ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx a helpet hang ügyben. Már csak azt kellene pontosan megtalálni, hogy melyik drivert is töltsem le a laphoz. Ezügyben esetleg egy kis helpet nem dobnátok?
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Nálam a 11x200Mhz csak 1.85volton megy, és ezt csak elöbbi 2 oldalon nem is egyszer említettem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Slotot, vagy mit?😄DDDDD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nálam legalábbis így van!
Amúgy ha a középsõt üresen hagyod az a DUAL...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Driverbõl a legfrissebbet rakd fel, amit az nVidia oldaláról tudsz letölteni.
BIOST mindenkébben frissíts, az nforce2 driverbõl meg a legújabbat rakd fel!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ABIT NF7 V2.0-as lapom van.
Kérdésem az lenne, hogy melyik Nforce2 driver-t rakajam fel.
Másik: Érdemes-e BIOS-t frissíteni?
Elõre is köszike!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
2.: Amikor a BIOS-t menti, akkor nem fagyhat le, max. az áram mehet el... 😊
Lehet, hogy régimodú vagyok, de én egyenlõre a BIOS alól történõ tuningot látom csak reálisnak, márcsak azért is, mivel itt jóval érzékletesebbek a hibák (bootképernyõig eljutott? Windoes felállt? Prime95-öt meddig bírta?).
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Amúgy milyen videókártyáról van szó? Mert ha GeForce 4MX vagy Ti4200, esetleg Radeon 8500(/9100/9000/9200), akkor a 8x AGP nem fog gyorsulást okozni...
Tegnap kaptam vissza a lapkámat(NF7-S 1.1) gariból(adtak egy teljesen ujjat) s azt vettem észre hogy a USB egyáltalán nem megy rajta.De semelyik!Biosba engedélyzeve ven(USB1.1+2.0 és mindkettõ fül OS-en van-Default-) s alegújabb driverek vannak fent.
Ami az érdekes az hogya manualba irják hogy van rajta usb és keyboard jumper,de én seholse találom a lapkán!
5let????
Vagy egyszerûen csak a játék/driver a bugos.
Csak egy gyors kérdésem lenne az NF7-S lapkával kapcsolatban. Azaz egészen pontosan azon belül is az integrált hangkártyájával kapcsolatban. Miért van az, hogy játékon belül egy idõ múlva elkezd torzítani a hang és "sisteregni"?? Csak úgy se szó, se beszéd magától elromlik a hangminõség!
Szerintetetk ez mitõl lehet?? Járt már valaki hasonló cipõben??
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
A Floppyra túl sok ötletem nincs, bevallom az én gépemben kb. 4 éve nincs floppy - minek? Ott van az E-mail, vagy a CD-író... 😊
First boot device:Floppy
Swap foppy drive:disabled
Boot up floppy seek:disabled
Report no fdd for os:disabled
Floppy 3 mode support:disabled
Ezek vannak beállítva,de ez is a default.Próbálgattam már többet is engedélyezni,de nem jó.Van viszont a lapon egy ATX12V1 nevezetû négyszögletû csati,ami valami külön 12V-ot adhat a cuccoknak.Ide nem dugtam rá a tápot,csak az ATXPWR1 nevezetû fõcsatira,ahhonan ugye megkapja a 12V-ját.Ennek esetleg lehet köze hozzá?Az elõzõ deszkán nem volt ilyen kiegészítõ csoki.
azt mondja az alaplapod mint nekem két éve puposodni fog a kondi azt vége lesz mint a botnak(alaplapnak)
heheheehhe

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
BIOS ügyekbe meg nézd meg az #1078-as hozzászólásomat.
Ha húzni akarod mindig szinkronba legyen mert az ájemdé azt szereti.
Biztos, hogy 98-at telepítessz rá?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Bios:nf7d23.exe Bios ID:2.3 2004.03.24
Nforce chipset driver:NF7 win98me.exe/ez 2003.03.27-es,ez lehet hogy megvan a gyári cédén,még nem néztem ennél frissebbet nem találtam/
Nvidia system utility:1.08.5 2004.03.31
Vagy pedig ne is foglalkozzak ezekkel,rakjam fel a cd-rõl ami rajta van azt kész?Mire kell még gépösszerakáskor figyelnem?Ez tudom "láma" kérdés,de nem minden nap szerelgetek össze ilyen dolgokat.A mostani gép egy KX7,1600XP,512DDR 333mhz Kingston,SB Live 5.1,60 és 80G vinyó,Teac író,Acorp 300W táp,4200TI 128M.Ebbe jön az NF7,2500Bari,360W Chieftech,SilentBreeze III.A procit szeretném húzni,ha bírja 3200-ig.Legyetek oly szívesek és pár ide vonatkozó bios állítást írni,fõleg a ramra nézve./Szinkron,asszinkron ilyesmi/Ilyenkor az oprendszert,hang-videodrivert újra kell telepíteni,és ha igen akkor van valamilyen sorrend?Ez a sorrend kérdés a többi felrakandó drivernél is érdekelne.Ez most kicsit sok egyszerre,de bízom benne hogy tudttok majd segíteni a legtöbb kérdésben.Bocs hogy ilyen hosszú voltam,de eddig még sosem volt stabil,franyó gépem.Talán majd most.Köszi!