ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy megtanulsz vele együttélni, vagy egy olyan hangkarit veszel, amely nem gyûjti össze az elektromos zajokat.
Próbáltam árnyékolt kábellel, de annál is jön a zaj.
Mi lehet végül a megoldás??
Remélem megoldódik a problémám ez által. Egy PCI-os hangkarit rakok helyette be, mert folyton elõjön ilyen sercegés, zúgás zenehallgatás közben és eléggé zavaró!
Amatõr kérdésem lenne! - az alaplapi integrált hangkártyát akarom letiltani.
A BIOS-ba találtam ilyet, hogy Integrated Peripherals (gondolom itt lesz). Itt van 3hely ahol lehet állítgatni:
-OnChip IDE Deviance
-OnChip PCI Deviance (3 lehetõség): - USB Controller, -Audio Controller (ezt kell???, Enabled-re van állítva), -LAN Controller
-Onboard PCI Deviance - SATA RAID ROM
Ennyi lenne a problémám csak! Bocs az amatörködésért, csak biztosra akarok menni!
A két memória amúgy azonos sebességen lesz hajtva, vagyis ha a 266-os modul nem bírja a 333Mhz-et, akkor a 400-as modul is 266-on fog járni...
Vagy nem függ attól? 1.774 sem volt neki elég 😞
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Semmi említésre méltó nem történt, kikapcsoltam a gépet, kihúztam az áramból, mivel a csavarok nem akartak engedelmeskedi egy fogó segítségével lecincáltam a rácsot, semmit sem húztam ki és semmit sem állítgattam közben, csak az áramból lett kihúzva, és a fém keret lett leszedve...
Lehet hogy a hiba cska úgy elõjött, függetlenül az után, hogy leszereltem a kis rácsot...
Végüli tök mind1, csak furcsa volt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A rajta lévõ diszrácsnak (amit 3 vagy 4 kis csavar fog) ilyesmit nem okozhat, szvsz valamit vagy megsérthettél, vagy valamit rosszul rakhattál vissza.
Furcsa...
Amikor leszerelted akkor volt valami említésre méltó dolog?
Miért volt ez?
Hogyan tudnám bezsírozni a kis északi hidat hûtõ ventit?
Milyen zsír kell hozzá?
Mûszer olaj nem jó?
Hová kenjek és milyen zsírból?
csak hogy a hétvégét kibírja, hétfõn rárakom a Zalmant, de már negyon halódik a hangjából ítélve...
Abit NF7 V2.0-as lapom van, 3.13 vagy valami ilyesmi nforce driver van benne.
Probléma az lenne, hogy:
- Amikor telepítek meg dolgozik ilyesmi elezd sercegni a füles.
- Ha egyszer beállítom, hogy mekkora legyen a hangerõ miért állítja vissza?
Elõre is köszi a válaszokat.
Tehát a megoldás, az árnyékolt kábel használata. Tehát elvileg amit a 2.1-es Labtechemhez van kábel az nem kellõen árnyékolt? Ha igen, hol tudok ilyen kábelt szerezni, egyszerû elektronikai üzletbe?
Arról van szó, hogy a hangkábelek összeszedik a gépben lévõ elektromos zajokat, emiatt sistereg IDE mûveleteknél a hangfalad. Ha lehet, használj árnyékolt kábeleket (mind IDE, mind audiokábeleket), az csökkenti ezt a zajt. A másik fele pedig az, hogy egy alaplapi hangkártyánál szinte törvényszerûek az ilyen problémák, még az én NF7-S hangkártyámnál is lehet halkan hallani, ha felhangosítva fülhaglatóval halgatom - holott ebben egy jobb minpõségû hangkeltõ van...
Olyan problémám lenne nekem, hogy mióta vettem egy Abit NF-7 típ. alaplapot, azóta ha cd-rõl zenét vagy filmet hallgatok, -nézek néha a hangszórókból olyan gerjedõ, zörejes hang hallatszik. Ahol az alaplapot vettem (+ táp), ott felrakattam op.rendszert is, most nem tudom a pali esetleg nem rakhatott fel valami drivert? Mitõl lehet mindez?
A gép paraméterei: 1400 AMD Duron, 512 DDR Ram, GF4 Mx440 vid.kártya, Labtec 2.1 hangfal, 40G Seagate.
A válaszokat elõre is köszi!
Enyémet 10 hónap után kellett megzsírozni,azóta tökéletes!+ 4 hónap,idáig.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Amúgy meg gratula, hogy nem találod az nVidia letöltési oldalát, mert csak az #1315-ös és az #1272-es hozzászólásoknál volt belinkelve, és az nVidia oldalán kellett volna a "drivers" feliratott megkeresni...
De akkor végigvezetlek szépen: válaszd ki sorban a "platform/Nforce drivers" -> "Unified Drivers" -> és amilyen OS-t használsz, majd bökj a "GO" gombra...
alaplaphoz kell driver csomag
Zalmant vegyél, és igen, fel tudod fogatni. :-)
Lenne egy kérdésem:
Szóval bekapcsoláskor baromi hangos lett a Northbridge hûtõ ventilátor, ám amikor a win XP elindul már jóval halkapp, de azért lehet hallani a cerregését...
Ez már a vége? Meg fok állni?
Csak azért kérdezem mert még garis a lap.
Megcsinálják ha tudják hogy még nem halt meg, de már a végét járja a venti, vagy csak akkor vigyem vissza ha már kinyiffant teljesen?
Egyáltalán megéri a pöcsölést kiszerelni meg bevinni az üzletbe?
Arra gondoltam veszek inkább rá egy Zalman ZM-NB47J chipset hûtõt...kérdésem már csak az, hogy a kis fülekkel amik vannak rajta föl tudom fogatni, vagy vegyek ragasztót is mindjárt?
A memóriák 400 mhz-sek
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha pci hangkártya mellé felteszem az nforce-os ide drivert behal a windows.
Írjatok olyan hangkarit, amin van gameport, és nf7s-ben használjátok! Azt is írhatjátok végül is, amin nincs gameport, lehet, hogy az én kártyám túl régi.
2.: A BIOS-menübe be tudsz lépni?