6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4905 akkor neked sem sikerült még az utolsó 2 papír megszerzése? -
Kabala #4904 Van itt valaki a fórumon akinek már sikerült egyátalán megcsinálni az utolsó előtti szerződést??? -
#4903 Irigyellek titeket. :-) Nekem egyetlen kiskocka (egy negyed kocka) hiányzott a trailerből (úgy látszik csak Palatiallal lehet elérni abban a maxot), minden más abszolút kimaxolva. Nem volt hajlandó megadni az öt csillagot. Kicsit rángatózott a szemem, de túltettem magam rajta...
Első sztárommal volt ez a mizéria, pedig milyen jó lett volna ennyire hamar letudni az ötcsillagos kérdést az utolsó előtti plaketthez...na majd a téliszünetben ráhajtok és feltöltöm a TMO-ra a díjaimat. -
#4902 nekem minden fullon van, kivéve a relationships és a a trailer csík (pedig a legjobb járgányokat adom neki + kiegészítőket)
egy pár hét után visszatérek ... -
#4901 Én boldogan megvagyok a 4.4 csillagommal is :D -
Kabala #4900 Én is emiatt vagyok kiakadva, harmadszorra viszem végig a játékot de egyszerűen lehetetlen összehozni egy 5 csillagos sztárt....szinte minden maximumon van , de egyáltalán nem akar összejönni.... -
Gollam12 #4899 a depressziót még valahogy kikerülöm de semmi díjat nem nyertem még. Mi a titkotok? -
#4898 na jó.
én most egy ideig hanyagolom a játékot.
képtelen vagyok összehozni egy 5 csillagos start. -
#4897 gyakoroltasd az unatkozó sztárokat -
#4896 huh... én tegnap raktam fel a gémet és vmi eszméletlen jó! még csak 1931-ben járok és még elég gagyik a filmeim de akkor is nagyon jó!
olyat nem lehet csinálni hogyí hívsz sztráokat meg munkásokat (stb)?! mert még nagyon kevesen jönnek! és nincs oan emberem aki valamicske szinten is értene a comedyhez... -
#4895 Berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. Kijött, berakod PR-ba. -
#4894 én jelenetek között szoktam, bár hogy milyen eredménye van, azt nem tudom :D -
Kabala #4893 Valaki segítsen plz, hogy lehet felvinni a press-t maxra, mert már csak az kéne hogy 5 csillagos legyen a színészem...
Próbáltam fotózni beszélgetés közben, pr-be is raktam a sztárt de csak egy kicsivel nőtt a press, arról nem is beszélve hogy 5 percen belül visszaesett 0-ra a press.... -
#4892 akkor is le lehet ha részegen mászkál az utcán :D -
#4891 PR. Gyors, a legjobb javulást hozza, és nem sértődik meg a sztár, ha épp egy elfekvőben készült képe kerül a világ elé.
#4888: csak sokkal egyszerűbb lett volna megnézni. No mindegy. -
#4890 #4876 -
#4889 ÁÁÁÁ,válasz #7846-ra -
#4888 Lene harapd már a fejemet,nem félek használni azt az oldalt,de ott csak kész magyarítások hírei vannak nagyrészt.
Gondoltam itt gyorsabban kapok elfogadható választ!
Annyit elég lett volna beírni hogy készül vagy valami...Nem kell a felesleges kommentár. -
#4887 a plasztikai épületen kivül, melyik épületben lehet még lekapni egy start? -
dini16 #4886 Na hello. KATASZTRÓFA!! Nem menti ki a filmjeimet. Hiába kattintok rá nem játsza le pedig mindent úgy csináltam ahogy az előző 3 filmemnél...ott nem volt gond. Csak ennél mert ez sikerült a legjobbra.P
Online módban mentem el mindig és mikor kilépek akkor nem játsza le.(( -
#4885 Tudom csak nem jövök rá a hibára. -
#4884 ja de értem -
#4883 lehet rajta? ezt nem értem
van rajta egy két videó, meg pár új kosztüm, sztem felesleges -
Vajda Gergely #4882 És még annyit hogy érdemes-e letölteni a Bonus Disket ? és hogy milyen különlegesség lehet rajta?
Thx -
#4881 van -
Vajda Gergely #4880 Sziasztok.
Ebben a játékban van tutorial? (gyakorló pálya) -
#4879 A letöltéseknél 404 jelentkezik. -
#4878 istenkirály! -
#4877 -
#4876 #4870: a reggelit ágyba kéri vagy az ebédlőben fogyasztja, uram? Szóljon, ha óhajt még valamit.
#4873: studiót építeni...
#4875: a magyaritasok.hu megtekintése nem okoz maradandó agyi károsodást (készül, ha esetleg mégis félnél odamenni). -
#4875 Hello!
Bocs ha hülyeséget kérdezek,de megcsinálták már a játékhoz a magyarosítást?? -
#4874 észnélkül autókázni nem lehet -.- -
#4873 Ebe a játékba mit lehet csinálni? -
#4872 Nem. De nekem ez is új. :) -
#4871 nem parancsolsz még valami mást?:P -
#4870 gyors válast kérek
-
#4869 hol lehet gyorsan letölteni THE MOVIEST(SMS NÉLKÜL) -
#4868 Helló!
Az új filmem nem lett akkora nagy hosszu de lehet hogy van benne írás hiba please azt nézzeétek el.
Film lista -
dini16 #4867 Na hello..szal csináltam filmet meg minden minden okés volt nem volt gondom a feliratozással sem. Csakhogy a 2. filmemet nem engedi hogy bedobjam a Post Production épületbe. Na ez mitől van? Meg a sztárok mindig stresszesek.. -
#4866 hát nem tom kinek hogy megy, de nekem iszonyat nehéz összehozni egy 5 csillagos star -t.
most is 3/4 csillag hiányzik még, de nem akarodzik ...
pedig PR épületbe is bedobtam, műtéteknél küldöm a fotósokat, legjobb lakókocsi ("hajó"), vagy 3 asszisztens ...