ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
meguntam hogy nem emgya mikrofon. nem tudom miért amit mondtatok mind kipróbáltam. a régi gépembõl emg fent maradt egy live kártya és beraktam csak ugye nem tudom hogy kell letiltani a dolgot. elõre is köszönet
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most mikor sistereg? Ha felveszel vele? Vagy folyamatosan?
Ötletek:
1.: Nem jó jackbe van bedugva a mikrofon.
2.: Inditsd el au nVmixer programot, és nért meg, hogy a 'Bemenet' alatt mi van kiválasztva. Ha nem 'Microphone', akkor sose lesz ötösöd a lottón... 😊
2x256 mellé szeretnék berakni még egy 256os modult de az istennek se akar jó lenni :-(
4 db 256 megás memóriából (egyazon samsung) nem sikerül sehogy se 3x256 belepakolni a gépbe. Bármelyik kettõvel szépen lefut a memtest, de a harmadik nem akarja az igazságot. 5let ?
Én is jártam már így...
Azóta ujratelepítettem az alaplapi cuccot.
Most éppen müxik nekem a mikrofon.
Akkor Total Recordert kellett feltennem,hogy jó legyen.
Bérbe vehet? reklámfelület...
mit kell beállítani hogy aac-s hangú filmet 5.1 en kiadjon?
mert a win/hangszóró beállításánál megvan hogy 5.1, de ettõl még nem jött ki hang a + csatornákon..
mondjuk annyira nem hiányzik, mert a mostani hangzással teljesen meg vagyok elégedve, csak érdekelne hogy ha másik stereo hangszórót beledugtam a rear be akkor miért nem szól.
*hihi ** *
Na akkor mit cisnáljak hogy végre müködjön a mikrofon?
amúgy NF7-S V2.0 van nekem. milyen soundstormot kell feltenni hogy müködjön vagy vmi speckó dolgot kell? légyszi segítsetek. elõre is köffi
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Az érdekes, ha Q-t ír õ helyett, de szerintem a Vezérlõpult -> Területi és Nyelvi Beállítások körül kellene körülnézni.
ha igen hol?K
van-e arra lehetõség hogy átállítsam a cd/dvd olvsók betûjelét?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
merthogy köztudott az alacsony idõzítésû cl2-es 400-as memcsik eléggé drágák...
Én full nonamne-ként vettem 1 éve sulinetben egy pár VM chipes cl2.5ös 333as ramot. 2.7voltra tettem a feszt, így 400on megy (!!!) 2.0-3-3-5 idõzítésekkel, hiba nélkül...
Sztem ha csak jobb idõzítséket akarsz, akkor emelj egy pici feszt neki.
a kérdés csak az volt, hogy mûködnek e vele 😊
Vagy azt az 500as ramot asszinkronban akarod hajtani?
Tedd pl. közép-európai(DOS) -ra.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Az 5.10-es drivernél hogy tudom bekapcsolni hogy amikor mikrofonba beszélek akkor ne legyen háttérzúgás??
ElQre is kösz
Ja és az explorer miért ír Q-t a hosszú ö helyett?
Itt kiválasztod a hangkártyát, jobb gomb rajta, tulajdonságok, a feljövõ ablakban Illesztõprogram fül, és itt a frissités gomb. A célnak meg megadod azt a könyvtárat, ahova kitömörítetted a drivert.
Voilá...
NF-7 v2.0-nál hogyan lehet újabb audio drivert felrakni?
Nvidia oldaláról töltöttem le de azt nem installálja mert nincs semmilyen setup fájl! ( gondolom, de lehet hogy hülyeséget mondok valahová be kell másolni de ha így van akkor hová?)
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Az hogy mennyi az esélye annak, hogy egy vinyó meghal, arra csak annyit tudok mondani, hogy WesternDigitalról és IBM-rõl nem sok jót hallottam.