ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az NB47J borda és tartozékai.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
na csak azért kérdeztem mer még nem probáltam ki:)
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Sajnos az NF7 gyengéje az északi hûtés ventije, meglehetõsen hamar megadja magát...
Az alaplapi chipset ventijét lecserélem egy passziv hûtõre az elég neki?
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Rádugod a hangfalakat és megy (nálam legalábbis magától érzékeli, hogy mi és hogyan van rádugva. :)
thx elöre is.
Kérlek segítsetek abban a ku....a problémában hogy kettõ darab serial atás vinyom van és nem mûködik tökéletesen mert ha egyikrõl másolok a másikra a másolt anyag crc-erros lessz ha valakinek van valami ötlete írjon??????
Elõre is köszi Gold00
Nálam 6/6 van 2500+-os barton 2*256 400 de csak 333-on hajtva, TURBO idõzítéssel.
Inkabb szinkronba menjen a memcsi a procival (meg ha igy nem is birjak a ramok a dualt) mint aszinkronba.
Chaos Mad: Egyforma memoriamoduljaid vannak?
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Ha viszont már beleraktál két 256MB-os modult, némileg meg lesz kötve a kezed a fejlesztés terén...
Nem tunkmálni akarok, de van 3 eladó memóriám.
Egy Infineon egy PQI és egy Hynix 512-es 400-asok.
19-20-18 az ár, de ha 2 vagy mind a 3 kell, akkor engedmény is van.
11-12 hó gar van rájuk, a PQI, meg talán élettartam, ugyanis PQI, de 12 biztos.
Egy szerverösszeállításkor maradt vissza, mert a gép nem kezelte a 1,5 GB-ot.
Szóval semmi rizikó nincs, mert garosok és teszteltek is (a szerver miatt átmentek a tesztelésen)
ha érdekel, akkor mail jöhet...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
2. Memorianak meg Infineon modulokat javaslok.
Kérdéseim:
-Bele tudom-e rakni,azaz el fog-e futni az alaplapban a 3200+?
-Milyen RAM-okat vegyek,amelyek jó minõségûek,tuningolhatóak,és közép áron vannak?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Mivel 3/3 allitottal be igy szinkronba megy a proci FSBjevel ami 266.
Ha ki akarod hasznalni a 400 ramokat akkor a proci FSBjet fel kell tornazni 200-ra, es ha ha nem szorozozaras a procid akkor a szorzoy allitads be 10-re.
Nekem is 2400+ es procim van NF7-S rev 2.0 alaplappal.
Nalam igy van beallitva
CPU Operating Speed : User Define
CPU Ext, CLK (CPU/DRAM) 200
Multiplier factor: x10
CPU FSB/DRAM ratio: 3/3
CPU InterFace : Enabled
Igy ugyanugy 2GHZ-en megy mint gyari allapotaban csak magasabb FSBvel.
Ha meg nem csinaltal ilyet akkor egyedul ne nagyon pitiszkald, kerd meg valamelyik ismerosodet aki mar csinalt, hogy segitsen
te, ha 3/3-ra állitom akkor csak 266mhz-t ir, amugy már kurvára összezavarodtam :)
a ramok pedig az 1esbe és a 3asba vannak.
2.: A ramokat AMD esetén szinkronban érdemes futtatni, tehát a bySPD-t szerintem ez esetben felejsd el. Állísd az "FSB/DRAM ratio"-t 3/3-ra, ha a rammodulok a megfelelõ slotokban vannak, akkor elvileg dualban kellene futnia.
3.: Az FSB-t a "CPU Operating Speed"-et User Defined-re állítva lehet birizgálni. De ha nem vagy biztos benne mit csinálsz (márpedig így tünik), akkor inkább ne birizgáld.
ezt a "ramok az fsb kétszeresén futnak:tehát 354 mhz dualban." ezt hol lehet állitani?
Bérbe vehet? reklámfelület...
ha auto-ra van rakva akkor csak 266mhz-t ir ki az elején, ha meg byspd-re akkor 400mhz-t, de sehol nem irja h dual channel enabled :(
még probálkozok...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!