Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
mindenkinek dinnyés nájk van

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gtasok
sziasztok! kezdõdik a bajnokság vett valaki új cipõt és valami tapasztalat a használata közben<#integet2>

penészthozópára
Sziasztok, ebayrõl, hogy lehet rendelni? Van ez a paypal-es cucc, de nem tom, hogy kell olyat szerezni. Vaport szeretnék rendelni majd és ahhoz kéne. Légyszi valaki írja le, nagyon megköszönném. Üdv mindenkinek.

ui.: A cipõ

One Love, One United!

dragon11
Megnéztem, feketeség is van az elején, meg az oldalán és azon kívül fehér és kék a Nike jel. Hasonló ahhoz, amit linkeltem képet, hogy Dr House olyat hord, csak kék nike jel..^^ úgy nagyjából.😄

dragon11
Nem tudom, holnap megnézem még1x!😊

Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítõkészséged, holnap mindenképp írok.😊

Gunnersboy
nike tennis classic?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

dragon11
Amúgy köszönöm a segítségedet.=)

dragon11
Hja, nem focicipõ 😄 ezért lehet off.=) terem v. utcai cipõ azt hiszem.=D

de holnap megnézem még jobban.=D

McFrost
Ebben egyszer sem látom a mûanyag szót....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
szerencse hogy látszanak a képek....
akkor linkbe:
1.
2.
3.

Gunnersboy

dragon11
Melyik az a fajta Nike cipõ, amiben kék a Nike jel és asszem fehér az alap?😊

Thx. a kék Nike Jel tuti.. 😄

gtasok
NIKE TIEMPO Mystic II ELADÓ 11000,- Ft.
NIKE TIEMPO Mystic II focicipõ stoplis 44 méret új, áron alul eladó! Belsõ talphossza: 28 cm
FELSÕRÉSZ: Puha bõr, továbbfejlesztett kialakításaal. TALPLEMEZ: Könnyû, öntött talplemez, szögletes és ovális stoplik kombinációja. KÖZÉPTALP: Nagy sûrûségû, újrahasznosított EVA talpbetét. JELLEMZÕK: A megújult külsõ mellett a megszokott természetes kényelmet és teljesítményt nyújtja a komoly játékosok számára.
Bolti ára: 16.990,-

McFrost
Na! Itt még a laszti is múanyag 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
kié? 😄DDDD

gtasok
miért a te dinnyésed valódi bõr?

gabber_saviola
dehülevaty :ASDdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gunnersboy
_:ASD.da_S😄a

McFrost

gabber_saviola
Ahogy Rudi írta, a Józsefvárosin lehet, hogy mûanyagot árulnak. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rooney8
a méd in csájná az lehet mûanyag 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gunnersboy
hol müanyag mutasd már meg lécci

gtasok
a dinnyes nike egy mûanyag xar

gabber_saviola
közben már segítettek, majdnem bevizeltem a videókon 😄dd

McFrost
GYáááááááááááá:ASASADASDASDSDddddddddd

Gábor:

MÚKODJ!!

gabber_saviola
:ASDasdasasdasdasd

Rudee
Józsefváros? <#zavart1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
hol lenne már mûanyag a dinnyés nájk ember? 😄dddd

Gunnersboy
nem minden szar ami neked nem tetszik

gtasok
dinnyés nike egy mûanyag szar, belerohad a lábad és nem is tart sokáig a cipõ

gabber_saviola
élõben szerintem csúnyák a jomák. 😞
inkább dinnyés nájk vagy tiempo

gabber_saviola
ez a "múkodjj" ez miben is volt? 😊
vmi videó rémlik 😄ddd

gtasok
Terembe ez a faxa Joma Top Flex

Gunnersboy
nekem egy Puma meg egy Diadora teremcipõm van, ugy kifejezetten egyik se aza húde fasza, de jó cipök 😊

viszont a nike T90 shoot verziókat nem ajanlom nagyon hamar szétjönnek (azert irom mert ennek oldalt van a füzöje)

Azokat csak nézegettem, mint lehetséges jelölt. Erre énis rájöttem amúgy, de köszi a hasznos észrevételt.
Gunnersboy
Nike 5-nak speciel pont nincs se elrejtve, se oldalra tolva a füzõje de np

sziasztok!

Tegnap este sikeresen szétrúgtam a puma csukámat (decemberbe vettem)
Mivel javában tart a terembajnokság, meg nyárra kell salakra, meg betonra egy cipõ ezért vehetek újat. De milyet?
Ki melyiket javasolja?
Mindenképp olyat szeretnék aminek a fûzõje el van rejtve vagy oldalra toltva. Érdemes kifejezetten futsal cipõt venni (pl: adidas Sala vagy Nike 5)?
Nekem személy szerint az Adidas F30 as széria tetszik.
Valaki tud segíteni, tanácsot adni? Valaki használja valamelyiket?
Köszönöm!
dragon11

Kép, please ennek a típusnak a pontos nevét.😊

Thx.

Gunnersboy
ok, érdekeljen

gtasok
gtasok
Valaki ismeri a Jako cipõket engem pl. ez érdekel

dragon11
Sry érte, egy mappába van a 2 videó.😊 mindkettõt meg kellene nézni.😊

dragon11
Hali. Tudom off mert ez nem focicipõ, de szépen kérnélek meg benneteket, hogy mondjátok meg Doktor House-nak milyen típusó ez a két cipõje. (Mivel eredeti felvételeim vannak, ezért csak fel tudtam venni videóra, képet kivágni nem tudtam, sajnálom.)

Link1.😊 ----> állítsátok meg a videót a megfelelõ pillanatban, annyit tutira látsz h Nike 😊

2. cipõ ->ez is Nike.😊

Nagyon szépen megköszönöm annak, aki segít!😊 még1x thx.😊

rooney8
Budafok, NBIII - Alföld U16 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gunnersboy
én most Bükön focizom, NBIII- Bakony csoportban, tavasszal megyek fel u19be mert felnõttcsapathoz felvisznek onnan egykét játékost úgy néz ki

gondolkodtam énis a váltáson, de csak másik NBIIIas csapatba (Sárvár, Celldömölk) tudnék menni így meg nem tudom megéri e mivel ezek már nincsenek annyira közel

GTheo
Nem túl sok, de ismerem a korosztályomat a megyében és nem nagyon fognak tudni igazolni. Mert 90-es korosztályban most az ifiben nagyon jó csatárok vannak, de 91-es csatárjuk alig van. Majd eldõl. Aki igazán jó, az meg a PMFC-ben van, szóval annyira nagyon jó csatárt meg nem hiszem, hogy fognak tudni igazolni.
Különben ti hol, milyen bajnokságban játszotok?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
és szerinted mennyi az esélye annak hogy 1 csatárral fogja egy NB2es ificsapat kezdeni a szezont? 😄

Divizio88
Sok szerencset!
Nah terjunk vissza a cipokre megis
csak focicipok topikban vagyunk😛

HIP-HOP ARAD

GTheo
Az NB2 a legszarabb. Kevés a pénz, megélni nem lehet belõle jól, ezért dolgozni is kell mellette és ez a kettõ együtt nagyon sok idõ. Én inkább egy jól fizetõ munkát szeretnék és a foci csak mellette.
Bár most egyre jobban gondolkozom, hogy nyáron maradok Mislenyben. Most az U17-ben csak én vagyok csatár szinte, az ifibõl kiöregednek a csatárok és azért NB2 U19-ben nem lehet rossz csatárt játszani 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sz4bolcs
Miért nem szeretheti valaki a focit úgy, hogy nem abból akar megélni?
NB2-ben nem lehet megélni gondolom, viszont edzeni azt már kell.
Miért baj, ha GTheo inkább alsóbb osztályban szeretne focizni, ahol kevesebb idõt kell a felkészülésre fordítani ha már úgysem abból akar megélni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.