2502
-
#1742 sikerült cracket találnom, ujbol felraktam, pecseltem, stb, de ahogy beérkezik a menübe ujrainditja a gépet!!!!:O
ezért fogtam és letöröltem az egszet ahogy van:( -
TrollBalint #1741 Amőgy már jó a játék? nem tünnek el a fegyverek? meg stb.? -
#1740 az én balátom a google kis testvére -http://www.google.co.hu/ :))) -
TrollBalint #1739 www.google.com a legjobb barátod -
#1738 telepités után bekéri az "igazi cd-t", tehát crack kell hozzá -
steweee #1737 köszi a segítséget, de csak pojénbúl írtam ! hátha reagál rá vki vmi szépet! már végigvittem. egyébként tetszik, hogy vki nem ír öt hozzászólást, hogy az a barom aki ilyet mer kérdezni és nem olvas vissza, hanem inkább egy sorban leírja hogy mit kell tenni, és kész -
TrollBalint #1736 Hogy érted a regisztrációs gondokoat? :)
Erre az esetre ott van google :)) Hátha segít :) -
Gabe18 #1735 Azok mik? -
#1734 felraktam a patchet, de regisztrácios gondjaim akattak:( -
#1733 Jah, nekem MINDEN maxra van húzva a játékban, és egész jól megy 1024*768-ban.
1G-s pIII, 512 MB SDram, Gef 5600SE 128 MB rammal. -
#1732 szerintem is a 64 a kevés -
Oyama #1731 Már nem kell. Rájöttem. Ez a legkönnyebb kinyírni. Meg sem tud sebezni. -
#1730 olvass vissza.... -
#1729 ... -
#1728 a plafonon ki kell lőnöd a csillag közepét, és a fénysugár alá csalogatni... -
#1727 Jól látom, hogy itt csak screenshotok meg videok vannak? -
Oyama #1726 Az 5 résznál vagyok, valami pokolban. Azt a nagy dögöt hogyan nyúvasszam meg? Még egyszer sem akadtam el, de ennek életereje sincs... :( -
TrollBalint #1725 a barátomnál geforce 3-mal megy. 1.6-os proci azt hiszem. Az ő valamelyik haverjánál, meg ennél is gyengébb gép van azt mondja, és ott is még játszható sebességű. -
#1724 még +probálom a patch-et, de ezért sajnálnám lecserélni a videokártyám. van ismerösöm, akinek 1 butitott 5200ese van és azzal is normálisan pörög. nekem nem jött be a 4.3as,nagyon belassult a gép -
TrollBalint #1723 mondjuk a demohoz képest megszoktak változtatni egy-két dolgot a végleges verzióban, lehet ennek az áldozata vagy.
Nekem is radeonom van, és én a 4.3 Catalystet használom, azzal nincs semmi baj. Mondjuk nem tudom kijött-e már 4.5-ös, vagy esetleg probáld meg patchelni a játékot, már kijött a 1.15-ös, hátha az segít -
#1722 Több drivert is kiprobáltam, ujat is, régit is, de semmi. De akkor mért jo az elsö demo? ott minden tökéletes -csak demo... -
TrollBalint #1721 hello,
Szerintem vagy kevés neki a 64 mega,
vagy esetleg probálj meg másik drivert, milyet használsz? -
steweee #1720 ja, és nem tudja vki véletlenül hogy az eleje felé az élőhalott húshegyet hogy kell kinyírni?mert hiába lövöm nem hal meg, lehet hogy azért mert már halott ?! és a tűzbe sem sikerült belökni ! akkor hogy a fenébe lesz halott-halott? -
steweee #1719 azt hiszem valami nagy kőkockát kell kivonszolni az 1-es fegyverrel, amivel kaszabolni is lehet. aztán a húzás/fénysuágár lövéssel elkezded felfelé terelni miközben rajta állsz, onnan lehet majd a tetőre ugrani -
#1718 Szeva!
Nálam tele van a gém grafikai bugokkal. Pl:villog a fegyver, nem láccanak az ellenfelek végtagjai, stb. Az elsö demoba nem volt ez, de a 2.-ba, az alfásba, és a full játéba "benne van" Azóta már ujra raktam párszor az op.rendszert(XP), de semmi változás:( A konfigom: 2400+, radeon 9000 64mb, 512mb ram. Plíííz help!!! -
#1717 Csak 887 MB :)))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
TrollBalint #1716 www.painkillerhell.com
itt meg az összes (azt hiszem) titkos pálya elérése (videóval) -
Rolee Papa #1715 Csá!
Kis help kéne. A 4fejezet első pályáján vagyok. Castle a map neve. Ott kell felszedni az összes szent tárgyat. 3 megvan, amik a híd alatt van, de ami a szembelévő torony tetején van nemtom, hogy tudnám felvenni. Tudna esetleg vmi segíteni? Köszi -
TrollBalint #1714 Megcsináltam a Palace pályát is. Ez egy álom :)
Főleg a végén a humor, mikor 4 ember hijján megöltem mind, és mehetek (mehetnék) át a másik pályára. Erre egy nagy nevetés, és ott találom magam a 4 monstrum között... -
#1713 utána lemész a pincébe az az igazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1712 nekem is már előfordultak ilyen problémák
andalító zene mely jelzi a szörnyek likvidálását és még sincs check point
kerülök egyet kettőt és beteszi az irányt -
TrollBalint #1711 Megvan, visszatöltöttem egy korábbi checkpointot, és végig mentem újra, és ott volt lyuk meg minden másodjára, köszi azért a segítséget.
Nem tudjátok, nincs valami oldal ahova le vannak irva az animációk szövegei, meg úgy általában véve a háttértörténet magyarul? -
#1710 Hát ha otthon lennék segítenék,de így sry... -
TrollBalint #1709 lyuk? egy helyen van, hogy az egyik sarokban deszka van a padlón, de hiába lőttem semmi :(
de megnézem újra, hátha... -
#1708 Egy fenti szobában van lyuk a padlón, ott kell lennie egy ellenőrző pontnak... -
TrollBalint #1707 már nincs több szörny, de nem találom a checkpointot. Ill. vertikálisan meg van, de a két szint közül egyiken sincs. A csigalépcsőn meg nem tudok lejjebb menni, mert rács zárja el. -
#1706 wazze, ha van még szörny, jelzi az iránytű merre van a legközelebi, ha piros az iránytű akkor ellenőrzőpont helyet mutat, amin át kell menni. Ha semmit nem mutat, akkor nézd át a pályát még egyszer, az egy nagyon kicsi pálya, minden ott van 100 méteren belül... -
#1705 Nézd át a pályát megint... -
TrollBalint #1704 Tényleg nem látom :( -
#1703 tényleg ilyen vak vagy...:)