2502
-
dolfy #1661 Hát megnéztem, elég durva helyen vannak, főleg az utolsó. Melyik pihent agyú állatnak jutott eszébe, hogy oda tegye azokat a k**** itemeket. Na mindegy majd ha odajutok én is megszerzem őket eh-eh-eh -
#1660 A mocsári szörnyet, hogy kell kinyírni? -
Nagydög #1659 Ok. Majd otthon hagyom a HP-mat, vagy berakom a bankba. :)
Egyebkent igazad van a PCF-es arcok nem normalisak. Bar, ha Munchausen baronak sikerult sajat hajanal fogva... -
Corey #1658 Nem Babel-en van az, hanem a Tower-en. Ha meg kevés HP-d marad akkor nem vigyázol eléggé, próbálj oszlopra esni, vagy takarékoskodni HP-val. -
Nagydög #1657 A Babelen a foellenfelnek van valami trukkje, vagy csak en vagyok pancser? Miutan lelottem a levegobol, megoltem ketszer gyalog, es harmadszorra is leszakitja a padlot, mar a zuhanasba belehalok, pedig meg ugy 70 HP-m van.
Nagydög -
Corey #1656 jézusom.. na most vagyok ott, hogy ez a People Can Fly egy elmegyógyintézet. A Babel secret helyeit nézzétek meg itt, és a Secret #5 után szóljatok hozzá.. rá nem jöttem volna erre.. -
#1655 ok.köszi -
Gabe18 #1654 Amig tölti vissza az enrgiáját,szétlőheted a szobrokat. -
#1653 helo!a 4.küldetés 5.pályáján a sárkányt hogy kell kinyírni?mert mindig ujra tölri az életét -
#1652 köszönjük! -
#1651 hát persze... -
dre #1650 ezt most komojan mondod -
Corey #1649 Painkiller 1.15 update krekk itt -
#1648 ezt meg sem hallottam
én , aki tökéletes :-))) -
steweee #1647 honnan? link van? -
Lord33 #1646 hello
csak annyit hogy akinek problémája van a főellenfelekkel vagy a secret placekkel vagy csak úgy általában akkor az keresse fel a PAINKILLERHELL.COM oldalt ott mindent megtalál. Videókkal és képekkel illusztrált végigjátszás. -
dre #1645 mindenkinek vannak hibái ezért nem tökéletes senki .
ez hogy ízlett -
Corey #1644 Painkiller Update V1.5 (c) DreamCatcher *CRACKED*
Deviance visszatért:P -
mike369 #1643 ez is kevééééés! -
Corey #1642 jah és tartalmaz új pályát is -
steweee #1641 leírhatnád hogy pályánként hol vannak a secretek! és hogy mikor és hogyan lehet használni a rocket jumpot, hiába van beállítva rá gomb, nem csinál semmit. vagy van vhol a neten végigjátszás? én kerestem ,de nem találtam! -
mike369 #1640 kelllllll!!!!!!!!! -
Corey #1639 soksok új ficsör, véééégre jobb netkód! hát kell ennél több?:) -
#1638 és az micsinál? -
mike369 #1637 Jippyájóóóóó! -
Corey #1636 kijött 1.15 peccs! -
#1635 Szerinted? Ha összesítené akkor könnyű dolgod lenne, szóval elsőre kell 30-at.
Nem lehetetlen, nekem a pálya végén sikerült. Kivárod addíg 65 lélekkel, aztán amikor jönnek ezren csak egyet ölsz meg. Csak addíg maradj tőlük távol mert a gránátosok lemészárolják a prédát is veled együtt -
#1634 Tudom, de az a kérdés h. egy morpholás alatt kell annyit, v. összesíti amit mondjuk 4 morpholás alatt nyírok ki?? -
#1633 Csak azt számolja amit demon morph-al nyírtál ki. -
#1632 Egyébként tudja valaki h. az "Elhagyatott gyár" nevű helyszínen a 3. fejezetben egy demon morph mód alatt kell kinyírni 30 ellenfelet, h. a kártyát megkapjam, v. elég összesen annyit?? Én 4* morpholtam, de mégse adta be a kártyát, pedig jóval többet nyírtam ki 30-nál...
Valakinek összejött? Ha igen, hogy csináltátok? -
#1631 Ja... -
#1630 A kerítést át tod ugrani, ha az egyik kukát álló helyzetben lassan a kerítés mellé varázsolod, és arról átugrasz. Egyébként ez az egyik titokos rész ittennék.
Amúgy sokan kérdeztétek a szent tárgyakat h. mire jók:
100 pénzt adnak egyenként, az meg ahhoz kell h. a kártyákat használhasd.
Ja, a lélekhez hasonló narancsszínű lidércfény meg életerő, de max. 100-ig nyomja fel, ha több van, ne várj semmit...
Egyébként van 200-as változata is.
Na jó, nem írok végigjátszást hozzá... még úgyis kérdeztek... -
#1629 Na bazz...
Nesze neked interaktív környezet. Évekig ezért sírtok, aztán mikor megvalósul. Lusták vagytok próbálkozni, és elmentek mellette... -
#1628 röhögni kell igaz, ettől függetlenül amit a sok láma művel, nem feltétlen röhejes....
-
steweee #1627 -
#1626 Te Dre, nem kellene néha körülnézni a pályán?
Nem basztatni akarlak, de tényleg...
Ott mát nem lehet csinálni, mint gurgatni a kukákat (így az egyikre ugorva tudsz a fegyverért felugrani), akerítést nem lehet átugrani, a lépcső alatti ajtó zárva van, egyedül a két pince-csapóajtó gyanús.
Én sem vagyok egy nagy spíler, de ezt az észjátékot minimális kínlódással vittem végig.
Sztem nem árt néha gondolkodni, na...
-
Gabe18 #1625 Pinceajtóra lőj,asszem... -
dre #1624 na ez sikerült de az opera házban hogy kell kijutnibe vagyok zárva egyből így kezdem -
dre #1623 kössz megpróbálom -
#1622 Az még az első fejezet szerintem :)
Csak lőjjed mint állat, kezdésnél jobbra van shotgun töltény, szemben pedig pajzs, aztán szaladgálj a lába között és tunkold folyamatosan. Én most csináltam újra, hogy meglegyen a kártya, és télleg nem nehéz 2 percen belül lenyomni :)