Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont kiléptem, visszatöltöttem, és a következõ szellemcsapat után távolról adtam Lucifernek, és lerogyott.
1070-né voltam, és nem ment, a visszatöltés után meg 900 körül lefeküdt.
Bár a játéknak vége lett, de kiírta, hogy "Kill Lucifer" nem teljesítve.
Akkor mi is van? Annyira nem tudok angolul, hogy utána a szöveget az animációban fordítsam, akkor most én nyertem vagy mi a szösz???
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
War. War never changes.
War. War never changes.
LOLWar, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elég érdekes, sztem a játék végén van vmi bug...1047-nél semmi, 331-nél meg halott...furi😊.
No mind1, lényeg, h sztem jó hentelõs játék volt, bár a Serious Sam 2 Se-nél nem jobb...fõleg, ha kijön a 3om, a Painkiller el lesz felejtve..., ennek ellenére a szórakozás megvolt, és viszonylag nem is volt rövid!
Hali!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Köszike, én is tudok olvasni - bármíly meglepõ számodra - csak nem segített, azért kérdeztem...
De akkor hentelek tovább

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nekem a pokolban 1771 ellenfél után dõlt ki Lucika😊
Persze daydream-en. Most Nightmare-n nyomom, hátha van különbség😊
Elõször lövöd a buborékokat,ha megjelenik körben több nagy buborék,akkor azokat szétlövöd hogy kigyulladjanak,a szörny ekkor elkezdi azokat eloltani,na ekkor adjál neki,tehát amig olt addig õt magát lõdd.
Erre bõven elég a lõszer ami ott van körbe,én csak a shootgun-t használtam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mit csináljak?? Vmi trükk kell, h legyen!?
Hali!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elakadtam az old monastry-n. Már 134 ellent megöltem, összegyûjtöttem egy rakás pentagrammát, és nem tudom mere tovább. A nagy romos épületben is már összeszedtem kettõt, majd a csillárt lelõttem, összeszedtem a lentit is, visszmenetem, le tudtam menni egy barlangba a bejárat mellett. Ott megöltem a varjakká átváltozó monsztákat és semmi. Van ott egy ajtó a csigalépcsõ alján, de nem akar kinyílni.
Merre tovább???
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1076 ellenfelet öltem le eddig, és nem sebzõdik - mit kell??
Köszi!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
War. War never changes.