 1szerű, bonyolul, és nagyon bonyolult.
A legelején lehet kiválasztani átellenben a műfajjal. -
#4736 nem vágom mire gondolsz :o -
#4735 Értem, és akkor még amire kiváncsi lennék, ugye van az 1szerű, a bonyolult és a nagyon bonyolult filmkészítés, miben különbözik a többi az 1szerűtől, nem vettem észre. -
#4734 kivilágosodás, elsötétülés
ez egy amolyan filmes 'effekt'
vagy szép lassan kivilágosodik a kép a jelenet elején, vagy szép lassan elsötétül a kép a jelenet végén -
#4733 HTX, És van 1 Fade in és Fade out nevü ikon a vágó épületben, bel lehet húzni a jelenteket, de nem tudom mire jó ez, valak elmagyarázná? -
#4732 énis jegelem már vagy 2 hete, a peccsre várok bőszen -
#4731 Nah, úgyis van épp elég más dolgom, én mostmár teljesen jegeltem a játékot, amíg nem lesz vagy SDK, vagy egyéb lehetőség saját prop-ok, jelenetek készítésére. -
#4730 Audio Converter Pro -
#4729 Hmm ez 1re bonyolultab így, mind1 kipróbálom sajátkezűleg az elképzelésem. -
#4728 Mivel konvertáltad át? -
#4727 Nem. A bábúk szine "univerzális", tehát nem számít hogy hol vannak a bábúk, mindenképpen a szinének megfelelően fog viselkedni.
Piros/kék/zöld: a főszereplők. Ide csak a színhez rendelt színészt rakja be.
Fehér: akárhova rakod, ebbe egy random extra fog kerülni. Ha még a fehér bábúra külön ráhúzol egy bizonyos extrát akkor az az extra lesz (olyan mintha egy fabábúra húztad volna rá). De ha leveszed róla, akkor megint visszavált síma fehérre és forgatásnál egy random szereplő lesz ott.
Fabábú: ez a forgatásnál üres lesz, kivéve ha már eleve hozzárendeltél egy színészt/extrát. -
#4726 csak gügyögni tudnék. :) -
#4725 Hogyan?:) -
#4724 Jújj tehát ha statisztáknál fehérítk, akkor nem tesz oda senkit, de ha szereplőknél fehérítek akkor statisztát rak be, tehát akkor ott simán üresen kell hagyni a fabábút, jól értem?:)
Én az autós jeleneteknél csalódtam, elég siralmasan kevés lehetőség van benne...
Pedig szentelni akartam ennek 1 komolyabb filmet:( 52ben járok, az ideő előrehaladtával lesz valami fejlődés etéren? -
#4723 Ha kifehéríted akkor be fog rakni egy random extrát. Ha nem akarsz oda senkit akkor fabábút rakj. -
#4722 Pfff ilyen formátumról még életembe nem halottam, valami progit tudsz javasolni?
JA és, ha olyan jelentven amit csak 2 emberesben találtam meg, de a másik emberre nincs szükségem, őt is ki fehéríthetem? -
#4721 nekem elég sok dolog van benne.
ogg formátumú legyen. -
#4720 Tudtom szerint csak OGG-okat lehet és ha már átkonvertáltad akkor ennyi erővel mehet a többi OGG zene közé. -
#4719 Találtam 1 olyan mappát, hogy music és üresen van, oda be lehet rakni saját mp3at, és azt előleht hívni a filmhez? -
#4718 Ok kössz! -
#4717 Ha lecseréled őket fehér bábúra akkor igen. A síma fabábúk üresek maradnak, ha nem töltöd fel őket. -
#4716 Az lenne a kérdésem, ha beállítom, hogy sok statisztás legyen a jelent, megjelenik vagy 5 bábú, és ha azt csinálom, hogy mondjuk csak 2 színészt húzok be 2 bábú helyére, akkor a maradék 3 az a film forgatáson automatikusan kitörlődik mint szereplő, ugye? -
#4715 Valami olyasmi. A feltöltött filmekért és az értékelésekért virtuális manit kapsz amiből majd ott megveheted (letöltheted) a neked szükséges cuccokat, mint pl díszletek, kosztümök, egyéb apróságok (igazából a neve alapján csak "egyéb apróságok", de reménykedek új díszletekben és kosztümökben). -
#4714 közértszerűség lesz? -
#4713 TMO szolgáltatás lesz. -
#4712 mijaz a "Propshop"? -
#4711 A videochat alapján december közepe környékén fog megjönni. Viszont a Propshop elvileg négy nap múlva jön, ha tartják a határidőt. -
#4710 Hello everyone - with The Movies out in stores for little over two weeks now, I know some of you are waiting for the first patch to come out. Like we said; it will come out when it's ready.
To give you another small update of the things that will be fixed in the patch that are of concern to the community here, rest assured that there will be more included in the patch but I'd like to mention these specific issues that are fixed;
Echo bug during Post Production
Several bugs fixed with specific scenes
Several bugs fixes with Post Production and some in the Advanced Movie Making
nemsokára jön majd peccs is hozzá, hogy mikor még ők sem tudják -
Vajda Gergely #4709 Most az egyszer öcsém. :):):):):)
ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993
-
#4708 Erre? -
Gergőke17 #4707 Küdjetek légyszi mert nem tudom felynomni a gépre a játékot!!!!!!!!! -
Gergőke17 #4706 Nem tudtok serial kódokat? -
#4705 na.
2005ben vége van a világnak.
gondolom csak fiatalokból lehet 4 és 5 csillagos star -t összehozni.
press -t, hogy a túróba lehet maxra felvinni? -
#4704 Hú emberek, kissé elfoglalt vagyok mostanában. Amint csillapodnak a kedélyek az egyetemen, nekiállok a szerveződésnek, de jelenleg még az Icarus folytatására sincs időm. :-(
Nyugi, azért a fórumot még karban tudom tartani. -
#4703 Ez 1 fórum, szal ha kéne valami akkor leírod, és ha valaki is ér válaszol rá.
Amúgy mi kéne, mi a gond? -
#4702 Nem tul aktiv a topic :(( -
#4701 Hi! van itt most valaki? -
#4700 vedd meg a legjobb lakókocsit.
5 csillagos is lesz, de olyan épület kell hozzá. (nekem eddig a legjobb script 4 és feles volt) -
#4699 hogy lehet maximumra tolni a trailer csíkját?
csak 3 csillagos script van?