6506
The Movies & Stunt Effects
  • Serpa
    akkor neked sem sikerült még az utolsó 2 papír megszerzése?
  • Kabala
    Van itt valaki a fórumon akinek már sikerült egyátalán megcsinálni az utolsó előtti szerződést???
  • Hmuda
    Irigyellek titeket. :-) Nekem egyetlen kiskocka (egy negyed kocka) hiányzott a trailerből (úgy látszik csak Palatiallal lehet elérni abban a maxot), minden más abszolút kimaxolva. Nem volt hajlandó megadni az öt csillagot. Kicsit rángatózott a szemem, de túltettem magam rajta...

Első sztárommal volt ez a mizéria, pedig milyen jó lett volna ennyire hamar letudni az ötcsillagos kérdést az utolsó előtti plaketthez...na majd a téliszünetben ráhajtok és feltöltöm a TMO-ra a díjaimat.
  • Serpa
    nekem minden fullon van, kivéve a relationships és a a trailer csík (pedig a legjobb járgányokat adom neki + kiegészítőket)

egy pár hét után visszatérek ...
  • Lobsterman
    Én boldogan megvagyok a 4.4 csillagommal is :D
  • Kabala
    Én is emiatt vagyok kiakadva, harmadszorra viszem végig a játékot de egyszerűen lehetetlen összehozni egy 5 csillagos sztárt....szinte minden maximumon van , de egyáltalán nem akar összejönni....
  • Gollam12
    a depressziót még valahogy kikerülöm de semmi díjat nem nyertem még. Mi a titkotok?
  • Serpa
    na jó.
    én most egy ideig hanyagolom a játékot.

képtelen vagyok összehozni egy 5 csillagos start.
  • smici
    gyakoroltasd az unatkozó sztárokat
  • k8bal
    huh... én tegnap raktam fel a gémet és vmi eszméletlen jó! még csak 1931-ben járok és még elég gagyik a filmeim de akkor is nagyon jó!
    olyat nem lehet csinálni hogyí hívsz sztráokat meg munkásokat (stb)?! mert még nagyon kevesen jönnek! és nincs oan emberem aki valamicske szinten is értene a comedyhez...
  • Hmuda
    Berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba.
  • smici
    én jelenetek között szoktam, bár hogy milyen eredménye van, azt nem tudom :D
  • Kabala
    Valaki segítsen plz, hogy lehet felvinni a press-t maxra, mert már csak az kéne hogy 5 csillagos legyen a színészem...
    Próbáltam fotózni beszélgetés közben, pr-be is raktam a sztárt de csak egy kicsivel nőtt a press, arról nem is beszélve hogy 5 percen belül visszaesett 0-ra a press....
  • Fenrir
    akkor is le lehet ha részegen mászkál az utcán :D
  • Hmuda
    PR. Gyors, a legjobb javulást hozza, és nem sértődik meg a sztár, ha épp egy elfekvőben készült képe kerül a világ elé.

#4888: csak sokkal egyszerűbb lett volna megnézni. No mindegy.
  • zolo
  • zolo
    ÁÁÁÁ,válasz #7846-ra
  • zolo
    Lene harapd már a fejemet,nem félek használni azt az oldalt,de ott csak kész magyarítások hírei vannak nagyrészt.
    Gondoltam itt gyorsabban kapok elfogadható választ!
    Annyit elég lett volna beírni hogy készül vagy valami...Nem kell a felesleges kommentár.
  • Serpa
    a plasztikai épületen kivül, melyik épületben lehet még lekapni egy start?
  • dini16
    Na hello. KATASZTRÓFA!! Nem menti ki a filmjeimet. Hiába kattintok rá nem játsza le pedig mindent úgy csináltam ahogy az előző 3 filmemnél...ott nem volt gond. Csak ennél mert ez sikerült a legjobbra.P
    Online módban mentem el mindig és mikor kilépek akkor nem játsza le.((
  • bricsi01
    Tudom csak nem jövök rá a hibára.
  • smici
    ja de értem
  • smici
    lehet rajta? ezt nem értem

van rajta egy két videó, meg pár új kosztüm, sztem felesleges
  • Vajda Gergely
    És még annyit hogy érdemes-e letölteni a Bonus Disket ? és hogy milyen különlegesség lehet rajta?

Thx
  • Fenrir
    van
  • Vajda Gergely
    Sziasztok.

Ebben a játékban van tutorial? (gyakorló pálya)
  • Jim Kirk
    A letöltéseknél 404 jelentkezik.
  • terasz
    istenkirály!
  • smici
  • Hmuda
    #4870: a reggelit ágyba kéri vagy az ebédlőben fogyasztja, uram? Szóljon, ha óhajt még valamit.

#4873: studiót építeni...

#4875: a magyaritasok.hu megtekintése nem okoz maradandó agyi károsodást (készül, ha esetleg mégis félnél odamenni).
  • zolo
    Hello!
    Bocs ha hülyeséget kérdezek,de megcsinálták már a játékhoz a magyarosítást??
  • smici
    észnélkül autókázni nem lehet -.-
  • Web mester
    Ebe a játékba mit lehet csinálni?
  • a.carkey
    Nem. De nekem ez is új. :)
  • PLackó
    nem parancsolsz még valami mást?:P
  • Dragonlords
    gyors válast kérek
  • Dragonlords
    hol lehet gyorsan letölteni THE MOVIEST(SMS NÉLKÜL)
  • bricsi01
    Helló!

Az új filmem nem lett akkora nagy hosszu de lehet hogy van benne írás hiba please azt nézzeétek el.
    Film lista
  • dini16
    Na hello..szal csináltam filmet meg minden minden okés volt nem volt gondom a feliratozással sem. Csakhogy a 2. filmemet nem engedi hogy bedobjam a Post Production épületbe. Na ez mitől van? Meg a sztárok mindig stresszesek..
  • Serpa
    hát nem tom kinek hogy megy, de nekem iszonyat nehéz összehozni egy 5 csillagos star -t.
    most is 3/4 csillag hiányzik még, de nem akarodzik ...

pedig PR épületbe is bedobtam, műtéteknél küldöm a fotósokat, legjobb lakókocsi ("hajó"), vagy 3 asszisztens ...