1059
Terminator 3 a film
  • HuAn82
    Nah viccet félre téve ez már komoly:

• Blasta
    LOOOOOOOOOOOL

Ez kurvajó :-DDDDDDDD
  • Blasta
    De mondom. Miért, a film nem az időutazást veszi alapul? Nem arról szól? Én arról beszéltem.
  • HuAn82
    harctéri egység:

• Blasta
    A 101-es beszivárgó egységek akkor eléggé hatásosak tudtak lenni, amikor TÉNYLEGESEN beszivárogtak (a könyvek alapján persze).
    De a XX. században hova szivárogjon be?????? :-DDD
  • Blasta
    A 101-es az a vázat jelöli.
    A 600-as sorozat azt jelentette, hogy a 101-es vázra gumibőrt húzott a skynet.
    A 800-as sorozat készült élő szövettel.
    Ennyi.
  • Coine, The A&O
    óóó...kösz.
  • Dns5000
    esetleg egy nagy magnes? :P
  • Dns5000
    Ahhoz kepest hogy a t101 beszivargo egyseg nagyon rosszul utanozza az embereket, kb addig lenne inkognitoban, amig valaki meg nem szolitja. Vagy meg addig sem. Tudom ez igy mozis, valamivel jeleni kellet hogy gep, de ez nem szivarog be az ellenseg koze.
  • Dns5000
    na megint par kep a hwn, hat meg nindig nagyon csunaya, de a kezi vulkan meg az m60 mar kezd erdekes lenni
  • gonosz
    "A jővőben csak a kutyák képesek lebuktatni."

vagy egy merleg ;)
  • fm
    hmm,nemmondod?!

én csak a filmről beszéltem.amiről szól.
  • RelakSfromhome
    Ha jóltom T101-es típus, 800-as sorozat :D
  • Coine, The A&O
    Azért elég komolyan nézett ki még így 55 évesen is, tényleg max. tisztelet neki, mert annak, amit láttál kb. 80% valódi, mert azért kicsit bizti pofoztak, legalább a színeken. A legjobban Schwarzi arcán lehetett látni, hogy már nem fiatal.
  • Coine, The A&O
    Egy dolgot kéne tisztázni. A régi robot nem T-800, hanem T-101, már az első rész óta, miért ír mindenki (még az újságok is) 800-as szériát ?
  • HuAn82
    "Hogyan, ha egyszer minden adat megsemmisült??? Mi alapján?"

Nem semmisült meg minden adat.Még előtte küldtek egy biztonségi másolatot a katonai bázisra.Ott folytatták a fejlesztést.
  • HuAn82
    "Mi az, hogy pszichológiai programja van? Majdnem összehugyoztam magam, mikor mondta. Poénnak jó, de egy terminatornak mi a búbánatnak kel ilyesmi??"

Az ő típúsa beszívárgó egység,ezért van szüksége pszichológiai programra.Igy könnyebb neki kapcsolatott teremteni a humánokkal és megtéveszteni.A jővőben csak a kutyák képesek lebuktatni.
  • RelakSfromhome
    Mé, fel tudná emelni?!? :DD
  • Blasta
    Egyáltalán nem törvényszerü, hogy megtörténik amit már tudunk a jövőről.
    Alternatíva mindíg van. Párhuzamos idősíkok stb.
  • fm
    ez csak egy film:)

cseppet sem hülyeség az,hogy csak elodázták a gépek lázadását. hiszen ha belegondolunk nyilvánvaló volt a T2 után a folytatás,mert az emberek mindenképp felépítenek egy mesterséges intelligenciát,ami öntudatára ébred,ezt már az első részben is elmondták. vhogy 1984-be is vissza kellett küldeni egy halálosztót,azaz vhogy azt a jövőben meg kellet az embereknek építeniük a saját tudásukból. azzal hogy a chip és a robotkéz megmaradt,csak felgyorsult a fejlődés,így ezek megsemmisítésével csak későbbre tolódott a háború:1997ről 2004re,ha jól emlékszem...

bocs ha kicsit hosszú lett,vagy ha már volt erről szó.

• Dns5000
    a farasz az elso, de a masodik mar biztos a harmadik meg fuggolegesen megy felfele a tobbi mar random :P
  • GregSB
    Dns5000 arra célzott, hogy egy 60-70 kilós doktornő kinyújtott kézzel soha a büdös életben nem tudna kiüríteni egy kala tárat egyenesen, egy pontra célozva. A 4. lövés már a plafont bontaná...
  • Bandew
    Ponta annyi idő telt el a két film között mint a szotoriban, tehát nem lett volna öreg a szerephez. Na és ha csúnya? Sarah Connor most már egy igazi katona, azok meg nem a legnőiesebbek.
  • RelakS
    Hogyhogy nem? Statisztikai alapon bármit, legfeljebb nem lesz túl sok baja
  • Dns5000
    ja csak mar oreg es csunya, inkabb raktak bele 2 ismeretlen fiatal csajszit. Meg igy olcsobb is volt gondolom.
    Tudom hogy ki lett mar targyalva de miert is emlekszik a T101 a kocsikulcsra meg hogy nem szabad embert olnie?
    Amugy ak74el nyujtott karral a tarat kieresztve szerinttem nem lehet eltalani semmit, mondjuk ha egy T101 vagy talan, de ha egy 50kg no akkor biztos nem, de meg 70kg tejfelesz szaju suhanckent is nehez lenne.
  • Bandew
    Gondolom úgy irányította, hogy átvette fölötte is az irányítást. :D
  • Bandew
    Egyetértek. Sarah Connor nélkül ez már nem is Terminator film. Ő egy kulcsfigura a T sorozatban. Ha megfigyelitek mindig Sarah Connor jelleme és viselkedése adja meg az első két T filmben az alaphangulatot. Tényleg szar, hogy kivették. Ja és Linda Hamilton szerintem tökéletes Sarah Connor volt.
  • RelakS
    Jah, mosogatógép közölte, hogy DEAD :DDD
  • neménvoltam
    az nagyon fasza volt!
  • RelakS
    Jah, volt valami Szellem a gépben című film, ott aszonták, hogy sipirc a szigetelőüveg mögé, különben kipucolja a fogakból az amalgámot :DD
  • Dns5000
    ehe azert az nem ugyanaz mint egy elekrongyorsitoban :P
  • gonosz
    Jelentem, most voltam MRI vizsgalaton, es tuleltem a megabrutal magneses teret. :)
  • RelakS
    Azt azért néztétek, hogy a luvnyának micsoda arzenálja volt?

Ja, meg a budiban jól tökönragadta Svarcit :DDD
  • csabawarchief
    sztem is sirály volt, de a legjobb az első rész volt
  • Csaba
    Nekem tetszett a film összességében, de tök szar, hogy kicsinálták Sarah Connort. Ő is kellett volna ide. Viszont az nem tetszett, hogy végülis önmaguka parodizálták, főleg Schwarzi. Mi az, hogy pszichológiai programja van? Majdnem összehugyoztam magam, mikor mondta. Poénnak jó, de egy terminatornak mi a búbánatnak kel ilyesmi??

Mindegy, jó volt ez így egynek, csináltak egy akció-vígjátékot. A sztorija nem tetszett. Erőltetett volt. Mi az, hogy csak elódázták az ítélet napját a Cyberdine felrobbantásával? Meg hogy egy katonai bázison fejlesztik a Skynetet?
    Hogyan, ha egyszer minden adat megsemmisült??? Mi alapján?
    Ja, és ami nagyon tetszett, az John Connor jelleme. Nem volt egy önbizalommal teli emberke, de ha kellett, odalépett a gázra, és harcolt, mint egy katona. Jobb is volt erre a szerepre Nick Stahl, mint Furlong. Ő gyereknek volt jó, de amint megnőtt, tök ocsmány feje lett...
    Remélem, a T4 inkább az elődök vonalát követi majd, bár mondom, azért tök jó volt a film, bár igaz, alkothattak volna tartalmasabbat is...
  • Dns5000
    ja azt a magneset teret ember sem elne tul, meg azt nem ertem hogy vezetett a tx hatso ulesro? ha van femvaza akkor az nem nyulhatott meg olyan nagyon, mind a ket kezenek meg a labanak is vagy 1-1,5 metert kellet volna nyulnia.
  • gonosz
    amerikaban nincs is aram :P
  • fm
    téged és engem kivéve..
  • Bandew
    Dé Ááámerikában vágyunk öcsím!!! Há itt má minden elektrikus. :D
  • fm
    van még itt olyan akinek tetszett a film??

sztem egy olyan filmben,amiben időutazás a bonyodalom,hülyeség belekötni abba,hogy miféle kémiai reakció lép fel ha az élő szövet és a mimetikus polialoid keveredik egymással,majd egy bombázó nővel...