Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Az mongyuk igaz, hogy a fém testen csöcsök is voltak, de 1: akkor a fordulás után a hátára kellettek volna hogy kerüljenek, 2: mikor férfi volt hova tette õket? Zsebre?

Szal ez azé egy kis hiba 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Blasta
Nade a feje sem tud megfordulni, azt látnunk kellett volna. Viszont ha megfordul a feje, akkor minek ez a trükk? Vagy az egész cyborg telejsen szimmetrikus? Hátul is ugyan úgy van szája meg szeme??????

ÁÁÁÁÁÁ, minél többet gondolkozom rajta, annál több faszság jön elõ. :-))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lacc
Hát a feje az még csak megfordul, meg még talán a lába, de a felsõteste már nehezen 😄 Vagy az meg sem fordult, csak a szmötyi ment át a másik oldalára. Na de akkoris, minek kellett azt a látszatot keltenie, hogy teljesen megfordult? Hogy a másik robot jól meglepõdjön? 😄 Ehh, tele van marhaságokkal ez a film.
Blasta
Valszeg ugyan azt akarhatja egy mesterséges intelligencia is mint az emberi.
Fejlõdni, totális felügyeletet élvezni a teremtményei fölött, minél több energiaforrást felfedezni, majd ha felélték a kincseket más bolygó után nézni...

Blasta
Igen, a TX egy Folyékony fém vs Titánium ötvözet cyborg volt!

Ezzel csak az a gondom, hogy mikor verekedtek a gépek, akkor a TX elõadott egy olyan trükköt, hogy ami eddig a tarkója volt az az arca lett és folytatva, magyarán megfordította magát. Ezt a T1000-es is csinálta, de ott nem volt a folyékony fém alatt Titánium test....
Ebben az esetben ez ismét egy baromság...

Blasta
Az az energia cella nem a TX másodlagos cellája volt?
Én is figyeltem ezt a jelenetet, de szerintem az a TX cellája volt.

Abban a részben azt nem értettem, hogy hova tünt a TX-rõl a folyékony fém?
Ráparkolt a T800-as egy helikopterrel....ÉS?????

RelakS
Kondi, vagy Duracell 😛

RelakS
A gyorsítónál! De ha megnézed, a burok lefolyt róla, és ottmaradt a fémváz. Nem élõ szövet, hanem lötyi a fémvázon 😄

RelakS
Nem, itt kutyulták a kettõt, különben nem lenne plazmálya, meg lángszórója. A t1000-resnek is az volt a baja, hogy csak kardot tudott csinálni, meg fegyvert szerezni

RelakS
Ja, nélküle tényleg nem lesz igazi! A 30-40 éves Svarci nélkül legalábbis. Karakter ide-vagy-oda, sztem 10 év alatt már kicsit leeresztettek az izmai. Végülis mennyi? 55? 56? (mintha ilyentet mondtak volna a tv-ben)

Bandew
Gondolom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HuAn82
Ja mondták a T3-ban.Arra voltam kiváncsi,hogy a T4-ben ez már benne is lesz?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Ha kihúzod a hangfaladat a konektorból, utána még be tudod kapcsolni pár másodpercre. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát mondák a T3-ban. De gondolom megakadájozzák.

Krinyo
a 2-ben is volt valamiféle plussz energia vészhelyzetben...

HuAn82
Miért a 4.részben fogják megölni Connort?Vagy te már tudsz valamit?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Tudtam,hogy csak tippelsz.

én többek közt azt nem értettem, hogy ha a t-101 -est (arnold) két olyan hiperfúziós-robbanós cella vezérelte, akkor mi biztosította számára az energiát ahhoz, hogy beletömje a 2. cellát atx szájába és még úriemberesen el is köszönjön tõle... (hiszen az 1. cellát kidobta a sivatagban)

Gondolom nem volt ideje vacakolni... mivel az ajto mar zarodott 😊

Igy van es visszaterunk a kezdetekhez amikor Arni uldozi majd 😊

fm
Bandew,Gonosz,Garret,HuAn82: Ezt a célt írtam én is (fajfenntartás) csak nem értem mér jobb a mátrix (sztem a 2 kifejezetten sz@r,értelmetlen,rizsa) ...

Viszont úgy gondolom,hogy a t4-ben is lehet helye Arnoldnak,mert a t3-ban azt mondták ilyen modelt építettek be az emberek közé,hogy az megölje John Connort..

[HUN]PAStheLoD
de akkor már átesett egy kalandon egy elektrongyorsítóval 😊) Meg schwarzi fogta rendesen 😊) Nekem a hangja teccett ott a végén...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bandew
LOOOOOOOOOOL!!!😄DD
Nem tudtam csak tippeétem.😄DD

The Garrett
Na ja. jogos. Mert volt 1 rész mikor TX is folydogált 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jó volt, meg látványos, de a végén nem értettem, hogy miért szakadt le a T-X lába? Hát nem mimetikus polimicsoda õ is, mint a T-1000-es volt?
Mindenesetre akkor ezerszer keményebb ellenfél volt a T1000-es, mint ez a nõ...Szóval visszafejlõdtek a T2 után...

[HUN]PAStheLoD
rossz volt 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Na most jovok a mozibol!
Barmit mondhatnak erre a filmre csak azt nem hogy rossz!
Semmivel sem rosszabb mint a tobbi!
Egyaltalan nics elfuseralva...mint pl.a matrix2
Tokeletes Terminator film! Talan a mostani generacionak nem erre van mar szuksege ezert a nagy fikazas.. na meg a reggebiek talan kinottek az ilyen gyermeteg tortenetekbol!

HuAn82
Gyengébbek kedvéért ismétlem magam a történet miatt nézem ill.olvasom.A logónak ehhez semmi köze!Ezt a beképzeltség dumát pedig nem értem.Próbáltam normálisan szólni hozzád.

Krinyo
és az nem vak rajongás ha terminátor könyv/film függõ vagy és a logó miatt nézed meg a filmet?

Krinyo
én azt mondtam hogy ha egyszer egy szinész alakit egy szerepet akkor nemjó ha lecserélik.
Vak rajongás? 😄 ugyanmár
Nem értem honnan ez a nagy beképzeltség a részedrõl hogy te érdemesebb vagy a film megnézésére mert te egy "inteligens" és érdeklõdõ ember vagy.Egyébként a történet az elsõ 2 részben sokkal jobb volt.

HuAn82
A könyvekkel pedig csak arra céloztam,hogy mennyire nem illik továbbra a terminátor storyba Swarci mint karakter.

The Garrett
DE miért??????? kíváncsi vagyok. K.ra nememlékszem az 1 .re 😊

HuAn82
Látod te a Swarci feje miatt jársz moziba én meg a történet miatt.Ez a nagy különbség az érdeklõdés és a vak "rajongás"között.

Krinyo
sztem swarc-nak van igazi terminátoros feje...könyv az más tészta.
Arra ottvan a képzeleted, de ha már az elsõ 3 részben swarc szerepelt akkor mostmár szar lenne(lesz) a váltás!
1ébként ha már moziról van szó, akkor ne hozd fel a könyvet mert nem arról beszéltem.

HuAn82
Én eltudnám képzelni nélküle a következõ terminator részeket.Sõt...Ha elolvasol néhány terminator könyvet szerintem te is ezen a véleményen leszel.

Krinyo
Vannak akik fikázák swarcit hogy öreg meg stb, de ahhoz képest õ csinálta a kaszkadõr jelenetek többségét!A darusat is beleértve!
Másrészt pedig elég karakteres színész és ugy gondolom nélküle a terminátor (4-5..stb) nem az igazi!Ez olyan mint stalone nélkül a rambo.Képzeljétek el chuck Norrissal a terminátort 😄DD

HuAn82
Miért ne lehetne az új faj a gép?Létrejönne egyfajta mechanikus computerizált evolució.

nem az emberiseg vedelme volt az elsodleges celja, hanem pl a bolygoe vagy valami hasonlo maszlag. Es ugye a legnagyobb veszely arra az emberiseg.
HuAn82
Ezt eltaláltad!Mivel nekik jelentõsen egyszerübb kolonizálni egy bolygót.Enyhén szólva nincsenek olyan nagy igényeik mint az embereknek (légkör,táptalaj,stb...).Valamelyik régi terminator könyvben ezt szépen le is írják.

asszem a t1-ben mondtak hogy miert dontott a skynet az emberek kipusztitasa mellett.
The Garrett
JAA A Matrixban meg azért pusztítják IRL ugyebár a gépek a zembereket mert az "élõ" emberek egyre töb embert vesznek ki a matrixból és a gépek fenyegetve érzik magukat.

The Garrett
DE végülis hatalom valahol a fajfenntartásnál kezdõdik végzõdik? ilyenek .)

The Garrett
A terminátorban a hatalomért ölik egymást. 😊

fm
😄D

Braveheart: gondolom nem olvastad el a Bandew hozzászólását amire reagáltam..

Bandew: értettem,de ezt a mátrix sem magyarázza meg. hogy mit akarnak a gépek csinálni?!

😄

War. War never changes.

Bandew
A Skyman-t😄DDD

Bandew
😄DDDDDDD

Gondolom... vagy feltalálják az emberiséget, akik meg majd õket irtják ki 😊)

War. War never changes.

Bandew
Nem értetted mit nem értek. Azt nem értem, hogy miután kipusztítják az embereket mit akarnak csinálni? Át terjeszkedni más bolygókra?😄

Gondolom azért akarják kipusztítani a zemberiséget, mert rájöttek, hogy akik képesek voltak õket "megteremteni", azok képesek is elpusztítani...

War. War never changes.