ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem csinálj a barkács eredményérõl képet, és tedd be a pc tuning topicba...<#eljen>#eljen>
Viszont ha a proci FSB -je 333 (166) Mhz, akkor a ramnak is annyin kéne mennie, mert AMD -s rendszerek nem szeretik az asszinkron mûködést. Hiába megy gyorsabban a ram, lassabb lesz a rendszer mûködése, mint ha ugyanannyin menne...
Ha viszont az FSB -t is 400ra teszed, akkor nagyon fine lesz a dolog!
Amúgy milyen a procid? PC tuning topicban olvass vissza, vagy kérdezd meg ha tuningkérdésed van...bár vszínû én fogok válaszolni...<#hawaii>#hawaii>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
a ramot. vhol errefelé olvastam már cak vennem kell a fáradságot és megkeresni. meg bátorság kell húzni a procit 😊
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
következõ kérdéseim lennének mivel most vettem egy NF-S alaplapot:
a RAmokat milye nsorrendbe kell behelyezni?
Procit egyféle képpen lehet berakni vagy több? ha több akkor hogyan?
és az alaplapon kell vmit állítgatni? jumperelni vagy hasonló?
vagy csak biosban? és ott mit? ha ezekre kapnék választ megköszönném.
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
*hihi ** *
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
gyári fülhallgató csatlakozójával nálam sincs gubanc..
*hihi ** *
Nekem egy sima 2.1 es hangrendszert és egy mikrofonos fülest hajt meg egyszerre.
És megy minden frankón.
Igaz hogy csak a füles az igazi stereo, de nekem az számít. Mindamellett a hangrendszer is szépen szól.
Jah és sima gyári csatikat használok.
mert nekem jack csatlakozók nem igazán passzolnak bele, elülsõ részük túl szoros bele, belenyomva meg a másik csatorna nemszól/recseg, mert nem érintkezik rendesen..
milyen fajta jacket vegyek hozzá?
*hihi ** *
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az abit nf7-s2 esen van integrált hangkártya?
Bérbe vehet? reklámfelület...
minnél agresszívebbre 5.2.2.2 , ha nem tettszik neki nem boot-ol ha boot-ol akkor memtest 5-ös 6-os teszt és ha nincs hiba mosoly...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Egy kérdésem lenne:
Nf-7s lapom van, eddig egy 256Mbos Kingston- KVR400X64C25 memóriám volt,
most vettem még egy Kingston 512Mbos KVR400X64C3A típúst. Azt szeretném kérdezni hogy melyik slotokba rakjam be és milyen frissítési idõre állítsam a setupban a Latency time-ot.
Kézikönyv sajna nem igazán egyértelmûen írja le hogy különbözõ méretû memoriák esetén melyikekbe kell berakni õket (DIMM1-3)
Segítséget elõre is köszi!
most térek át msi k7n2 rõl nf7-s re.
régi xp gond nélkül indul, csak hangeszközt akar telepíteni. pedig ugyan úgy nforce 2 es lap volt, mcp hangcsippel. ennyit azért kibírok 😄
*hihi ** *
amugy szintén 2600+ barton
De miért érdekel?
Mások Németo. -ba mennek ilyen csecse cuccokért...
Repatarurgyán
belemegyek a cd-n -
Drivers/Chipset/Win2KXP/AudioUtl
de ott nem indul el semmi, meg van 1 AudioDrv mappa is de abban sem indul el az install izé. <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
Örülj, hogy kaptál még egyáltalán bartont!
Mennyié adod? :-))
Akkor tehát vigyem vissza?
Vagyis elég jó a tuning potenciálja!(álltalában)
Akkor a BIOS stimmel.
Valószinüleg Mobile Barton-t kaptál, ennyi. Szóval semmi ok az aggodalomra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
CPU tulajdonságai
CPU típusa Mobile AMD Athlon XP-A, 1921 MHz (5.75 x 334) 2600+
CPU alias Barton
Viszont tényleg tudni kellene, hogy milyen alaplapról van szó NF7 után mi van a deszkárs szitázva v?.? (pl. v2.0?)
Milyen BIOS-t raktál fel?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A rendes bartont föl kéne ismernie...
Milyen a deszkád?
Repatarurgyán
Vettem egy új procit.AMD 2600+-os Barton.
Kövcsi a problémám. Letöltöttem a legújabb Bios frissítést. Nem ismeri fel a procit. úgy kellett belõni , hogy 2600+-on mûködjön.
Elméletileg ennek a procinak 1.65V-n kéne mûködnie. 1.5-ön müxik ha átállítom kifagy...
Felhívtam az eladót, hogy mi a helyzet? Õ azt mondta ne foglalkozzak ezekkel mert 1. a Bios frissítés még nem "elég új" , hogy fel tudja ismerni azt a procit... <#shakehead>#shakehead> érdekesen hangzik.
2. problemra pedig ez egy újabb széria örüljek neki hogy ilyen és inkább érezzem magam szerencsésnek...
szerintetek mi a baja van? vagy csak én vagyok paranoiás...