Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm hát felraktam a 3CD-s verziót ami másoknak is megvan, rá az 1.61, 1.62 majd 1.64 patch-et. Elinditom, és valami rettentõ nyelv van a menüben, talán francia.. valakinek van ötlete? 😊
Ha nem használ, akkor videodrivert, ha az sem, akkor az op-rendszert is.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
<#kacsint>#kacsint>
Nem hagyom aannyiban ezt a játékot túl jó hozzá!!!
Vagy vak vagyok vagy igen, de 3-szor körbementem fönt is lent is de semmi.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
Ezek se betegek <#wow3>#wow3>.
Akkor a pálya végén kell alkalmazni pl: egy 4x es lassítás,gyorsabb mozgás, és egy idõ bonuszos Gold kártyát.
Egy furcsa kérdés:Az Elhagyott Gyár nevû pályán, egyszere kell 30 démont megölni Démon alakban? Nekem sehogy sem akar összejönni. 5x változtam át és elég jól kaszaboltam. A People Can Fly-tól minden kitelik <#gonosz2>#gonosz2>.
leírhatod ha van idõd 2-ig itt vagyok!!
(de szerintem rendesen szétnéztem)
remélem hogy igazad van
Mindenhol voltam de semmi<#falbav>#falbav>
Asszem hogy a pálya neve valami "Babel" vagy ilyesmi
<#help>#help><#help>#help>

Nem kérdezett az ég világon semmit.
Akkor megpróbálok még bûvészkedni vele, hátha. Részemrõl nem lenne túl szerencsés kártyák nélkül nekivágni a nightmare fokozatnak.
Végigvittem a játékot "Álmatlanság" fokozaton, és most "Rémálomban" is végig szeretném játszani. Az eddig megszerzett kártyáimat szeretném tovább vinni. Elkezdtem "Rémálomban", de egy kártyám se volt meg.Hogyan lehetséges a kártyákat átvinni másik nehézségi szintre? Ha lehetséges.
[merlinw.org]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tudnátok mondani a játékhoz egy serial number-t?
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[merlinw.org]