Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A jõvõben csak a kutyák képesek lebuktatni."

vagy egy merleg 😉
fm
hmm,nemmondod?!

én csak a filmrõl beszéltem.amirõl szól.

RelakSfromhome
Ha jóltom T101-es típus, 800-as sorozat 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Coine, The A&O
Azért elég komolyan nézett ki még így 55 évesen is, tényleg max. tisztelet neki, mert annak, amit láttál kb. 80% valódi, mert azért kicsit bizti pofoztak, legalább a színeken. A legjobban Schwarzi arcán lehetett látni, hogy már nem fiatal.

Coine, The A&O
Egy dolgot kéne tisztázni. A régi robot nem T-800, hanem T-101, már az elsõ rész óta, miért ír mindenki (még az újságok is) 800-as szériát ?

HuAn82
"Hogyan, ha egyszer minden adat megsemmisült??? Mi alapján?"

Nem semmisült meg minden adat.Még elõtte küldtek egy biztonségi másolatot a katonai bázisra.Ott folytatták a fejlesztést.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
"Mi az, hogy pszichológiai programja van? Majdnem összehugyoztam magam, mikor mondta. Poénnak jó, de egy terminatornak mi a búbánatnak kel ilyesmi??"

Az õ típúsa beszívárgó egység,ezért van szüksége pszichológiai programra.Igy könnyebb neki kapcsolatott teremteni a humánokkal és megtéveszteni.A jõvõben csak a kutyák képesek lebuktatni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

RelakSfromhome
Mé, fel tudná emelni?!? 😄D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Blasta
Egyáltalán nem törvényszerü, hogy megtörténik amit már tudunk a jövõrõl.
Alternatíva mindíg van. Párhuzamos idõsíkok stb.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fm
ez csak egy film😊

cseppet sem hülyeség az,hogy csak elodázták a gépek lázadását. hiszen ha belegondolunk nyilvánvaló volt a T2 után a folytatás,mert az emberek mindenképp felépítenek egy mesterséges intelligenciát,ami öntudatára ébred,ezt már az elsõ részben is elmondták. vhogy 1984-be is vissza kellett küldeni egy halálosztót,azaz vhogy azt a jövõben meg kellet az embereknek építeniük a saját tudásukból. azzal hogy a chip és a robotkéz megmaradt,csak felgyorsult a fejlõdés,így ezek megsemmisítésével csak késõbbre tolódott a háború:1997rõl 2004re,ha jól emlékszem...

bocs ha kicsit hosszú lett,vagy ha már volt errõl szó.

a farasz az elso, de a masodik mar biztos a harmadik meg fuggolegesen megy felfele a tobbi mar random 😛

May the force serve you well!

GregSB
Dns5000 arra célzott, hogy egy 60-70 kilós doktornõ kinyújtott kézzel soha a büdös életben nem tudna kiüríteni egy kala tárat egyenesen, egy pontra célozva. A 4. lövés már a plafont bontaná...

Bandew
Ponta annyi idõ telt el a két film között mint a szotoriban, tehát nem lett volna öreg a szerephez. Na és ha csúnya? Sarah Connor most már egy igazi katona, azok meg nem a legnõiesebbek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RelakS
Hogyhogy nem? Statisztikai alapon bármit, legfeljebb nem lesz túl sok baja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ja csak mar oreg es csunya, inkabb raktak bele 2 ismeretlen fiatal csajszit. Meg igy olcsobb is volt gondolom.
Tudom hogy ki lett mar targyalva de miert is emlekszik a T101 a kocsikulcsra meg hogy nem szabad embert olnie?
Amugy ak74el nyujtott karral a tarat kieresztve szerinttem nem lehet eltalani semmit, mondjuk ha egy T101 vagy talan, de ha egy 50kg no akkor biztos nem, de meg 70kg tejfelesz szaju suhanckent is nehez lenne.

Bandew
Gondolom úgy irányította, hogy átvette fölötte is az irányítást. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Egyetértek. Sarah Connor nélkül ez már nem is Terminator film. Õ egy kulcsfigura a T sorozatban. Ha megfigyelitek mindig Sarah Connor jelleme és viselkedése adja meg az elsõ két T filmben az alaphangulatot. Tényleg szar, hogy kivették. Ja és Linda Hamilton szerintem tökéletes Sarah Connor volt.

RelakS
Jah, mosogatógép közölte, hogy DEAD 😄DD

az nagyon fasza volt!
RelakS
Jah, volt valami Szellem a gépben címû film, ott aszonták, hogy sipirc a szigetelõüveg mögé, különben kipucolja a fogakból az amalgámot 😄D

ehe azert az nem ugyanaz mint egy elekrongyorsitoban 😛

Jelentem, most voltam MRI vizsgalaton, es tuleltem a megabrutal magneses teret. 😊
RelakS
Azt azért néztétek, hogy a luvnyának micsoda arzenálja volt?

Ja, meg a budiban jól tökönragadta Svarcit 😄DD

csabawarchief
sztem is sirály volt, de a legjobb az elsõ rész volt

Nekem tetszett a film összességében, de tök szar, hogy kicsinálták Sarah Connort. Õ is kellett volna ide. Viszont az nem tetszett, hogy végülis önmaguka parodizálták, fõleg Schwarzi. Mi az, hogy pszichológiai programja van? Majdnem összehugyoztam magam, mikor mondta. Poénnak jó, de egy terminatornak mi a búbánatnak kel ilyesmi??

Mindegy, jó volt ez így egynek, csináltak egy akció-vígjátékot. A sztorija nem tetszett. Erõltetett volt. Mi az, hogy csak elódázták az ítélet napját a Cyberdine felrobbantásával? Meg hogy egy katonai bázison fejlesztik a Skynetet?
Hogyan, ha egyszer minden adat megsemmisült??? Mi alapján?
Ja, és ami nagyon tetszett, az John Connor jelleme. Nem volt egy önbizalommal teli emberke, de ha kellett, odalépett a gázra, és harcolt, mint egy katona. Jobb is volt erre a szerepre Nick Stahl, mint Furlong. Õ gyereknek volt jó, de amint megnõtt, tök ocsmány feje lett...
Remélem, a T4 inkább az elõdök vonalát követi majd, bár mondom, azért tök jó volt a film, bár igaz, alkothattak volna tartalmasabbat is...

ja azt a magneset teret ember sem elne tul, meg azt nem ertem hogy vezetett a tx hatso ulesro? ha van femvaza akkor az nem nyulhatott meg olyan nagyon, mind a ket kezenek meg a labanak is vagy 1-1,5 metert kellet volna nyulnia.

amerikaban nincs is aram 😛
fm
téged és engem kivéve..

Bandew
Dé Ááámerikában vágyunk öcsím!!! Há itt má minden elektrikus. 😄

fm
van még itt olyan akinek tetszett a film??

sztem egy olyan filmben,amiben idõutazás a bonyodalom,hülyeség belekötni abba,hogy miféle kémiai reakció lép fel ha az élõ szövet és a mimetikus polialoid keveredik egymással,majd egy bombázó nõvel...

de ezt leszámítva sztem télleg nagyon kafa volt a film 😊

War. War never changes.

CSOCSO
lacc...tudom cink de elakadtam az mgs2-ben.. mondjuk azt se tudom mit kéne csinálni..
ezt betudható hogy nem vagyok angolos a másik meg hogy lehet hogy nem olvastam el valamit.. hja és még egy hogy sok hogy ot rtam😊 de kit érdekel. mgs2 toopikba less mán be thx
Lacc
Na meg egyáltalán, még ha lehetséges is lenne, hogy veszik a kocsik a jeleket amit küld a robot? Gyorsan beleintegrált egy vevõegységet vagy mivan?
Lacc
Inkább miért tudja irányítani akármelyik kocsit is? Ezekben a kocsikban nem az elektronika irányít mindent, csak a mellékes dolgokat. A gáz/fék/seb.váltás/kormányzás mind mind mechanikai úton, manuálisan történik. Akkor nem értem hogy a f*szba tud bármit is irányítani rajta a fényszórón kívül.
Na megnéztem a filmet és nekem nagyon tetszett meg a haveroknak is! Egy dologra azonban felfigyeltünk: pl. miért nem tudja a TX irányítani a T800 (télleg miért hívják t101-nek vagy akárminek) kocsiját?

War. War never changes.

RelakS
ehhehh 😄D

Lacc
Mer' így óccsóbb...
RelakS
Engem eleve az zvar, hogy miért mágnesezhetõ fémbõl csinálják az egész robotot...

Blasta
Igen, ez a "csak élõ szövet jut át" dolog már az alapjaiban rengeti meg a filmet és az egész sztorit.

Sajnos ez egy olyan hiba, amit nem lehet magyarázni...

áááá elég most megyek megnézni a filmet délután 😊

War. War never changes.

Bandew
Asszem van még valami hülyeség. Bár akkor az már a T2-ben is az volt. Tehát a T1-ben Kyle Reese azt mondta, hogy csak élõ szövetet lehet átküldeni az idõgépen, a kiborgot meg azért mert élõ szövet veszi körül. Kérdem én a T1000-esen meg a TX-en hol van élõ szövet? Mert ugye mimetikus polialoid vagy mi a búbánat 😄 , de az mind fém. Ha meg mégscsak élõszövet, akkor az hogy tud egybefolyni a fémmel, vagy ilyen gyorsan gyógyulni.

Másik: Amikor a film végén megmarkolja a TX John Connor lábát. Hát öcsém!!! Képzeljétek csak el mekkora erõt bír egy ilyen robot kiadni magából. Ezért is ordított J.C. úgy mint a fába szorúlt féreg 😄, A vicc az, hogy ha jól megnézitek mutatja a film, hogy a lába teljesen elhajlik a szorítástól, vagyis eltörik. De azért utána J.C kissé bicegve elég jól viseli, nem gondoljátok? 😄
+ a ráadás:
Amikor a TX odatapad a gyorsítóhoz, már rég vége kéne hogy legyen. Ilyen erõs mágneses mezõ nemhogy egy gépet, de az embert is simán kinyírja. A chipjében egybõl káosz lenne, zavargás, meghibásodás. Erre meg kiszabadítja magát. Elvileg irányítani sem tudná magát. Na mindegy.

Galy
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RelakS
Akkó meg 1szerûen nõi AI 😄D

Galy
de
RelakS
Hülye rendezõ

Tényleg, amikor az 1-ben Sara-t üldözte a meghámozott svarci, akkor az kussba volt, csak a csaj sikítozott, nem?

Lacc
Naja de az titánból vót ám! Nem higanyból, lehetett látni a végén.

De errõl jut eszembe a végén mikor már nem volt lába meg burkolat se rajta, mit sipítozott?? Most az neki miért jó, hogy ordibál meg sipákol mikor kerget valakit két kézen fetrengve? 😄D
RelakS
😄

Blasta
Egy férfi test nagyobb, izmosabb (legalábbis akiket õ lemásolt a filmben) így a melleire használt fém átmant a férfi izomzatra....

RelakS
Mikor svarci pofozza a tartállyal (vagy jjal? 😄), akkor a feje kifordul jobbra, balra, majd jobbra csinál egy teljes kört (én itt majdnem lefordultam a röhögéstõl 😄DDDD)

RelakS
A szemét nem tudta a hátára rakni, csak ha a fejét megfordítja. 😊 Az meg igen fura, ha a seggét bámulja, nem? 😄DD