1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#944 Nekem volt Supremacym, most Vaporom van, de vigyázz a Vaporral... Én legtöbbször csak meccsre húzom, baszottul töri az elején a sarkadat, meg kell szokni, mert különben nagyon szar lesz a lábadnak!
Az eddigi legjobb cipőm egy Puma King Exec volt, de hamar tönkrement :(
#940: Soha nem vennék én sem 25 felett cipőt, a Vaporomat, Supremacymat 25-ért vettem, a Pumát meg anno 20-ért, de most még olcsóbban lehet kapni. -
#943 Nekem 45k-s supremacym van. Nyáron kéne egy vapor :) -
#942 ezek csak fel eredetiek
legy nyokodt .... -
Drizzthsz #941 Nekem 17 volt eddig a legtöbb, de amit írtam Adipure, az amúgy 40 körül szokott lenni, csak sajna nincsen 10-ér a méretemben. Pedig nagyon tetszett az a cipő mindig is. -
#940 Akkor jó... Én se adnék 20nál többet egy cipőér (még 20at se :D)
És a többiek? Milyet szoktatok? :D -
#939 Nekem a Legendem felső kategóriás, de 12 ezerért vettem:P Egyébként meg az alsó kategóriában nézegettem mindig is cipőket. Sajnálok 20-at egy csukáért...:P -
#938 Tudom, vannak ilyen kategóriák vagy mik, de ti a felső kategóriát veszitek, vagy az alsót? :) -
Drizzthsz #937 Ez egy fura kérdés... :D
Eredeti a 10e-es is, csak olcsóbb széria. :P -
#936 Üdv!
Ti "full eredeti" cipőket vesztek (30-40ezres kategória :) ) vagy pedig csak "fél eredetit" (10-20ezres)? -
Drizzthsz #935 Voltam ma Adidas outletben AdiPure, meg AdiCore van 10,5K-ért, de sajnos nem jó méretben. :((( Csak 40, illetve kisebb, meg 44,5/nagyobb van. AdiCOre mondjuk van 42-es is, de inkább várok, hátha érkezik AdiPure is hasonló méretben. Annyiért azonnal megvenném. :)
Na nem mintha lenne valami bajom a Nike Tiempo Mystikkkkel... -
#934 Nike Mercurial Veloci V FG-t tudok szerezni neked olcsóbban -
Gaba94 #933 hy all
mostanság akarok venni egy új stoplis cipőt. ki is néztem 2-t a decathlonba, de mielőtt megvenném valamelyiket ki szeretném kérni a véleményeteket.
első
második
ha esetleg tudtok valami jobb csukát ajánlani ilyen árban azt szívesen megköszönném :) -
#932 nekem viszont van egy adidas copa!
A klubtol kaptam es imadok vele jatszani....
Amugy utalom a fekete cipoket de ebben nagyon
erezni a labdat, puha bor, draga volt de nekem
abszolut meg ,erte csak dicserni tudom...:D:D:D -
#931 Az Adidas lopott a magyar feltalálótól, nem hiszem hogy a Nike kevesebbet költ fejlesztésre, sokkal hamarabb jönnek ki új tipusok Nike-ból. Az Adidas cipő előbb jön szét mint a NIKE, kivéve mondjuk Adidas Kaiser, Copa de ilyet nagyon kevés mai fiatal vesz utánpótlásban meg nem is látni ilyeneket. -
Pila #930 Mert elég ha csak azt nézed, hogy a nike fele annyit se költ a focicipők fejlesztésre mint az adidas. Megnézel egy cipőt amit 2000-ben csináltak és pl egy cipőt amit 2008-ban nem sok eltérés van.Ja és lopnak XD mert a csavaró felület technológiát is elcsórták az adidastól:P -
#929 szerintem a mitre alegjobb.
-
#928 nem? :D akkor melyik a jó? :O -
Pila #927 De miért nike-t? Az nem jó márka:D -
#926 hát köszi a vélemenyeket, de ma vettem egy nike-t :D -
Pila #925 Szerintem a mitre cipők kinézetre "egyszerű" cipők, de nagyon jók! Ismerősem visszajelzése alapján mondom, hogy saroktartásuk közepes. Én adidas predator swever-vet használok stoplisban és nagyon jó cipőnek tartom. Már 2x vittem vissza garancia időn belül és mind a két reklamációm jogos volt:) így már a harmadik cipőt használom egy áráért:D
Hozzáteszem a márka védelmében, hogy egyiknek sem volt akkora baja hogy ne lehetett volna még használni vagy 2 évik. Szal az adidas az egyik legmegbízhatóbb márka!!! -
#924 A Mitre cipőknek alacsony a sarka nem tartja olyan jól a lábat ez sokkal jobb cipő Jako -
#923 Én a Winket sem szólnám le. Tartós, viszonylag jó cipő, alacsonyabb osztályokban, főleg utánpótlásban tök fölösleges 10-20-30+ ezreket kiadni cipőért, főleg ha még a lábad növésben van. Persze ha valaki megteheti, azt véletlenül sem beszélném le róla. -
#922 A Mitre elismert britt márka, főleg a rögbisek körében népszerű!
Még nem volt hozzá szerencsém, de biztos profi. -
#921 Mit gondoltok a Mitre cipőkről? -
#920 A Wink biztos kinai de ott készül majdnem minden márka -
Csesza #919 de, azért mondták :) -
#918 Nem szólok semmibe bele, de a Wink nem kínai márka?:D -
#917 BVSC-ben lenne érdemes szerintem érdeklődnöd, ott igaz nincs már felnőttcsapat viszont az utánpótlásuk régen elég jó volt ugytudom
itt a honlapjuk -
#916 olyanra nemakarták kicserélni, de belátom azvagyok :D -
#915 A Wink íz dö beszt :P
Irigy vagy Gunner :D -
#914 odairta a végére hogy bp de semmi baj :DDDD
pontosabban melyik részéröl beszéljek, a labda irányába tolodásrol vagy képletesen elosztott csapatrészekröl és ezek feladatárol, vagy arról hogy kitérsz a kérdések elől?:)
az meg hogy kicseréltettem a cipőmet szerintem baromira nemrád tartozik, de látom nagyon zavar, engem sajnos nem, és az sem érdekel ha te iyen winkben szórod a gólokat, csak sok szerencsét kivánok hozzá :) -
#913 Valaki focizik itt NB III. U16 Alföld csoportba? :) -
#912 hol laksz? -
#911 Gunner jól megy nektek minden hónapban új cipő! és hogy állsz a területvédekezéssel, mondanál róla egy pár szót -
lac556 #910 nagypályán akarok focizni hol lenne érdemes jelentkezni? bp -
#909 fogalmam sincs, már nem zöld van :)))
de miért nem válaszolsz a kérdésre? -
#908 miért csak a műanyag zöld nike-ban lehet focizni? -
#907 az az igazi kukorica liga :D -
#906 Megye 9, fenyős dűlő csoport, alsóház.... -
#905 te hol focizol?