2520
Fenti ket lap a tema
-
#1400 Ez alatt lesz világos fehér színnel kiírva (mint amilyennel a DDR400-at írja), hogy "Dual Mode Enabled", vagy valami hasonló. -
Chaos Mad #1399 ok, kösz..
de mit ir pontosan ki a bootolásnál?
azt nem tudnátok megmondani?
mer eddig annyit ir ki hogy "ddr 400", mondom az eddig ok. -
#1398 Ja, elvileg...
Nekem dimm1 és dimm3 -ban dualban, de mindenki 2-3 ra esküszik... -
#1397 Dimm3 és Dimm2 elvileg. De ha megy a dual, akkor bootolásnál úgy is kiírja, szóval tudni fogod. -
Chaos Mad #1396 öhh... bocs hogy megint ezzel jövök, de most veszek egy memoriát, (szal 2db 256/400 lesz benne) és nem tudom hogy van dual-ban.
melyik dimm-be kell rakni öket? 1-2, 2-3, 1-3 ?????? -
the Godfather #1395 3-as agp..na nem viccelni ilyen kérdéssel, meg kellett volna nézned a honlapján... -
Robbb #1394 Hi!Megmondaná valaki,hogy az NF7 alaplapon 2.0,vagy 3.0-ás AGP sin van-é?Tehát egy x800-t bele tudok-é erőszakolni?Köszi. -
Tatek #1393 Na hi skacok!
A Gameport probléma megoldódott :)
Méghozzá úgy hogy felraktam egy 98-t. Xp valamiért nem szereti a hangkártyák gameportjait, legalább is én 2 kártyát próbáltam, de... -
Lacika 79 #1392 ATI 9600XT -
#1391 Na, olvasgattam faq-ot.
Írnak olyat, hogy állítsuk át a biosban a pci latency-t 64-re, meg hogy az ich delayed transaction legyen enabled.
Fórumokon láttam olyat, hogy nvidiások próbálkozzanak 4x.xx driverrel. -
#1390 Bazz.
Milyen videokártyád van? -
Lacika 79 #1389 Nem találtam eddig megoldást. Néha fogja magát, és szépen megfagy. Többnyire mikor éppen Colin4-ezek, vagy Diablo2-zök. És olyankor kicsit ideges vagyok. :-) -
#1388 Na ne szopass!
És mi a megoldás? Így elég használhatatlan a gép. -
Lacika 79 #1387 Nekem Audigy2 van, és ugyanezt csinálja. -
#1386 Srácok, van köztetek olyan, vagy ismertek olyan embert, akinek nf7s ver2-ben Audigy 1 kártya hiba nélkül működik?
Csak azért kérdezem, mert bénázik a gépem, és a hangkártyára gyanakszom. Vagy esetleg a Gef3-ra, de nem hiszem, hogy az ne működne együtt nforce alaplappal.
Más add-on kártyám nincs, mégis állandóan kékhalálozik a windows IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenettel. -
#1385 Szerintem a 125-ös FSB miatt nem megy a 4x-es AGP, próbáld ki 100-on vagy 133-on. Ott menni fog, régebbi alaplapoknál a "nem szabványos" FSB értékeknél nem ment az AGP !x mód, csak a 2x. -
#1384 Amikor egyben raktam fel, akkor a gépem nem volt hajlandó leállni, a WinXP leállítási képernyőjénél szépen behalt. Az Audió drivert felraktam belőle, azzal nincs gond, a driver többi része jelenleg a 3.13-asból van fent. -
#1383 Nincs hibaüzenet eddig a "késleltetett irás..." hülye dumájávl kapcsolatba.De Remélem nem kiabáltam el eddig jó az Ide drivere is !!! -
#1382 Jól látom, hogy van új nforce driver? Felraktátok már? Változás? -
#1381 Sajna csak egy megoldást találtam. Új hangkártya.
SB 5.1-en és Audigy1-en van gameport, ezekkel működik. Mást nem próbáltam. -
#1380 Hali van valakinek KG7-es alaplapja?
Van 1 olyan, hogy AGP 1x 2x támogat csak pedig a BIOS-ban be lehet állítani a 4x-et
Powerstrip 3.46 is csak 2x-et ír+SysoftSandra+Aida32 3.93 is.
Az alaplap kézikönyvében Max Agp 4x van, akkor miért nem tudom használni, VGA az biztos 4x-es??? -
#1379 Létezik már valami megoldás " Késleltetett irás " hibára ? -
Tatek #1378 "Próbált már vki nf7s alaplap mellett PCI hangkártyán gameportot használni? Én szeretnék, de azt írja, hogy "Az eszköz nem talál elég használható erőforrást"
Nekem is ez a gondom! Valakinek nem sikerült véletlenül behozni vagy valami??? Vagy Usb-joy átalakitó? -
#1377 Amennyiben a winyód PATA, akkor talán nem kellene a SATA-átalakítóval használni.
Amennyiben a winyód SATA, akkor CD-rom körül lehet a hiba, rendesen van bejumperelve primary-nak? -
#1376 Sziasztok!
Sikerult beszereznem a fent emlitett lapot. Most 1700XP fut benne 200x10 (2x 256 MB Samsung 333 DDR) nem is gondoltam volna...
De a problema a kovetkezo...
Van egy 80 GB Maxtor (7200) winyom amit rakotottem SATA-ra. Illetve egy regebbi 12X LG CD irom amit IDE 1 re masterkent.
Friss XP uj Nvidia alaplapi Nforce2 driver, legujabb IDE vezerlo (nforce)....
De egyszeruen nem tudok nem csak CDt irni hanem mar a CD romot sem tudom hasznalni. Bteszek egy CDt s megall a rendszer addig amig ki nem veszem. Mi lehet a gond?
Driver? Ha minden igaz a legujabb bios van a lapon fent.
A SIL drivert XP ala fel kell rakni vagy az csak a winyo kezeleshez van?
Mar most nem tudom hogy mi lehet a gond. A winyo hasit 40-50 MB/s de a CD-vel nem tudok mit kezdeni.
Aki talalkozott hasonlo problemaval kerem segitsen mert megorulok...
-
Chaos Mad #1375 ok köszi -
#1374 Roppant egyszerű: a BIOS-ban a "CPU FSB/DRAM Ratio"-t beállítod egy egész értékre (Pl.: 3/3 vagy 5/5). Ha a 266Mhz-es modulal bebootol a gép az már jó jel... -
Chaos Mad #1373 és hogyan kell felhuzni a memoriat 333ra? -
mityku #1372 Na szóval megpróbáltam, de valszeg valami nem stimmelt, mert a letiltás és a hangkari telepítése után egy fekete képernyő fogadott. (nem a legjobb jel) Ezután újraindítottam a gépet, megnéztem a bios-ban a beállításokat és ott látom, hogy enabledre van állítva amit én az előbb disabledre állítottam. Ezt követően gép lekapcs hangkari ki, újraindít - csökkentett módban akar csak menni. Újraindítás normálisan megy végre, most kénytelen leszek majd újra megpróbálni (nem tudom mit szúrtam el) és reménykedni, hogy sikerrel járok.
Ennyi! -
#1371 ja
állítsd dis..re és kész.le is tiltottad -
#1370 nem! semmi köze a bios-hoz!Nem megy annyin és ennyi!Most vetted?Mert ha igen akkor sajnos már szinte fehér holló az amelyik megy 3200-őn. -
#1369 Próbáld meg az alaplapit, lehet, hogy nem, vagy csak kevésbé jelentkeznek ezek a háttérzajok (bár az NF7-S Soundstorm-ja esetén is lehet hallani nagyon halkan az egérkurzor mozgását és a winyómüveleteket). -
mityku #1368 Igazából egy márkás hangkari tényleg megoldaná valszeg (Sound Blaster cuccok), de ilyen "profi" kártyára nincs pénzem. -
#1367 Bevallom, én nem tudok erre a problémára megoldást...
Vagy megtanulsz vele együttélni, vagy egy olyan hangkarit veszel, amely nem gyűjti össze az elektromos zajokat. -
mityku #1366 Ezeket, hogy tudom kiszűrni?
Próbáltam árnyékolt kábellel, de annál is jön a zaj.
Mi lehet végül a megoldás?? -
#1365 Tartok tőle, hogy az nem ebből származik, hanem a hangkártya "összegyűjti" a gép belsejében lévő elektromos "zajokat", és ezeket hallod a hangszóróban (pl. sercegés, ha mozgatod az egeret; búgás, ha valamelyik wincsi dolgozik, stb.). -
mityku #1364 Köszi!
Remélem megoldódik a problémám ez által. Egy PCI-os hangkarit rakok helyette be, mert folyton előjön ilyen sercegés, zúgás zenehallgatás közben és eléggé zavaró! -
#1363 Akkor nem ajánlom tiszta szívvel, mivel alaphelyzetben a te procid 333Mhz-es FSB-n fut, és a memóriának is ennyin kellene futnia. Ha kisérletezgetős kedvedben vagy, akkor megpróbálhatod húzni (tehát a 266Mhz-es modult 333Mhz-en futattni), hátha megy... -
#1362 Az audio kontrollert állísd Disabled-re. -
Chaos Mad #1361 2400+ athlon xp, abit nf 7.