2502
  • ChevyG #1742
    sikerült cracket találnom, ujbol felraktam, pecseltem, stb, de ahogy beérkezik a menübe ujrainditja a gépet!!!!:O
    ezért fogtam és letöröltem az egszet ahogy van:(
  • TrollBalint
    Amőgy már jó a játék? nem tünnek el a fegyverek? meg stb.?
  • ChevyG #1740
    az én balátom a google kis testvére -http://www.google.co.hu/ :)))
  • TrollBalint
    www.google.com a legjobb barátod
  • ChevyG #1738
    telepités után bekéri az "igazi cd-t", tehát crack kell hozzá
  • steweee
    köszi a segítséget, de csak pojénbúl írtam ! hátha reagál rá vki vmi szépet! már végigvittem. egyébként tetszik, hogy vki nem ír öt hozzászólást, hogy az a barom aki ilyet mer kérdezni és nem olvas vissza, hanem inkább egy sorban leírja hogy mit kell tenni, és kész
  • TrollBalint
    Hogy érted a regisztrációs gondokoat? :)
    Erre az esetre ott van google :)) Hátha segít :)
  • Gabe18
    Azok mik?
  • ChevyG #1734
    felraktam a patchet, de regisztrácios gondjaim akattak:(
  • Esrohnoil
    Jah, nekem MINDEN maxra van húzva a játékban, és egész jól megy 1024*768-ban.
    1G-s pIII, 512 MB SDram, Gef 5600SE 128 MB rammal.
  • Kori
    szerintem is a 64 a kevés
  • Oyama
    Már nem kell. Rájöttem. Ez a legkönnyebb kinyírni. Meg sem tud sebezni.
  • Frank99
    olvass vissza....
  • MerlinW
    ...
  • ollie
    a plafonon ki kell lőnöd a csillag közepét, és a fénysugár alá csalogatni...
  • ollie
    Jól látom, hogy itt csak screenshotok meg videok vannak?
  • Oyama
    Az 5 résznál vagyok, valami pokolban. Azt a nagy dögöt hogyan nyúvasszam meg? Még egyszer sem akadtam el, de ennek életereje sincs... :(
  • TrollBalint
    a barátomnál geforce 3-mal megy. 1.6-os proci azt hiszem. Az ő valamelyik haverjánál, meg ennél is gyengébb gép van azt mondja, és ott is még játszható sebességű.
  • ChevyG #1724
    még +probálom a patch-et, de ezért sajnálnám lecserélni a videokártyám. van ismerösöm, akinek 1 butitott 5200ese van és azzal is normálisan pörög. nekem nem jött be a 4.3as,nagyon belassult a gép
  • TrollBalint
    mondjuk a demohoz képest megszoktak változtatni egy-két dolgot a végleges verzióban, lehet ennek az áldozata vagy.
    Nekem is radeonom van, és én a 4.3 Catalystet használom, azzal nincs semmi baj. Mondjuk nem tudom kijött-e már 4.5-ös, vagy esetleg probáld meg patchelni a játékot, már kijött a 1.15-ös, hátha az segít
  • ChevyG #1722
    Több drivert is kiprobáltam, ujat is, régit is, de semmi. De akkor mért jo az elsö demo? ott minden tökéletes -csak demo...
  • TrollBalint
    hello,
    Szerintem vagy kevés neki a 64 mega,
    vagy esetleg probálj meg másik drivert, milyet használsz?
  • steweee
    ja, és nem tudja vki véletlenül hogy az eleje felé az élőhalott húshegyet hogy kell kinyírni?mert hiába lövöm nem hal meg, lehet hogy azért mert már halott ?! és a tűzbe sem sikerült belökni ! akkor hogy a fenébe lesz halott-halott?
  • steweee
    azt hiszem valami nagy kőkockát kell kivonszolni az 1-es fegyverrel, amivel kaszabolni is lehet. aztán a húzás/fénysuágár lövéssel elkezded felfelé terelni miközben rajta állsz, onnan lehet majd a tetőre ugrani
  • ChevyG #1718
    Szeva!
    Nálam tele van a gém grafikai bugokkal. Pl:villog a fegyver, nem láccanak az ellenfelek végtagjai, stb. Az elsö demoba nem volt ez, de a 2.-ba, az alfásba, és a full játéba "benne van" Azóta már ujra raktam párszor az op.rendszert(XP), de semmi változás:( A konfigom: 2400+, radeon 9000 64mb, 512mb ram. Plíííz help!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 887 MB :)))

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • TrollBalint
    www.painkillerhell.com
    itt meg az összes (azt hiszem) titkos pálya elérése (videóval)
  • Rolee Papa
    Csá!
    Kis help kéne. A 4fejezet első pályáján vagyok. Castle a map neve. Ott kell felszedni az összes szent tárgyat. 3 megvan, amik a híd alatt van, de ami a szembelévő torony tetején van nemtom, hogy tudnám felvenni. Tudna esetleg vmi segíteni? Köszi
  • TrollBalint
    Megcsináltam a Palace pályát is. Ez egy álom :)
    Főleg a végén a humor, mikor 4 ember hijján megöltem mind, és mehetek (mehetnék) át a másik pályára. Erre egy nagy nevetés, és ott találom magam a 4 monstrum között...
  • Kori
    utána lemész a pincébe az az igazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kori
    nekem is már előfordultak ilyen problémák
    andalító zene mely jelzi a szörnyek likvidálását és még sincs check point
    kerülök egyet kettőt és beteszi az irányt
  • TrollBalint
    Megvan, visszatöltöttem egy korábbi checkpointot, és végig mentem újra, és ott volt lyuk meg minden másodjára, köszi azért a segítséget.
    Nem tudjátok, nincs valami oldal ahova le vannak irva az animációk szövegei, meg úgy általában véve a háttértörténet magyarul?
  • Glpetyus
    Hát ha otthon lennék segítenék,de így sry...
  • TrollBalint
    lyuk? egy helyen van, hogy az egyik sarokban deszka van a padlón, de hiába lőttem semmi :(
    de megnézem újra, hátha...
  • Esrohnoil
    Egy fenti szobában van lyuk a padlón, ott kell lennie egy ellenőrző pontnak...
  • TrollBalint
    már nincs több szörny, de nem találom a checkpointot. Ill. vertikálisan meg van, de a két szint közül egyiken sincs. A csigalépcsőn meg nem tudok lejjebb menni, mert rács zárja el.
  • Esrohnoil
    wazze, ha van még szörny, jelzi az iránytű merre van a legközelebi, ha piros az iránytű akkor ellenőrzőpont helyet mutat, amin át kell menni. Ha semmit nem mutat, akkor nézd át a pályát még egyszer, az egy nagyon kicsi pálya, minden ott van 100 méteren belül...
  • Esrohnoil
    Nézd át a pályát megint...
  • TrollBalint
    Tényleg nem látom :(
  • Glpetyus
    tényleg ilyen vak vagy...:)