2502
  • TrollBalint
    Hi,

nem tudom volt-e már a kérdés, egy -két oldalon belül nem, mert visszaolvastam. Szóval a Castle pályán vagyok. Bemegyek a kastélya, ott van egy csigalépcső, aminek az aljánál is van pár szoba tele szörnnyel, meg a lépcső tetején is hasonló mennyiségben. Megölöm őket, és ennyi, se előre se hátra. :( Merre kell menni? Végig néztem az összes szobát, de nem találtam nyitott ajtót, se semmit, tényleg ilyen vak vagyok, vagy program hiba?
  • MRM
    Sziasztok!

Az 1/3-as palyan, amikor az kell a tarot kartya megszerzesehez, hogy ki kell nyirni az osszes monstert, azt hogy kell megcsinalni? Marmint 112 monstert ir, ebbol en csak 108-at talatam meg. A maradek 4 bujocskazik, vagy mi a fenet csinalnak? Nekik elfelejtettek szolni, hogy eloadas van, szinpadra? :-)) Elvileg mindenhol jartam, de sehol sem talalom oket. Tud valaki segiteni? Elore is koszi.
  • Esrohnoil
    Van egy-kettő ami tényleg fanatikusoknak van fenntartva...
  • Esrohnoil
    Hmmm... és kártyahasználat nélkül kinyírtad az Őrzőt 1:20 alatt? :)
  • Gabe18
    Aha,kösz.
    Akkor érdemes szenvedni vele azért.
    Megnéztem néhány secret videót,hát ezek nagyon el vannak borulva...
  • ShaiHulud
    hat van hogy kartyakkal sokkal konnyebb peldaul idore megolni foellensegeket. de amugy nagyjabol mindent meglehet kartyak nelkul is csinalni.
  • Gabe18
    ...megoldható elsőre?
    /kérdőmondat/
  • Gabe18
    Ugy nézem te elég alapossan kijátszottad eddig ezt a game-et.most elkezdtem ujra.Szóval a kártyák megszerzése figyelmes játékkal a legtöbb pályán megoldható elsőre.Tehát teszem azt nem kell egy pályákat visszamenni új képességekkel mert,az csak annak birtokában teljesithető?
  • Nagydög
    Ugyanmar Frank! Olvass vissza! ;)
    Korabban mar a Babelrol dumaltunk Corey-val.
  • Frank99
    ha ez a kérdés komoly, inkább nem mondok semmit

• Esrohnoil
    Hmm... 3. fejezet vége.
    Kicsit bedühödtem h. 1:26 1:30 meg ilyesmi idők alatt tudtam csak kinyírni az Őrzőt. Betettem a töltési sebesség növelőt, a 2*-es sebzést, és a külvilág 2*-es lassítását. Elkezdtem gépágyúval, közben szedtem kevés lőszert hozzá meg a wincsihez, aztán mikor közel jött, mellém csapott, én meg bedühödtem, mikor fejmagasságba kerültem vele az ütéstől. Wincsire váltottam, (ekkor a kalapácsnak még csak a negyedét sebeztem le és eltelt úgy 30-35 sec) aktiváltam a kártyákat, aztán onnantól 10 sec volt a kalapács, újabb 10 a monstrum. Kicsit durva így az ismétlőfegyver...
    Az eredmény:
  • ShaiHulud
    na szal lucifernel a lenyeg hogy a kardjat kell visszaloni ra es nem a meterorokkal kell sebezni...a meteorok arra jok hogy ha azokkal eltallod lucifert akkor dobja feled a kardjat, na es ekkor kell a kardot fele pockolni a tamadassal. belottem god modeot es ugy probaltam meg hogy tenyleg igy van e..es az eredmeny: elso demon moprhra sikerult megolni.

• MerlinW
    mégis válaszolunk...
  • Örm
    Lődd ki a tetőt és csald a szörnyet a fénybe.
  • MerlinW
    Nem válaszolunk, Olvass vissza.
  • Nagydög
    A varos, ha minden igaz, a pokol bejarata. Legalabbis azt mutatta meg az albino foszer az elozo cutscene-ben.
  • Nagydög
    Tudnatok segiteni? Meg az elejen jarok, es van egy langolo godor, meg valami nagydarab szorny, amit nem tudok leloni... Jol van, jol van megyek ma'. Nemkell mindjart dobalozni! :)

Nagydög
  • Kori
    A sárkány gyilkolása nagy menet!!!!!!!!!

Az utolsó pálya a város?!?!
  • Kori
    köszi előre is.

Várom!!!!!!!!!
  • Gabe18
    A játéktörténelem legnagyobb kérdése,hogy lehet a tüzes katlan melleti szörnyet megölni a Painkiller-ben.
  • Esrohnoil
    18 üzenete van eddig, szal elképzelhtő. :)
  • Esrohnoil
    Ok.
    A katonai bázist még nem fejeztem be. Nem sokat játszom vele de szép lassan meglesz a 3. fejezet vége is.
  • Esrohnoil
    Át lehet vinni. Gondolom Insomnia fokozaton nyomtad. Ha elkezded nightmare-n a gép meg is kérdi h. törölje-e a pénzed és amegszerzett kártyákat, v. megmaradjanak...
  • Seth
    végigvittem a game-t, és most nekiállok nightmare-en. Azt olvastam hogy ha végigviszem, akkor a megszerzett kártyákat át lehet vinni a köv. nehézségi fokozatba,de én ennek nyomát se látom. Kamu?
  • Kori
    ha végeztél a 3. fejezettel írd le az introt

Köszi!
  • Frank99
    Miért nem olvasol vissza?

Most fórumozol először????
  • Braveheart
    Lassan guiness-rekordot fog a topic dönteni...

Ugyanaz megkérdezi MINDEN új játékos...

Én pár perc nézelődés, gondolkodás után az összes főellenfelet ki tudtam nyírni...

Esetlég nézz fel a barlang tetejére...
  • polak
    hello, van 1 dög amit nemtok leirtani, remélem tudtok segiteni.
    valami lángolo luk van középen asszem a 1/3as főellensége.
    darálom mint atom de meg se kottyan neki pedig laza fokozaton nyomom.vagy bele kéne lökni? de megmozditani se tudom:)
    elörre is kössz
  • Matthewpamer
    ott lent van egy fémajtó,azt vágd ki,és utána felfelé
  • dre
    egy nagy kisértet házba vagy és hova kell a tovvábjutáshoz ??menni
  • Kori
    és utána csak felfelé
  • Kori
    keress egy kis ajtót

most voltam itt
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
    Én lekaptam a 880 MB-nyi videot, majd szépen kuksizom, ha játszok és elakadok...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • Örm
    [IMG][/IMG]
  • Örm
    Itt teljesen elakadtam! Merre kell menni?
  • Braveheart
    Na emberek, írtam a moderátor topicba hogy linkeljék be a www.painkillerhell.com-ot a banner alá, mert ANNYIRA DE ANNYIRA TELI VAN A TÖKÖM az örökös "hogyan nyírjuk ki a főellenfelet" kérdéssel, hogy nemigaz!
  • Frank99
    ezt télleg nem hiszem el...

Válasz:

1662
    1576
    1539
    1378
    1254
    1338
    1125

csak hat oldalt mentem vissza.
    ha ráérek, holnap megnézem, hogy a lávás pályán (ahol a csillagot kilőni, és a szörnyet alácsalogatni :-))) ) hányszor válaszoltuk meg a 6 oldalon...

Aki eltalálja, egyet ingyen kérdezhet :-())))
  • dre
    igen igen elhiszem.Én Allahom
  • Kori
    valaki le tudja írni 4. nagypálya előtti intro témáját.

Köszi!
  • VGQ
    löni kell a buborékokat.Az sebez rá.Aztán 1 idö után marad 7 állando buborék.Azokba bele kell löni,hogy mindeggyik lángoljon.Akkor elkezdenek repkedni a lufik.Mikor a szörny közelében van 1 akkor belelösz és attol megdermed az állaga ugyhogy tudod sebezni.
    Nagyon lol:))
    Mire kitaláltam mit kell csinálni és végeztem vele megmaradt az alapfegyverem és annak a 2.lagos lövésével kelett legyaknom:))