ATB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Fogalmam sincs, úgy találtam azt hiszem a szánalmas.hu-n :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Kezdünk elmenni személyeskedésbe nem kellene, eddig olyan szépen megvoltunk itt... ne rontsd tovább a helyzeted!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Te abban a dizsiben ahol azzal az értelmes haveroddal álsz,
szóbaált veled valami csaj??
Lehet ez a gond,és nem az atb!
De könnyebb erre fogni:))

Viszont te nem nagyon vagy az:))
Hozod az 5 éves formát:))
Gratula!

Dani20
te ez forditva is áll, amikor cska emglátom h vinyltoy már kattintos is rá,mer tom h vmi vicceset fogok olvasni_DDD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Nekem mindig élmény olvasni a hozzászólásaid :DDD

Dani20
én ezér forumozok h másokat megnevettessek..

örülök hogy ez most sikerült :DD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Az jó, mert régen nem ezt csináltad...

Fejlödõképes vagy!

Olyan jókat mosolygok rajtatok:))

VinylToy
Kancsóóóó

Dani20
netán egy KÖCSÖÖÖÖG???:D

VinylToy

Dani20
ki az az ATB?:DD

Csak úgy megjegyzem, hogy a legutolsó albuma is elég jóra sikerült.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

:DDD

Lehet utálni,lehet szeretni,de egy a lényeg,hogy nekem,és még sokaknak bejön!!
És ez a lényeg!!

Mindenkit lehet fikazni!!
Hál istennek hogy ilyen szines a világ:))

VinylToy
A százast meghagyom neked, legyen egy kis örömed is :DD

He he ari vagy:))
mike 2

én sem csípem valahogy a saját számait, de azt elismerem, hogy 1-2 remixe jól sikerült!

Three Drives - Air traffic (ATB chill mix)
Ayla - Liebe (ATB mix)
William Orbit - Barber's Adagio for Strings (ATB mix)

És azt is beismerem, hogy a two worlds 2. cd-jét azért sokat hallgattam anno :P

VinylToy
Hogy mibbbõõõõõõlllll????

ÉRTÉK....

Hol?

Te régen is vicces fiú/lány voltál, de sikerült még újat tanulnod :D

jöjjenek:))
az értékéböl nem veszit semmit:))
Valakinek bejön,valakinek nem,hál istennek:))

VinylToy
Nincs vele semmi bajom...csendben leszek, jönnek ide még elegen fikázni :D

Örülök ha igy van:))
Mert ez azt jelenti,bar nem szereted a csavot megis irsz!
Tehat b***a a csörödet:))
he he

:))he he
az a verzió nekem is megvolt,viszont most tulaj vagyok!!

VinylToy
De szerettem ezt a topikot...és még mindig :DDD

most?? nekem már minimum 1 hónapja meg VOLT :)

:DDDDDDDD

Szeretnék csinálni,egy atb rajongói oldalt!
Mindenkinek a segitségét szeretném kérni,aki szereti:)
Egyébként most jelent meg az új albuma no-silence cimmel!!

Köszi ! Idõközben megszereztem , valóban elég jó . A teljes albumot nem írtam ki magamnak , más számokkal keverve csináltam egy válogatást , s így nagyon tökéletes .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

PResident Debil
vmi betû nem maradt ki?

nem tudjátok hogy a Pedofil Papok féle atb átdoglgozást honnan lehet le tölteni?:))
Hogye adjak a new CD-t hatha letoltom :PPP
zaki
380 ft-ért 4 napig? na ne röhögtess már, felmegyek a DC-re, és ott ingyér azt töltök le ami csak akarok...

EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
http://palaceportal.fw.hu
Ez gáz!!!

ATB_-_Addicted_to_Music
Dc röl huzd le!!Elég sok embernek megvan!
Elég jo lett!

Jano
ITT IS MEGAFLÉM VÓT!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Alexease
OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Nekem tetszett a Dedicated albumuk . Érdekelne az új is , de sehol nem találom . Tudtok valamit ??

Kicsit eltávolodott mindenki a témától :)) .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

pop zenét ne is vegyuk ide,meg eminemet se. más kategoria. én azt nem fogom fel minek ilyen topicot nyitni. nekem eszembe se jutna 1 olyat pl hogy Sasha topic,és megkérdezzem hogy kinek hogy tetszik az album.
huuuuuuuuuuuuu te szegény
keresd csak a google ban!!

Nagyon nagynak érzed magad attól, hogy más zenéket szeretsz? Én például utálom Eminemet, mégsem fikázom orrba-szájba, és nem akarok a szájába hugyozni. Persze nem csak ATB-t szeretek hallgatni, szeretem én is Paul Oakenfoldot, sõt a goa zenét is szeretem, mégsem mondom, hogy a goa zene a király, aki nem azt hallgatja, az fostalicska zenét hallgat, és õ maga csak divatzenéket hallgat. Pl. a popzenét is utálom, mint a szart, még sem vetem meg a hallgatóit.
A te viselkedésed és szöveged nem egy intelligens emberére, hanem egy fanatikus hülyegyerekére hasonlít.
Szerintem nem egymás zenei tudását kéne fikázni. Na mindegy.
lol
VinylToy

VinylToy
LOOOOL :))

na jah lehet hogy atb népszerüsegge is széles skálán mozog, attol még én pofájába hugyoznék.
életembe nem hallottam még ezt a szot.. kromatikus eheh.