ATB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tracklist-ben észrevettem a No fate-et, mely az egyik kedvenc Scooter-számom (igen, tudom, Zyon az eredeti elõadó...)

Belehallgattam az ATB-s No fate-be... Az a zongora... Azt a rohadt... Ez nekem KELL.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandi 18
Most hallgatom nekem nagyon tetszik

ATB: Trilogy (Special Limited Edition)

CD1:

01 ATB - Justify 03:49
02 ATB - Desperate Religion 04:39
03 ATB - Renegade 05:38
04 ATB - Beautiful Worlds 05:09
05 ATB - Stars come out 03:29
06 ATB - Feel alive 03:46
07 ATB - Made of Glass 04:20
08 ATB - Alcarda 05:00
09 ATB - These Days 05:36
10 ATB - Better give up 05:10
11 ATB - Some things just are the Way the are 05:28
12 ATB - The chosen ones 04:13

56:17 Min

CD2:

01 ATB - Searching for Satellite 06:16
02 ATB - Fahrenheit 451 04:26
03 ATB - Trilogy (The Final Chapter) 05:08
04 ATB - A Rainy afternoon 03:46
05 ATB - No Fate 07:07
06 ATB - One small Step 04:23
07 ATB - Dooley's World 04:56
08 ATB - 9 Am 05:20
09 ATB - Tristan Da Cunha 04:16
10 ATB - A Dream about you 04:46
11 ATB - Illuminated Mind 06:22
12 ATB - Shone on 07:39
13 ATB - Under the Sky 04:20
14 ATB - One Million Miles 04:04

72:49 Min

Hmmm, kíváncsi vagyok...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Na, az viszont tuti.

szerintem csak egyszerûen nem csíped az electrot :)

Lehet, hogy én öregszem, vagy mi, de a három változat szerint az az utolsó.
Az Airplay kellemesen lájtos tingli-tangli, az A&T meg a szokásos, ATB-s hangzásvilág azzal a masszív basszussal.

ronski remix r0xx!! bár a többit még nem hallottam ^^

Azért valahonnan próbáld meg elõvakarni az VinylToy által is emlegetett A&T mixet, mert az sokkal, de sokkal jobb.

Nem lett a kedvencem, de azért nem rossz nem rossz. :)

Úristen... <#merges2><#wilting>

<#nyes><#idiota>

PrasCo
Mivel sok lehetõségem nemigen adódik zenebeszerzésre, így hülyébb ötlet híján beröffentettem a YouTube-t. Meglepett az eredmény! Finoman szólva is több és jobb, mint vártam. :)

ATB & Heather Nova - Renegade (VIVA)
VinylToy
Közben meglett

Artist: ATB with Heather Nova
Title: Renegade
Label: Kontor Records
Cat.Nr:
Genre: House
Source: CDDA
Encoder: Lame 3.97
Avg. Bitrate: 202kbit
Tracks: 3
Playtime: 20:38
Store Date:
Release Date: 22/03/2007
Covers: no

Track List:
01.Renegade (Airplay Mix) 193kbit 03:58
02.Renegade (A&T Mix) 201kbit 10:16
03.Renegade (Ronski Speed Remix) 214kbit 06:24

Az Airplay mix nekem egyáltalán nem tetszik, az A&T mixben újra hallottam a tipikus ATB dobalapot.
Ami számomra hallgathatóvá teszi, az a vokál, gyönyörû hangja van a csajnak. Ronski Speed remix mit is mondjak, mindenki electro-s hangzással nyomul mostanság, szóval mellényúlni nem nagyon lehet vele.

Nem lett a kedvencem, de azért nem rossz nem rossz. :)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Nincs egy linked, meghallgatnám!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Aki esetleg lemaradt volna róla, annak nyomatékosan ajánlott az új ATB single, valami irtózat jó.

U.i.: Fikázóknak kéretik átfáradni a számukra nyílt topikba, thx.

Sziasztok!

1 kis segítség kellene! Vki megtudná mondani honnan tudnám megszerezni ATB DVD-jét? Elõre is köszi!

Balázs
kzalaba
Hello! Engem erdekelne a Seven Years DVD special edition! Esetleg nem tudna valaki segiteni hogy magyarorszagon honnan tudnam megrendelni? elore is koszi!

Ilyen külön nincs,de ha kell az eredeti cd boritó amiben a DVD lemez is benne van,akkor írj priviben.

Na mi van ide a kutya sem jár....?!?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sziasztok..))

Nincs meg valakinek véletlenül az ATB Seven Years Dvd borítója....?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ah! Végre találtam egy magyar fórumot! Csak annyit hogy a zenéjét nagyon de nagyon szeretem! <#wave>

Ja...<#hamm>

loál, most nézem csak hogy veled volt nagy flémje a másik topicban :DDDd

Vicces a fiú<#guluszem1><#action>

Vinylt kérdezd, hátha elkísér <#whatever>

Lesz Kecskeméten egy jónak tûnõ buli ATB-vel agusztus 5-én!!
Megy valaki le Pestrõl??

Narcotic Syntax
mi ez a fos? <#idiota>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

ATB: Seven years

01 Humanity
02 Let u go (2005 reworked)
03 Believe in me
04 Trilogie part 2
05 Take me over
06 Far beyond
07 Here with me
08 Ecstasy
09 Marrakech
10 In love with the dj
11 Long way home
12 I don't wanna stop
13 You're not alone
14 Hold you
15 Let u go
16 The fields of love
17 The summer
18 Killer
19 Don't stop
20 9 PM (Till i come)

A Limited edition tartalmaz még egy DVD-t is a következõ számok klippjeivel:

9 pm (Till I Come)
Don't Stop
Killer 2000
The Summer
The Fields Of Love
Hold You
Let U Go
You're Not Alone
I Don't Wanna Stop

Fikázóknal erre tessék

VinylToy
Gyerekeeeeeeekkkkk!

Jól meg aszontad!Mindent bele!

Dani20
mit tapsikolsz, buzi e vagy??

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Anyád is ezt szerette volna,azt mi lett belõle!!

VinylToy

robotnyk
VinylToy
miezitt?

robotnyk
<üt>
Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

már nem azért de ez az Ecstasy elég tûrhetõre sikeredett, párszor meg lehet hallgatni

na jó gyertek üssetek! :))

Dani20
kösz ezzel nem mondtál ujjat

huuuuuuu de szellemes a fiú:))

Dani20
a dealeredtöl.

Hentes Bill
dc, és egyéb fájlcserélõk

Boldog Karácsonyt!

Már letölteni is lehet? Na akkor már az internet is drogpiac lesz:)))

Tibor
honnan lehet letölteni az Ecstasy-t?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Hentes Bill
tetszik ez az új két szám: Ecstasy, Marrakech

Boldog Karácsonyt!

VinylToy
Gondoltam hogy megjelensz, ha érzed hogy valami van kilátásban :DDD Nem én kezdtem, az utálo topik lett elõkeresve, mondom akkor ez se maradjon ki :DDD

Dani20
ejjj vinyl már megin mi bajod szegény andrejjel??:D

VinylToy
Akkor már ez is legyen kéznél...elvégre Õ egy MÛVÉSZ! :))

ok mind1, azért köszi