ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bios Beep kodok
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Egy olyan gondom van egy KG7-essel, hogy nem indul el, csak fütyül 1 hosszút és 2 rövidet. Tudja vki, hogy ez mit jelent, mert a leírásában nincs füttymagyarázat...
Köszi.
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Haver gépén nem akar mûködni egyik USB se!
Régebben "simán" nem ment vagy nem lehetett telepíteni az USB cuccokat, de valaki javasolta a Service pack-ot XP-hez.
Na most már egyáltalán nem megy 😞
Megtalálja az eszközt, telepíteni nem lehet, de rövid idõn belül valami ismretlen hibára hivatkozik ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A megoldás az, hogy a zene- és videólejátszó programnál DirectX-es Output-ot állítod be (pl. a Winamp-nál belehet, de YAMP-nál nem).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet, hogy egy olyan témát fogok feszegetni ami már rég megválaszolásra került eme topic kereteni belül (kérlek nézzétek el nekem) de égetõ lenne! Miért van az, hogy miután alaplapot (és egyéb mást is) NF7-S cseréltem valahogy az istennek sem akar szólni mind a négy hangszóró-. Akármit is csinálok csak kettõt használ valami oknál kifolyólag. Mi lehet mindennek az oka, talán valamiféle "rossz" bios beállítás? Amúgy az op az XP.
Segítségeteket elõre is köszönöm....
\" örökké nem eshet.... \"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van egy NF7-S-es lap az a gond hogy ha dual chanelbe megy akkor a memtest és a windows memory diagnostic is hibát jelez, de ha a két memóriát (elixir 2*256 333) a kettes hármas slotba rakom (nem dual chanel) akkor meg nem jeleznek hibát. Ez most memória vagy alaplap hiba???? Elõre is köszönöm a segítségeket.
mert ha valaki nem számítástechnikai szakember mint ugylátszik Inquisitor akkor véthet a szakkifejezésekben!
Van a 3.13-as es melyik a masik
"késleltetett irásra panaszkodik" <- nalam is de csak akkor ha a vinyo rackba van.
Mondjuk en nem foghatom az Ide driverre mert kulon raidkartyan vannak a rackek

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Kezelni???? Csinálni tudja, nem "kezelni" !!!
És jelenleg ez az egy ilyen hangkártya van, még az überfasza Audigy 1-2-ZS SE tudja ezt.

De mostmár minden ok, XP szaladgál a vason.
Az alaplapi hangchiphez, van vmi utility amivel a beállításokat el lehet végezni, mert a CD-n én csak a SoundStormhoz találtam, de a sima NF7-en meg AC97 vagy mi van.
Én is most vettem egy NF7S tip alapot felraktam a 98-at mert én azt szerettem meg minden jó! volt semmi nem ütközött de!!!!! és itt jött a gebasz semmi nem is ment se a játékok se a film lejátszás ugrált sietett élvezhetetlen volt.
Eredmény mivel én raktam össze a gépet igy azt gondoltam én vagyok a láma (de csak egy kicsit)
A szakember megnézte de semmit nem talált
eredmény feltette az XP prot- minden tökéletes
Magyarázat szerinte a Win 98 már nem képes kezelni az új alapokat
Tanulság jó ha van az embernek egy hozzáértõ ismerõse!
Na de ha nem bírja 200-as fsb-t, akkor lehet trüközzni 190-es, 185, 180-as fsb-vel, feltéve ha nem szorzólockos a proci és valami jobb NForce alaplap van alatta.
Jah, neked nem Zalmanod van. :-)))
Akkor majd ha hazamegyek dógozóból, megnézem.
Amúgy mikor jössz hozzám DVD és zene ügyileg? :-)
De a Zalman chipset hûtõs kérdésemre még senki nem válaszolt. Ha valaki rendelkezik ilyennel az plíz válaszoljon már. :-))
Jah, amúgy a kérdés az 1007-es hozzászólásban olvasható.
És csinálj egy töredezettségmentesítõt (huh de hülye szó) vagyis defragot. 80 eres ide kábelt használsz a vinyóhoz? Az író ugye nem egy kábelen van a vinyóval?
elsõre ennyi.
Jah, és tedd fel a CACHEMAN nevû progit, ott a disk cachet állítgasd és úgy prószáld.
Nem volt fele gond ment rendesen csak kb a CPU-hasznalat: +5%-ot ugrot alapbol (3.13-nal)
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

)A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Terheléses teszt.
A proci használat közben!
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Nemtom én nem örülnék neki ha a pofám tele lenne szilikon pasztával. És ez még a kissebbik baj. De errõl "tanult kollegám" OLLIE többet tudna mesélni. 😊
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Gondolj arra milyen szomorú sorsa van egy hörcsögnek.
😊

Haver 20 perce hivott hogy (via-s alaplap)nem megy az XP install, mert a szöveg változik, install közben, de a winyó meg sem mozdul.
Azt mondtam neki formázza meg a C-t. az már megvolt, de semmi. A végén az segitett, hogy mind a 3 particiót lerugta és ujra particionálta a vinyóját.
Kicsit kisértetiesen hasonlit a te esetedre, nem?