Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Én 1921 léleknél járok, de Lucifer még baromira virgonc...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Shep
szóval kezdjem elõröl a pályát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
így jártam én is.
viszont kiléptem, visszatöltöttem, és a következõ szellemcsapat után távolról adtam Lucifernek, és lerogyott.

1070-né voltam, és nem ment, a visszatöltés után meg 900 körül lefeküdt.

Bár a játéknak vége lett, de kiírta, hogy "Kill Lucifer" nem teljesítve.

Akkor mi is van? Annyira nem tudok angolul, hogy utána a szöveget az animációban fordítsam, akkor most én nyertem vagy mi a szösz???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mikor döglik már meg ez a szar, 10051 lélek megölve lövöm mint állat de még mindíg él, asszem s#@@rok bele azt letörlöm a francba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fifi
De van egy barlang ott kb fejmagasság felett fél méterrel kezdõdik. No ott van egy csákó még...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shep
Az old monastery pályán, felvettem már egy köteg piros csillagot, az utolsót onnan ahol a csillár beszakítja a földet és le lehet menni egy barlangba, de miután felvettem 1 figurát megölök, a zene még minig olyan mintha még lenne kit megölni, de sehol nincs senki, elindulok felfele, de ott sincs semmi, na akkor itt most mi van, hova kell menni?

Jonny87
JA deviance.nfo. Jo reggel van még 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Jonny87
Van 1 kis problémám. Indításnál az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ üzenetet kapom. Le van írva, megéri visszaolvasnom, vagy csak nálam van ilyen probléma ? Köc

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

XCoMA
Oppá, bocsánat moderátor úr!😄

XCoMA
K**vára ajánlom nekik!!!!

XCoMA
Kurvára ajánlom nekik!!!!

Miért, szerinted elolvasták a levelet? 😊

War. War never changes.

XCoMA
Válaszoltak már a pályaudvaros képre?

Ha nem hallottam ezt a kib***** mocsaras kérdést vagy 50-szer akkor egyszer sem basszus! Ne válaszoljon senki, olvassanak vissza! Ezzel van teli a fél fórum!

War. War never changes.

Esrohnoil
Az operaház fantomja ninja lenne? LOL

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Frank99
én végleg nem hiszem el, hogy egyesek nem képesek bazzeg visszaolvasni.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Voltan
Asszem nem. Bár igaz, hogy a ninják mindenféle éles fegyverrel "OPERÁlnak" Waaaahhhhahahahahahaa!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lacc
Nem érted az összefüggést?
Voltan
Mit keresnek ninják az operaházban???????????

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nah, 331-nél kifeküdt...
Elég érdekes, sztem a játék végén van vmi bug...1047-nél semmi, 331-nél meg halott...furi😊.
No mind1, lényeg, h sztem jó hentelõs játék volt, bár a Serious Sam 2 Se-nél nem jobb...fõleg, ha kijön a 3om, a Painkiller el lesz felejtve..., ennek ellenére a szórakozás megvolt, és viszonylag nem is volt rövid!

Hali!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Antijedi:
Köszike, én is tudok olvasni - bármíly meglepõ számodra - csak nem segített, azért kérdeztem...

De akkor hentelek tovább

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Jahh, egyébként meg van olyan köztetek akinek sikerült már a Trauma szintet "megnyitni"?
Light:

Nekem a pokolban 1771 ellenfél után dõlt ki Lucika😊
Persze daydream-en. Most Nightmare-n nyomom, hátha van különbség😊
Hát kb ötvenszer volt már róla szó...
Elõször lövöd a buborékokat,ha megjelenik körben több nagy buborék,akkor azokat szétlövöd hogy kigyulladjanak,a szörny ekkor elkezdi azokat eloltani,na ekkor adjál neki,tehát amig olt addig õt magát lõdd.
Erre bõven elég a lõszer ami ott van körbe,én csak a shootgun-t használtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Bazze!há' honnan van meg?Én nem találom.Honnan van.Ingyen ripe set lehetne csak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ZsoltiHunGames
Hogy kell megölni azt a szörnyet amelyik mocsárban van és vízbõl van a teste? Próbáltam a buborékokat szétlõni és minden lõszerem elfolyott és csak a fél élete ment le! Pontosan hogy kell gyorsan megölni???

bazz legalább azt olvasd el amit neked válaszoltak...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nah, eljutottam 2xra a 700 körüli értékhez a végén, és Lucifer a verejtékesen véghezvitt vadászataim végett váltig vígan virít...
Mit csináljak?? Vmi trükk kell, h legyen!?
Hali!

fifi
A barlangokat jól nézd át mert 1-2 trükkös helyen is rejtõzik az ellenség/csillár alatti barlang/...Én is szívtam vele u.itt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GaVino
Help!!

Elakadtam az old monastry-n. Már 134 ellent megöltem, összegyûjtöttem egy rakás pentagrammát, és nem tudom mere tovább. A nagy romos épületben is már összeszedtem kettõt, majd a csillárt lelõttem, összeszedtem a lentit is, visszmenetem, le tudtam menni egy barlangba a bejárat mellett. Ott megöltem a varjakká átváltozó monsztákat és semmi. Van ott egy ajtó a csigalépcsõ alján, de nem akar kinyílni.

Merre tovább???

artschi
Én is ott tartok kb. ahol te... nekem se sikerült még kinyírnom és már baromira unom...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

fifi
Ahogy átvált démon módba, csak gyenteld szorgalmasan!Nekem 300 akárhány szellem lenyírása utáni összecsapáskor lentmaradt...

A végsõ fõellenfelet h a pi**ába nyírjam ki??
1076 ellenfelet öltem le eddig, és nem sebzõdik - mit kell??
Köszi!

Glpetyus

Methylisocloro
Hát lehet hogy mire megcsinálja addig megõrül

Glpetyus
õrülsz=örülsz

Glpetyus
Kilõvöd a láva felett a menyezetet-beszûrõdik a fény-odacsalod-félreugrasz-õrülsz

ZsoltiHunGames
Milyen fénybe?

Glpetyus
Ja,és csald a fénybe!

Glpetyus
1.lõdd ki a "tetõt"
2.olvass vissza
3.gyors voltam mi??

ZsoltiHunGames
A 2. pálya végén elakadtam, mikor egy szörny kiugrik a lávából. Nem tudom hogy kell megölni, pegig minden lõszeremet belelövöm. Help! Segítsetek!

Glpetyus
THX,végûl újrakezdtem a pályát,most 500 valahánynál kifeküdt a g.ci.Érdekes a múltkor nem is sebzõdtem,most igen.Király gém volt,de egy darabig most elég volt a hentelésbõl

Hi valaki mondja már meg hogy kell megõlni a végén a fõszõrnyet.Please...
Shep
thx megnézem

Hmuda
Az iránytû körül van az életereje. Nézd meg, hogy mivel sebzed a legjobban és lõdd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fifi
Egyik helyen kicsit más a drótkerítés...Azt lõdd és kidõl...Ott le de egy teherautó elállja az utat, látszólag nem lehet elférni, de a valóságban mégis 😊

Shep
A katonai bázisos pályán, miután a kezdõ épületbõl kimentem az udvarra ott megöltem mindenkit, de aztán sehova nem tudok menni, vissza nem lehet a nyíl se mutat semmire csak áll felfele, na akkor most hova kell menni?

Nefasturris
Alig van meg valakienk CD-n midnki warezról tölti szal ettõl nem kell félni ;D

?:P

Miért, melyik játék nem tûnik el az idõ teltével? Lsd. Diablo2, már alig hallok róla

War. War never changes.

Clava
Sztem ez a játék is olyan mint a többi 2 hónap és már asse nagyon fogjuk tudni mi is az a Painkiller nah jó nem szó szerint kell érteni de ugyanúgy bekür a többi CD-közé porosodni mint sok más game.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3