2520
Fenti ket lap a tema
-
#2040 köszi. és mit mondjak gariba, milyen indokkal akarom kicserélni?
mert tudom minden más jó a gépen. és sűrgősen ki kell cseréltetnem a lapot, de még nem hallottam ilyen hibáról. :(( -
#2039 okozhat ilyet az alaplap szerintem. -
#2038 3 órája, meghalt a második 160 gb satas winyom :(((
full teli fontos és pótolhatatlan adattal:((
tehát már nem csak az oprendszeres winyó hal meg:(((
Kábelek, és táp jó.
S.O.S. várom valakitől a megoldást, mert még van 2 darab üzemelő winyóm.
Tudja valaki azt, hogy ilyen hibát okozhat alaplap???vagy nem okozhat? -
#2037 szedd le az nvidia IDE driverét, hasznéld az alap windowsost..... -
#2036 Köszi az eddigi válaszokat.
kábelt cseréltem(ide 133)
táp új.
további ötletek??:)) -
#2035 Kábelt megnézted?
Lehet, hogy kontakthibás a kébeled (főleg, ha SATA-s).
Táp gond is lehet, de az nem csak egy winyóval csinálná ezt. -
dragon #2034 Szerintem vagy kontakthibás a táp csati, vagy a táp fáradt el proszáld ki esetleg másik táppal. -
#2033 A következő problémám van,5 hónapja lecseréltem az ABIT NF7-es lapomat egy ABIT NF7s lapra.
A régi lappal nem volt semmi gondom, de mióta az új lap van azóta a winyóm azt csinálta, hogy gép bekapcsoláskor 2 éles kattanó hangot adott ki magából, aztán volt mikor menet közben leállt a winyó,meg volt mikor nem is látta a gép.Úgy döntöttem, mivel a winyó már 10 éves, ezért lehet, hogy elfáradt.Kicseréltem egy vadonat újra.Minden jó is volt, kb 1 hétig.De 1 hete megint ugyanúgy viselkedik az új ,mint a régi.
Létezik ,hogy az alaplap teszi tönkre a winyót?És milyen indokkal tudom visszavinni a lapot, hogy kicseréljék, ha a lappal van gond.
És csak azokkal a winyókkal történt ez a hiba, amin az operációs rendszer van.Másik 3 winyónak nincs semmi gondja. -
#2032 -
#2031 tudtommal már létezik soros2usb átalakító.... (1-2 ezer ft) -
#2030 Nekem is pont ugyanez volt a bajom, sokat szenvedtem vele.
A megoldás végül egy USB-s joy vétele volt :) -
#2029 Lehet a kép kicsit nagy lesz bocsi!
HELP! Jó lenne ha valaki tudna segíteni!: van 1 gameportos Logitech kormányom 1 joyom és 1 gamepadom a problémám az, hogy az alaplapon nincs gameport, nem baj gondoltam beleteszem az SB128 PCI hangkártyámat erra kiirta ami a képen van. Kölcsön kértem 1 CMI 8738 5.1-et ugyan ez a helyzet (kipróbáltam más IO tartományokat is az összeset, creative és nvidia-régi és új drivereket,memot is cseréltem, szabványos játékportot is +próbáltam beállítani)ha üres vinyóra a winxp sp2-t telepítem akkor is ez van, pedig Abit KG7-be tökéletesen megy, + Abit KD7-Raid-be is mentminden
Lehet hogy maga az nForce nem támogatja a Gameportot?:-(
nem nagyon kéne kidobni a 10000Ft-ot érő cuccokat mert újra nincs pénzem + ezeket már nem is lehet kapni újonnan ebbe a verzióba. + az új cuccok nem valami tartósak (+ ezeket szoktam +) -
#2028 Nekem nincs gáz a samsung memoval. -
#2027 De a Kingmax-al elég jól szuperál -
#2026 Azt előre elmondom aki ilyen alaplapot vesz mint amilyen nekem van az Samsung chippes memóriát felejtse el mert nem igazán kompatibilis az alaplappal, 3x cserélték ki az alaplapot (1 meg is halt mert gyárilag rosszul van a cmos reset jumper beállítása a kézikönyben)
Esetleg eredeti samsung memó az jó lehet gravírozottfeliratoshűtőbordás!
Szorzót sem kell állítani :-( -
Lacika 79 #2025 -
#2024 Semmi baj!
Egyébként nem az hogy nem értek hozzá, csak gondoltam megkérdezek valakit itt aki jobban ért hozzá mielött hülyeséget csinálnák. -
#2023 nem!
De az agp/pci órajel mindenképpen FIX -re legyen rakva! -
Lacika 79 #2022 szerintem szólj valami hozzáértő ismerősödnek, mert ahogy a hozzászólásodból kiveszem, nagyon nem vágod a témát. sry -
#2021 Hy!
Ha feljebb állítom a procim órajelét akkor az nem fog menni pl.:az alaplapi hangkártya róvására? -
adamka12 #2020 :) -
djadji #2019 NA de milyen hardware-s hang? eax vagy (nem tom mi a másik)
semmi ilyesmit nem találtam a lap leírásában...
-
phredon #2018 áhhh, hülye tesóm variált vmit a géppel és secondaryra kötötte vissza a vinyót, azért nem írta ki:) -
adamka12 #2017 HDTune mit ír? S.M.A.R.T. enabled? -
adamka12 #2016 Milyen smart progit használsz? Vagy többel is próbáltad? -
#2015 Bár ha S az alaplapod, akkor hardveres 3d kell nekije... -
#2014 Talán a CS-ben állítsd át a hangot (ha lehet) hardveres 3D-re vagy szoftveres 3d-re, attól függően mire van most állítva. Esetleg directx conroll panelben vedd le nullára a directsound debugját... -
djadji #2013 SRácok. Valaki segítsen már. Nekem NF7-S alaplapom van. MInden ok vele csak a hang (5.1s alaplapi) időnként elmegy. DE az az érdekes hogy csak a Counter-strike-ba. Más game-ba nem megy el, vagy legalábbis nem tapasztaltam. HA elmegy a hang a CSbe , akkor a WIN hangokat se játsza le, viszont más game, meg a winamp szól minden gond nélkül. Új drivert is próbáltam. Nincs valakinek ötlete mitől lehet? -
phredon #2012 nálam csak ez az egy sata vinyó vana gépben és mostmár soha nem jelenik emg se smart se a hőmérséklet. Ez biztos hogy normális jelenség? -
adamka12 #2011 A smart miatt ne aggódj, nem hiba. A sata vinyókhoz még nincs normális smart kiolvasó program.Ha kettő van egyszerre, a második értékeit ki sem lehet olvasni.
Nálam is megvan ugyanez a jelenség, hogy néha csak üres ablakot hoz be az értékek helyett. -
phredon #2010 lapos, kemény, de szürke színű. Egy abit is7-e2 alaplaphoz adták most volt először használva. Azt hogy érted hol látta hol nem? Mert nálam a windows mindig elindul,meg a vinyót mindig megtalálja, csak a smart adatait nem tudja behozni. Meg hát ugye a kattogás... -
#2009 Nekem is volt gondom a sata-val, de a bios frissítés megoldotta.
Milyen kábeled van a winyóhoz?
Ha azt a lapos, kemény, piros szinű kábelt használod előfordulhat, hogy kontakthibás a kábeled, és ezzel van a gond. Érdemes kipróbálni másik kábellel. Nekem is csinált egyszer olyat, hogy hol látta a winyót, hol nem. Fél napig szóraxottam vele, amíg rájöttem, hogy a kábel szar. -
phredon #2008 hali!
van egy 200gb maxtor sata vinyóm és igen furcsa dolgokat csinál. Visszavittem ahol vettem, ott azt mondták náluk jó nálam van a hiba. Mindenből legújabb driver, frissített bios, a vinyó néha, de úgy vetem észre csak komolyabb írásnál, kattogó ciripelő hangot ad. Másik hogy néha, vagyis mostmár sose tudja leolvasni a vinyó hömérsékletét meg ha a smart infot nézem akkor is csak egy üres ablak jön be. Vki van ötlete mi lehet ez? Tényleg elképzelehtő, hogy a géppel van gond, nem a vinyóval? A táp 420 wattos. Az alaplap abit nf7-s v2.0 -
#2007 nah mind1 aszem holnap visszaviszem a gépet -
#2006 meg a játékokba is az intro is gyorsab játsza le -
#2005 hm szerintem nekem is NF7-SG2 van és mikor felrakom az alaplapos cuccot midnen filmet tök gyorsan játszik le nem tom mért, valaki valmai ötlet? -
#2004 Azt is tedd hozzá, hogy a teljesítmény növekedés egy 3200 bartonhoz és egy nf7-hez képest meg kb 0%. (nem érezhető egyenlőre...). -
#2003 Az Abit A7N vedd + mert van rajta uGuru chip de különben ua. nf7-s -
#2002 szerintem itt az idő és át kell állni AMD 64-re 3000+ kb bruttó 30000Ft, Abit NF8 kb 25000FT, -
#2001 Elmondom nektek 3hete vettem nf7-s2g-t 1.0 úgy szar ahogy van
-szorzóállítás az nem volt
-meg fagyott mint az atom (úhyhogy vittem vissza gariba)
az nf7-s 2.0 meg azért szar mert
-régi
-ventilátor ritkán megy el 1 évig, megjön a hangja