Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a batár temetõs szörnyet hogy kell kinyírni? Van valami speckó trükk? vagy csak gyilkolni kell?

berlinboy6329
És jaj de kár h nincs 2. rész.Karóvetõ Rulz. ^^

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Esrohnoil
...és jaj de sokszor. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
felnézel plafonra, kilövöd azt a csilagot, a beáramló fénybe pedig belecsalod a dögöt

PSN ID.: Beegabor

elakadtam a játékban, a 3. pálya, katakombák. egy tüzes szakadék mellett jön egy nagydarab állat, nem fogja a töltény. Hogy kell megölni? Gondolkoztam nem-e belelökni kell a tûzbe, de az nem jön össze.

Helló valakinek sikerült már a nem hivatalos verzióval összehozni netes multiplayer játékot?

Aláírás

szevasztok!
Kiírtam a painkillert cd-re,sikerült feltelepíteni,sikerült crackelni is,de kiírja:"do not initialize directx renderer".
Ilyenkor mit kel tenni?pedig szedtem le patcheket is és nem indul el,havernál elindult.
Ezek az 1.64 hez vannak, én csak 1.61 et találtam. Honnan lehetne 1.64 patchet tölteni?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Van bizony, nem is akár milyen, még a videok is feliratozva vannak, tehát kétféle van az alap és a video magyaritás, töltsd le a gamehunter.hu-ról, ha kell segitség irj, mert lehet egy két probléma, pl. meglassul a game!!<#duma>

kisfigi
Külömben már 3X végigvittem most 4-jére kíváncsi vagyok milyen hugrysan!!

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
magyrítás van már hozzá?? Ha igen akkor valaki tesz ide egy linket hogy hol!!
Elõre is kössz!

Destiny. The design is clearly ancient.

a farkasfej mire jó??
ollie
Gondolom dupla annyi pénzt kapsz az összeszedettek után.

a chapter 4, 2.pályája következne(PALACE) de elkezdi betölteni a pályát és minig kilép?!?!? ez miért van? újraindítáás után is ezt csinálja!!!
a KATONAI BÁZIS pálya után kaptam egy kártyát de nem értem pontosan mire jó?! DOUBLE THE AMOUNT OF HIDDEN WEALTH! ez a titkos helyek számát duplázza meg vagy mit?? különben a titkos helyeken talált kincsek jókvmire?
értem, köszi a választ...ha tudom ugy kezdem el a játékot:@:@
Seth
egy átváltozás alkalmával kell 30 szörnyet kicsinálni. Jó szórakozást hozzá... 😄

PSN ID.: Beegabor

heló! van 1 kis gondom. Az ELHAGYOTT GYÁR nevû pályaán tartok,a hol a káryáért az a feladat, hogy meg kell ölni legalább 30 szörnyet démon alakban... na elõször nekivágtam kiírta hogy nem sikerült..másodszorre meg direkt számoltam é smegöltem vagy 80at és megint csak azt írta ki hogy nem sikerült:S:S:S 1000% hogy megvolt a 30 szörny... mitcsináljak???
Palika1989
Dc-rõl biztos letudod tölteni, de inkább vedd meg boltban! (megéri) <#vigyor2>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Honna lehet letölteni?
ChevyG
köszi
ollie
Érdekes. De legalább minden egyéb benne van. 😊

mellon
Sajnos nem hülyeség amit írtam, ugyanis az 1.3.5-ös updateben benne van J.S.Bach zenéje, ami a multiplayerben a Fragenstein pályához tartozik. Ha valaki az 1.61-el kezdi a tunningot <#kacsint> akkor ehez a pályához nem lessz zene. Persze ezt nem nevezném nagy érvágásnak.

ollie
99%-ban? Ez hülyeség, 100%-ban kell tartlmaznia.

mellon
Az 1.3.5 -ös Editort az 1.3.5 -ös patchel együtt adták ki még 2004 ben. Ahoz hogy tudjad használni, fennt kell hogy legyen a gépeden minimum az 1.3.5 -ös update. Most már célszerû az 1.61-tõl kezdeni a telepítést, mert ez 99%-ban tartalmazza azokat a javításokat updateléseket, amit az elõzõ verziók.

ChevyG
Most ez az 1.3.5 -ös Editor azt jelenti, hogy ezzel lehet pályákat csinálni a az 1.3.5 -ös verziójú Painkillerhez, vagy azt hogy kell az 1.3.5 -ös verziójú Painkiller is ahhoz hogy használhassuk?
Palika1989
Próbáld meg az oldalamon! The Hungarian Painkiller HQ

Sziasztok,

3 kérdésem van:
1. a farkasfejnek milyen hatása van?
2. a painkiller felhasználható nagyobb ugrásra?(a pkhell-en ilyen shot-okat mutogatnak, mintha azzal nagyobbat lehetne ugrani
3.hogy kell a rocket jump-ot megcsinálni?próbáltam párszor, de mindig ripityára lõttem magam.:-(
Kösz a válaszokat.Ha lesznek.

Palika1989
Hali!
VAn nekem egy oldalam.
Akit érdekel nézze meg:
The Hungarian Painkiller HQ
Kicsit már rég frissült, de ha szükséges akkor újraélesztem! 😊

Csuhai G
Hi!
Valaki írna nekem egy privát üzit, aki az összes fõellenséges pálya mentését el tudná nekem küldeni?

Köszi! Csáó!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

http://www.fileplanet.com/section.aspx?s=97840&v=90002

Lehet hogy visszamenõleg is le kell töltened egy két pachet és csak arra fog rámenni a legújabb.
töltsd le pl <a href="http://www.fileplanet.com/section.aspx?s=97840&v=90002">innen </a>.

Szedd le a legújabb patchot 😄

amugy a email cimem [email protected]

Valaki segitsen létszives!Nem tom mért nem tudok a multin játszani mer 1.64versionok miatt és én nekem 1.5 van és beakarok lépni de kiirja hogy ez 1.64 valami és nekem 1.5 van ezért nem meg mér van ez???

Esrohnoil
Hát... nem a legjobb.
3. pálya végén pl. csak elszúrni lehet azzal ha a párkányról elugrasz. Nem kell ugrálni sehova.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Csuhai G
Egy magyar nyelvû végigjátszást

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Esrohnoil
Gondolkodj egy picit és nézz felfelé is. 😊
Ha végképp nem megy magadtól, akkor itt találsz elég segítséget.

ollie
lõdd ki a plafont, majd csalogasd a lyukra belógó deszkára

Hello.Elakadtam a katakombas palya vege fele,van ott egy rohadt szorny amelyet fel oran keresztul lovoldozok es meg se kottyan neki...hogy nyirhatnam ki?A helyszinen a tuz folott van egy kisebb kiugro,racsalogattam,de nem szakadt le vele.Hogy csinaljam ki a rohadekot???Segitsetek kerlek.Kosz,hello.

mellon
Az alapjátéknak: Minimum CPU: 1,5 Ghz; Ram: 384 MB; VGA: 64 MB DirectX 8.1 kompatibilis.
Ajánlott: CPU: 2,4 Ghz; Ram: 512 MB; VGA:128 MB DirectX 9 kompatibilis.

A kiegészítõ dobozán ugyanazok az adatok szerepelnek mint az alapjáték dobozán, de ennek ellenére a gépigénye nagyobb.

Akinek épp hogy élvezhetõen futott az alapjáték a gépén minimális beállításokkal, annak a kiegészítõ nagyon fog akadni.

Esrohnoil
Ez jo kérdés...
Tényleg, ha vki válaszol rá, én meg azt kérdem h. a kiegnek nagyobb-e a gépigénye?

xotyi
Hy.. meg tudná valki mondani h mi a játék gépigénye? <#lookaround>

Trance&Friends nothing more..

Update után rögtön átvált más nylevre... 1.61 után is már... pech...
Ez lesz...opciókba nem láttam nyelv állítási lehetõséget, akinek van, az lát valahol?
Hát látnád csak ezt a menüt...
Hm hát valami történt az tény, de ez deviance...

dev-pk1.bin (etc..)
Esrohnoil
Én nem értem minek ehhez neki angol, mikor csak lõni meg ugrálni kell. 😄

"
PainKiller - FRENCH version 3CD - by BTDC
Painkiller FRENCH-PETANK 3cd.rar"

Ugytünik van belõle kifejezetten francia verzió is,ugyhogy lehet te pont azt fogtad ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát szerintem a patch-ekenk nemigen van köze a nyelvhez.De ha biztos akarsz lenni akkor szedd le és nézd meg csak simán a játék patch nélkül milyen.
Amugy ezzel sokat nem lehet csinálni,options-ben kéne gondolom átállitani angolra,ha egyáltalán van erre lehetõség.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.