2502
-
miért nem a HDC fórumon kérdezed ? -
boccs a off-ért, de amit az smsweb visszaküldött jelszót a hdc-hez az nem működik, ilyenkor mit lehet tenni ? -
DePreSsZYo #899 A pályaudvarasnál ^^ -
Lol nekem fel se tűnt az a tábla :D -
Kémjátszma c. filmen is ugyanez van. Kiírják, hogy németország, erre Budapestet mutatják. -
ShaiHulud #896 azon gondolkozom hogy ez nem torvenybeutkozo cselekedet? hogy egy masik helyszint a mi orszagunk szepsegeivel..hmm "reklamoznak" ?? -
mekkora egy mocsokság !!!
"Prága" után még ez is ... -
melyik palyan van ez? -
Hát kb. :) -
ShaiHulud #892 kurva anyjukat...miazhogy zurich...istenbaszasa...enis irok mailt ezeknek a pocsvaladekoknak ha meglesz az emailcim:) -
DePreSsZYo #891 LOL megakarod kérdezni, hogy mióta van Zürich-ben a BP-i Nyugati Pályaudvar? :D -
Nem találom a mailcímüket a készítőknek :( -
Takigabi #889 Multiplyerhez nem kell az a szerver patch ? -
Írok is egy levelet a készítőknek :) -
D még a lámpaoszlop is ugyanott van :D -
DE! :) -
-
Lifeforce #884 Amikor a kardját a földbe szurja és felrepülnek a kövek, akkor úgy kell meglőni a kövekt, hogy nekicsopódjanak lucifernek :) -
DePreSsZYo #883 Ez nem a nyugati?
-
Hogy a búbánatba kell megnyúzni Lucifert? Ölöm ölöm a visszatérő lelkeket, ha átváltok daemon-modba akkor jön Lucifer, azt is lövöm lövöm de semmi hatás. Már vagy 4x váltottam át (gondolom ha megölök 50-60 lelket akkor), de sose tudtam semmit csinálni vele.
Egyébként iszonyú nagy ötlet a pokol :) Így, hogy megállt az idő elképesztő bállításokat pakoltak a pályára. Főleg az atomrobbanás... És még a hangeffektek is illenek a helyszínekehez. -
ShaiHulud #881 na most azt ne mond nekem hogy ha nagyobb az fps akkor gyorsabban fordulsz:) a nagyobb fpst nem a 2fps es a 30 fps kozt ertem hanem mondjuk 30-40 felettiekre... -
Marhára nem :) Nem mindegy, hogy lassabban fordulsz vagy gyorsabban. -
ShaiHulud #879 nem kibaszott mindegy hany fps ha nem veszed eszre hogy szaggatt?:D -
DePreSsZYo #878 Kb akkor nekem is-e körül mozoghat.
Szóval annyira nem zavar. -
Most szedtem le csak a kötekedők kedvéért :D -
Fraps99 -
DePreSsZYo #875 Mivel nyomtad ki?:) -
Ennyit erről :/ -
Multiplayer pályákon meg simán felkúszik 60-ra. -
Na megnéztem az FPS-t és 45-48 körül mozog. -
pinehead #871 Thx, nézem! -
Lehet már interneten játszani vele??
Ha igen, van magyar szerver?? -
Szaggatás csak azért írtam oda, mert Sodi is odaírta.
De be lehet fejezni a kötöszködést mára! :) -
antijedi #868 akkor msáhogy fogalmazok, jóval több annál elvielg :D amugy meg amikor szaggat egy game az nem a kis fps szám miatt van leginkább hanem amiatt hogyha gyorsan ugrál fel le az fpsszám :D -
Épp azért mondtam, hogy 30-40 :) -
antijedi #866 elvielg az 24 fps de csak filmeknél ahol van átuszás a képkockák között játékoknál nincs igy ott több ez a szám... :D -
Lifeforce #865 Ha a katakombák végéről beszélsz akkor nemsokkal elötted is meg lett válaszolva egy párszor.kiállsz a kis kinyúló nyelvre a tüz fölé és belelősz a mennyezeten lévő csillag közepébe.
Amikor szörnyike odaér hozzád, a fény megteszi a hatását :) -
Kötöszködjél még egy sorozatot. -
Hogyan lehet megsaccolni 50-60 fpst, kiírás nélkül? -
Lifeforce #862 Nekem a karó jött be... (ez sebezte a leggyorsabban)
Körbe-körbe futás...
És amikor forgószelet szippant akkor állj be egy "kis házikóba".