1059
Terminator 3 a film
  • Alexease
    Eleg sok benne a parbeszed. (Ezt is rottak fel a hibajanak itt-ott. Egymast valtja a 10 perces duma es az akcio. Azert kellett enyi, hogy megmagyarazzak, miert is kellet egy 3. resz:D) De nem olyan veszes, szerintem ertheto.
  • Kandurex
    Nah, itt lenni nálam vala a film. És hát english tudásom hagy némi kívánivalót magaután. Szal, azt szeretném megtudni, aki már látta a filmet, hogy milyen nehéz a szövege. Érthető? Nincs-e túlzottan agyonbonyolítva? stb. stb....
  • Alexease
    Megnyilt a jatek hivatalos oldala (kulfoldi - Infogrames): http://www.infogrames.net/games/terminator_3_war_machines_pc_action/

Van egy-ket uj kep is, de sajnos, extra kis felbontassal, es irtozatosan rondak. Remelem, nem csak "jotekonyan takarnak"...
  • Dns5000
    Sigourney Weaver meg mar nagymanat fog jatszani vagy mi?
  • Dns5000
    na es hogy kerul majd a t800 az alienek koze ?
    valami idomanipulacios baleset? es egy masik universumban kot ki? ehhe
  • Dns5000
    -273 az abszolult 0 fok, a t1000 modjul le lehetne huteni -200 nem tul enhezen, a lava szerintem olyan 3000 korul van szoval az a 200 mar elhanyalgolhato :P. Csak fent is kell am tartani ezt a hideget ami mar nem olyan egyszeru es nincs is olyan sok aktiv vulkan amibe ha beledobod egybol lavaba eseik.
    Mert lehet hogy bedobod aztan nem is esik lavaba csak modjuk kellemes 1000fokra, szepen kiolvand es feljon hozzad :DD.
  • Alexease
    Egy kis helyesbites.
    A Teminator 1. es 2-ot James Cameron irta es rendezte. A 3. reszhez - papiron - semmi koze.

Az Alien-t (1. resz) Ridley Scott rendezte. A Aliens-t (2. resz) James Cameron irta es rendezte.

A Terminator 2. es az Aliens a '80-as evek tipikus, es a mai napig csucs akcio filmjei, tokeletes forgatokonyvekkel.
  • Faki
    "Kegyetlen jobbkéz", "agresszor lángszóró". Hú bazz, ezek a jelzők...
  • TheZsenyka
    Jól hangzik... Alins Vs. Predator Vs. Terminator... esetleg: Mindenki Vs. Mindenki. :D De király lenne azért.
  • Kandurex
    MIVAN?MIVAN?MIVAN?
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A Terminátor fog küzdeni a Halállal?

Négy részen át Sigourney Weaver küzdött meg a Halállal, ám elképzelhető, hogy az Alien sorozat ötödik részébe maga, a Terminátor is beszáll majd.

Minderről James Cameron, az első két Terminátor mozi és a „halálos sorozat” rendezője nyilatkozott egy brit televíziónak. Bár, a Terminátor hamarosan mozikba kerülő harmadik részét nem ő, hanem Jonathan Mostow rendezi, azért részt vett a forgatókönyv elkészítésében, Arnold-dal pedig nem is olyan régen a Két tűz között című filmven is együtt dolgozott.

Tervei srint s szerint Sigourney mellett az egykori osztrák izomkolosszus is felveszi a savas, vasas borzalmas fém-űrszörnyek ellen a küzdelmet, még az sem elképzelhetetlen, hogy importárúként, vagyis maga a Terminátor szerepében…

forrás:uno.hu
  • Braveheart
    miért ne? nem lesz arra ideje hogy kimásszon... szrinted a jég és a láva között mekkora a hőmérséklet- különbség?
  • Dns5000
    hat ja esteleg igy lehet kinyirni hogy lefagyasztod aztan beledobod egy vulkanba:)
  • Braveheart
    Mármint abba a lávaszerű anyagba.
  • Braveheart
    Most jut eszembe erről, hogy amikor a T2-ben elkezdett felolvadni a szétesett T1000, mi lett volna ha elkezdik vmivel belelapátolni a testrészeit a folyékony fémbe :)
  • Dns5000
    aham a kor van egy berpitett lezerfegyver meg langszoroja? a taviranyitassal szerintem a t1000 is upgradelhetik :P es akkior is jobb a t1000, langszoro semmit sem er ellene a sugarfegyver celpontjat meg kiszamitja es ott egy lukat csinal magaba :) meg csak fel kell vennie a padlo mitajat odfolyik az aldozahoz es kesz :P
    eleg nagy mak volt hogy pont volt 1 vasontodebe a kornyeken es pont odamentek.
  • TheZsenyka
    SPOILER

TX speckók:

- képes távirányítani elelktronikán alapuló eszközöket
    - kegyetlen "jobbkéz mounted halálsugár" figyel rajta
    - agresszor lángszórója van
    - jól néz ki
  • Dns5000
    tutni= futni :P
  • Dns5000
    szerintem a fem vaz visszafejlodes a t1000 hez kepest, mennyivel jobban tud tutni igy a t1000, atfolyhat pici reseken is. Nem lehe megsemmisite pressel, fegyverekkel, robbanoanyagokka. A tx meg igen. Akkor miert is jobb a Tx?
  • Dns5000
    azert mert csak eloszovetet mehet at idutazassal, ez az egyik konyvben volt. Bar azt nem ertem akkor a t1000es hogy jott at. A t800-on kivul elo szovet van ezert tudott atjonni. A konyben 1 lezepilytoly becsomagoltak egy szelet marhahusba es ugy atment :P. A skynetnek nincs ennyi esze:)
  • HuAn82
    Hát akkor elég rövid lenne a film.BAMM,aztán mindenki mehet haza alukálni...Meg azt a néhány millát is el kell költeni!
  • gonosz
    t800-asnak miert nem kuldenek vissza vmi jokis lezerpityut amivel szetlohetne a gaz ellenfeleit?
  • Braveheart
    ja hát persze én is be voltam szarva azért volt jó... remélem a játék is olyan jó lesz mint a film
  • Randal
    Én meg egyszer azt álmodtam, hogy terminátorok üldöznek...
    az már nem volt oylan jó álom
  • TheZsenyka
    Hasonló a váza mint a T800-nak csak fejlettebb. A Vázon azonban nem organikus cuccok vannak hanem az a "folyékony" nanotech cumó mint a T1000-nek. A T1000 full "folyékony nanotech cumó" volt.
  • Braveheart
    tehát nem folyékony?
  • TheZsenyka
    A megjelenését amennyire a belső váz engedi.
  • Braveheart
    nem láttam még a filmet:)
  • Kandurex
    olybá tűnik, hogy JA :)
  • Braveheart
    a Tx is tudja változtatni az alakját?
  • Dns5000
    hmm en azt hittem a tx taposabb, mint a t1000 mert le tud masolni fegyvereket is. Ez nem igy van?
  • HuAn82
    Ja...
  • TheZsenyka
    SPOILER

"Én úgy emlékszem, hogy a TX tulajdonképpen egy felturbózott T-1000s :)"

-Nem, a TX kibernetikus organizmus, rendes fémváza van, ellenben T1000 szerű borítás fedi, ami álcázni tudja. Egyfajta ötvözete a két robotnak. A T1000 felülmúlhatatlan. T800 (Arnold) úgy írja le TX-et mint "kibernetikus organizmus vadász"-t. Anti-Terminator

....

"De sokan láttátok,igaz?"

-Nemtom, Én láttam.

"Lesznek benne jövőbeli csatarészletek?"

-Nem

"Hosszúak?"

-Fentiekből kifolyólag nem.

"Egyébként nem tudom elképzelni, hogy ez a női terminator (akármennyire is szép...)üti erősségben és ötletességben a T1000-est...Az a cseppfolyós higanyember, háát...Azt nagyon
    kitalálták!"

-Nem üti.

"Szerintem Robert Patrick annyira jól játszotta, hogy a filmtörténet egyik legkegyetlenebb figurája volt..."

-Ja.

"Aki látta, attól kérdem, hogy szerinte üti a kettőt látványban, és úgy összességében?"

-Hááát, ja.

"Mert nekem máig a kedvenc filmem (bár az 1 is nagyon tetszik, főleg a hangulata, meg a zenéi...)"

-Ja.

• Braveheart
    Rohadt jót álmodtam! A terminátorok megtámadták a vársounkat mi meg lőttük őket meg rohantunk az életünkért!
    Túl sokat foglalkozom a terminátoros témával
  • Cat #243
    én direkt azért nem néztem meg a titanikot, mert mindenki sztárolta
    kábé 3 év mulva néztem meg hbon, vagy 8x leadták, végül rászántam magam és nem bántam meg, sztm jó kis film volt

egyébként a harry potter sem olyan rossz

az sw1re ezeket nem mondanám
    de hidd el, ha többmillió ember végig tudta nézni, akkor nagyon szar nem lehet, szerintem nem vesztenél vele sokat, de viszont kocsmában ülve te is tudnád fikázni, és nem ülnél mint a kuka amikor melletted mesélik hogy dicaprio egy nyálas genny :) (egyébként nem az, lásd pl. a kosaras naploja)
  • Kandurex
    Én úgy emlékszem, hogy a TX tulajdonképpen egy felturbózott T-1000s :)
  • Akuma-D
    A napellenzőről egy napszemüveg csusszan a kezibe, a kocsit a szokásos "beletépünk a kábelekbe" módon indítja. Amúgy nem volt olyan rossz mint amire számítottam
  • Csaba
    Én sajnos csak augusztus végén látom majd a mozikban. Addig meg várok, és várok...:-(
    De sokan láttátok,igaz?
    Lesznek benne jövőbeli csatarészletek? Hosszúak?
    Egyébként nem tudom elképzelni, hogy ez a női terminator (akármennyire is szép...)üti erősségben és ötletességben a T1000-est...Az a cseppfolyós higanyember, háát...Azt nagyon kitalálták! Szerintem Robert Patrick annyira jól játszotta, hogy a filmtörténet egyik legkegyetlenebb figurája volt...
    Aki látta, attól kérdem, hogy szerinte üti a kettőt látványban, és úgy összességében? Mert nekem máig a kedvenc filmem (bár az 1 is nagyon tetszik, főleg a hangulata, meg a zenéi...).
  • Dns5000
    en csak azt nem ertem hogy miert nincs meg titanik 2? :)
    Bar valahogy aztis megoldanak biztos:P
  • WiZZaRD
    eleg erdekes, hogy a film elso harmadaban mikor kocsikaznak egy tok kihalt helyen a kolok kerdezoskodik, hogy nem emlekszel hasta la vista, stb, stb? mondja a swarci, hogy az egy masik ugyanilyen modell volt, de nem o.
    ehhez kepest meg a film elejen nagyon okosan felismeri, hogy nem kell szetzuzni a kocsit, hogy elinduljon, mert ott a kulcs a napellenzoben:))))
    en egy kicsit tobb akciot vartam. minden esetre ez a befejezes sikit egy negyedik reszert!
    a gamet meg ettol a pillanattol fogva nagyon varom:)
  • Dns5000
    ja
    26. Terminator 2: Judgment Day (1991) $516,800,000