2520
Fenti ket lap a tema
-
tomo #1800 hehe, csak az egyik v:1.0 a masok meg v:2.0 :) -
#1799 Ez semmi! Nekem és a haveromnak egyforma a gépünk! Most vett egy 160-as vinyót,én telepítettem fel a saját gépemen! Gondoltam átrakom,és végeztem,nem így lett...A teljes alaplapi drivereket újra kellett rakni! Így már müxik .A két alaplap között másfél év akülömbség,amúgy teljesen egyformák! -
#1798 1-3 , 2-3 slot
minnél agresszívebbre 5.2.2.2 , ha nem tettszik neki nem boot-ol ha boot-ol akkor memtest 5-ös 6-os teszt és ha nincs hiba mosoly... -
Doma #1797 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Nf-7s lapom van, eddig egy 256Mbos Kingston- KVR400X64C25 memóriám volt,
most vettem még egy Kingston 512Mbos KVR400X64C3A típúst. Azt szeretném kérdezni hogy melyik slotokba rakjam be és milyen frissítési időre állítsam a setupban a Latency time-ot.
Kézikönyv sajna nem igazán egyértelműen írja le hogy különböző méretű memoriák esetén melyikekbe kell berakni őket (DIMM1-3)
Segítséget előre is köszi! -
#1796 hi all.
most térek át msi k7n2 ről nf7-s re.
régi xp gond nélkül indul, csak hangeszközt akar telepíteni. pedig ugyan úgy nforce 2 es lap volt, mcp hangcsippel. ennyit azért kibírok :D -
#1795 én nem nyultam hozzá. egyelőre nem volt szükség húzásra :) -
#1794 Nekem se írja ki csak az Aida,avagy az everest. Nálad is csak 1.5V-on megy? milyen szorzóra állítottad be? mert nekem 12X180 -nál kifagytam játékoknál. -
#1793 Mert elszállt a procim és amikor berektam az újat. Full vírusos volt a yinyóm. 8-9 óra volt leírtani.. -
#1792 én is ott vettem ma processzort, amikor indítom a gépet, nálam nem írja hogy milyen a proci.
amugy szintén 2600+ barton -
#1791 Van olyan vírus, ami megemeli a proci feszt a biosban, és leégeti a procit...ha nincs beállítva hővédelem elég nagyot lehet szopni miatta...
De miért érdekel? -
#1790 Vírus miatt mehet tönkre hardware? pl proci?
ha nem írom nagyon rossz helyre -
#1789 Users... -
#1788 Hol kaptál te mobil bartont?
Mások Németo. -ba mennek ilyen csecse cuccokért... -
Chaos Mad #1787 htxvm! -
#1786 Akkor szedd le pl. innen. -
Chaos Mad #1785 vazz.. nekem nincs olyan. nem találom.
belemegyek a cd-n -
Drivers/Chipset/Win2KXP/AudioUtl
de ott nem indul el semmi, meg van 1 AudioDrv mappa is de abban sem indul el az install izé. -
#1784 ok köszi
nem eladó -
#1783 Mér vinnéd vissza?
Örülj, hogy kaptál még egyáltalán bartont!
Mennyié adod? :-)) -
#1782 egyébként NF7-S v2.0 a lap
vagy jó a mobilbarton és örüljek neki ne cseréltessem vissza? -
#1781 A mobil bartonnak ugyanakkora a foglalata és belemegy a sima alaplapba is?
Akkor tehát vigyem vissza? -
#1780 Mobil barton.
Vagyis elég jó a tuning potenciálja!(álltalában) -
#1779 NF7 v2.0?
Akkor a BIOS stimmel.
Valószinüleg Mobile Barton-t kaptál, ennyi. Szóval semmi ok az aggodalomra. -
Chaos Mad #1778 htx. megnézem. -
#1777 mondjuk mobil bartonnak ismeri fel:
CPU tulajdonságai
CPU típusa Mobile AMD Athlon XP-A, 1921 MHz (5.75 x 334) 2600+
CPU alias Barton
-
#1776 Nf7 2-es
tuti barton magos aida is irta.
a bios az 26-os számú... -
#1775 A Sempron-ok 1.6 voltosak.
Viszont tényleg tudni kellene, hogy milyen alaplapról van szó NF7 után mi van a deszkárs szitázva v?.? (pl. v2.0?)
Milyen BIOS-t raktál fel? -
#1774 Lehet hogy mobil bartont kaptál? Vagy Sempront?
A rendes bartont föl kéne ismernie...
Milyen a deszkád? -
#1773 Ha a legújabb biost tetted fel, akkor azzal bizti nincs baj. Biztos Barton-t vettél? Everest mit ír a procira? -
#1772 kérek!!!
Vettem egy új procit.AMD 2600+-os Barton.
Kövcsi a problémám. Letöltöttem a legújabb Bios frissítést. Nem ismeri fel a procit. úgy kellett belőni , hogy 2600+-on működjön.
Elméletileg ennek a procinak 1.65V-n kéne működnie. 1.5-ön müxik ha átállítom kifagy...
Felhívtam az eladót, hogy mi a helyzet? Ő azt mondta ne foglalkozzak ezekkel mert 1. a Bios frissítés még nem "elég új" , hogy fel tudja ismerni azt a procit... érdekesen hangzik.
2. problemra pedig ez egy újabb széria örüljek neki hogy ilyen és inkább érezzem magam szerencsésnek...
szerintetek mi a baja van? vagy csak én vagyok paranoiás...
-
#1771 Driver cd-n az audioutil könyvtárban van az nvmixer. Az kell neked. -
Chaos Mad #1770 hát bazze még mindig nem tom belöni :( -
Chaos Mad #1769 a driver fel van telepitva meg minden.. na még probálkozok a beállitással.
htx -
R9 #1768 és utána a tálcán lesz egy hangfal "jel" katt arra és ott betudod állítani. -
R9 #1767 amit kaptál hozzá cd-t,berakod bejön egy ablak és ott telepísd az nforce vmit. -
Chaos Mad #1766 hali all
az a kérdésem lenne hogy mivel (remélem jol tudom) 5.1-es hangkari van a lapba integrálva... nah szal azt hogy tudom belöni 5.1-re? hogy a hátsó (rear) is szoljon, meg milyen driver kéne hozzá?
thx -
#1765 1-3 -as slotba tedd a ramokat.
fsb-vel finoman kísérletezgess.Ahol már nem boot-ol ott adj egy pici feszt max 1.75-ig de jó hűtőd legyen.
cl eket finomhangold pl 6-3-3-2 vagy ennél jobbra.
szinkronba legyen a ramokkal mert nem szereti az asszinkron hajtást.... -
Yeahhh #1764 hali!
valaki irjon légyszi egy bios beállitást nf7+ 2800 barton-hoz.dual stb....köszi előre is -
tomo #1763 ha 32 bites AMD rendszered van, nem szamit a dual channel , nem gyorsit szinte semmit. szal tokmindegy hogy a 3 memoriad dual vagy nem dual modban megy -
Ha szerencséd van a két samsung továbbra is dual-ba fog menni.
Ha nincs akkor mind single-ben... -
CzKaresz22 #1761 Sziasztok !
Egy kérdés fiúk:
Ha van 2 samsung 400Mhz -es ramom ami dualban megy, s ha veszek még 512 400Mhz-es samsungot s berakom a 3-ik slottba akkor fog mennyi mind a 3 dualban ? Vagy ez csak AMD64-nél mügszik így ?