217
ATB
-
OPM #97 én sem csípem valahogy a saját számait, de azt elismerem, hogy 1-2 remixe jól sikerült!
Three Drives - Air traffic (ATB chill mix)
Ayla - Liebe (ATB mix)
William Orbit - Barber's Adagio for Strings (ATB mix)
És azt is beismerem, hogy a two worlds 2. cd-jét azért sokat hallgattam anno :P -
#96 Hogy mibbbőőőőőőlllll????
ÉRTÉK....
Hol?
Te régen is vicces fiú/lány voltál, de sikerült még újat tanulnod :D -
izb #95 jöjjenek:))
az értékéböl nem veszit semmit:))
Valakinek bejön,valakinek nem,hál istennek:)) -
#94 Nincs vele semmi bajom...csendben leszek, jönnek ide még elegen fikázni :D -
izb #93 Örülök ha igy van:))
Mert ez azt jelenti,bar nem szereted a csavot megis irsz!
Tehat b***a a csörödet:))
he he -
izb #92 :))he he
az a verzió nekem is megvolt,viszont most tulaj vagyok!! -
#91 De szerettem ezt a topikot...és még mindig :DDD -
OPM #90 most?? nekem már minimum 1 hónapja meg VOLT :) -
forzajuve #89 :DDDDDDDD -
izb #88 Szeretnék csinálni,egy atb rajongói oldalt!
Mindenkinek a segitségét szeretném kérni,aki szereti:)
Egyébként most jelent meg az új albuma no-silence cimmel!!
-
Játékos #86 Köszi ! Időközben megszereztem , valóban elég jó . A teljes albumot nem írtam ki magamnak , más számokkal keverve csináltam egy válogatást , s így nagyon tökéletes . -
#85 vmi betű nem maradt ki?
nem tudjátok hogy a Pedofil Papok féle atb átdoglgozást honnan lehet le tölteni?:)) -
PedoPedroPondro #84 Hogye adjak a new CD-t hatha letoltom :PPP -
neménvoltam #82 -
#81 380 ft-ért 4 napig? na ne röhögtess már, felmegyek a DC-re, és ott ingyér azt töltök le ami csak akarok... -
e-jay #80 EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
http://palaceportal.fw.hu -
izb #79 Ez gáz!!! -
izb #78 ATB_-_Addicted_to_Music
Dc röl huzd le!!Elég sok embernek megvan!
Elég jo lett! -
#77 ITT IS MEGAFLÉM VÓT! -
#76 OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON -
Játékos #75 Nekem tetszett a Dedicated albumuk . Érdekelne az új is , de sehol nem találom . Tudtok valamit ??
Kicsit eltávolodott mindenki a témától :)) . -
Dani19.. #74 pop zenét ne is vegyuk ide,meg eminemet se. más kategoria. én azt nem fogom fel minek ilyen topicot nyitni. nekem eszembe se jutna 1 olyat pl hogy Sasha topic,és megkérdezzem hogy kinek hogy tetszik az album. -
izb #73 huuuuuuuuuuuuu te szegény
keresd csak a google ban!! -
neménvoltam #72 Nagyon nagynak érzed magad attól, hogy más zenéket szeretsz? Én például utálom Eminemet, mégsem fikázom orrba-szájba, és nem akarok a szájába hugyozni. Persze nem csak ATB-t szeretek hallgatni, szeretem én is Paul Oakenfoldot, sőt a goa zenét is szeretem, mégsem mondom, hogy a goa zene a király, aki nem azt hallgatja, az fostalicska zenét hallgat, és ő maga csak divatzenéket hallgat. Pl. a popzenét is utálom, mint a szart, még sem vetem meg a hallgatóit.
A te viselkedésed és szöveged nem egy intelligens emberére, hanem egy fanatikus hülyegyerekére hasonlít. -
neménvoltam #71 Szerintem nem egymás zenei tudását kéne fikázni. Na mindegy. -
Dani19.. #70 lol -
#69 Te figyi ezt nézd már meg:
Hol használnak a könnyűzenében kromaaakármit?
:)) -
#68 LOOOOL :)) -
Dani19.. #67 na jah lehet hogy atb népszerüsegge is széles skálán mozog, attol még én pofájába hugyoznék. -
Dani19.. #66 életembe nem hallottam még ezt a szot.. kromatikus eheh. -
#65 Azért aki nem ért a zenéhez az is tudja hogy a Lagzi Lajcsit nem ajánlatos sokáig hallgatni, bármennyire is széles skálán és nagyszerűen játszik! :) -
izb #64 Na látod!!Ha még ezt sem tudod,akkor sajnos semmi zenei tudásod sincs,igy nincs miröl beszélgetnünk!
He he -
#63 Te ezt az Oboa tanárod mondta, vagy a közértben hallottad ezt a szót, kromadjaéfjda salalalata :)) -
izb #62 Osztálybol??
Egyre jobb!!
Te hova jársz suliba??Valami alternativ kisegitöbe?? -
#61 Nem tudja csak mivel az osztályból sokan őt szeretik és még nem halloták a Deep Dish-t, vagy Timo Maas-t ezért inkább hallgatják a Hóóód Júút, meg a többi okosságot :))) -
izb #60 Kis csávo!!ird le a kromatikus skálát,és ha ez megvan,akkor vitatkozom zenei dolgokrol veled!
Természetesen ABC hangokkal!! -
Dani19.. #59 ird már ide légyszives kedves izébé hogy mért szereted te azt hülye majmot. -
Dani19.. #58 na mi van ugylátom már te is szivesebben irogatsz az atb utálo topicba.. ide már nem szándékozol, mi.. höhö -
Dani19.. #57 de még inkább hallgatom totál készen a szomszéd bácsit,mint akármilyen állapotba étibit. mert még az is jobb.. -
Dani19.. #56 erre nem tok mit reagálni.. teljesen elástad magad.. öszintén szolva én szin tisztán se fogok 1 atb-t se meghallgatni.. mert SZAR,igénytelen,fos.