ATB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért aki nem ért a zenéhez az is tudja hogy a Lagzi Lajcsit nem ajánlatos sokáig hallgatni, bármennyire is széles skálán és nagyszerûen játszik! :)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Na látod!!Ha még ezt sem tudod,akkor sajnos semmi zenei tudásod sincs,igy nincs miröl beszélgetnünk!
He he
He he
Te ezt az Oboa tanárod mondta, vagy a közértben hallottad ezt a szót, kromadjaéfjda salalalata :))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Osztálybol??
Egyre jobb!!
Te hova jársz suliba??Valami alternativ kisegitöbe??
Egyre jobb!!

Te hova jársz suliba??Valami alternativ kisegitöbe??
Nem tudja csak mivel az osztályból sokan õt szeretik és még nem halloták a Deep Dish-t, vagy Timo Maas-t ezért inkább hallgatják a Hóóód Júút, meg a többi okosságot :)))
Kis csávo!!ird le a kromatikus skálát,és ha ez megvan,akkor vitatkozom zenei dolgokrol veled!
Természetesen ABC hangokkal!!
Természetesen ABC hangokkal!!
ird már ide légyszives kedves izébé hogy mért szereted te azt hülye majmot. 

na mi van ugylátom már te is szivesebben irogatsz az atb utálo topicba.. ide már nem szándékozol, mi.. höhö
de még inkább hallgatom totál készen a szomszéd bácsit,mint akármilyen állapotba étibit. mert még az is jobb.. 

erre nem tok mit reagálni.. teljesen elástad magad.. öszintén szolva én szin tisztán se fogok 1 atb-t se meghallgatni.. mert SZAR,igénytelen,fos. 

Látod ennyi eszed van!
Beszívva miii??? Szerintem még egy fájdalomcsillapítót nem vettél be nem hogy beszívva, te fostalicska, maraggyál már el!

Beszívva miii??? Szerintem még egy fájdalomcsillapítót nem vettél be nem hogy beszívva, te fostalicska, maraggyál már el!

Kisfiam!!Beszivva mindegy,hogy oakenfold,vagy szomszéd bácsika nyomja a notát!
DJ Danika!
Eszem faszom megáll

DJ Danika!
Eszem faszom megáll

tessék itt van néhány kép az oakenfold bulirol.. http://soundhead.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=79
persze a képek árulkodnak hogy az embereknek fogalmuk sincs hogy kicsoda ö.. biztos azt hitték hogy tannenberger fog játszani. még mindig röhögnöm kell rajtatok..
persze a képek árulkodnak hogy az embereknek fogalmuk sincs hogy kicsoda ö.. biztos azt hitték hogy tannenberger fog játszani. még mindig röhögnöm kell rajtatok..
izb te is most simán leirtad magad. nem ismered öket?? elég baj.. simán körberöhögik atb-t. és ezt nem csak én állitom. eszembe se jutott amugy hogy dj legyek.. ezt nem tom honnan vetted. szoval hiába irsz akármit,ugyse lessz igazad.. MÉdia& Roxy radio&atb&naksibrunner SUXXXXX
Elképzellek téged,ahogy otthon elmélkedsz magadban,hogy egyszer DJ lesz belöled!!
Hallgatod az általad nagyra tartott "müvászeket" és beszarok a röhögéstöl!!!

Hallgatod az általad nagyra tartott "müvászeket" és beszarok a röhögéstöl!!!

Leirtál egy rakat nevet!!Senki soha nem hallotta öket!!
Állat!Arrol nem beszélve,hogy most öszintén ki a jo francot érdekel,hogy neked mi tetszik!!

Ne itt krágogj emberke!!
Állat!Arrol nem beszélve,hogy most öszintén ki a jo francot érdekel,hogy neked mi tetszik!!

Ne itt krágogj emberke!!
ebben igazad van, hogy negatív kritika is kell a topicba, de engem rohadtul idegesít, hogy egyes emberek k*rva okosnak érzik magukat, hogy õk milyen jó zenéket ismernek stb...
ezt most lehet hogy kimoderálják,na mind1. majd ujra beirom átfogalmazva.
jo csak abba gondolj bele ha 1 ilyen topicba mindenki irná hogy atb a király,meg hu de fasza csaávo,akkor lenne kurvára nyálcsöpögtetö a topic. igy legalább van értelme a topicnak.
ha nem tetszik az atb akkor mi a f*sznak csöpögteted itt a nyálad?! elhisszük, k*rva jó vagy, ismersz jó zenéket, ennyi
megtettem. az atb utálo topicba irtam néhány nevet. töltsetek le tölük zenéket,és rájöttök hogy van atbnél értelmesebb zene is. ha még ezután is krákogtok itten,akkor vmi gáz van.
Lálálé lálálálálé
Te meg mit parasztkodsz itt? Legalább regeljél.
Tudom.
Ezt úgy kérdezed mint ha még soha nem járt volna itt. Tavaly is volt
MÁrmint, hogy jön Hazánkba?
Ez most komoly?
Az én elgondolásom szerint elhuzhatsz a rákba!!
Király az uj lemez,és a hozzá tartozo DVD lemez is baro!!
Agusztus 8-án jön a Flörtbe!!
Király buli lesz!!
Agusztus 8-án jön a Flörtbe!!
Király buli lesz!!
Hmmm.. lehet, akkor +nézem énis vmikor...
honnan lehet leszedni?
honnan lehet leszedni?
Hmm... olyasmi. De vannak rajta kiváló pörgõs számok.
nyugtató? olyasmi mint a Two Worlds 2. cdje??
Na megvettem az új albumot, és hát mit mondjak, szerintem nagyon király lett. A végefelé nyugtató számok, alig szöveggel ( a szövegeseket nem annyira bírom ). Szóval szerintem nagyon jóra sikeredett.
A Svensson and Gielen duó mond neked valamit?
Johan Gielen-t szereti valaki?
Klangwelt az egyik legjobb száma!
de nekem tetszik a Too Much Rain is, bár azt asszem nem õ 1edül készítette
de nekem tetszik a Too Much Rain is, bár azt asszem nem õ 1edül készítette
Ha nem tetszik nyiss egy ATB utáló topicot, és ne itt fikázzál

nekem: Don't Stop, Halcyon, Dedicated, Repulse, I can't stand, Klangwelt stb...
Ha már itt tartunk: Johan Gielen-t szereti valaki?
Ha már itt tartunk: Johan Gielen-t szereti valaki?
Sorold fel az összes számot teee... egyébként a 9PM után szegény nagyon leeresztett, és hogy a You're Not Alonehoz hozzámert nyúlni, szánalmas milyen szar zenét csinált abból a klubhimnuszból, nálam kb. egy szinten van a Nádsíp és Bránner barátainkkal! 

kinek mi a kedvenc száma? az enyémek: 9PM (Till I Come), Don't Stop, Hold You, I Don't Wanna Stop, Killer, Let U Go, My Dream, See U Again, The Fields os Love, The Summer, You're Not Alone, de sok száma tetszik még
Zaki sztem tök jó az ATB, én szeretem. Az új albuma sztem jó, bár nem a legjobb.
-the invisible-
Az újat még nem hallottam. Hol lehet letölteni?