2520
Fenti ket lap a tema
-
CzKaresz22 #1480 Hol lehet azt a Zalman NB47J -t megvenni?Biztos helyet tud valaki ?Írjatok... -
#1479 thx. -
#1478 thx megvan! -
#1477 Miafasz? Ide nem lehet linkelni???
Akkor ittvan:itt
Alul klikkelj az i agree-ra... -
#1476 .exe]tesséka másikat elbaxtam... -
#1475 .exe]tessék -
#1474 Zsír, kár hogy egyenlőre nem tudom letölteni mert az Abit oldala nem megy... -
#1473 HI! Most tettem fel! Az eddigi egyedüli, amivel nem kapok kékhalált, és normálisan műxik az IDE része is elsőre! :) -
#1472 Az új 5.03as drájverről van vkinek vmi tapasztalata?
-
Tovi #1471 Itt mindent megtalálsz róla:
Realte ALC 650 -
#1470 Realtek ALC650 -
#1469 Sztem sima AC'97 van rajta, 6 csatorna. -
#1468 valaki adjon máe egy címet, vagy írja már le, hogy a sima NF7 -es alaplapi hangkártyája milyen paraméterekkel képességekkel rendelkezik, tehát nem a soundstorm ami az nf7-s en van, hanem a sima nf7en -
#1467 Az alaplapon ugye csak egyetlen egy hűtőborda+venti található alaphelyzetben (a CPU hűtését csak nem keveri össze vele:)). Aki azt nem találja meg magától, az inkább ne álljon neki barkácsolni a gépén. :))) -
#1466 Azt is leirhatnád vagy képel bemutathatnád melyik az északi hid.(a gyengébbek kedvéért) -
#1465 Az alaplapon van egy északi híd (Northbridge) chip, azon meg egy aktív hűtés, ami egy eléggé gyenge alu"virág" amiben egy venti van. Na ez a venti viszonylag hamar (nálam 3 hét, de volt akinek csak 5-6 hónap után) megadja magát, és rémes hangokat hallatt. Ilyenkor a legjobb lecserélni valamire, pl. a Zalman NB32J vagy a NB47J passzív hűtőire, amik olcsón, olyan 900-1200 Ft körüli áron beszerezhetőek. A gyári hűtő eltávolítása és az új hűtő felszerelése egy kis kézügyességet és némi önbizalmat kiván csak, no meg egy kis kellemetlenséget, mivel az alaplapot ki kell szerelni a házból. De utána egy zajforrással kevesebb lesz a gépedben.
Az NB47J borda és tartozékai. -
#1464 Zalman NB47J van az enyémen is
az Abit nem egy nagy venti májszter -
Chaos Mad #1463 ja :))) tudok kérdezni érdekest ám! :DDD
na csak azért kérdeztem mer még nem probáltam ki:) -
Chaos Mad #1462 hohohóó.. :)) melyik hütöröl van szó? :)) -
#1461 Ja, nekem is ez van, baró! -
sleve #1460 az-az! ezt rendeltem meg én is. először felraktam rá egy vga-ventit de olyan zajos volt mint egy traktor.
-
#1459 Igen, nekem is az van (Zalman NB47J).
Sajnos az NF7 gyengéje az északi hűtés ventije, meglehetősen hamar megadja magát... -
sleve #1458 Srácok!
Az alaplapi chipset ventijét lecserélem egy passziv hűtőre az elég neki?
-
#1457 Ez egy kissé érdekes kérdés. :))))
Rádugod a hangfalakat és megy (nálam legalábbis magától érzékeli, hogy mi és hogyan van rádugva. :) -
#1456 Én Szekszárdon vettem.Ha érdekel utána nézhetek." Raid vezérlö ha jol emlékszem 6000 HUF.De valamelyik haver is mondott ilyet hogy ad el. Körbekérdezzek? -
#1455 Hol lehet ilyenre szert tenni? -
Chaos Mad #1454 valaki kihasználja ezt az 5.1-es hangot? és ha igen akkor hol kell beálitani ezt a 3d.s hatást?
thx elöre is. -
Gold00 #1453 Ja még valami ha tud valaki Abit Hungary kirendeltségnek a címét az leírhatná nekem mert bejelentést szeretnék tenni hogy valami construckios hiba lehet ez mert 5db Nf-7s probáltunk ki (ver:1.1 ill 2.0) -
Gold00 #1452 Szaisztok............
Kérlek segítsetek abban a ku....a problémában hogy kettő darab serial atás vinyom van és nem működik tökéletesen mert ha egyikről másolok a másikra a másolt anyag crc-erros lessz ha valakinek van valami ötlete írjon??????
Előre is köszi Gold00 -
#1451 Nálam tökéletesen müködik az ST LAB Pci Ata 133 Ide Card A-142 változata amiota az új Nforce drivert feltettem.Elötte folyamatosan késleltetett irásra panaszkodott a gép. -
#1450 Milyen márka? Tapasztalatok? Eddig csak rosszat olvastam, semi biztatót! Remélem tudsz infóval szolgálni, köszi -
#1449 Igen Én. -
#1448 Használ valaki NF-7 ben valamilyen pci os ata133 vezérlőt? Kouwell stb? -
Torry #1447 azt a memória bigyót hogy kell rakni?
Nálam 6/6 van 2500+-os barton 2*256 400 de csak 333-on hajtva, TURBO időzítéssel. -
Chaos Mad #1446 aha, egyformák, de most szerintem jo, mer a proci fsb-jével mennek szinkronba, az is 200-on van, (a fsb izé 3/3-ra van rakva) de mint mondtam, igy nagyon jo! a tesztek alapján is. -
#1445 Méretre vagy tipusra gondolod? Különbözö cég gyártotta öket de egyformán 256MB-sek,400MHz-sek .Egyik SAMSUNG másik NONAME. -
#1444 Az aszinkron hajtast nem komaljak az Nforce2-es lapok.
Inkabb szinkronba menjen a memcsi a procival (meg ha igy nem is birjak a ramok a dualt) mint aszinkronba.
Chaos Mad: Egyforma memoriamoduljaid vannak? -
#1443 igen én a helyedbe megprobálnám és utána 5/6 és kell mennie ha nem hát beteg az alaplap. -
Chaos Mad #1442 jah. és mit kell vele csinálni? az visszaállitja az eredti bios beállitásokat nem? -
#1441 Az egész alaplapon egyetlen jumper található, a CMOS clear...