Focicipõk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Nekem valami gagyi predatorom van :) 15ezer volt és még 1 labdát is adtak hozzá :D Szegény cipõ már szarrá van szakadva? :'( :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Divizio88
Hat most figyel, minden markabol ki jon rengeteg fajta...
Az, h milyen borbol van arra csak annyit tudok mondani
, hogy az adidas copa kenguru borbol van, de hogy
a pure is meg ezek az ujjak is azt nem tudom pontosan....
De ha meg figyeled nike vaporbol is vannak az eredetiek
150-200 euro azok a hitvanyak meg 40-50 euro...
Ugyanigy van a adidas predatorokkal is...

HIP-HOP ARAD

rooney8
Nem tudom... :D De nem úgy van, hogy vannak az 50ezres cipõk (bivalybõrbõl, pulykabõrbõl és nem tudom milyen bõrbõl :D) és akkor vannak ugyan azok a cipõk 15ezerér, de azok csak ilyen gagyi mûbõrbõl...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Divizio88
telstar..rol van szo??

HIP-HOP ARAD

rooney8
Hát ugyan az, csak olcsóbbért, nem? :D

Ja, de nem tudom a nevét.

rooney8
De van olcsóbb verzió is belõle, nem? Az pedig mûbõr, vagy valami gagyi bõr :D

AdiPure: kengurubõr, AdiCore: marhabõr, egyébként majdnem ugyanaz a kettõ. Van valamilyen szintetikus változat is.

Gunnersboy
igen, az rendes bõrbõl van

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gtasok
a francba! adipure az ugye bõrbõl van akkor olyat veszek nyáron a következõ szezonra

Gunnersboy
valoszinü

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gtasok
ez is mûanyag?<#falbav>

penészthozópára
tényleg nagyon ronda :D

One Love, One United!

Gunnersboy
dehogy hisz ez egy müanyag kalucsni!!!

gtasok
...akkor ebben már jobban tudnátok játszani, Messi-nek is ez a titka!<#vigyor2>

Divizio88
nekem nem tetszik!!! egyaltalan...
Az 50.7 es az 50.8 sokkkal de sokkal
szebbek...
Ennek az orra olyan mint egy bakancsee
szerintem....

HIP-HOP ARAD

rooney8
fúj, akkor nem is néz ki jól<#hehe>

Gunnersboy
Messi is már az újba játszott tegnap

rooney8
sztem a kék egész jó :D

Divizio88
szerintem nagyon csunnya<#wilting>
de hat kinek mi tetszik...:-j

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
kijött az új adidas F50i

<#wow3><#wilting>

Divizio88
ebay.de a legnagyobb oldal...szerintem;)

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
talán a fürgenyuszin még lehet, vagy lionsporton, mondjuk én pont ma adtam el egy olyant amilyet keresel :D

adidas f50.7 hol lehet még rendelni valami jó oldalt valaki tudna???
aranyszínû kellene

Gunnersboy
csak mivel vidéki vagyok igy nekem azért jolenne tudni hogy milyen van, potyára nemlenne jó felmenni:D

BADE
Kaiser 17ezer,Copa 28ezer
(ha jól néztem a bolti árnál(fürgenyuszi) 5 ill. 6ezerrel olcsóbban)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sajnos nem rémlik, de kék szerintem volt tuti, meg tán zöld is. De tényleg tippek ezek. Illetve a kínálat elég gyakran változik, kb. hetente.

Gunnersboy
miyen színû T-unit felsõrészek voltak nemtudod?

gtasok
Szia! akkor megkérdem mennyiért tudsz Copa mundialt vagy Kaiser 5 Liga-t?

BADE
16ért tényleg olcsó volt(kb. én is ugyanennyiért tudtam volna hozatni)
mielõtt vki cipõvásárlásra adja a fejét,érdemes engem is megkérdezni mennyiért tudom beszerezni:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tuti, Bp. Boráros tér Adidas outlet. Éppen ilyen, modellszámra is:
link

Van teljes összerakott T-unit F50 is 18-ért. :)))

T-unit felsõ részek meg 2500-ért.

Nemrég 10,5K-ért volt AdiPURE, de csak kölök, meg óriás méretben. :-(((
AdiCORE is ugyanannyi volt akkor épp, meg is lepett, hogy AdiPURE nem volt drágább.

chelseafan
Tuti adiPURE-t vettél?:) Nem lehet, hogy adiCORE? Akciósan az lehet ilyen árban;) De ha mégis az, akkor nagy üzletet csináltál:D

GTheo
Hol vetted? Ennyiért a hülyének is megéri ez a cipõ :)

Ma este leszakadt az ég Pécsett, óriási vihar volt, igazi foci idõ lesz holnap, napsütés, vizes, csúszós pálya, erre mikor volt bajnokim? tegnap és a hétvégén már nem lesz :(

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Vettem ma cipõt, mert régóta kurvára tetszett az adiPURE, 16-ért meg megéri. Bár még a Mystic 2 is fasza, de legalább így majd nem lesz gondom, ha elhalálozik.
Kép:

gtasok
Asics focicipõvel valakinek tapasztalata? Gumistoplist szeretnék mert kemény a pálya

GTheo
Itt Pécsett éjjel leszakadt az ég, fél 6-kor játszunk Nagykanizsán, végre kipróbálhatom a fémstoplisomat <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
az

Szerintetek Szakály lábán Fehér Sl Vapor van? Nem láttam még sehol fehér színben Sl-t <#fejvakaras>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

gtasok
Gunner! Abban a cipõben azonkivül, hogy egy mûanyag hányadék a betét is xar.

Gunnersboy
gtasok! vazze nem "ha kiveszi a betétet attol még nemlesz nagyobb 1 mérettel tehát nem attol csuszkál benn a lába, betéttel meg azért nyomja a sarkát mert alacsony maga a cipõ sarka is, és ez tényleg igy van nekem is nyomta mikor probáltam, de hát ezért nem szabadott volna küldölfröl rendelnie, ha olyan helyen veszi ahol fel is tudja próbálni, most nem lennének ilyen gondjai

attol hogy müanyag még nem fos, van akinek ez tetszik ez van:D

gtasok
Gunner! vazze a fociban is így értesz meg valamit "ha kiveszi a betétet akkor csúszkál a lába, tehát akkor nagy, betéttel nyomja a sarkát amint olvasom nincs egyedül, tehát a méret jó a cipõ egy nagy rakás xar, mûanyag fos

Gunnersboy
erröl beszélek, ha csuszkál benn a lába akkor gyanitom nagyobb mint amekkora kéne neki, ezért nemis szeretek netröl rendelni mert ugye azt nem lehet felpróbálni

amugy meg gyanítom egy élmény lehet neki bent játszani, mivel ha nincs bent a betét nagyon kényelmetlen :D

Divizio88

ILyen fele fajta tunitot tud valaki szerezni jo aron?
Ez nagyon kiraly csuka csak dicserni tudom...:)

HIP-HOP ARAD

gtasok
Gunner! Ha kiveszi a talpbetétet és csúszkál benne a lába és még nagyobbat is vesz akkor meg jó lesz ladiknak és kiürül a családi kasza nem minden szülõ keres 300.000,- forintot

penészthozópára
#944 Most, hogy mondod lehet maradnom kéne a t90 szériánál. Soha semmi gondom nem volt vele, pedig van 1 pár ilyen cipõm.

One Love, One United!

Gunnersboy
csúszkál a lába bent, lehet nem nagyobbat kellett volna venni...

gtasok
Qrva jó az a Vapor egyik haveromnak is töri a sarkát ha benne van a betét ha kiveszi meg csúszkál a lába a cipõben, megérte külföldrõl rendelni 55 ezerért.<#rinya>

rooney8
Nekem csapattársaim mondják mindig azt, hogy fél eredeti... Én meg tõlük szettem el :D

Gunnersboy
:DDDDDDDD

gtasok
Mit jelent az, hogy fél eredeti? A fele mondjuk a bal vagy jobb lábas a másik meg hitvány hamisítvány vagy a talpa eredeti a felsõrésze meg tákolmány?<#csodalk>