Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Multiba probálta már valaki???
Van magyar szerver?
Ha igen írjatokróla valamit!
Köszi
mik azok a kis narancssárga lidércfények a talajon? nem jöttem rá a rendeltetésükre.
az arany ládákban, vázákban, koporsókban van amiket szét lehet lõni, de van másban is?
a szürke kõajtók maguktól nyitódnak/csukódnak, törhetetlenek. de a második pályán egy emeleten találtam olyat ami rozsdabarna volt, és mögötte hörgõ beszélgetés. de nem lehetett sehogyan sem kiynitni, vagy más úton bejutni. a pálya végén a statisztikában kiirja hogy találta 1/4 secretet. pedig nagyon alaposan végigjártam a levelt. van vmi módja a titkos rejtekhelyek felfedezésének? nem arra gondolok hogy mindenüve benézni, ráugrani stb, hanem hogy falat meglõni vagy az elsõdleges fegyverrel kaszabolni, mert így elsõ ránézésre úgy tûnik, hogy alaposan végigjártam az elsõ két pályát, mégis maradt egy csomó felderítetlen rész
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A lelkeket pont az energiáért érdemes gyûjteni,illetve lesz olyan pálya ahol bizonyos mennyiség után kapunk új kártyát.Mondjuk olyan is ahol a kártyáért nem szabad felvenni egyet sem.
EmThor
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
:-)))
Csak fenntartom a topic tetjén, hogy a lámáknak ne kelljen olvasni lefele, csak az elsõ két sort...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eve odalép a sérült, bal karját fogó fõhõshöz a mocsárban:
-Te vérzel?
-Igen,... de jól vagyok. -Válaszolja az az elmúlt kemény küzdelemtõl még révedt tekintettel.
Eve megérinti a férfit, de az ellöki a kezét:
-Azt mondtam jól vagyok.
-Oké, oké. Hadd nézzem újra ezt a tekercset.
Eve átveszi a térképet, és elkezdi nézegetni:
-A sereg innen indult tovább. Talán észak felé, bár nem vagyok róla meggyõzõdve pontosan merre is mehettek.
Daniel:
-Oké, azt hiszem ismerek valakit, aki segíthet.
...Ezután elmennek egy kihalt, lepusztult felhõkarcolókkal teli nagyvárosba, ott egy épület sötét alagsorában a férfi a falnak támasztja ismétlõfegyverét, majd bekopog egy csupasz, ablak nélküli ajtón. A túloldalról mérges hang válaszol:
-Ki az?
-Daniel vagyok.
Az ajtón túli sötétbõl egy eltorzult alak lép elõ.
Daniel:
-Eve, ez itt Asmodeus. Asmodeus,... Eve. -Mutat a férfi elõször az idegen, majd a lány felé.
Eve félve a férfi mögé húzódik:
-Damiel, ez egy démon! Tûnjünk el innen!
-Tudom, minden oké. Ismerem õt, barát.
Asmodeus:
-Hé, hogy vagy?
Daniel:
-Minden oké. -Asmodeus felé int- Õ tudja hol rejtõznek a hadvezérek.
Eve:
-...és hogy ismertétek meg egymást?
...Ezután a démon elmeséli hogy volt egy nagy csata amiben Daniel-re démonok támadtak, és mikor rátalált, súlyosan meg volt sérülve, és nagyon küzdött hogy életben maradhasson.
Asmodeus:
-Egyedül akarta legyõzni a démonokat. Én csupán segítettem neki felépülni.
Eve kételkedve:
-De te csak egy démon vagy. Miért nem végeztél vele?
Asmodeus elmondja h. csak meg szeretett volna lógni onnan lentrõl és h. nem olyan mint a többi démon, nincs benne rossz szándék... bla-bla...
Asmodeus:
-De ha már itt tartunk, -Bök vádlón Daniel felé- Látom összebarátkoztál Évával.
Daniel csodálkozva kérdi:
-Micsoda?? TE vagy AZ Éva??? Miért nem beszéltél errõl eddig sosem?
-Errõl nem igazán szeretek beszélni. -Válaszol zavartan Éva.
-De akkor miért is vagy itt? -kérdi Daniel. -Ádámot hol hagytad?
-Ohh... -Válaszol Éva letörten.
Asmodeus, hogy megtörje a kínos csendet, Daniel felé fordul:
-Tehát... miben is segíthetek?
Daniel:
-Lucifer seregeit, és hadvezéreit keressük...
Éva közbevág:
-Lucifer seregei hatalmas támadásra készülnek a Menny erõi ellen, amit egy stratégiailag elsöprõ támadással akarnak véghezvinni. Lassan erre a világra szivárogtatják erõiket, és úgy hisszük hamarosan elindítják a végsõ támadást.
Daniel:
-El kell pusztítanunk a hadvezéreket, mielõtt elfoglalják a legfontosabb pontokat. Mi innen jöttünk (mutatja a térképen Asmodeusnak, aki érdeklõdve figyeli), és azt hiszem a sereg valamerre észak felé mehetett.
Asmodeus:
-Igen, erre mentek, a közelben van egy vasútállomás.
Daniel:
-Nos, megmondtam hogy tudni fogja.
Éva:
-Rendben, én addig beszélek valakivel, akitõl tanácsot kaphatok a továbbiakat illetõen. Veled pedig felveszem újra a kapcsolatot, amikor eljön az ideje. -Mondja Danielnek, miközben visszamennek a felszínre.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
HÚ, bakker , most a mi a 'csát kell itten ezzel a baszom nagy szörnye' csinányi? Csak megy, meg buborékol, a faszom se sebzi, most itt mi a xart is kell tenni? Igaz, valakik vartyogtak már 5 commenttel arrébb valami, de nem tok óvasni ennyit ecceere, inkább megkérdem:
Mi szart kell csináni itten?????
Lépésrõl-lépésre...
<Átlépsz a piros pentagramma fölött, akkor ne ijedj meg, egy fal fog mögötted fel/lehúzódni - pelenkát készíts... - ilyesmit>Átlépsz a piros pentagramma fölött, akkor ne ijedj meg, egy fal fog mögötted fel/lehúzódni - pelenkát készíts... - ilyesmit>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm, aszittem sose csinájom meg!
Hálám örökké ûdözni fog!!!!!!!!!!
Meg azt is, aki még1* megkérdi bazzeg.....

Még vagy 100* írjátok le!!!!
:-))))))))))))

Nehogy mán senki se óvassa'?
ha jol gondolom akkor a plafonon lévö csllagot lödd ki és csalogasd alá.
Elakattam:
Valami tûzes, lávás gödör van, és egy baszom szörny jön felém, a feje felett valami csillag! Nem mertem semmit csinálni (hátha vissza kõ' tõttenyi) inkáb' megkérdem itten' , hogy mi a csát kell csinyáni? Belelõttem má'az összes skúlót, de bazz! még mindég nem nyúlott ki!
segéllyetek, mer' a fene megesz!
Köszike elõre is!
Ilyen a világon nincs....
a láma, olvasni nem tudó mindenüket :-)))
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
mert már nem birom államndóan az összes tárt belelövöm és nem reagál semmi baja sincs.nem igaz

nem nemAion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha meg megnézed,vannak dolgok amivel pl. a Painkillert szinesítették.Ha rámész a kártyák megszerzésére,mondjuk Nightmare fokozaton,egybõl kell egy kicsit okoskodni hogy akkor mit,hogyan is csinálj.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
?:P
[merlinw.org]
Hmm... 10 kártya megvan. Most kezdem a 3. fejezetet. Vannak durva kártyák. Mi van ha párosítom a dupla sebzést a 2* gyorsabb fegyverújratöltéssel, és azzal h. negyedére lassítom a világ sebességét? Kíváncsi vagyok mit látna az ellenfél egy shotgun-sorozatból.

Sztem eleinte karóval kell nézni a lábát, ha bugyborék van azt kilõni, aztán meg shotgunnal lõni a nagybuborékokat ugrálva mindig a sziget szélén körbe-körbe, hogy ne találjanak el a csápok. Meg shotival sebezni is lehet szépen.
A 2. fejezet fõellenfelét sikerült vkinek 4 perc alatt kifektetni?
Az egyik ott, ahonnan elindulsz: ha a kötélre felmászol, elõrébbmész, és visszanézel, akkor láthatod magát a secretet. Egy létrával le lehet jutni a felvonó-perem alá.
A másik pedig az érkezésnél van, ott felmászni a létrán, és körbemenni.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]