Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam a katakombáknál a bossznál!<#szomoru1>#szomoru1>
Ebbõl a fegyverbõl van 83 töltényem, mind rálõttem, vérzett is.Majd az áramütéses nyíllal szedtem hátból, mert csak akkor láttam sérülni, elõbb persze meg kellett sérteni hogy leálljon és hátba tudjam lõni a sátánfiát!De hiába akármennyit lövöm nem sikerül megölni.Próbáltam belelökni a tüzes pokolba, de semmivel nem lehet megmozdítani a behemótot.<#szomoru1>#szomoru1>
Mit csináljak, hogy lehet kinyírni?<#confused>#confused>
Qwerty4
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
pedig jónéhány helyet felfedeztem már, pl: lámpaoszlop kidöntése és azon felugrálás, vagy egyéb felugrálás fal mellett/ládán magasba stb. nem vagyok benne kezdõ éppen
a kiegje is elég jó volt, azt csak most játszottam elõször, de azért voltak benne szar részek is
összességében egy jó játék, várom az újabb expansiont
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez a játék PS2-re is megjelent? Vagy csak XBoxra meg PC-re?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
mindenesetre a csillár alatti részre kell menned
Megvenném a Painkiller Black Edition külön kiadásu DVD Gamet.
Ha valakinek meg van akkor irjon nekem !!!
Local.
Glory, Glory Man. United!
De én úgy emlékszem,h a GameHunter honlapról le lehet hozzá tölteni a magyarítást+a videók feliratozását is 😛
Így sokkal jobb.
http://www.gamehunterteam.hu/
Az miért van, hogy nem bírom felrakni az 1.61-es pecset?
Elvileg sorrend: 61, 62, 62-64re
Namost a 61-et elkezdi tenni, de a felénél megáll és aszondja vmi maphiba. Ez miért van?
de most a battle out of hell fö ellenségét hogy kell megölni?
elöre is thx
hogy kell megölni a fö ellenséget?
azon a pályán ahol szellemeket kell irtanom és csak démon modman látom meg a fõszörnyet pls valaki help.
Tudna esetleg nekem valaki egy mentést küldeni Nightmare szinten a Railyard pályán? Újra elõvettem ezt a játékot és nincs kedvem az egészet elölrõl kezdeni.
majd legközelebb felrakom talán több szerencsém lesz!
de azért kösz szépen.
Elakadtam a rakpartoknál! Mindenkit kinyírtam és nem enged tovább!
Volt ott valami konténer felfüggesztve amit ha lõttem mozgott de semmi extrát nem tudok vele kezdeni. van egyik épület aljában egy ajtó ami mögül géphangot hallok de azt se tudom berobbantani!
Fakkom se tudja mit kellene!
Sehonnan.
Csak halkan, mert ez illegális...
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a legújabb Pk -t a Hell Wars-ot?
A Battle out of Hell már kijátszottam <#email>#email>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Megsebezni nem lehet,semmit se...
Valaki segítsen pls!
De sokkal gépigényesebb lesz tõle a játék. Nálam pl. a kieggel együtt már be sem tölti a pályákat...
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555