Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Skacok! Olvassatok már vissza lécci pls!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok!
Multiba probálta már valaki???
Van magyar szerver?
Ha igen írjatokróla valamit!
Köszi
na, rájöttem hogy lehet megnézni egy pályán hogy mit kell teljesíteni a kártyárt. mondjuk nem volt nehéz, de azért rá kellett jönni a pályaválasztó panelon.

mik azok a kis narancssárga lidércfények a talajon? nem jöttem rá a rendeltetésükre.

az arany ládákban, vázákban, koporsókban van amiket szét lehet lõni, de van másban is?

a szürke kõajtók maguktól nyitódnak/csukódnak, törhetetlenek. de a második pályán egy emeleten találtam olyat ami rozsdabarna volt, és mögötte hörgõ beszélgetés. de nem lehetett sehogyan sem kiynitni, vagy más úton bejutni. a pálya végén a statisztikában kiirja hogy találta 1/4 secretet. pedig nagyon alaposan végigjártam a levelt. van vmi módja a titkos rejtekhelyek felfedezésének? nem arra gondolok hogy mindenüve benézni, ráugrani stb, hanem hogy falat meglõni vagy az elsõdleges fegyverrel kaszabolni, mert így elsõ ránézésre úgy tûnik, hogy alaposan végigjártam az elsõ két pályát, mégis maradt egy csomó felderítetlen rész

Köszi a forditást!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A kis kártyára kattints rá,akkor tudod mozgatni,huzd le az egyik nagy üres helyre,és oda tedd be.Akkor azt magaddal viszed a következõ pályára.Játék közben az "E" billentyûvel aktiválod /alapesetben/.
A lelkeket pont az energiáért érdemes gyûjteni,illetve lesz olyan pálya ahol bizonyos mennyiség után kapunk új kártyát.Mondjuk olyan is ahol a kártyáért nem szabad felvenni egyet sem.

most kezdtem csak a játékot. úgyhogy bocs a láma kérdésekért. 1.a legelején kapunk egy tarot kártyát:haste. miért nem lehet aktiválni, illetve miért nem jelenik meg a pakliban? van nem kapjuk meg? érdemes a lelkeket gyûjteni menet közben? azon kívül van vmi haszna, hogy +1 életerõ és egy bizonyos mennyiség után vmilyen szürke/szupergyilok módba átmegy egy idõre a faszi?

EmThor
csá hallod tegnap toltam be legkönnyebben, taktika a következõ: úgy 65 megölt szörny után kerülsz át luciferhez, majd legyél tõle mindig távol, hogy felszabadítsa a sziklákat a földbõl majd amikor azok rád zuhannak nyomd a támadás gombot, így az izzó szikladarabokat visszalõheted luciferre, hát pontosan kell célozni, meg úgy négy ötszáz monszta és ennyi luciferhez való átkerülés után (oszd le 65el nem tom mennyi) tudtam beverni, végvideóhoz jó szórakozást!

EmThor

HalihÓ!A Luciferrel küszködök,hogyan lehet az izzó testét megsebezni???Help!
artschi
Hidd el, lustábbak az embörkék annál, hogy visszaolvassanak...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Frank99
Te tudod ugye, hogy ezeket nem komolyan kérdeztem???

:-)))

Csak fenntartom a topic tetjén, hogy a lámáknak ne kelljen olvasni lefele, csak az elsõ két sort...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Esrohnoil
2. átvezetõ animáció ("Mocsári Dolog" után):

Eve odalép a sérült, bal karját fogó fõhõshöz a mocsárban:
-Te vérzel?
-Igen,... de jól vagyok. -Válaszolja az az elmúlt kemény küzdelemtõl még révedt tekintettel.
Eve megérinti a férfit, de az ellöki a kezét:
-Azt mondtam jól vagyok.
-Oké, oké. Hadd nézzem újra ezt a tekercset.
Eve átveszi a térképet, és elkezdi nézegetni:
-A sereg innen indult tovább. Talán észak felé, bár nem vagyok róla meggyõzõdve pontosan merre is mehettek.
Daniel:
-Oké, azt hiszem ismerek valakit, aki segíthet.
...Ezután elmennek egy kihalt, lepusztult felhõkarcolókkal teli nagyvárosba, ott egy épület sötét alagsorában a férfi a falnak támasztja ismétlõfegyverét, majd bekopog egy csupasz, ablak nélküli ajtón. A túloldalról mérges hang válaszol:
-Ki az?
-Daniel vagyok.
Az ajtón túli sötétbõl egy eltorzult alak lép elõ.
Daniel:
-Eve, ez itt Asmodeus. Asmodeus,... Eve. -Mutat a férfi elõször az idegen, majd a lány felé.
Eve félve a férfi mögé húzódik:
-Damiel, ez egy démon! Tûnjünk el innen!
-Tudom, minden oké. Ismerem õt, barát.
Asmodeus:
-Hé, hogy vagy?
Daniel:
-Minden oké. -Asmodeus felé int- Õ tudja hol rejtõznek a hadvezérek.
Eve:
-...és hogy ismertétek meg egymást?
...Ezután a démon elmeséli hogy volt egy nagy csata amiben Daniel-re démonok támadtak, és mikor rátalált, súlyosan meg volt sérülve, és nagyon küzdött hogy életben maradhasson.
Asmodeus:
-Egyedül akarta legyõzni a démonokat. Én csupán segítettem neki felépülni.
Eve kételkedve:
-De te csak egy démon vagy. Miért nem végeztél vele?
Asmodeus elmondja h. csak meg szeretett volna lógni onnan lentrõl és h. nem olyan mint a többi démon, nincs benne rossz szándék... bla-bla...
Asmodeus:
-De ha már itt tartunk, -Bök vádlón Daniel felé- Látom összebarátkoztál Évával.
Daniel csodálkozva kérdi:
-Micsoda?? TE vagy AZ Éva??? Miért nem beszéltél errõl eddig sosem?
-Errõl nem igazán szeretek beszélni. -Válaszol zavartan Éva.
-De akkor miért is vagy itt? -kérdi Daniel. -Ádámot hol hagytad?
-Ohh... -Válaszol Éva letörten.
Asmodeus, hogy megtörje a kínos csendet, Daniel felé fordul:
-Tehát... miben is segíthetek?
Daniel:
-Lucifer seregeit, és hadvezéreit keressük...
Éva közbevág:
-Lucifer seregei hatalmas támadásra készülnek a Menny erõi ellen, amit egy stratégiailag elsöprõ támadással akarnak véghezvinni. Lassan erre a világra szivárogtatják erõiket, és úgy hisszük hamarosan elindítják a végsõ támadást.
Daniel:
-El kell pusztítanunk a hadvezéreket, mielõtt elfoglalják a legfontosabb pontokat. Mi innen jöttünk (mutatja a térképen Asmodeusnak, aki érdeklõdve figyeli), és azt hiszem a sereg valamerre észak felé mehetett.
Asmodeus:
-Igen, erre mentek, a közelben van egy vasútállomás.
Daniel:
-Nos, megmondtam hogy tudni fogja.
Éva:
-Rendben, én addig beszélek valakivel, akitõl tanácsot kaphatok a továbbiakat illetõen. Veled pedig felveszem újra a kapcsolatot, amikor eljön az ideje. -Mondja Danielnek, miközben visszamennek a felszínre.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Na jó, megszántalak! Elõször is lõdd ki az elején a lábánál lévõ buborékokat lehetõleg akkor amikor odaér. Ez egy kicsit megsebzi, majd amikor elváltozik a dög színe azt hiszem olyan szûrkés lesz, akkor lõdd mint a barom. Utána megint lesznek buborékok körülötte azokat is lõdd ki mind és amikor elkezdenek lángolni akkor megint "sárgaságot" kap a monszta. Na akkor engedd bele a maradék tárat... és lõn csoda már jön is a démon mód

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Olvass csak szépen vissza, megéri!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Frank99
Na átértem gyorsan a mocsárho'.

HÚ, bakker , most a mi a 'csát kell itten ezzel a baszom nagy szörnye' csinányi? Csak megy, meg buborékol, a faszom se sebzi, most itt mi a xart is kell tenni? Igaz, valakik vartyogtak már 5 commenttel arrébb valami, de nem tok óvasni ennyit ecceere, inkább megkérdem:

Mi szart kell csináni itten?????

IMYke2.0.0.0
Megoldás: valaki írjon egy végigjátszást!
Lépésrõl-lépésre...
<Átlépsz a piros pentagramma fölött, akkor ne ijedj meg, egy fal fog mögötted fel/lehúzódni - pelenkát készíts... - ilyesmit>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tenyleg nincs mit

Frank99
Bazzeg!
Köszönöm, aszittem sose csinájom meg!
Hálám örökké ûdözni fog!!!!!!!!!!

Meg azt is, aki még1* megkérdi bazzeg.....

lodd ki a plafont es csalogasd bele a lavaba azt a baszott nagy szornyet

Frank99
:-)))))))))))))))

Még vagy 100* írjátok le!!!!

:-))))))))))))

man valaszoltunk

Frank99
na, senki?
Nehogy mán senki se óvassa'?

a godor felett a palafon fabol van belelosz bejon a feny akkor a szornyet kicsalod a lava fele es amikor jon feled ra fog vilagitani a feny de ugorj el nehogy belebasszon a vegen a lavaba

zoli80
marhak,nehéz lett volna leirni,a fasznak sincs kedve a sok baromsagot végig olvasni.

ha jol gondolom akkor a plafonon lévö csllagot lödd ki és csalogasd alá.

Frank99
Háj, fijjug!
Elakattam:

Valami tûzes, lávás gödör van, és egy baszom szörny jön felém, a feje felett valami csillag! Nem mertem semmit csinálni (hátha vissza kõ' tõttenyi) inkáb' megkérdem itten' , hogy mi a csát kell csinyáni? Belelõttem má'az összes skúlót, de bazz! még mindég nem nyúlott ki!

segéllyetek, mer' a fene megesz!

Köszike elõre is!

IMYke2.0.0.0

Frank99
:-))))))))))))))))

Ilyen a világon nincs....
a láma, olvasni nem tudó mindenüket :-)))

MerlinW
mindet. sõt, akkor a következõ kérdéseidre is választ kapsz...

[merlinw.org]

Esrohnoil
Tetõ kilõ a tûz felett, szörnyike becsal a fénybe...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

naaaaa ennnyit nem birsz leirni
IMYke2.0.0.0
Tipikus...

magyarázd már nekem légyszi hogy melyiket olvassam
IMYke2.0.0.0
Kúlcsszó: visszaolvasás!

hogan kkell megölni azt a nagy karmos gecit a catacomb pálya végén mert már nem birom államndóan az összes tárt belelövöm és nem reagál semmi baja sincs.nem igaznem nem
A jatek mindenki szamara pont annyira eszetlen, mint amennyire eszetlenne teszi azt a sajat jatekmodjaval, mivel ugye a Painkillernek van 1 multi resze is... En neha 1 q3 meccsen tobbet gondolkodom mint 1 nehez differencial egyenletes pelda megoldasanal😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nyilván nem egy agytorna ez a játék,de God módban végigvinni egy játékot,az szerintem a játék megszégyenítése.De ez csak az én véleményem...
Ha meg megnézed,vannak dolgok amivel pl. a Painkillert szinesítették.Ha rámész a kártyák megszerzésére,mondjuk Nightmare fokozaton,egybõl kell egy kicsit okoskodni hogy akkor mit,hogyan is csinálj.

IMYke2.0.0.0
Ha eszetlen lenne, akkor nagyon sok ember lenne a Te véleményeden... De hál' Istennek nem sokan vannak a Te véleményeden! Ebbõl mi következik...? Igen, 5-ös! A Játék nem eszetlen.

De, tudom mi a játékélmény, de ez egy eszetlen hentelõs játék, ha vmiben kihívást keresek, akkor az a taktikai FPS vagy a RPG...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Nefasturris
Az hogy cask az erõsebb kártyát fogja használni és a többit azt nem 😊 (ezt egy faqban olvastam)

?:P

MerlinW
én snurvonalon nyomta, 1:59 alatt öltem meg. Mentségemre szóljon hogy elsõre. A második monsztát is elsõre de azt 7 percig gyilkoltam, oszt még csak itt tartok😊

[merlinw.org]

Esrohnoil
Nah, a 2. fõmonszta 3:04 alatt megvan. A hülye egyszer rögtön az elején elkezdett buborékokkal dobálózni.

Hmm... 10 kártya megvan. Most kezdem a 3. fejezetet. Vannak durva kártyák. Mi van ha párosítom a dupla sebzést a 2* gyorsabb fegyverújratöltéssel, és azzal h. negyedére lassítom a világ sebességét? Kíváncsi vagyok mit látna az ellenfél egy shotgun-sorozatból.

Esrohnoil
Az elsõ fõellenfelet mennyi idõ volt neked szétlõni? Én 1:42 alatt megvoltam.

Ja! 3:17 alatt "elsõre", vagyis elsõre amikor õ halt meg és nem én 😊
Sztem eleinte karóval kell nézni a lábát, ha bugyborék van azt kilõni, aztán meg shotgunnal lõni a nagybuborékokat ugrálva mindig a sziget szélén körbe-körbe, hogy ne találjanak el a csápok. Meg shotival sebezni is lehet szépen.
Esrohnoil
Köszi szépen, megvan.
A 2. fejezet fõellenfelét sikerült vkinek 4 perc alatt kifektetni?

nah lucifernel: meteorral eltalalotd utana feleddobja kardjat...na a kardjat kell visszapockolni ra es akkor doglik meg a geci...

A felvonónál 2 secret is van:
Az egyik ott, ahonnan elindulsz: ha a kötélre felmászol, elõrébbmész, és visszanézel, akkor láthatod magát a secretet. Egy létrával le lehet jutni a felvonó-perem alá.
A másik pedig az érkezésnél van, ott felmászni a létrán, és körbemenni.
Esrohnoil
Jahm, igazad van. Az ilyenek nem tudják mi az a játékélmény...

IMYke2.0.0.0
Lamer-hozzáállás. Nyugodtan meg is sértõdhetsz!

Esrohnoil
Úgy nem kihívás...

Nekem ez a játék csak úgy nyer értelmet, ha god módban végtelen karóval szögezem a falra kedves barátaimat, de a demon mod se rossz..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]