2502
  • tep
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/23_17_16[1].gif[/img]
  • gothic1
    Én általaban évente 2-3 fps-sel jatszok es csak az egyiket ha vegigviszem, mert megunom oket. Tavaly egyetlegyet vittem vegig a Halo-t, szoval nem vagyok nagy "szakerto". DE nem ertem, mi a baj ezzel a jatekkal??? Menni kell es loni, a tobbi fps is ugyanilyen, semmivel sem jobbak. A grafika gyonyoru, a fizika nagyon latvanyos (gyonyoruen robbannak fel es mozognak a targyak, a zene hangulatos, a gyatyambacsinalok neha amikor neha hatulrol meglep az egyik rosszarcu, tehat a hangulata is jo.

Lehet ha csak fpssel jatszanak en is unnam mar ezt a stilust es varnek valami "ujra", de igy egy RTS es egy RPG kozott, tok jo szorakozas. Nalam a Painkiller:
  • DePreSsZYo
    Vki szokta ezt a mondást használni:
    A vélemény olyan mint egy segglyuk, mindenkinek van de senki nem kiváncsi a máséra.
  • Lacc
    Én nem értem, hogy egyesek miért nyígnak. Látták a demo-t, talán még a bétát is. Ja, hogy abban nem tűnt fel, hogy csak a hentről szól az egész? "Ez a gem teljesen leírta magát nálam" - miért mit vártál, hogy majd bonyolult logikai fejtörők lesznek benne, meg mély filozófiai kérdéseket fog boncolgatni? Hmm hát no comment.
  • DePreSsZYo
    Beépített.
  • SoDI---
    Ez beépített, vagy fan pálya? :)
  • Veriel
    A Serious Samnek van története. A kettőben még Las Vegast is fel lehet hívni telefonon.
  • antijedi
    50.1568974 felett csak szal... :P
  • [Walaki]D`Lair
    50...;)
  • Veriel
    faszt nem

igazából csak 70 felett lesz "folyékony"
  • Gabe18
    Bocsi,azt nem olvastam...
  • zaki
    #826... :)
  • Gabe18
    hardwired.hu
    (Gamespot) A Painkiller iránti fokozott érdeklődést látva a Dreamcatcher minél jobban szerette volna megtömni zsebeit. Ennek érdekében "újkeletű" másolásvédelemmel látta el a játék CD korongját, ezzel is arra késztetve a játékosokat, hogy a boltba és ne a helyi pistikéhez menjenek a Painkillerért. A lépés azonban elhamarkodott volt, mivel számos CD és DVD olvasó (ASUS CD-S400, Pan International CyberDrive 240, Matshita CR-581-B, Philips CDD2000, LG GDR-8161B, Toshiba HL-DT-STDVD-ROM GDR-8081N, LG HL-DT-ST és DVDRAM GMA-4020B) képtelen napirendre térni a védelmen, így egy hangos prüszköléssel kiköpik a telepítő lemezt. A potenciális vásárlók a békucit még le is nyelnék, a bakiról azonban tudott a kiadó. Egy április 5-ei, a hivatalos fórumon elejtott kommentben ugyanis megemlítették a problémát, mégis ennek tudatában sokszorosították a játékot. Aggodalomra azért semmi okunk, gyün a peccs!
  • Gabe18
    Hát passz,én egyszer beestem egy hid alá,ahol valami rejtett cucc volt,de onnan már egyszerűen nem lehetett visszajönni,mert akkorát sem lehetett ugrani,meg felvezető utat sem találtam.
    Egyébként az irányitásnál be lehet állitani valami "rocket jump" vagy valami ilyen nevű dolgot,de én nem tudtam használni azt sem.
    Mellesleg nekem visszatérő mániám hogy az alap fegyverrel amit ki tudsz lőni és oda tudod rántani magadhoz az ellent,valahogy fel lehetne húzni magad magasabb helyekre.Erre mondjuk semmi biztos infóm nincs,csak ezt egyszer igy kigondoltam,és azóta motoszkál bennem...
  • I.C.ram
    Valaki segítsen! A catacombás pályán vagyok, és találtam egy oszlopot amire fellehet mászni, én felmásztam, de nem volt ott semmi, de egy másik ugyanilyen oszlopon van valami tárgy. Azt hogy lehetne megszerezni? Átugrani nem nagyon lehet, mert nem tudok elég nagyot ugrani. Vannak ott indák, de azokba nem lehet kapaszkodni.
  • Teperinke
    Ezt írtam én is, csak fél óra helyett én csak negyedet bírom ezt az agyhalált. Egyébként a demót is végigvittem, kétszer is, de az pont olyan hosszú volt, ameddig le tudott kötni a játék. Ezért az még tetszett.
  • Mr. Perfect
    Egyébént a mellett, hogy sok az egyforma ellenfél egy-egy pályan, igenis nagyon sok féle ellenfél van. Figyeld csak meg!!!
  • Mr. Perfect
    Hát igen, ez egy ilyen játék, ez a stílusa és szerintem ebben ma a legjobb. Nem akar többet mint egyszerű kikapcsolódást, szórakozást nyújtani 2004-es szinvonalon. Itt aztán nem kell gondolkodni, nem nagyon kell taktikázni(egy kicsit azért néha kell) csak egyszerűen menni előre és hentelni az egyforma ellenfeleket. Ez erről szól és én megemelem a kalapom a fejlesztők előtt....
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, azért értetted az élét a mondataimnak.
    Nem bántásból írtam amit írtam, de tényleg úgy van, ha kipróbáltad volna (megtetted?) a bétát és a demokat, akkor nem undorodnál a stílusától, meg az egyen-ellenfelektől... (egyen-ellenfelek pedig MINDEN Játékban vannak! Közröhej, hogy tök egyforma, vagy sokszor ismétlődő karakterek vannak a StarCraft-tól kezdve a MoHAA-ig minden Játékban!)

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • raziel.
    Senki nem "rinyál"....

Csak azt probáltam magyarázni hogy én személy szerint csalodtam a játékba.

Azoknak meg gratulálok akik még pénzt is adnak ki érte....

Irtam hogy doom verőt várok? sztem nem....nem is annak készült.

• Takigabi
    csináljunk petíciót :)
    azért elég tahóság hogy odaírják hogy Zurich ráadásul még németül is...
  • I.C.ram
    Na írtam nekik levelet.
  • I.C.ram
    Votl egy másik film, ami Ukajnában játszódott is a Szabadság-híd-at mutatták, meg az összes városos jelenet BP-n játszódott.
  • Gabe18
    Hát erre csak azt tudom mondani,amit már lentebb is irtam.
    Ha annyira vártad ezt,akkor legalább az egyik demót lerángathattad volna próbaképpen,amiből egyből kitűnt volna a játék stilusa-műfaja.
    Megspóroltál volna magadnak egy csalódást,meg 3 lemez letöltését.
  • Sherad
    support

itt tudtok nekik irni. ( nem volt nehez megtalalni )
  • ShaiHulud
    rtl klub mindig is gagyi volt...soot meg annal is kevesebb
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, RTL Klub...
    Nem tudom mi történt a magyar TV- és szinkronvilágban, de iszonyatos mélyvölgyben vannak.
    Egyre gagyibb (szándékos párhuzam!) a minősége mindkettőnek...!

• Krinyo
    én nemtudom te miről beszélsz, én a képről beszélek és igenis durva.
  • DePreSsZYo
    Fordításba az lenne , de az RTL Gagyi Lovag címmel emlegette.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne rinyálj, hiszen ingyen szerezted meg, vagy legalábbis potom pénzért (ha smswebeztél, vagy fizetett ftp-ztél). Mások majd kifizetnek érte 7-10 ezer forintot, mert ők ezt várták, a béta és a demo alapján.
    Ja, Te Doom3-verő gamet vártál?...

• IMYke2.0.0.0
    "Fekete lovag" volt a címe a filmnek...

• Pontius #910
    Az még haggyán de a felhők is ottvannak!
    Ez azért tényleg durva...
    Volt a gagyi lovag, ott is a magyar zászló volt kirakva amikor angliában játszódott, aztán a prága könyv, most meg ez...
    LOL
  • raziel.
    Sztem egyáltalán nem durva, lehetne durvább is bár inkább többet nem is foglalkozok ezzel a gaméval...
  • Krinyo
    ez azért durva...
    én is kérnék emailt
  • raziel.
    sziasztok.

Ez volt az egyik game öszintén mondom amit eléggé vártam, tegnap le is szedtem....

komolyan mondom ekkora láma gamét még életembe nem láttam (már bocs)

de hogy kezeden van egy forgo vasdarab és befutsz vele az ugyanolyan szörnyekből állo tömegbe és darálsz hát mondom .....

nagyon csalodtam benne, de gondolom van akiknek tecccik szal nem akarom azért teljesen lefikázni de nálam ez a game leirta magát...
  • Serpa
    mutass be NEKIK !

NE hagyd magad !
  • Tumor
    vagy hárítják egyből a felelősséget, vagy egyszerűen nem válaszolnak.....
  • Marcus_
    Sziasztok!

Bocs a lüke kérdésért,de melyik gomb az idölassitás??

Köszi
  • Serpa
    admin -t kérdezd.
  • Tumor
    mer ott midennki a maga bajával van elfoglalva