ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szal nem hinnem hogy nvida kartya kene.
lehet meg kene probalnod esetleg, egy friss windoz telepitesre, csak a legfontosabb driverekkel video hang . telepiteni 1 jatekot, hoyg akkor is kifagy e.
-------------
Köszi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
( talan write back neven fut )
Drivercleaner
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Repatarurgyán
Skacok nekem olyan gondom lenne h felraktam a legújabb nf7-s chipset driver-t de nem volt venne audio vezérlõ és így nem tudom használni a 5.1-et! valaki tudna adni audio vezérlõt vagy egy másik chipset driver.t amiben van ilyesmi vagy valamit amivel meg tudom oldani hogy legyen 5.1-em! Köszi
amúgy ha új chipset driver-t akarok felrakni akkor elõzõt le kell törölni vagy elég csak rápakolni? vagy új windowst kell rakni?
És ha le kell eszedni elõzõ chipset driver-t akkor azt hogyan kell!
Kössz
Az van nekem is, de én birom nagyon ezt a lapot. Kevés rajt a SATA, csak az a bajom vele.
Amugy és is 2x1GB ramot akarok belerakni majd.
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Nekem is ilyen lapom van már 2éve. Everest azt írja hogy NF7-S v2.0.
Az lenne a kérdésem hogy memóriát vennék bele eddig 2x512 van dualba és én egy 1Gb gondoltam! Tudja kezelni a lap az 1gb ramot? Megnéztem az abit oldalát de ott csak 512/400 van tesztelve!
már sosem fogom megtudni hogy az an7 vagy nf7-s van a jobb hankártya mert mire ez kifut már más rendszerek lesznek
"Amúgy a 2200+-ost felhúzhatod 2800+-ig is akár, méghozzá feszültség emelés nélkül (ugyanezt a procit adják 2800+ ként is, nagyobb szorzóval) mondjuk szorzólockos de az fsb-t emelheted 400 ig, és így a memóiáid is kihajthatod :)."
Namármost nekem is ilyen alaplap és processzorom van,(2*512MB Samsung memóriával) és ha tuningolni akarom, akkor a memóriát át kell raknom singel chanell-be, mert különben 1 MHZ-sem tudok húzni rajta. A max tuningig ameddig sikerült eljutnim az 1750 MHz környéke volt alapfeszen, de ott már fagyott rendesen a proci. Ha emeltem a feszültségen 6%-ot akkor is ugyanezt csinálta. KB 1600 ig megy rendesen, de én alapfrekin használom.
Régebben voltak olyan problémák hogy állandóan újraindult a gép(semmi tuning meg ilyenek) de mára már kigyógyult ebbõl a betegségbõl. A mai napig nem tudni mi lehetett. A hangkártya meg tényleg csinál elég érdekes dolgokat!
Én is gondolkodtam egy erõsebb procin, mert ezzel nem tudok felvenni videókat, csak gyenge minõségben. Kinéztem magamnak egy 2600+os bartont, de még meggondolom. A64-et egyenlõre nem akarok, majd ha lesznek hozzá progik amik ki is használják.
Jó az abit lapka, csak néha néha különc
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Kész röhej.... Kezdek besokalni a lappal.... Ráadásul most beszartak a memóim.... grr..
Ha húzod az FSB-t megy fölfele annak a frekije is.
Nem lehet belõni vhogy, hogy azt ne emelje az fsb-vel együtt?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
De vmiért le kellett cserélnem asszem, csak nem emlékszem, hogy miért. Amugy régebben hasonló dolog nekem is volt, de nemtom már mi volt a gond vele.
Régi idõk ugye, semmire nem emlékszik az ember.... <#vigyor2>#vigyor2>
MEr olvastam valahol hogy 2 félét is lehet használni.. az REAL meg a storm félét... hoyg is van ez? Valaki segítsen..
Nekem lenni egy NF7S2G lapom meg egy 2500+os bartonom meg 2darab kingmax superramom.... Nahmost a roamok eggyüt nem szeretnek menni...
Rendszeres kifagyás... külön külön jó....
Valaki tapasztalt ilyet s ha igen akkor mivolt rá a megoldás?