Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
hello!

Elakadtam a katakombáknál a bossznál!<#szomoru1>
Ebbõl a fegyverbõl van 83 töltényem, mind rálõttem, vérzett is.Majd az áramütéses nyíllal szedtem hátból, mert csak akkor láttam sérülni, elõbb persze meg kellett sérteni hogy leálljon és hátba tudjam lõni a sátánfiát!De hiába akármennyit lövöm nem sikerül megölni.Próbáltam belelökni a tüzes pokolba, de semmivel nem lehet megmozdítani a behemótot.<#szomoru1>
Mit csináljak, hogy lehet kinyírni?<#confused>

Qwerty4

Nightmatre-en még nem. Ahhoz hogy elérd egyéltalán a Trauma fokozatot az összes addigi kártyát össze kell gyûjtened, és csak ott kapod meg a Forest pályát.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

miért, vannak bónusz pályák is ? én úgy tudtam hogy a nightmare fokozaton az ÖSSZES pálya már elérhetõ, függetlenül a tartot paklitól

Esrohnoil
A gyorsító kártyák megszerzése után könnyebben elérhetõek ezek a helyek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az kell ahhoz h. elérd a bónusz pályákat ill. a legnehezebb fokozatot.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
Amúgy az összes pályán teljesítetted azt a bónusz célt?

amúgy még most is mindig csodálkozom a secret placékon. némelyik annyira szekret, hogy valószínûleg soha az életben nem fogom megtalálni. de ami inkább dühítõ, hogy látok olyan helyeket is, ahová még lövésem sincs hogyan lehetne felmenni, hacsak nem lehet benne repülni

pedig jónéhány helyet felfedeztem már, pl: lámpaoszlop kidöntése és azon felugrálás, vagy egyéb felugrálás fal mellett/ládán magasba stb. nem vagyok benne kezdõ éppen

na,újra végigtoltam, most már nightmare fogkozaton. aki még nem próbálta, tegye, megéri. nemcsak azokat a pályákat is lehet játszani amit alacsonyabb fokozaton nem, hanem kifejezetten izgalmas részek is vannak benne, aohl már keményen kell akár taktikázni is hogy ki ne nyírjanak. de amúgy ált. nem annyira nehéz

a kiegje is elég jó volt, azt csak most játszottam elõször, de azért voltak benne szar részek is

összességében egy jó játék, várom az újabb expansiont

Lenne 1 problémám... A 2. pályán nem menti el a csekkpóint-ot... Fogja magát osztan kilép... Micsináljak???
Qwerty4
Hát nem világmegváltó játék, de másodlagosnak jó lesz a gépen. <#smile>

Qwerty4

Qwerty4
megoldva! kaptam egy progit. <#smile>

Qwerty4

Qwerty4
hoppá, egy kis fennakadás, a 7z fájlt mivel tudom kicsomagolni?

Qwerty4

Qwerty4
na kíváncsi vagyok milyen ez a gamma, ma fõpróba lesz 😊

Qwerty4

Dj Xyberpunk
köxi szépen voltak jók! de nekem kifejezetten a BABEL nevû pályának kéne az ambient zenéje!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

painkiller magyar oldal

Dj Xyberpunk
Van valakinek sejtelme arról, hogy hogyan szedhetném ki a játék ambient "zenéit" ? Vagy honnan szerezhetném meg? (nem a metalos soundtrack zenék kellenének, hanem a háttérzene, mint pl az arabos pályán az a yó kis hangulataláfestõs zene 😊

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Ps2-re nem jelent meg. Ahogy említetted PC és XBox only.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

cicai
Sziasztok!
Ez a játék PS2-re is megjelent? Vagy csak XBoxra meg PC-re?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mert nem ajtó, csak lelövöd a bazi nagy csillárt és az betöri a lejárót vagy hogy is volt
mindenesetre a csillár alatti részre kell menned

wardogzombie
jugóban láttam 4000 forintért eredetit

Hy az old monastery nevû pályán vok és ott akadtam el amikor bemegyek abba a nagy épületbe már kinyírtam mindenkit és a bejárat melletti ajtón bemék lemegyek a lépcsõn mindenkit kinyírok és a végigjátszás azt írja hogy ilyenkor kinyílik a lefelé vezetõ út de nekem nem nyílik ki ez az ajtó!!!Ha valaki tud segíteni az írjon.
Hali Mindenkinek !!!

Megvenném a Painkiller Black Edition külön kiadásu DVD Gamet.

Ha valakinek meg van akkor irjon nekem !!!

Local.
mascarun
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=728

köcce. azt hittem angol feliratozás alapban van a játékhoz,csak nem találtam meg hol. de ezek szerint nincs ilyen lehetõség

Rash87
Akarom mondani 😄

Gamehunter

Glory, Glory Man. United!

Rash87
ÖÖö,én úgy tudom,hogy alapból nincs hozzá felirat a videóknál...
De én úgy emlékszem,h a GameHunter honlapról le lehet hozzá tölteni a magyarítást+a videók feliratozását is 😛
Így sokkal jobb.

http://www.gamehunterteam.hu/

a videók alatt a feliratotkat hogyan lehet bekapcsolni? vagy angolul alapban nincs hozzá?

fuhuhúúú. nagyon jó játék. igaz annak idején is végigvittem ,de most kíváncsi voltam a kiegre.namármost így felpeccselve és baróerõs géppel egészen már mint annak idején volt a játék. mert akkor voltak benne még akadások meg lassan is ment nálam. végigviszem az elejétõl megint + kieg

ffxi
Nálam is 😊

Fákjúal!

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Az miért van, hogy nem bírom felrakni az 1.61-es pecset?
Elvileg sorrend: 61, 62, 62-64re

Namost a 61-et elkezdi tenni, de a felénél megáll és aszondja vmi maphiba. Ez miért van?
ollie
a kieggel még nem játszottam

ok már megvan thx
de most a battle out of hell fö ellenségét hogy kell megölni?
elöre is thx
ollie
Vissza kell lõni rá a meteorokat, vagy valami ilyensmi. Rég volt, remélhetõleg jól emléxem.

segitene valki?
hogy kell megölni a fö ellenséget?
azon a pályán ahol szellemeket kell irtanom és csak démon modman látom meg a fõszörnyet pls valaki help.
Üdv.
Tudna esetleg nekem valaki egy mentést küldeni Nightmare szinten a Railyard pályán? Újra elõvettem ezt a játékot és nincs kedvem az egészet elölrõl kezdeni.

AtiRadish
Printeld már le a képet hol akadtál el! Hátha nekem vagy valakinek beugrik és tud segíteni!

mascarun
csak egyenesen mutatott! mindig amerre fordultam! Figyeltem a ku*va tetõket me általában mindig ott bújnak meg de nem! Nagy nehezen még oldalt a lépcsõházon is felmásztam amíg volt lépcsõ meg valami ereklye vagy mifene de onnan se vitt tovább út!
majd legközelebb felrakom talán több szerencsém lesz!
de azért kösz szépen.

Rash87
Hát szerintem biztos még valakit nem löttél le,nekem is volt már ilyen,és általában ez volt a hiba...Az iránytû nem mutat semerre sem?😊

mascarun
Hail!
Elakadtam a rakpartoknál! Mindenkit kinyírtam és nem enged tovább!
Volt ott valami konténer felfüggesztve amit ha lõttem mozgott de semmi extrát nem tudok vele kezdeni. van egyik épület aljában egy ajtó ami mögül géphangot hallok de azt se tudom berobbantani!
Fakkom se tudja mit kellene!

AtiRadish
Elvileg ez a Hell Wars csak xbox-ra van, ez Pc-re nem fog jönni (jelen állás szerint).

Seth
Lesz új kieg? nem is tudtam...vagy kamu?

PSN ID.: Beegabor

Mivel még nem jelent meg...
Sehonnan.

Csak halkan, mert ez illegális...

Bokafix2
Hy

Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a legújabb Pk -t a Hell Wars-ot?
A Battle out of Hell már kijátszottam <#email>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

painkiller25
hy!! valaki nem tudna segíteni mert én hálóba is akarok jáccani a gémmel de azt írja hogy upgrade ljem!!!de azt a patch et nem találom!!azt kéri hogy valami 1.64nv2 vel egészítsem ki!!mit tegyek???

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Dj Xyberpunk
Nem tudja valaki hogy hol szerezhetném meg a játék AMBIENT ALÁFESTÕ ZENÉIT? Nem a combat zenéket, hanem ami akkor megy mikor nincsen harc. Köszi <#worship><#worship><#worship>

Rash87
Ide írom,merta kiegészítõrõl szóló topik nem igen aktív...Az elsõ pályán(árvaház) a pálya végén köröz egy szellem,ezzel mi a **** kell csinálni?
Megsebezni nem lehet,semmit se...
Valaki segítsen pls!

Esrohnoil
Plusz néhány küldetést.
De sokkal gépigényesebb lesz tõle a játék. Nálam pl. a kieggel együtt már be sem tölti a pályákat...

Calver
a fekete kiadást

"The trees move. Do you not see it?"

ZakRob
Most látom, hogy van ilyen is: Painkiller: Black Edition, ez mit takar?

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Calver
darálj, futkározz, reménykedj, ennyi.

"The trees move. Do you not see it?"