1059
Terminator 3 a film
-
#852 Nem, mégsincs.... -
#851 Robo 4 asszem van -
#850 Vót sorozat. Tényleg, a terminátorból, élienből mé nincs sorozat, meg a starwarsból? :DD -
#849 amugy robocop 4-5-6 nemlesz? :D -
#848 Jaja! Azé mongya a repcsinél, hogy Get out of me!! (ha jól emléxem. Hülye fordításban meg: Menjetek onnan :D Köszönet Csipu-nak :DDD) -
#847 És kurva alacsony a kerítés.....:-D -
#846 Igen, de az egy másik jelenet és nem tör be emiatt raktárba...
:-) -
#845 Az egészben az a "legszebb",hogy valaki ezt meg is veszi.Nagy az Isten állatkertje! -
#844 Ja, olyanra, amelyiknek a "karját" megfújta svarci -
#843 bár svarcit is átprogramozta -
#842 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mennek ezek az idióták a picsába!
HÁT MÁR SEMMI SE SZENT???????:-DDDD -
#841 pont ugyanugy mint a rendörkocsikat :D
beültette a távvezérlő chipeket -
#840 A lánctalpas terminátorok elődeire gondolsz?
Akkor jólvan, én hirtelen T800-asra asszociáltam! -
#839 ÁÁÁÁ tévedtem Batman vs Predator már van!!
-
#838 Képregényben már nyomják,de Batmant egyenlőre még kihagyták.
-
#837 ??????????????????
MIVAN?
Ezt melyik filmben láttad? -
#836 Vége felé, mielőtt a SkyNET elindul, luvnya bemegy a robotraktárba, és az egyik T1-et átprogramozza -
#835 De az lehet, hogy a Jóbarátokból a Ross, szövetkezik Hulkkal, és eggyütt mentik meg a jövőt a gépektől és Jokertől. :D -
#834 Azokat a folytatásokra tartogatják..... -
#833 Hogy érted? -
#832 A szörnyecskéket kihagytad a listáról :P -
#831 Lehet, viszont a T1 szériát már megbabrálta! -
#830 MEGVAN!
A vírust a predátorok csinálták!!!!!!!!!
Méágpedig az Alienek kiírtása érdekében, de sajnos máshogy sült el a dolog!
Várható egy Alien vs Predator vs Terminator vs Batman vs Joker múvi egy éven belül :-DDDDDDDDDD -
#829 Ezt én kizárnám.
Olyan meg nincs, hogy "nem mutatták"!!!!
Ha a TX rakta volna be a vírust a hálóztba, arról egyértelmű utalások készültek volna.
Másrészt meg egyáltalán nem az volt a TX missziója, hogy elindítsa a Skynetet. Ő csak likvidálásra érkezett, ugyan úgy ahogy a többi terminator.
A Skynet soha nem akart a múltba beavatkozni saját megszületése érdekében. Ezt az emberek mindig megoldották nélküle is....
-
#828 Ezt nem hinném.
Amíg nincs a hálózatra kötve, addig nem tudhat vírust sem indítani.
Szerintem ennek nem volt köze a skynethez. Viszont akkor van egy új szál, amin a folytatások írói elindulhatnak...:-DDDDDD -
#827 És ha azt csak nem mutatták? Mert ha jól emléxem, akkor luvnya rásípolt a netre, lejöttek a cuccok, és utána volt csak hiradó, hogy hűdeveszélyesvírusterjedjajistenem -
#826 Lehet hogy a Skynet volt. Csak amíg nem indították el, addig nem volt teljes szabadsága. -
gonosz #825 biztos baromi hatasosak voltak, rengeteg testepito van a jovo kiehezett emberharcosai kozott ugyanolyan arccal :) -
#824 Azzal egyébbként nem vagyok tisztában, hogy ez a vírus vajon mi volt és ki indította útjára!
Szvsz ez nem a skynet volt, mert akkor még nem volt a hálózatra kötve.
Nos? -
#823 Igen, és szarrá tiporták a remek ötletét ezzel a 3. résszel.... -
#822 Igen, mert nem szupervírust nyomott a netre, hanem adatokat kért le a célszemélyekről. -
#821 Meg ha most nem jön vissza a luvnya, akkor nincs szupervírus, meg megbolonduló skynet. Vagy rosszul tudom? -
#820 Hehe, én is 800-as vagyok ;) -
#819 ehhh.. megnéztem.. a szolid véleményemt meg másik topicba nyomtam... -
Csaba #818 Igen, mert ha Skynet nem küldi vissza 84-be a Terminatort, akor nincs Cyberdine sem, mivel a chipje alapján alapították meg a céget. Tökre kitalálta ezt Cameron annak idején. -
#817 aki látta a filmet,az tudja,hogy a filmből is kiderül:a chip miatt alakul a Cyberdine.. -
#816 azok akik a jövőben megcsinálták a T-101-es chipjét,majd visszaküldték,mikor és hogyan építették a sztori szerint?? maguktól vagy a jövőből származó chipből?
sztem a T2-ben 1997-körülre mondja Swarzi a háborút,a T3-ban meg 2003-ban következik be. ezt azt jelenti,hogy ha a T2-ben nem semmisítik meg a chipet,akkor hamarabb lázadnak a robotok,tehát gyorsabban fejlődik a "robotipar" , mint a Terminator3-ban. nem? -
#815 Mondjuk a T2-ben a cyberdine még nem csinált semmilyen Skynet-et, így neve sem volt a dolognak. Csak jó úton haladtak felé.
A Skynet név szintén a jövőből ered, mint annyi más... -
#814 Egyáltalán nem gyorsította fel! Pontosan így van a sztori szerint. Aki olvasta akönyvet az tudja, hogy épp a jövőből visszaküldött T-101-es chipje az ami miatt létrejött a Cyberdine. Nekem inkább az a hülyeség, hogy amit a 3-ban fejlesztenek, annak is az a neve, hogy Skynet. :D
Miért nem Earthnet? :D -
#813 én a filmről.arra reagáltál az időutazással.midN rendben.nem?