ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha nem segít rajta, vidd vissza és cseréltesd ki!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Lapvásárlás elõtt állok. Eddig a Gigabyte 7N400 mellett voksoltam, de sokan mondták, hogy inkább érdemesebb az Abit NF7-S mellett dönteni. Én egy picit féléek ez utóbbitól, mert a BX6 V2.0 után állítólag sok szíves van az Abitokkal (nem stabil, nyûgös a ramokkal). Szóval szerintetek?
De lehet hogy másnál másképp megy ahány alaplap annyiféle ilyen a számtech csodás világa :)
Szóval a "DRAM/FSB Ratio"-t célszerû egész értéken hagyni (3/3, 4/4, stb.).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
köszi
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
de mit ir pontosan ki a bootolásnál?
azt nem tudnátok megmondani?
mer eddig annyit ir ki hogy "ddr 400", mondom az eddig ok.
Nekem dimm1 és dimm3 -ban dualban, de mindenki 2-3 ra esküszik...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
melyik dimm-be kell rakni öket? 1-2, 2-3, 1-3 ??????

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
A Gameport probléma megoldódott :)
Méghozzá úgy hogy felraktam egy 98-t. Xp valamiért nem szereti a hangkártyák gameportjait, legalább is én 2 kártyát próbáltam, de...
Írnak olyat, hogy állítsuk át a biosban a pci latency-t 64-re, meg hogy az ich delayed transaction legyen enabled.
Fórumokon láttam olyat, hogy nvidiások próbálkozzanak 4x.xx driverrel.
Csak azért kérdezem, mert bénázik a gépem, és a hangkártyára gyanakszom. Vagy esetleg a Gef3-ra, de nem hiszem, hogy az ne mûködne együtt nforce alaplappal.
Más add-on kártyám nincs, mégis állandóan kékhalálozik a windows IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenettel.
SB 5.1-en és Audigy1-en van gameport, ezekkel mûködik. Mást nem próbáltam.
Van 1 olyan, hogy AGP 1x 2x támogat csak pedig a BIOS-ban be lehet állítani a 4x-et
Powerstrip 3.46 is csak 2x-et ír+SysoftSandra+Aida32 3.93 is.
Az alaplap kézikönyvében Max Agp 4x van, akkor miért nem tudom használni, VGA az biztos 4x-es???
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem is ez a gondom! Valakinek nem sikerült véletlenül behozni vagy valami??? Vagy Usb-joy átalakitó?
Amennyiben a winyód SATA, akkor CD-rom körül lehet a hiba, rendesen van bejumperelve primary-nak?
Sikerult beszereznem a fent emlitett lapot. Most 1700XP fut benne 200x10 (2x 256 MB Samsung 333 DDR) nem is gondoltam volna...
De a problema a kovetkezo...
Van egy 80 GB Maxtor (7200) winyom amit rakotottem SATA-ra. Illetve egy regebbi 12X LG CD irom amit IDE 1 re masterkent.
Friss XP uj Nvidia alaplapi Nforce2 driver, legujabb IDE vezerlo (nforce)....
De egyszeruen nem tudok nem csak CDt irni hanem mar a CD romot sem tudom hasznalni. Bteszek egy CDt s megall a rendszer addig amig ki nem veszem. Mi lehet a gond?
Driver? Ha minden igaz a legujabb bios van a lapon fent.
A SIL drivert XP ala fel kell rakni vagy az csak a winyo kezeleshez van?
Mar most nem tudom hogy mi lehet a gond. A winyo hasit 40-50 MB/s de a CD-vel nem tudok mit kezdeni.
Aki talalkozott hasonlo problemaval kerem segitsen mert megorulok...
Ennyi!
állítsd dis..re és kész.le is tiltottad