2502
  • dre
    nnnna én az 5. fejezetben vagyok de nme tom hogy mit csináljak azal a kibaszottnagy szörnyel mikor szétüti a láncot akkor örvényt csinál és nem tok elnemekülni
    ú ha valaki segit az jól esne
  • Braveheart
    Én csak annyit mondok: LOL
  • oneal1
    Sziasztok. A pokolban vagyok és nem tudom mi a fdeladat sajnos,ha démon leszek csak akkor látom a nagy szörnyet.
    mit kell csinálni?????
  • Glpetyus
    Há'miez a káosz itten'???
  • dre
    ja és nem kéne szócsatázni
  • dre
    Jobb késöbb mint soha
  • Frank99
    sztem egy kicsit elkéstéééé...

• dre
  • dre
    ja és azokhoz akikhez rondákat irtam attól bocsánatot kérek de komolyan (nem szeretnék haragba lenni senkivel)na csáááááá
  • dre
    már sikerült megölni a dagi szörnyet és már az azutánit is kinyírtam kössz aki segitett
  • dre
    hát telehet hogy azt fogsz amilyen paraszt vagy
  • Seth
    Lődd a kalapácsát...amikor szétlőtted akkor meg lőheted akárhol (mondjuk heretájékon :))
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    segitsetek hogyan kell kinyirni a kalapácsos behemotot? köszi
  • KisKolok
    Az a trükkös, hogy a Trauma fokozathoz Nightmare-n is végig kell vinni :)
    Mert ugye 24 pálya van a játékban, ebből 22 érhető el insomnián. Traumához 23db kártya kell, a +1 kártya a 2.fejezet első pályáján van, amihez csak nightmare és trauma fokon férsz hozzá. :)
  • Kori
    sajna de ez van

Köszi!!
  • Frank99
    király vagy!

Éjjen!

Szopjál lovat, nagy lóbrokit!

ui.
    én sem privátban intézem....
  • IMYke2.0.0.0
    Már korábban írtam: nem lehet.
    Fizikailag lehetetlen.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Kori
    nem a vitátokhoz akarok hozzászólni!!!

csak egy kérdés
    nem akarod magyarosítani????
  • dre
    HAAA rólad akkor nem is mondok semmit mert te vagy magyarország királya és lefejeztetsz
  • dre
    te is csak úgy vagy kemény ha állnak melletted egyedül egy nmagy szar vagy a ló seggében .MOST NEM PRIVIBEN INTÉZEM HOGY LÁSSA MINDENKI.SEGGFEJ
  • Seth
    Össze kell szedni 23 kártyát...
  • DarkJedi
    Ez a második fejezet első pályája, ami fölött alapból lakat van, és azt mondja hogy az én difficulty szintemen nem lehet játszani rajta? Mi kell ahhoz hogy a trauma szintet megkapjam?
  • Braveheart
    Gondolom csak azért privátban mert tudja hogy nekünk van igazunk és ezért ne mmeri beírni a közösbe.
  • Frank99
    ezt mondon én is, erre privátban lekurvaanyáznak!

Megkérek mindenkit, hogy Dre kérdéseire ezért NE válaszoljanak!!!!!! Köszönöm!
  • Braveheart
    Baz hogy lehet az hogy én egyszer se makadtam e la játékban? Soha semmit nem kérdeztem. Viszont az egész topic azzal va nteli hogy hogyan kell megölni a büdös főmonsztákat. Hát könyörgöm, legalább olvassatok vissza! A bannerre meg kéne rakni egy linket, aminél le van írva a végigjátszás! Komolyan mondom, röhejes lesz a topic!
  • Lord33
    hi
    csak annyit szeretenék hozzátenni az elhangzottakhoz hogy érdemes végigszenvedni a játékot trauma fokozaton, mert van egy alternatív befejezés a gamehez meg a plusz pálya is elég durva.
    ja meg ha van valami kérdésetek, csak szóljatok.
  • Frank99
    Dre nevű barátunk pedig privátban anyázik, mert szólni mertünk...

jajj istenem, de nagy az állatkerted...
  • Frank99
    Má' ne is haragudj, de minimum 10* leírták az összes kérdésedre a választ, erre jön megint valaki, és 3-mal följebb megint megkérdi!!!!!

Ebből látszik, hogy fingotok sincs, hogyan illene fórumozni, illik egy topicot végigolvasni, és ha ott nincs válasz, akkor kérdezni. És ez mindenhol így van.
    Csak büdös lusta emberek vagytok, és basztok visszaolvasni, majd jön valaki, aki válaszol... csak ettől úgy nől a topic, hogy 10-20-30oldal, és a fontos dolgok beleférnének 3 oldalba....

Magányos meg nem vagyok, a nejem éppen huzogatja a farkamat...
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de intelligens vagy bazzer!

• steweee
    a csillagot a plafonon bármikor kilőheted, én a barlangterembe való belépéskor rögtön kilőttem a facövekvetővel, még meg sem jelent a monstra. szembe szaladsz vele, kikerülöd a cseppköveknél, rászaladsz a tűz fölé nyúló párkányra, és mikor már majdnem elkap, átugrasz bal oldalra a kiszögellésre, ahol van egy létra is. ő meg utánad menne, de a fény kinyírja. ha azelőtt ugrasz át, mielőtt a párkányra lépne, akkor nem megy rá hanem elindul bal felé a fal mentén hogy elkapjon. nem nehéz egyébként kinyírni, bár én is segítséget kértem, mert azt gondoltam a tűz nyírja ki, aztán sehogysem lehetett belelökni. a plafonra nem gondoltam!
  • dre
    nade amúgyis fasznak van elővéleményetek tisztelet a kivételnek ügye bár be küldtem azt a gecit a fényhez kinyirtam a csillagot felül de semmi bazmeg semmiodavezetem a fényhez és aztán várjak 1 évig míg nem tom mi lesz met még azt semonda meg senki.
  • Corey
    hol a francba késnek már a multidemóval is?..
  • dre
    bazmeg egy számot kell leirni temeg nem vagy képes rá bazmeg
  • IMYke2.0.0.0
    Azok az ún. lidércfények - ne törődj velük, nem mások, mint dekoráció!

• steweee
    nem, azok folyamatosan ott vannak a helyükönm nem tűnnek el idővel mint a lelkek. komolyan nem tudjátok mire gondolok? pályánként van belőle 2-3, és már idegesít hogy nem tudom hogy mire jók. mert hogy nem véletlenül vannak ott ahol, az biztos!
  • DarkJedi
    Szerintem az egy megölt enemy darabja amint éppen eltűnik, annak van olyan effektje :)
    Most első pályát játszottam újra, és a Holy Item ilyen templom tetjén van, de oda hogy lehet feljutni.. Csomó ilyen részt láttam már, hogy van fent valami cucc, de semmi esély feljutni. Ha lenne raksivető akkor esetleg rocketjumppal, de nincs még azon a pályán...
  • steweee
    vissza lehet menni egy-egy pályára? na ezt sem tudtam. gondolom a kártyák miatt, ha elsőre nem sikerül megszerezni. mire jó a holy item? már találtam egyet, de semmi nem történt sem a játékban, sem a szintlépések közti menüben nem lettem "erősebb". a kis narancssárga izéknél nem az aranyakra gondolok, hanem olyasmi mint a lelekek, csak ez nem zöld hanem narancssárga és kisebb. de úgy látom ti sem tudjátok mi lehet az
  • MerlinW
    Én a két lába között mozogtam végig:))
  • DarkJedi
    Aham.. Nekem is megvan addig az összes kártya, de nem olyan hatásúak amiket te mondasz, hanem időlassító, meghogy feleannyit sebez az enemy, plusz hogy ezeket 10 másodperccel több ideig használhatom, meg egy ezüstkártya, amitől később tűnnek el a lelkek. Na majd ha lesznek táposabb kártyáim akkor megpróbálom újra. Amúgy csak a forgószéllel szopatott be mindig, meg néha így belémüt, azt elrepülök a picsába.
  • Esrohnoil
    nekem 1:42 alatt megvolt.
    Tipp: használj shotgunt közelről. Én egyfolytában azzal lőttem. Ne foglalkozz a csontikkal. Mindig próbálj a melákkal nem szemközt helyezkedni lehetőleg.
    Én egyfolytában adtam neki, berohantam középre lőszerért a shotgunhoz és azzal pillanatok alatt ki lehet csinálni onnan. Ott van életerő is ha gond lenne...

Ha nagyon nem menne...:
    Használj sebzésnövelő kártyát.
    Van 2*-es nekem eddig. Megspékeled 2*-es utántöltési sebességgel, és azzal amivel negyedére lassítod a környezeted (double haste), és lehet darálni.
    Bár én kártyák nélkül megszereztem a 3. fejezet elejéig minden kártyát...