Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
miért nme ez a neve a PC-s változatnak?

Jacek
ahoz kepest a konzolos gamenak a neve van folul:)

zaki
nem, ez a PC-s változatnak nyitott topic

Jacek
ja most nezem ez a konzolosnak a topicja??:DDDDDD
ha zavar valakit sorry:)

Jacek
hardwired

Gamers Hell) Hivatalosan is bejelentette az Atari a Terminator 3: War of Mashines-t, aki esetleg egy kô alatt töltötte volna az E3-as idôszakot, annak elmondom, hogy ezt a PC-s multiorientált MOHA játékot egy magyar fejlesztôcsapat készíti, mégpedig a Clever's. Nem összetévesztendô a konzolos Rise of the Machines-nal. Ilyen zaftos liszensszel még magyar cég nem csinált játékot, remélhetôleg a "okos" fiúk megmutatják, hogy is kell filmen alapuló játékot hegeszteni. Ahogy Sogun már értekezett róla, itt alapvetôen multihentrôl lesz szó, "Gyilkos Terminátorok zirregnek az egyik oldalon, macsó lázadók kolbászolnak a másik oldalon". (Thx Castor)
Lássuk akkor a hivatalos FÍCSÖRLISTÁT!

* Multihent 32 résztvevôvel (pl. Team Deathmatch és Domination)
* Ingyenes GameSpy Arcade támogatás
* Irányíthatjuk Arnold Schwarzeneggert legkedvencebb szerepében, aki hangját és mozgását kölcsönözte a játékhoz.
* Ütôs sztori keretében kipróbálhatjuk mind a két oldalt, 10 misszió erejéig
* Fegyverek, helyszínek egyenesen a T3-ból vannak átvéve.
* Arzenál: Barrett M82 mesterlövész puska, Heckler & Koch G3 rohampuska, M4A1 carbine stb.
* Helyszínek: Lepusztult országutak, romos kikötô, Tech-Com és CRS katonai bázisok, gyárk stb.
* Különbözô karakterek mindkét oldalon, természetesen minden osztálynak megvan az elônye és hátránya
* Emberek: vadászok, kemény vadászok :), felderítôk, hadtáposok :)
* Gépek: T900 Endoskeleton, T900a Infiltrator, HK tank, FK hovercraft
* Speciális harci helyszínek: metró, alagutak, kiégett épületek

Jacek
multi ra is hegyezve lesz elvileg

Jacek
nem tudom de azert jelenkeztem a beta tesztre:)

a.carkey
Mindig elgondolkozom, hogy miért nem a Csonka Bandi játszotta anno a Terminátort! Tök passzolna a szerpbe ...

Remélem, ha nálunk leszinkronizálják a Stohl lesz Swarzi hangja :)
Csonka Bandi volt ugyanis a nigger tervezõ hangja az elõzõ részben :)

A medve nem játék.

zaki
a képek eléggé gagyik, de jóra sikeredett a trailer, érdemes megnézni, én kellemesen csalódtam benne

I.C.ram
Egyre többet csalódom a magyar játékfejlesztésben... remélem ezzel nem leszek így. :( Bár nagyon úgy néz ki. :(
Cleverset ismerve ez a november 18 ez tolódik egy évet vagy trágya lesz/cabelas2/
Tikal
Szedjétek le az E3-as videot HW-rõl

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ja, november 18-án

InterSAS
de ez lesz PC -re is, ugye??
ha igen, mikor?
zaki
jaja, de oda is írtam

Tikal
Elég gyengus képek (x-box? )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Minden esetre látszik rajta, hogy a film történéseit fogja hûen követni (már a Trailer alapján), még jobban is, mint ahogyan annak idején a c64-es T2 tette.

Miután azzal annak idején nagyon sokat nyomtam, elõre érzem, hogy ez is kellemes órákat fog szerezni nekem. A grafikája nem tûnik világrengetõnek, de nem ez számít a szememben :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kandurex
Ok...nov18- áááá, messze van....addig mindenféle Half-life2-Doom3 cuucot kell végig tolnom, nem is tudom lesz -e idõm ilyesmire. (pedig imádom a terminator filmeket)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alexease
Lesz! A Clever's kifejezetten a PC-s verziot csinalja.
Bar szerintem fostalicska lesz. Csak a film miatt csinaljak, adjak ki.
En jobban orultem volna, ha a Clever's inkabb autoszimulatort csinal - pl. Screamer 4x4 2. D ez mas tema, nagyon off:)) Bar ebben biztos van penz:))
zaki
lesz, 100%

Kandurex
A lényeget Zaki!! Lesz -e PCs support v. nem??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
+ az is, hogy november 18-án jelenik +

zaki
most olvasom, hogy a hazai Clevers fejleszti a játékot

remélem a grafikán javítanak

War. War never changes.

[HUN]PAStheLoD
énis ! és megjelenik!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
itt van pár kép (igaz xbox-os...)