Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Nekem volt Supremacym, most Vaporom van, de vigyázz a Vaporral... Én legtöbbször csak meccsre húzom, baszottul töri az elején a sarkadat, meg kell szokni, mert különben nagyon szar lesz a lábadnak!
Az eddigi legjobb cipõm egy Puma King Exec volt, de hamar tönkrement 😞
#940: Soha nem vennék én sem 25 felett cipõt, a Vaporomat, Supremacymat 25-ért vettem, a Pumát meg anno 20-ért, de most még olcsóbban lehet kapni.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

penészthozópára
Nekem 45k-s supremacym van. Nyáron kéne egy vapor 😊

One Love, One United!

Divizio88
ezek csak fel eredetiek
legy nyokodt ....

HIP-HOP ARAD

Nekem 17 volt eddig a legtöbb, de amit írtam Adipure, az amúgy 40 körül szokott lenni, csak sajna nincsen 10-ér a méretemben. Pedig nagyon tetszett az a cipõ mindig is.

rooney8
Akkor jó... Én se adnék 20nál többet egy cipõér (még 20at se 😄)

És a többiek? Milyet szoktatok? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chelseafan
Nekem a Legendem felsõ kategóriás, de 12 ezerért vettem😛 Egyébként meg az alsó kategóriában nézegettem mindig is cipõket. Sajnálok 20-at egy csukáért...😛

rooney8
Tudom, vannak ilyen kategóriák vagy mik, de ti a felsõ kategóriát veszitek, vagy az alsót? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ez egy fura kérdés... 😄
Eredeti a 10e-es is, csak olcsóbb széria. 😛

rooney8
Üdv!

Ti "full eredeti" cipõket vesztek (30-40ezres kategória 😊 ) vagy pedig csak "fél eredetit" (10-20ezres)?

Voltam ma Adidas outletben AdiPure, meg AdiCore van 10,5K-ért, de sajnos nem jó méretben. 😞(( Csak 40, illetve kisebb, meg 44,5/nagyobb van. AdiCOre mondjuk van 42-es is, de inkább várok, hátha érkezik AdiPure is hasonló méretben. Annyiért azonnal megvenném. 😊

Na nem mintha lenne valami bajom a Nike Tiempo Mystikkkkel...

BADE
Nike Mercurial Veloci V FG-t tudok szerezni neked olcsóbban

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hy all
mostanság akarok venni egy új stoplis cipõt. ki is néztem 2-t a decathlonba, de mielõtt megvenném valamelyiket ki szeretném kérni a véleményeteket.
elsõ
második

ha esetleg tudtok valami jobb csukát ajánlani ilyen árban azt szívesen megköszönném 😊

cesc fábregas

Divizio88
nekem viszont van egy adidas copa!
A klubtol kaptam es imadok vele jatszani....
Amugy utalom a fekete cipoket de ebben nagyon
erezni a labdat, puha bor, draga volt de nekem
abszolut meg ,erte csak dicserni tudom...😄😄😄

HIP-HOP ARAD

gtasok
Az Adidas lopott a magyar feltalálótól, nem hiszem hogy a Nike kevesebbet költ fejlesztésre, sokkal hamarabb jönnek ki új tipusok Nike-ból. Az Adidas cipõ elõbb jön szét mint a NIKE, kivéve mondjuk Adidas Kaiser, Copa de ilyet nagyon kevés mai fiatal vesz utánpótlásban meg nem is látni ilyeneket.

Mert elég ha csak azt nézed, hogy a nike fele annyit se költ a focicipõk fejlesztésre mint az adidas. Megnézel egy cipõt amit 2000-ben csináltak és pl egy cipõt amit 2008-ban nem sok eltérés van.Ja és lopnak XD mert a csavaró felület technológiát is elcsórták az adidastól😛
crisfehn
szerintem a mitre alegjobb.

drowns41
nem? 😄 akkor melyik a jó? 😮

http://sum41.uw.hu

De miért nike-t? Az nem jó márka😄
drowns41
hát köszi a vélemenyeket, de ma vettem egy nike-t 😄

Szerintem a mitre cipõk kinézetre "egyszerû" cipõk, de nagyon jók! Ismerõsem visszajelzése alapján mondom, hogy saroktartásuk közepes. Én adidas predator swever-vet használok stoplisban és nagyon jó cipõnek tartom. Már 2x vittem vissza garancia idõn belül és mind a két reklamációm jogos volt😊 így már a harmadik cipõt használom egy áráért😄
Hozzáteszem a márka védelmében, hogy egyiknek sem volt akkora baja hogy ne lehetett volna még használni vagy 2 évik. Szal az adidas az egyik legmegbízhatóbb márka!!!
gtasok
A Mitre cipõknek alacsony a sarka nem tartja olyan jól a lábat ez sokkal jobb cipõ Jako

Zsolti9014
Én a Winket sem szólnám le. Tartós, viszonylag jó cipõ, alacsonyabb osztályokban, fõleg utánpótlásban tök fölösleges 10-20-30+ ezreket kiadni cipõért, fõleg ha még a lábad növésben van. Persze ha valaki megteheti, azt véletlenül sem beszélném le róla.

Hajrá Magyarország!

McFrost
A Mitre elismert britt márka, fõleg a rögbisek körében népszerû!
Még nem volt hozzá szerencsém, de biztos profi.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

drowns41
Mit gondoltok a Mitre cipõkrõl?

gtasok
A Wink biztos kinai de ott készül majdnem minden márka

de, azért mondták 😊

dragon11
Nem szólok semmibe bele, de a Wink nem kínai márka?😄

Gunnersboy
BVSC-ben lenne érdemes szerintem érdeklõdnöd, ott igaz nincs már felnõttcsapat viszont az utánpótlásuk régen elég jó volt ugytudom
itt a honlapjuk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
olyanra nemakarták kicserélni, de belátom azvagyok 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

McFrost
A Wink íz dö beszt 😛

Irigy vagy Gunner 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
odairta a végére hogy bp de semmi baj 😄DDD
pontosabban melyik részéröl beszéljek, a labda irányába tolodásrol vagy képletesen elosztott csapatrészekröl és ezek feladatárol, vagy arról hogy kitérsz a kérdések elõl?😊

az meg hogy kicseréltettem a cipõmet szerintem baromira nemrád tartozik, de látom nagyon zavar, engem sajnos nem, és az sem érdekel ha te iyen winkben szórod a gólokat, csak sok szerencsét kivánok hozzá 😊

rooney8
Valaki focizik itt NB III. U16 Alföld csoportba? 😊

gtasok
hol laksz?

gtasok
Gunner jól megy nektek minden hónapban új cipõ! és hogy állsz a területvédekezéssel, mondanál róla egy pár szót<#wave>

nagypályán akarok focizni hol lenne érdemes jelentkezni? bp
Gunnersboy
fogalmam sincs, már nem zöld van 😊))
de miért nem válaszolsz a kérdésre?

gtasok
miért csak a mûanyag zöld nike-ban lehet focizni?<#beka2>

Gunnersboy
az az igazi kukorica liga 😄

McFrost
Megye 9, fenyõs dûlõ csoport, alsóház....

Gunnersboy
te hol focizol?

gtasok
Focizni benne, csodálatos gólokat lõni, <#mf1>

Divizio88
ezzel mit akkarsz ...?
ilyennel 60 jatszottak...<#levele><#gun>

HIP-HOP ARAD

gtasok

gtasok
Király ez acipõWink

gtasok
Király ez a cipõ

Gunnersboy
fürgenyuszin és lionon most 35-re levan árazva, itt szombathelyen a márkaboltban is 30körülre levannak húzva

(ha az országon belül számlára veszek, nekem kifizetnek belõle 10k-t a csapatnál ahol focizom)

bubu13
Mennyi most egy ilyen?

EEE 1899

Gunnersboy
amugy most ilyet tervezek venni, jövö héten már szerintem meglesz

(adidas F50.8)

igenigen tudom hogy egy nagy müanyag kalucsni az egész, meg "xar" 😄

rooney8
Nekemsenem<#rinya>

GTheo
Nincs dinnyés nájkom :SD:SA😄AS:SDA:SAD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]