1059
Terminator 3 a film
  • Dns5000
    errol a film nezettsegekrol annyit hogy nem mindekinek ugyanaz tetszik pl en meg mindig nem latam a titanikot(es nem is erdekel) pedig ez minden idok legnagyobb kasszasikere 1,8 milliard dollart hozott
    2. a Harry Potter $968,600,000
    3. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $922,300,000
    4. jurassik park $919,700,000 ez kimondottan szar volt szerintem
  • Alexease
    :D
  • Dns5000
    - TX sohasem fut a Connor és a doktornő után, ha azok szorult helyzetben vannak és nem tudnak továbbhaladni, amint az akadály elhárul máris rohan :D
    azert mert gonosz a Tx es ki akkarja elvezni a gyozelem pillanatat :D es mivel tapos is tudja hogy ugysem tudjak megalitani :P
  • Dns5000
    Mit mond az udvarias terminator ?

Elnezest, hogy felbeszakitottam!
  • Alexease
    Mielott moziban (is ) megneznem ma T3-at, gyorsan megszereztem a T2-ot:) De valami jo valtozat, amit meg nem lattam. nekem uj;) Terminator 2 Special Edition. 5-10 perccel biztos hosszabb, 3 CD. Csak beletekergettem, es hirtelen talaltam egy csomo szamomra uj jelenetet, reszt, vagast stb. Pl. amikor beadjak S.Connornak a gyogyszert jol elverik, megrugdossak, amikor almodik az elozo T-rol, az is vagy 3-4 perc, amikor az uj T. megoli a kutyat, vagy nehany jelenet amikor itt-ott atvaltozik ahogy megy, megfog valamit stb. stb.

Sorry ha csak nekem uj, de ha valaki meg nem latta, biztos erdemes megnezni a T3 elott:))
  • HuAn82
    "Hibás csatolt file!(névtelen.html)"Valamit elszúrtál?!
  • HuAn82
    Ok..
  • Kandurex
    Levél ment :)
  • HuAn82
    Már reggeliztem,nem harapok!
  • Kandurex
    Mi van agrexikus maximux, le ne tépd szegény fejét :)
  • Skynet
    Elgurultak a tabletták??:)
  • HuAn82
    Kurva vicces!
    Gépről írtam,nem robotról...ha ilyen lenne a skynet mint te,nem lenne terminator!
  • Skynet
    Bazeg nemvagyok elégszer a fórumon???:))))
    Méghogy én a nagy ő??? Nahagggggyááááááááá:)
    Amúgy ha jólvágom skynet nem robot..:))
  • HuAn82
    "Nukleáris háború volt...mostantól pár év múlva...Ez minden,ez az egész város...mindenestül eltűnt.Csak úgy.Volt néhány túlélő...De nem tudta senki sem,ki kezdte el...A gépek voltak...A védelmi rendszer computerei...Újak...Hatalmasak...Rákapcsolva mindenre...Túl okosak lettek.Példátlanul okosak."

Kyle Reese,1984. március 9.
  • And5
    ez várható volt ott a terminator kib*szott zsír film és ott a terminator 2 ami még zsírosabb és végül itt a a3 ami remélem az elődeit is veri mondjuk én azé várok hozzá vmi feliratot
  • HuAn82
    1 majdnem tökéletes gép van!Az pedig a Skynet.Melyik terminátorban láthatjuk meg végre a NAGY ŐT?A legjobb terminátor részek még mindig könyvben jelentek meg.Pl:Mark F.Wilson-HALÁLZÓNA,Mark F.Wilson-ELLENCSAPÁS,stb...
  • WiZZaRD
    ebbol is latszik, hogy meg a legujabb terminator tipus mesterseges intelligenciajan is van mit foltozni:)
  • Skynet
    vw eddig szinte mindenki szerint jó film,megnézheted,sokkal rosszabbra számítottam:)
    Aszondom ez nemrossz film,vannak benne hülyeségek,de nemrossz.:)
  • Skynet
    Premier már volt csak nem nállunk:))
    És hálistennek ez a film nem lett szar mint a matrix 2..:)
  • Skynet
    Hjaigen... SPOILER:)
  • Skynet
    De ahogy meghekkelte a rendőrkocsit meghekkelte volna a menekülő kocsit is:))

Brave nincs utalás arra hogy felveszi-e a ruhát,de mivel ruha nélkül csapja le a rendőrt és a pisztoly felvétele után lenyúl a rendőrhöz ezé gondolom ruhafel...de faxtudja..:)
  • TheZsenyka
    SPOILER

"A legnagyobb faxság mellesleg az,hogy ha Tx olyan faszán irányítgatta a rendőrkocsikat meg a mentőautókat,akko miafaxért nem fékezte le a kocsit amit John vezetett vagy miért nem állította meg a tűzoltókocsit?:)))))))))"

Ha figyelsz kiszúrod, hogy a TX csak olyan kocsikat tud távirányítani amiket meghekkel, lásd:

- Meghekkeli a rendőrköcsit (a többit is csak azt nem mutatják)
    - Meghekkeli T800-at (mikor leüti a fejét)
    - Meghekkeli a futurisztikus lebegő vadászokat is (mikor női katonai egyenruhában van a bázison
  • Braveheart
    ja mert már szinte kívűlről tudom a filmet, pedig nem is láttam még :)
  • Kandurex
    Kéretik oda firkantani, hogy SPOILER%!!
  • Braveheart
    a T2-ben a T1000-es ne mvett fel semmilyen ruhát, azt is lemásolta és a saját anyagából építette fel, nem? (lehet hogy rosszul emlékszem)
  • Skynet
    De akko mémonnya azt hogy nememléxik a HASTALA VISTA-ra meg egyéb faxságokra mer az egy másik t volt?:)))

Amúgy az üldözéses résszel nemtom mi a problem egész frankó csak monnyuk az faxság hogy arnie felrúgja a mentőkocsit végigviszi a ház betonszerkezetét és egy tűzoltókocsi elején meg felakad,tűzoltókocsinak meg csak betörik a szélvédője..

De ha ilyen faxságokat keresgélnénk most a T3-ban akkor nyugodtan el lehet azon is akadni hogy a 2. részben a T1000 felveszi a rendőrruhát...ehhez képest minden átfolyásnál,szétfolyásnál a ruha sehol,csakis a lötty..:)
    Vagy a t1-ben igen csúnyán telibenyomja a kamion a terminatort és szinte semmi komoylabb baja nemlesz a fejével...ezzel szemben a 2. részben amikor a T1000 csapkodja a fejéhez a vasat akkor egyből összerogyás,hiba...:)
    Vagy akár megnézném mi a durvább,ha felrobban a segged alatt egy üzemanyagszállítókamion vagy ha egy házikészítésü kis robbanóerejü diinamittal pukkansz el...A dinamit szétvitte a Terminatort a tartálykocsi robbanása nem..A poén az hogy a kamiont sem....megnézném mi maradt volna a kamionból..:))
    Szóval annyira azé nemkéne keresgélni a faxságokat,minden filmben vannak hülyeségek..
    Ebben a filmben picit több van mint az eddigikekben de attól még nem tiporta sárba a terminator feelinget.:)
    A legnagyobb faxság mellesleg az,hogy ha Tx olyan faszán irányítgatta a rendőrkocsikat meg a mentőautókat,akko miafaxért nem fékezte le a kocsit amit John vezetett vagy miért nem állította meg a tűzoltókocsit?:)))))))))
  • Kandurex
    majdnem x-vite minőség (na jó nem igazán) a 2CD SVCD!!!
  • fm
    én megvárom míg jáccák itthon is a mozikban..a game meg sztem jó lesz,én kíváncsi vagyok rá.

(ennek a hozzászólásnak volt értelme:))
  • TheZsenyka
    SPOILER!!!

"Ezzel az erővel beleköthettél volna abba is hogy a T800-as amikor beül a kocsiba kulccsal indítja a kocsit (kiejti a napellenzőből) pedig ezt a 2. részben John mutatja neki és azóta ez másik T..:)"

Tévedés! Teljesen logikus honnan tudta hogy a napellenző mögött van a kulcs:

Emlékezz vissza arra amikor a T800, a doktornő és Connor arról beszélgetnek, miért a doktornőnek kell engedelmeskedni T800-nak. Mert Connor halott volt már amikor a cyborgot visszaküldték. Miért volt halott? Erre mondja a T800, hogy Ő MAGA ölte meg Connort: a gyermekkori emlékeket felhasználva a közelébe férkőzött. Ergó ekkor tanult meg egy csomó mindent a mostani T800. Logikus.
  • Skynet
    Vagyis lexus..:)
    Most hesszeltem be Lnéztem..Lexus nem merci:)
  • Skynet
    Ezzel az erővel beleköthettél volna abba is hogy a T800-as amikor beül a kocsiba kulccsal indítja a kocsit (kiejti a napellenzőből) pedig ezt a 2. részben John mutatja neki és azóta ez másik T..:)
    Mellesleg nem vagyok benne biztos hogy egy atombunker lezáródó ajtaja jobban présel mint egy kifejezetten préselési célokra kifejlesztett présgép de fax tudja..
    Amúgy sztem is frankó a film Cameron lehet többet kihozott volna de így is jó,sokkal rosszabbra számítottam...Ez a film nem tiporja szarrá a terminator feelinget hálistennek:))
    Egyetlen dolog amit hijányolok,az az eredeti terminator zene...sztem azjobb volt...
    Hja meg a film elején amikor a tx megy a mercihez naaagggggyon letörtem volna a merci visszapillantóját:))))))))))))))))
  • zaki
    200.
  • CarajoEsp
    Jaja én is remélem valami istenséget dobnak össze. Jól jönne a magyar fiúknak is ráadásul a nagy hírnév.
  • Braveheart
    Ja, én is remélem. Ebben a játékban óriási lehetőségek rejlenek, már csak a téma miatt is.
  • dikki*yysw
    Ennél szerencsére nem csinálják azt, mint Enter The Matrixnál, hogy ha 20%osan kész akkor is kiadják mert a filmel együtt kell kiadni. Legalábbis remélem, eddig úgy tűnik.
  • zaki
    év vége körül
  • Braveheart
    mikor is jelenik meg?
  • Braveheart
    remélem lesz custom game is
  • zaki
    (HW Insider) Zsolti, a Clever's főhadiszálásán beépített HW kettősügynök, az alábbi információkkal szolgált a készülődő magyar FPS-sel kapcsolatban. A legizgalmasabb az egészben, hogy ő már testközelből tudott információkat szerezni a War of the Machines-ből. Így hát ittuk is minden szavát rendesen!
    "A Terminator 3 - War of the Machines egy vérbeli multiplayer FPS játék, amely a Terminator filmekből megismert világban játszódik. Ennek megfelelően az utóbbi egy évben azon dolgozunk, hogy a film hangulatát sikeresen átültessük egy játékba.

A játék maga multiplayer és singleplayer módban egyaránt játszható. Singleplayer módban egy történetbe kapcsolódik be a játékos, amely az egész játékon vegig ível. Pályáról-pályára újabb küldetéseket kell a játékosnak teljesítenie. Ebben a játékmódban a játékos Arnold-ként viszi véghez tetteit, részben a terminátorok, részben az emberiség oldalán.

Multiplayer módban lehetőség adódik, hogy 32 játékos egyidőben harcoljon egymással akár SkyNet, akár TechCom oldalon. De ne feledkezzünk meg az AI által irányított játékosokról sem.

A két oldalon összesen 8 játszható (4-4) karakterrel találkozhatunk, valamint használhatunk különböző járműveket és fegyvereket is.

Az emberekre leginkább a lopakodás jellemző, míg a terminátorok nyíltan kiállnak a harctérre és nem fedezékről-fedezékre járva próbálják sarokba szorítani az ellenfelet. Minden kasztnak megvannak a maga előnyei és természetesen hátrányai is. Csak a játékoson múlik, hogy ezeket hogyan tudja kihasználni az adott pályán. Pl. a terminátorok hamar felfedezik a bujkáló ellenséget, de képtelenek önmagukat megjavítani, míg az emberek habár gyengébbek, de a gyógyszercsomagok révén képesek a gyógyításra.

Játékmódokat tekintve más játékokból is ismert módokat láthatunk (Mission, Team DeathMatch és a Capture the Flag). Ezekből minden bizonnyal mindenki megtalálja magának azt, amelyik a legjobban megfelel az ő ízlésének és egyéniségének.

A játékban 10 pálya közül választhatunk. Ezeknél más és más stratégiát kell majd alkalmaznunk a végcél elérése céljából.

A történet a modern korban illetve a közeljövőben játszódik. Ennek megfelelően a fegyverek között is megtaláljuk a mai modern fegyvereket (pl. M4A1, Desert Eagle, X29) és jónéhány futurisztikus SkyNet plazmafegyvereket is.

A járművek között találkozhatunk személyautókkal, teherautókkal és egyéb szállítóeszközökkel. Természetesn ezek is fel vannak fegyverezve. SkyNet oldalon földi és légi járművekkel is harcba szállhatunk. Az FK a játékban egy terminátor kasztként szerepel, nem pedig járműként. Ezt mindenképpen kedvelni fogják azok, akikk szeretik a légi harcot. De megtalálható a HK tank is, ez viszont már ténylegesen járműként jelenik meg a játékban. "

info: Hardwired
  • Kandurex
    Huh, majdnem elkezdtem olvasni :) kiderült, hogy tele van SPOILER-el!! miért nem írtad oda!? még nem láttam mert a pocsékabb verziót húztam le (azt meg nem nézem meg), az újabbat meg nem tudomm mer xaraxik a netem....