ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
létezik olyan 3200-es proci ami 166 os?
Most kerdes alapbol 3/3-on volt e.
Ha igen akkor nezd meg asszinkronban eloszor 5/4 vagy valami hasonlon ahol alacsonyabban van a memoria orajele mint a procie.
Mondjuk azert nem artana megnezni 166os vagy 200as e a proci
szal 166on es 200on is megkene nezni 3/3as ram beallitasokkal mit csinal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a táp 400-as új
a memókat mire állitsam auto vagy by spd, mert azokat nem állogattam
Legtobb esetben (95%) memoria hibara utal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elofordulhat akkor hogy kifogtal valami hamisitott procit.
Persze ez jojjon legutolso lehetosegkent elo.
Persze sok hiba lehetoseg lehet, ezenkivul meg.
Pl kicsi a tapod, terheleskor melegedik a proci, amugy siman csak kezzel allitottad be 3200+ ra a BIOSt ?
Vagy te adtad meg a szorzot,orajelet ?
Ha csak siman ugy allitottad be , hogy 3200+ autodetecten, akkor probald atallitani kezzel a szorzot es az orajelet.
A 3200+bol letezik 200MHzes azis lehet hogy a RAMjaid nem birjak a szinkront nem 400MHzesek.
Tehat kezzel allitsal be mindent a BIOSon belul.
Aztan ha ez sem vezet eredmenyre , innen folytatjuk.
ez például elég gyakori üzenet
de ezenkivül még legalább 4-5 féle üzi van amit produkál persze nem egy idöben
2 X 512 400-as memória van benn az egyik elixir a másik samsung próbáltam egyenként a memókat ugyanezek a dolgok történtek
bios 2.06 asszem tegnap volt fissitve
falconrock hütö (43 fokosra irja az everest a hõfokot)
nf7-s v2.0 az alaplap
ja és flashmenu-vel volt frissitve
Mert a regieknel volt hofok elmeres, CPU detection hiba stb.
Milyen huto van a CPU-n, es hanyas rev. az NF7S ?
Most hirtelen ennyi.
abit nf7-s alaplap belekerült 1 3200+ barton proci, viszont 3.2 hajtva állandóan különbözõ hibaüzenetekkel ki lép a gép a winfosból. 3.2-n nem lehet rá új xp-t telepiteni, és ha 2.5-ön megy minden rendben müködik. help!
Ha bekapcsolom a gépet, nem mindig érzékeli a hálóztot.NOD32 nem indul valami kernel hibára hivatkozva, net meg nincsen egyáltalán.
De ha nyomok egy kapcsolat javítását, megcsinálja, de ma csak a 2. újraindításnál volt hajlandó ezt megtenni.
Képek:
http://torry.atw.hu/hiba1
http://torry.atw.hu/hiba2
Config: NF7 v2.0 (2.45-ös driver), ASUS kábelmodem, Fibernetes kábelnet!
Segítsetek pls!
Namost mita bist frissítettem nem tudom húzni a proit nem tudom miert de ami ameglepo hogy még frissítés elott eszrevettem hogy a 8x-es videokartya csak 4x-en hajlandó menni ha 8x vagy auton van akkor windows nem ad kepet a benchmark adatok szornyuek van valakinek otlete mi baja lehet help pls
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Szerintetek a samsung ramok milyenek?
A hynix vagy az infineon jobb nála?
köszi elõre is
Szerintetek az lehet hogy ugyanazokkal(a 3-as slotból átraktam a 2-es slotba a memóriát) a beállításokkal a dual- és a singlechanel mód között nincs 1% teljesítménykülömbség?
Ez azért nagyon durva.
kipróbáltam mert azon gondolkoztam hogy lehetne az 512 megámból 1024-et csinálni dehát akkor egyszerûen csak veszek még 512-t és kit érdekel a dualchanel

100%-os ----II-------- 51,5-52 C°
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
10 x 220=2200
memória szinkronba tehát 440
6-3-3-3 a késleltetés(memtest86 3.1a val szórakozva sokáig amíg hibák nélkül le nem futott)
5.10 driver everest olvasás 3289
írás 1287
Ráengedek vinfos alól egy jó kis tömörítést és kíváncsi leszek stabil e
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
a siliconimage honlapján van új bios, új driver, biosflash, updatebios progi de nem olyan egyértelmû mint az alaplap bios frissítése
Aki vágja a témát ossza már meg velem/ünk..
nForce 5.10 driver olvasás/írás 2850/1106
nem olyan vészes de azééé :-(
nekem eddig az aida memória írásra 1024-et írt ki most 1017-et, olvasásra meg eddig(3.13) 2810-et most meg 2778-at
Eddig a régi 2.45-ös volt a leggyorsabb
nekem is ezt csinálta és az volt a baj
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azon van.Nekem is ugyanez a problémám.
Régit le kell törölni?
alaplap drájver te!
ez van a CD -n amit kaptál a laphoz, csak a CD -n régi van, ezt ugyanúgy frissítik mint a VGA drivereket...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
hmm...
kipróbálom ha ez se jó vissza a régi
Valaki #1567 -re valami 5let?