2520
Fenti ket lap a tema
-
Lacika 79 #1920 integrated peripherials -
#1919 Igen, meg is találtam és bele volt dugva a live kártya. fel is raktam. és mégsem ment. -
the Godfather #1918 régebbi driverekben benne van...a 2-es verziokban keresd -
#1917 Bios
Integrated valamik alatt asszem... -
#1916 Halli egy buta kérdés: hogyan tudom letiltani az alaplapi hangkártyát?
meguntam hogy nem emgya mikrofon. nem tudom miért amit mondtatok mind kipróbáltam. a régi gépemből emg fent maradt egy live kártya és beraktam csak ugye nem tudom hogy kell letiltani a dolgot. előre is köszönet -
GhoST23 #1915 tudnál nekem egy linket adni mert a soundstorm-ot nem találtam meg az nvidia oldalán. -
#1914 Az új driverrel nekem se megy, de én feltettem a régi drivert az audio-hoz (SoundStorm) és azzal tökéletesen müxik. -
GhoST23 #1913 Próbáltam Windows Media playerrel de ott is csak két ( klónozok akkor négy) csatornát szólaltatott meg. Esetleg van valami output plugin a winamp-hoz ami kikeveri. A hnagfal tudja a DTS-t és a THX-t is bár nemhizsem hogy ezesetben ez számítana. -
#1912 Próbálj másik lejátszót vagy Winamp-nál más Output-ot válasz ki. -
GhoST23 #1911 Ahoz milyen kodeket kéne feltelepítenem hogy az 5.1 hangrendszeren az mp3 lejátszásnál is bekapcsolja a center/sub-t. Az NF7S audio driver legfrissebb változatát használom (4.57) -
#1910 Egy kicsit pontosíts.
Most mikor sistereg? Ha felveszel vele? Vagy folyamatosan?
Ötletek:
1.: Nem jó jackbe van bedugva a mikrofon.
2.: Inditsd el au nVmixer programot, és nért meg, hogy a 'Bemenet' alatt mi van kiválasztva. Ha nem 'Microphone', akkor sose lesz ötösöd a lottón... :) -
#1909 biztos elhangoztt már de mégegyszer akedvemért :) nincs hang. cask sistergés a mikrofonnál.és hiába beszélek bele semmi. erősítés bevan kapcsolva... stb... ilyenkor mit is kell csinálni? és hol? valaki gépelje ben ekem plz vagy egy link.vagy hogy mikro írták a topicba. thx -
#1908 Sajnos megesik az ilyesmi, még a P3-as gépemben volt az, hogy két évig voltam el 256MB rammal, mivel az alapból meglévő két 128-as modul mellett egyszerűen nem fért meg egyetlen másik sem, pedig vagy 10 félét próbáltam, a legnoname-bb gagyitól a Corsar-ig. Az nForce2 ráadásul amúgy is háklis a ramokra... -
#1907 Hi
2x256 mellé szeretnék berakni még egy 256os modult de az istennek se akar jó lenni :-(
4 db 256 megás memóriából (egyazon samsung) nem sikerül sehogy se 3x256 belepakolni a gépbe. Bármelyik kettővel szépen lefut a memtest, de a harmadik nem akarja az igazságot. 5let ? -
GhoST23 #1906 most raktam fel a 4.57-s drivert, melyik codecre gondolsz? -
#1905 Lehet hogy codec probléma!
Vagy frissítsd az audio drivert! -
GhoST23 #1904 az miért lehet hogy az NF7-s alalapon a driver megmozgatja tesztelés alatt az 5.1-s hangrendszer mindegyik hangfalát, ha elindítok egy DVD-t akkor meg mintha nem is létezne mélynyomó -
pengez #1903 NF7-s BIOS frissítésnél (v2.2-ről) hibaüzenet: "The program file's part number does not match with your system". Ki tudja mi a baj, és mi a megoldás? Egyáltalán, mire vonatkozik a part number? -
#1902 Dunno, elégé gányolt gépem és winem van eddig gondom nem volt. -
#1901 Az nem olyan biztos!
Én is jártam már így...
Azóta ujratelepítettem az alaplapi cuccot.
Most éppen müxik nekem a mikrofon.
Akkor Total Recordert kellett feltennem,hogy jó legyen.
-
#1900 Próbáld meg másik lejátszóval, illetve ha lehet állítani, hogy min keresztül nyomja ki a hangot, akkor a DirectSoundot válaszd ki. Sajnos valahol a 2.14 vagy melyik driver körül csinált egy olyan szép dolgot az nVidia, hogy a driver WaveOut-ot csak a két első hangszóróra nyomja, míg régebben legalább álquadróba nyomta ki. -
#1899 Ha fent van a driver és be van dugva a megfelelő helyre a mikrofon, akkor működnie kell... -
#1898 hülye vagyok ehhez a térhangzású modern technikához...
mit kell beállítani hogy aac-s hangú filmet 5.1 en kiadjon?
mert a win/hangszóró beállításánál megvan hogy 5.1, de ettől még nem jött ki hang a + csatornákon..
mondjuk annyira nem hiányzik, mert a mostani hangzással teljesen meg vagyok elégedve, csak érdekelne hogy ha másik stereo hangszórót beledugtam a rear be akkor miért nem szól. -
#1897 vettem új mikrofont de ezzel sem akar müködni.
Na akkor mit cisnáljak hogy végre müködjön a mikrofon?
amúgy NF7-S V2.0 van nekem. milyen soundstormot kell feltenni hogy müködjön vagy vmi speckó dolgot kell? légyszi segítsetek. előre is köffi -
#1896 fura...nekem 2.6voltot ad neki a deszka (nf7-s) defaulton...azt hittem minden ram 2.6V alapból... -
#1895 Hmm... érdekes, nálam alapból 2.7Volt a memória... -
#1894 Még csak nem is meleg! Kicsit langyos talán...a VGA -n meg hozzá se lehet érni olyan forró tök alapon (2.8ns ram), pedig kis ráz bordácskák figyelnek rajta... -
#1893 sry megoldódott -
#1892 És nem melegszik túlzottan a ram? -
#1891 NVMixerben kiveszed a pipát a Mikrofonkiemelés elött.
Az érdekes, ha Q-t ír ő helyett, de szerintem a Vezérlőpult -> Területi és Nyelvi Beállítások körül kellene körülnézni. -
#1890 hi
ha igen hol?K
van-e arra lehetőség hogy átállítsam a cd/dvd olvsók betűjelét?
-
#1889 áh értem! Így működne sztem, ha a proci is bírja a tempót... -
Akuma #1888 úgy értem menne húzva a memória kb 450-466MHz-ig és az időzítést befeszíteném amennyire csak lehet, ja és szinkronba a procival
merthogy köztudott az alacsony időzítésű cl2-es 400-as memcsik eléggé drágák... -
#1887 hát 500on sztem nem...csak amiatt, hogy durvább időzítéseket kapj nem éri meg sztem!
Én full nonamne-ként vettem 1 éve sulinetben egy pár VM chipes cl2.5ös 333as ramot. 2.7voltra tettem a feszt, így 400on megy (!!!) 2.0-3-3-5 időzítésekkel, hiba nélkül...
Sztem ha csak jobb időzítséket akarsz, akkor emelj egy pici feszt neki. -
Akuma #1886 csak gondoltam, akkor elvileshetne egy kicsit dúrvább időzítéséket... nem akartam 250-es fsb-t
a kérdés csak az volt, hogy működnek e vele :) -
#1885 mert írtad hogy 333as...a rev1.1 lapok csak eddig támogatták az FSB -t. Az ultra400 -asok (rev2.0) viszont 200as FSB -sek, az más kérdés hogy bírják-e a 250es FSB -t...meg ritka az ilyen proci ami bírja a 250-et...
Vagy azt az 500as ramot asszinkronban akarod hajtani? -
Akuma #1884 nemtom mien REVek vannak, de pl 1.1 ;) ha van újabb, akkor az, mind1 -
#1883 úgyérted a v1.1 -es lapokban?
jó kérdés... -
Akuma #1882 ezekben a 333-as alaplapokban működnek az 500MHz-es memóriák (kingmax)? -
Kockásfülűnyúl #1881 az sem haszn l sajna, de az‚rt k”sz