1059
Terminator 3 a film
-
#895 Azért hajt át, mert nem ismeri a kreszt. És ez komoly, a könyvbe is írták. Bár lassan megtanulja. -
#894 GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ!!!!!!!!!
(Bár lehet, hogy csak én nem vettem észre. Akkor sorry.)
Szóval Svarci honnan a picsából szerez fegyvert??? Mert amikor megérkezik az állatklinikára, már ott egy puska a kezében. -
#893 Jah :D
I like Your gun! Teccik a fegyvered!
I like Your car! Teccik a kocsid!
Ez teccik nekem is :DDD
De állítólag azt is elbaxták, hogyaszongya magyarul kb imígyen:
-Katherina (vagyhogy) Brewster ... megsérült?
-KAPD BE, SEGGFEJ!!!
-Nem hajthatom végre! (I'm Un-Able to Comply) :DD -
#891 Fegyvert azért szerzett, hogy kerülje a feltünést.
Ha lelőnek valakit pisztollyal, az nem olyan feltünő, mintha egyéb fegyvereit használná.
És azért hajtott mondjuk gyorsan, hopgy egy zsaru megálítsa és elvegye a fegyverét nekije :-D -
#890 Jól mutat... -
#888 Az Steven Seagal volt.-ha így kell írni :) -
#886 HOLHOLHOL?!? -
#885 asszem rola volt egy fotosorozat hogy stalone szinészkedik es minden ugyanaz az arckifejezés volt :D több filmböl összevágva -
#884 Megelőztél -
#883 BAZMEEEGG!!! LEESEEEETTTT!!! ÁTBROGRAMOZTA!!!
HÁÁHÁÁHÁÁ!!! -
#882 Bandew csak az elírás miat szivat...
Stallone-nál sokkal rosszabb akciószínészek vannak a világon... -
#881 Laalee Hogy jön ide Stallone?!?
Bandew Ne szivassá mán!!! Luvnya lerúgja svarci fejét, majd odamegy, és matat svarci nyakában -
#880 ez 1el több arckifejezés mint amit stalone előadott pályafutása alatt :D -
#879 Mikor brogramozta át? Én nem emlékszem, hogy átbrogramozta volna. :DDD -
#878 Mindenesetre az a kaján, kéjsóvár "vigyor", amit svarci átbrogramozásakor csinált, azon be kellett szarni :DD -
#877 "rezzenéstelen arc "
ráadásul nem mindig jött össze neki :)
-
#876 WÁÁÁ!!
Ma láttam olyan taligát, mint amit megborítanak az autósüldözés végén, csak ez nem öt, hanem négytengelyes volt :DDDD -
#875 "Bár ahhoz meg színészkedni is kellett volna!"
Azé' a rezzenéstelen arc igen sok munkát igényelt a kiscsajtól! -
Chrisss #874 Csak egy rövidke hozzászólás a tömegben! Megnéztem a T3-at még egy hónapja, és azt mondtam utána hogy nem is rossz! Végülis látványos meg minden! Sok hibával de nézhető! Most megnéztem újra a T2-t ráadásul a kimaradt jelenetekkel bővítve! Hát ezek után azt kell hogy mondjam a t3 egy rakás kaki! Fényévekre van a T2-től! a T3 látványos de nem izgalmas! Csak nézem hogy felrobban minden, de ez nem elég! a t2-n lehet izgulni, a t3-on egyátalán nem! a párbeszédek gyengék, és a szereplőválasztás borzalmas! Miért kellett egy bombázó kiscsajt terminátornak? egy erotikus thrillerben inkább megnéztem volna :-)))) Bár ahhoz meg színészkedni is kellett volna! Swarczi jó volt de a forgatókönyv rossz, így ő sem jött ki jól a filmből! Értékelés: 5/10 -
#873 dc++ -
#872 Figy, nem tudja valaki honnan lehet letölteni a T2 zenéjét? -
#871 Találtam egy qurva lamer képet, csak sajna nagyobb felbontásban nem volt.
Íme:
-
#870 Szerintem irtó jóóóóóóóóóó a film !!!!!!!!! -
#869 MEGVAN!!!
Külön csöcs átfordító rendszer volt beépítve a TX mellkasába!!!
Hát persze!!!
Hogy ez eddig nem jutott eszünkbe!!!
:D -
#868 ja, biztos...:-D -
#867 LegoTX! -
#866 Gondolom azt is megfordította. -
#865 De nem, mert látszik a titánium vázon, hogy abból vannak a csöcsei, illetve a mellkasa.
Akkor már nincs rajta folyékony fém... -
#864 Biztos itt játszik be az,hogy folyékony fém formálja át a csöcseit a másik oldalra. ;) -
#863 Lehet, hogy hekkerkedés előtt suttyomba visszarendezte magát :DD -
#862 Lehet, hogy hekkerkedés előtt suttyomba visszarendezte magát :DD -
#861 Épp most akartam ezt beírni...
Mégis elvan baszva. :-DDD -
#860 A teste nem szimmetrikus, van rajta csöcs. Nézd meg, amikor a helikopáter alól kiszédeleg! -
#859 Na megnéztem azt az ominózus "megfordul a TX a T800-as karjaiban"-t.
Mégsem olyan gázos, a kezei meg a lábai bárhogy mozoghatnak, a felsőteste gondolom szimmetrikus, a feje meg simán csak megfordul, nem a folyékon yfém formálja át az arcát a másik oldalra... -
#858 Ja, csak a feliratozás szar volt, mer apuci pont arra utal, hogy arra kéne menni. Egyébként meg arról a részecskegyorsítóról van szó, amihez a luvnya odaragad -
#857 Azzal a résszel se vagyok teljesen tisztában.
Milyen gyorsíto visz rossz felé? Az amiben menekültek a TX elől????
Az micsoda? -
#856 Azaz, get away, csak így fejből nem vágtam :)
Az is jó mongyuk, hogy a gyorsító a rossz irányba vezet! ... wrong-nak értette a csávesz a run-t, vagy mit :))) -
#855 Azt mondja, hogy "get away from me", míg magyar szinkronban meneküljetek vagy vmi, ilyesmi van.
én feliratosan néztem angolul persze -
#854 Az a sorozat első 2 része :( -
#853 terminátor sorozat azé nincs mert nem adták el a jogokat. endy vette meg újra a bíróságon maradt jogokat vagy mi a szösz.