2502
  • pinehead
    Ez most nekem is jól jött!!
  • Braveheart
    Ok köszi, töltöm :) A far cry után megjött a kedvem egy kis horrorra :)
  • davos80
    Néked
  • davos80
    Serious Sam féle hentelős játék, baromi jó fizikávak, és grafikával.
  • davos80
    Olvasss vissza.
  • Braveheart
    Ez milyen game? Horror-fps? VAn benne oylan fizika, mint pl. a Far Cry-ban?
  • artschi
    Thx, kipróbálom!
  • Gabe18
    A telepitett játék nálam 1.91 giga.
  • DePreSsZYo
    2 giga
  • zaki
    egy egyszerű kérdés: mennyi helyet foglal a vincsin a game?
  • tep
    A shotgun alig sebez....karóvetővel sebez a legtöbbet.
    Ha megölted , akkor jön a kis bögyös fekete az átvezető videóban.......azok a tőgyek
  • Gabe18
    Igy van menj közel,de ne annyira hogy el tudjon taposni,és szerintem folyamatossan jobbra mozogj körülötte,hogy a jobbkezes csapásai ne találjanak el.
    Lőni csak a felsőtestét érdemes.
    Ha letépi magárol a láncokat,és elkezdi a forgószelet csinálni,hát akkor már nincs igazán tanácsom.Én megusztam egyszer anélkül hogy elkapjon vele,akkor ki is nyirtam.
    Bár lentebb irták hogy olyankor a terepen lévő kis házikókba érdemes beállni hogy a forgószeélet elkerüld,de én erre nem jöttem rá.
  • Frank99
    láncokat lődd....
  • MerlinW
    hmm vagy nem ugyanarról bveszélünk?
  • MerlinW
    közelről lődd:)
    Én azzal a "shotgunnal", és a karóvetővel 2:04 alatt kcsináltam.. 4 mp-t buktam az unlockban...:P
  • Grusi
    Crem és artschi: Ki kell lőni a pár nagy buborékot a mocsárban, amik aztán lángolni kezdenek. Ha mindegyik lángol, a dög elkezdi oltani a tüzeket, addig te simán tudod sebezni őt. Két ilyen kör után már meg is hasal, nem egy nagy cucc. ;]
    Sok szerencsét
  • I.C.ram
    Hogyan kell megölni a temetős cölöpéábú nagy darab óriást, aki tornádót fúj. Alig sebződik, és távolról nem is tudom eltalálni.

Van valami trükk erre?
  • artschi
    Én is itt akadtam el... :(
  • HuAn82
    Első #962-es visszavont hozzászólás. (Seth)
  • Smoke
    Közbe újabb problémám adódott
    az 5. pályánál a játék az xp-val együtt kifagy, vki tud segíteni hogy miért?
  • Esrohnoil
    A Second Encounter nem kieg. volt, hanem önálló rész, és a grafikáján is szépítettek...
    Szal az új a 3. lesz.
  • Corey
    Painkiller Server Patch *READNFO* *PROPER* FLT

ezzel lehet már multizni?
  • genRob
    Ja. Én is a mocsárban vagyok félig ill maj'nem félig leszedtem. Most bubórékokat kell szétlőni a mocsárban amikből tűz lesz és repkedő bubik jönnek elő. De hiába lövöm szét a monszta közelében nem fogy a hp-je. Mit kell csinálni?
  • Smoke
    Hi all! Vki el tudná nekem mondani hogy mi kell a multis játékhoz. Kell hozzá vmi külön crack vagy pedig elég egy sima tört server, ha csak tört server kell akkor dobjon már ip-t vki ha megh crack akkor 1 linket hogy hol találok, előre is köszi!
  • Lifeforce
    Ha feljössz TS-re akkor elmondom
  • Seth
    Na ebbe ne menjünk bele: ami most fog megjelenni az lesz az igazi második rész...egyébként meg tökmindegy nem?
  • XCoMA
    Most néztem a nyugatis képet!
    Tiszta MEGALoL!:DDDD
  • davos80
    Ezt szokták kettőnek hívni.Meg most is fog megjelenni egy új rész.
  • XCoMA
    jah bocsi Serious Sam: Second Encounter!
  • davos80
    Már kb. 2 éve megjelent.
  • Crem
    Hi all!

Elakadtam a mocsaras résznél...

Egy áttetsző "valamit" kéne kinyírni, de nem találom a megoldást!:(

Bocs, ha már volt a kérdés, 50 hozzászólást néztem "csak" meg.:)

Előre is ThX a helpet!
  • Seth
    Hát azzal biztos hogy nem..még meg se jelent
  • XCoMA
    Kár, hogy nekem még nincs meg!
    A demót meg már szétjáccottttam!
    Addig Serious Sam 2-vel enyhítek!
  • Drawain
    Működik valakinek LANben a painkiller? Nálunk sajna cd-key probléma van. Nincs vmi megoldás vagy mp crack-fix hozzá?
  • dardevil
    Átjutottam a másik oldalra, de semmi. A cső másik oldalán van egy fefelévezető lépcső azt is végigjártam, de még nem jöttem rá a megoldásra!
  • Dynamic
    A híd egyik vége felé, mellette van egy kis fülke-szerűség.Ott kell lemenni.
  • BlackWolf
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/23_17_16[1].gif[/IMG]
  • Lacc
    Dardevil gondolom az elején akadtál el, mert ott én is :) Kezdéskor ha megöltél mindenkit le kell menni az elsőbb szintre, én a lépcsőt alig bírtam észrevenni. Aztán még a lépcsőről, lefele menet kell ráugrani a nagy csőre, ami végigfut a híd alatt, így tudsz átjutni a másik oldalra.
  • dardevil
    Nekem is nagyon tetszik a játék !!!
    Ha elkezdek játszani nem tudom abbahagyni! Csak akkor ha megyek melózni, vagy ha elakadok. Most elakadtam másodjára is; téli hidas pályánál megöltem mindenkit, de nem tudom merre menjek, mit csináljak ??? Kis szünet után újra próbálkozok.

(a Serious Sam nekem annyira nem tetszett, hogy be sem fejeztem)
  • Frank99
    gyönyörű játék, pont nekem való.

abbahagyhatom bármikor, már pedig munka és gyerek (+asszony) mellett ez az érv nagyon nagy. :-)

A Serious Sam-et kenterbe veri...