ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
írás: 1009MB/mp
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mi az a everest memória eredmény?
everest memória eredményeid?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ez csak érdekelne
Nem volt probléma csak nem értettem. Én azt hittem ha berakok egy harmadik modult akkor single channelbe fog müködni tovább.
A másik esetre, vagyis az idõzítésekre vonatkozik, a válaszom igen. Ha az adott sebességet/idõzítést nem bírja, akkor fekete képernyõ, és jöhet az INS gomb boot-kor...
Ilyet látatok már: volt 2x256 mega infineon chipes kingston ramom és ma vettem hozzá egy 256 megás infineon chipes "brand" ramot. Bekapcsoltam a gépet és azt írja hogy dual chanel mod enable. Felismeri mind a 768-at a ramok pedig slotok száma szerint: brand, kingston, kingston. De ha felcserélem õket akkor is megy a dual chanel.
Az lehet hogy ha a biosba olyan késleltetést állítok be amiket a ram nem bír akkor bekapcsolásnál a gép nem indul csak sípol? A két kingstonnal nem volt ilyen csak ezzel.
Hogyan tudom felrakni az NVMixert,mert a system Utily nem teszi fel!?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Hát min. egy Q-TEC 13352 400W 2-FAN Gold halk tápegység --> 8650Ft
max egy Thermaltake W0008R 420W DualFan active PFC táp -->13940Ft
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Viszont ha sok áramfogyasztó van a gépedben (pl. komolyabb videókártyák (pl.Radeon 9700+), 2-3 IDE eszköz, sok venti, wincsihûtõ, stb.), akkor nem árt egy 400W-os azért...
Frissítsd majd a biost asszem a 2.6-nál jár.
2.0-ás a deszkád.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A másik hogy uj tápot nem kõ venni mi??Vagy az áramfelvétel sokat fog nõni??Nemtom mekkora tápom van de uj és asszem 300-350Watt körül van!!
SiSoftware Sandra
System Mainboard
Manufacturer : http://www.abit.com.tw/
MP Support : No
Model : NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2)
Version : 2.X
BIOS ID : 12/24/2020-nVidia-nForce-6A61BA1BC-22
Na ez most akkor OK?
Sorry, de csak ilyen találgatós ötleteket tudok mondani, ami vagy bejön, vagy nem... 😞
Szerintem cserélj drivert. Melyik van most fennt?
At viszont megköszönném egy hozzáértõ embernek, hogy ha leírnám a gépem paramétereit, kiszámolná hogy mégis mennyi áramot eszik a vas, és abból kiderülne, hogy tényleg a tápom kevés e vagy sem.
Elõre is köszönöm
De azért megpróbálnám egy másik gépben is!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Vettem két 500-as memóriát.
Sok próbálkozás után (memtest - boot - everest bla-bla..)ennek a magnak 231mhz-et tudtam adni max. úgy hogy a procit is húztam tehát szinkronba most 9,5 x 231-en-->2195mhz-en ketyeg így 462(PC3700)-õn megy a ram 6-3-3-2,5 -es idõzítésekkel.A proci nem bírta csak 236-ig az fsb-t de ott a szorzó miatt már nem tudtam csak 2124mhz-en hajtani a magot.Nagyobb fsb-n hibázott a memtest-ben és a winfos is sz@rakodott.. ezt 1,75vcore és 2,8 memvcore-on...
Szal 231 a vége az enyémnek.
Az everest 1.5 memtest egész jó ahhoz képest,h egy csatornás a proci : 3542/1354/80,8
sandra : 3406/3137
(a memóriák tuti bírják mert intel konfigban ki lett próbálva mert asztem sz@rok a modulok 3.0 p4 15 x 250mhz @ 3750 fesz asszem 1.4625 memfesz 2.7v idõzítések spd8-4-4-3 és tepert jól a gép)