2502
-
TrollBalint #1702 Hi,
nem tudom volt-e már a kérdés, egy -két oldalon belül nem, mert visszaolvastam. Szóval a Castle pályán vagyok. Bemegyek a kastélya, ott van egy csigalépcső, aminek az aljánál is van pár szoba tele szörnnyel, meg a lépcső tetején is hasonló mennyiségben. Megölöm őket, és ennyi, se előre se hátra. :( Merre kell menni? Végig néztem az összes szobát, de nem találtam nyitott ajtót, se semmit, tényleg ilyen vak vagyok, vagy program hiba? -
MRM #1701 Sziasztok!
Az 1/3-as palyan, amikor az kell a tarot kartya megszerzesehez, hogy ki kell nyirni az osszes monstert, azt hogy kell megcsinalni? Marmint 112 monstert ir, ebbol en csak 108-at talatam meg. A maradek 4 bujocskazik, vagy mi a fenet csinalnak? Nekik elfelejtettek szolni, hogy eloadas van, szinpadra? :-)) Elvileg mindenhol jartam, de sehol sem talalom oket. Tud valaki segiteni? Elore is koszi. -
#1700 Van egy-kettő ami tényleg fanatikusoknak van fenntartva... -
#1699 Hmmm... és kártyahasználat nélkül kinyírtad az Őrzőt 1:20 alatt? :) -
Gabe18 #1698 Aha,kösz.
Akkor érdemes szenvedni vele azért.
Megnéztem néhány secret videót,hát ezek nagyon el vannak borulva... -
ShaiHulud #1697 hat van hogy kartyakkal sokkal konnyebb peldaul idore megolni foellensegeket. de amugy nagyjabol mindent meglehet kartyak nelkul is csinalni. -
Gabe18 #1696 ...megoldható elsőre?
/kérdőmondat/ -
Gabe18 #1695 Ugy nézem te elég alapossan kijátszottad eddig ezt a game-et.most elkezdtem ujra.Szóval a kártyák megszerzése figyelmes játékkal a legtöbb pályán megoldható elsőre.Tehát teszem azt nem kell egy pályákat visszamenni új képességekkel mert,az csak annak birtokában teljesithető?
-
Nagydög #1694 Ugyanmar Frank! Olvass vissza! ;)
Korabban mar a Babelrol dumaltunk Corey-val. -
#1693 ha ez a kérdés komoly, inkább nem mondok semmit
-
#1692 Hmm... 3. fejezet vége.
Kicsit bedühödtem h. 1:26 1:30 meg ilyesmi idők alatt tudtam csak kinyírni az Őrzőt. Betettem a töltési sebesség növelőt, a 2*-es sebzést, és a külvilág 2*-es lassítását. Elkezdtem gépágyúval, közben szedtem kevés lőszert hozzá meg a wincsihez, aztán mikor közel jött, mellém csapott, én meg bedühödtem, mikor fejmagasságba kerültem vele az ütéstől. Wincsire váltottam, (ekkor a kalapácsnak még csak a negyedét sebeztem le és eltelt úgy 30-35 sec) aktiváltam a kártyákat, aztán onnantól 10 sec volt a kalapács, újabb 10 a monstrum. Kicsit durva így az ismétlőfegyver...
Az eredmény:
-
ShaiHulud #1691 na szal lucifernel a lenyeg hogy a kardjat kell visszaloni ra es nem a meterorokkal kell sebezni...a meteorok arra jok hogy ha azokkal eltallod lucifert akkor dobja feled a kardjat, na es ekkor kell a kardot fele pockolni a tamadassal. belottem god modeot es ugy probaltam meg hogy tenyleg igy van e..es az eredmeny: elso demon moprhra sikerult megolni.
-
#1690 mégis válaszolunk... -
#1689 Lődd ki a tetőt és csald a szörnyet a fénybe.
-
#1688 Nem válaszolunk, Olvass vissza. -
Nagydög #1687 A varos, ha minden igaz, a pokol bejarata. Legalabbis azt mutatta meg az albino foszer az elozo cutscene-ben. -
Nagydög #1686 Tudnatok segiteni? Meg az elejen jarok, es van egy langolo godor, meg valami nagydarab szorny, amit nem tudok leloni... Jol van, jol van megyek ma'. Nemkell mindjart dobalozni! :)
Nagydög -
#1685 A sárkány gyilkolása nagy menet!!!!!!!!!
Az utolsó pálya a város?!?! -
#1684 köszi előre is.
Várom!!!!!!!!! -
Gabe18 #1683 A játéktörténelem legnagyobb kérdése,hogy lehet a tüzes katlan melleti szörnyet megölni a Painkiller-ben. -
#1682 18 üzenete van eddig, szal elképzelhtő. :) -
#1681 Ok.
A katonai bázist még nem fejeztem be. Nem sokat játszom vele de szép lassan meglesz a 3. fejezet vége is. -
#1680 Át lehet vinni. Gondolom Insomnia fokozaton nyomtad. Ha elkezded nightmare-n a gép meg is kérdi h. törölje-e a pénzed és amegszerzett kártyákat, v. megmaradjanak... -
#1679 végigvittem a game-t, és most nekiállok nightmare-en. Azt olvastam hogy ha végigviszem, akkor a megszerzett kártyákat át lehet vinni a köv. nehézségi fokozatba,de én ennek nyomát se látom. Kamu? -
#1678 ha végeztél a 3. fejezettel írd le az introt
Köszi! -
#1677 Miért nem olvasol vissza?
Most fórumozol először????
-
Braveheart #1676 Lassan guiness-rekordot fog a topic dönteni...
Ugyanaz megkérdezi MINDEN új játékos...
Én pár perc nézelődés, gondolkodás után az összes főellenfelet ki tudtam nyírni...
Esetlég nézz fel a barlang tetejére... -
#1674 hello, van 1 dög amit nemtok leirtani, remélem tudtok segiteni.
valami lángolo luk van középen asszem a 1/3as főellensége.
darálom mint atom de meg se kottyan neki pedig laza fokozaton nyomom.vagy bele kéne lökni? de megmozditani se tudom:)
elörre is kössz -
#1673 ott lent van egy fémajtó,azt vágd ki,és utána felfelé -
dre #1672 egy nagy kisértet házba vagy és hova kell a tovvábjutáshoz ??menni -
#1671 és utána csak felfelé -
#1670 keress egy kis ajtót
most voltam itt -
#1669 Egyetértek.
Én lekaptam a 880 MB-nyi videot, majd szépen kuksizom, ha játszok és elakadok...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1668 [IMG][/IMG] -
#1667 Itt teljesen elakadtam! Merre kell menni? -
Braveheart #1666 Na emberek, írtam a moderátor topicba hogy linkeljék be a www.painkillerhell.com-ot a banner alá, mert ANNYIRA DE ANNYIRA TELI VAN A TÖKÖM az örökös "hogyan nyírjuk ki a főellenfelet" kérdéssel, hogy nemigaz! -
#1665 ezt télleg nem hiszem el...
Válasz:
1662
1576
1539
1378
1254
1338
1125
csak hat oldalt mentem vissza.
ha ráérek, holnap megnézem, hogy a lávás pályán (ahol a csillagot kilőni, és a szörnyet alácsalogatni :-))) ) hányszor válaszoltuk meg a 6 oldalon...
Aki eltalálja, egyet ingyen kérdezhet :-()))) -
dre #1664 igen igen elhiszem.Én Allahom -
#1663 valaki le tudja írni 4. nagypálya előtti intro témáját.
Köszi! -
VGQ #1662 löni kell a buborékokat.Az sebez rá.Aztán 1 idö után marad 7 állando buborék.Azokba bele kell löni,hogy mindeggyik lángoljon.Akkor elkezdenek repkedni a lufik.Mikor a szörny közelében van 1 akkor belelösz és attol megdermed az állaga ugyhogy tudod sebezni.
Nagyon lol:))
Mire kitaláltam mit kell csinálni és végeztem vele megmaradt az alapfegyverem és annak a 2.lagos lövésével kelett legyaknom:))