Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem a gyilkolászás elég volt magában,nem hogy még mindig a külön feladatokra is koncentráljak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
War. War never changes.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az elsõ fejezetbõl csak az utolsó kártya nincs meg eddig.
Hogy lehet kinyírni a Necrogiantot 2 perc alatt???
5 alatt megvan, de 2...

Nincs kedved a másik 4 videóról is irni egy ilyet,a játékot nézve az már-már egy full magyarositás...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezt is írtam az elõbb.
ne ne zavarjon senkit sem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
-Elgondolkoztál valaha hogy miért is vannak sírok egy ilyen helyen?
(közben nyugalomra inti hõsünket)
Bemutatkozik: -A nevem Eve..
-Jó neked 😊 mondja a fõhõs..mit akarsz?
Segíteni akar hogy levadászhassuk Lucifer seregeit...tudja a hollétüket és ismeri az alvezéreket, akik a csapatokat vezetik.
-Ha mindet el akarod pusztítani, szükséged van a segítségemre...mondja a csaj.
-És nekem bíznom kell benned...mert...
-Nincs idõnk most erre Daniel, érzed hogy ember vagyok....csak mondom, hogy a térképed nem helyes...add ide.
Igen...látod ezt a hordát-a térképre mutat-itt fent?Támadásra készülnek..nincs sok idõnk!
-Honnan tudod mindezt?
-Több ideje vagyok itt,mint azt te eltudnád képzelni, ismerem ezt a helyet..az elsõk között voltam akik látták bevonulni a seregeket...egyedül nem tudtam volna megállítani õket. És itt jössz be te a képbe. A pletykák gyorsan terjednek..azt mesélik igazi katona vagy!
-Hát igen , tudok vigyázni magamra!
-Remek,de mielõtt elindulunk tudnod kell valamit...
ugyebár halott vagy ...ez a hely se nem a menyország se nem a pokol..itt vagy a múltad miatt,hogy megtisztulj mielõtt átlépheted a kaput!
-A kapuk léteznek? Azt értem, hogy hol vagyok-erre már az elsõ alkalommal rájöttem,amikor meg kellett védenem magam a démonoktól-csak azt nem értem MIÉRT vagyok itt,hisz rendes életet éltem,nem ezt érdemeltem!
-Fogalmam sincs miért vagy itt-valami titok..a múltadból.
Kérdeztem tõled valamit:-Gondolkoztál már azon,miért vannak sírok egy ilyen helyen?
-Hát igazából nem!
-A legtöbb halandó nem is!Itt várják a lelkek hogy megtisztuljanak. Itt nem tudsz meghalni,mivel már halott vagy..a tested csak bábú,ami a lelkedet hordja--ha sokat vársz lelkedet elrabolja egy démon és a pokolra küldi. Viszont ha eljön a megfelelõ pillanat..egy angyal jön érted és bebocsátást nyersz a mennyországba.
Eve elmondja hogy Lucifer rájött a két világ közti közlekedés módjára..a sírokon át közlekednek a seregek,bár nem tudni pontosan melyeken.
-Nincs sok idõnk...késõbb találkozunk..sok szerencsét.
Hát nagyjából ez történik..persze nem szóról szóra.
PSN ID.: Beegabor
létezik ez?!
insomnia módban nyomom..nem igzán vágom hogy mikor fog kihalni luci, de már eléggé uncsi.
mindegy hogy milyét lövöm?!van valami trükk?
thanx
Ti dugni is ilyen lusták vagytok?
Megvárjátok, amíg mi megcsináljuk helyettetek?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Nem hiszem el, hogy a p*cs*ba nem lehet egy kicsit visszaolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogymit sajna nem tudok angolul
újra akadtam
második nagypálya elején rögtön (opera) merre tovább, hogyan,?,,????
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a snow bridge-n,hiába meresztem az összes szemem nem látok több hentelni valót,pedig a rock még szól😞
az elsõ nagy pálya negyedik szakasz lassan lépegetõs monstert ahol az aknába tûz van hogy kell lenullázni?
Köszi!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
De itt egy pl. :55b4-c84e-bd9d-aaf0
Elkezdtem elõrõl abban a reményben,hogy megszerzem az összes kártyát és lenne egy kérdésem. Melyik fegyverrel kell végiggyakni az ellent ahhoz a capter 2 level 3 Asylum pályán ahhoz, hogy megkapjam a kártyát. Azt írja az elején, hogy egy bizonyos painkiller weapon-nal kell, de MELYIK AZ? Nincs kedvem hatszor elõrõl kezdeni ahhoz,hogy kiderüljön.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
War. War never changes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hogy miért, nem tudom....
akkor dõlt le a köcsög, amikor távolról adtam neki, egyszer csal lerogyott....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!