1059
Terminator 3 a film
-
#321 Valaki nem tud egy oldalt,ahonnan le lehet hozzá szedni a feliratot? -
#320 A terminátor tojás,az milyen?Tojás vagy terminátor formája van?Lehet a kettő közötti átmenet.. -
#319 Terminátor tojást akarok! -
#318 hmmm...de tejes legyen...az étet nem szeresem :) -
#317 Ügyes vagy!Ezért kapsz 1 csoki terminátort! -
#316 lol -
#315 Hát valószínű, hogy marad belül a levegő. Hogy összenyomható-e? Passz. Nemtom, milyen erős anyag a nimetikus polialoid (faxom tudja, hogy kell leírni). +45% után már tényleg meggizdásokodik a T1000s. De hát erről volt a téma is nem? Hogy pontosan mikor lesz harcképtelen egy T1000s -
#314 Kinder tojásés csupa meglepetés! -
#313 20% még talán valóban belefér.. -
#312 Belül üreges, tudod, mint a kindertojás :) -
#311 De akkor is 45%!!!!Mivel pótolja az anyaghiányt könyörgöm?!!Levegő buborékkal?A levegő összenyomható...no comment.. -
#310 140-160kg (ismételten a könyvekre hivatkozva) -
#309 És ha 45% az optimális a többi meg csak "felesleg", úgymond biztos ami biztos alapon kapot egy kis plusz beöntést?
De van egy apró részlet, amire nem figyelt senki: T800 hány kiló lehet? Szerintem amennyi a típusjelzése :) Akkor miért van az, hogy ha kocsiba szál, a kocsi meg se moccan (nem ül le), olyan mintha egy tök átlagos ember szállt volna be. -
#308 Még tőled kértem kölcsön azt a könyvet :) -
#307 aham, melyik könyvbe is volt amikor a T1000 leereszkedett a csatornába? Tudod amikor megfogta a peremet és addig nyújtotta magát (10m mély) míg lenem érkezett az aljára. Szal végtag hiány nem probléma. Emberi anatómiáról beszélni meg hülyeség. Mi köze van egy T1000-nek hozzá? -
#306 Ha a gép valamivel esetleg pótolni tudná az anyag veszteséget..áh,de akkor is stabilitási problémák jelentkeznének. -
#305 Baromság!45%-nál már minimum végtaghiány lépne fel.Legalább is az alsó test simán elfogyna.Az első rész végén azt a fél terminátort már azért nem neveztem volna gyilkoló gépnek.Felborulna az egész test stabilitása.Az egész csak anatómia kérdése... -
#304 T1000-sbe nincsenek áramkörök a szó fizikai értelmében :)
így már más a leányzó fekvése nem?
Szal, ez a 45 elég korrekt. -
#303 ...ja, nem kötexem, csak szeretem a Terminator sztorit, és szeretek róla elmélkedni... -
#302 Áhhháá!
Egy ideje nem olvasom a könyveket, mert úgy 5-6 résszel ezelött gagyik lettek. És alig volt valami már bennük, olyan rövidek voltak. és egy rakás időt kellett várni a folytatásra.
Szal, ezért nem tudok erről az infóról. Tehát 45%?
Nemrossz.
És mit csinál akkor, ha 40%-a hiányzik? Ennyi elég ahhoz, hogy mozgásképes maradjon, és a főbb áramkörök működjenek?
Ez elég hihetetlen számomra.
Ha egy T800-ast veszel alapul, akkor 40%-os testamortizáció esetén már korántsem nevezhetjük "halálosztónak". Mozog, esetleg megmarad az AI, de gyilkolni már nehezen tudna.
Elhiszem, hogy ez van leírva, de elég butaságnak tartom. Szerintem egy 20%-nál kellett volna megszabni a határt... -
#301 A könyvek és a "hivatalos álláspont" szerint a T1000-nek 45% fémhiány esetén lépnek fel anomáliák a müködésében. Szal, majd 70Kg fémet kellett volna a második részben azon a bizonyos ominózus fagyasztásos pillanatban összeszedniük :) -
#300 A T1000-est vajon le lehetne úgy állítani, hogy folyékony formájában egyszerűen elkülöníteni a részeket egymástól?
Pl. amikor megfagyasztották és utána darabokból állt össze.
Akkor kellett volna összegyüjteni pár nagyobb darabot, és szerintem akkor annyi lett volna. Hisz mit tud tenni ha egy vödörnyi T1000-es fém 100KM-re van tőle???? -
#299 SPOILER DANGER!!!
Hát mondták, hogy lesz egy - két poén a filmbe...de én sírva vertem a monitort a röhögéstől már a 10-dik percben.
Szal, emlékeztek az első két részre, hogy hogyan szerzet ruhát Swarci? Itt is bemegy egy kocsmába és egy buzitól veszi el a ruhát. kimegy benyúl a belső zsebbe, hogy elővegye a szokásos napszemüveget....erre meg egy ilyen hatalmas csillag mintás buzi cool cuccot kap elő....hát bazz, azt látni kell ahogy a szeretett T800-son áll!
-
#298 jaja raadasul nincs mindenkinek otthon kohoja ugye:))) -
#297 affene ez a mozi screener ilyen rossz minosegu lenne:))) -
Braveheart #296 na ez jó hír -
#295 A közvélemény-kutatók szerint a megkérdezett nézők 78 százaléka el volt ragadtatva a T3-tól, ráadásul a kritikusok is dicsérően írnak az Andy Vajna és Mario Kassar producerkedésével készült moziról.
Az érdeklődés óriási: a T3 az USA-ban és Kanadában már az első öt napban 72,5 millió dollárt hozott, a premier napja, azaz július 2-a előtti estén pedig 4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet, és ezzel a film felülmúlta a Terminator 2. – Az ítélet napját, amely a premier előtti napon csak 2,4 millió dollárt fialt. A Terminátor-kultusz egyik fellegvárának számító Tokióban, ahol július 12-én nyit a film, a rajongók már elővételben felvásárolták szinte az összes jegyet a bemutató hetére, Oroszországban, Uruguayban, Bolíviában és Kolumbiában pedig a múlt héten minden idők legjobb nyitását produkálta a Jonathan Mostow rendezte opus. A T3-őrület globális, és a diadalmenet várhatóan folytatódik! -
Braveheart #294 hát az állóképek alapján még nem lehet eldönteni, hogy szép lesz-e... -
Dns5000 #293 neztem a par kepet a harwireden, es olyan csunyacska mint annak idelyen is csunyacska skynet de a hangulata az is tiszta skynet :) lerombolt epuletek, sotetseg jonnek a robotak :D teteszik -
Dns5000 #292 rajottem mivel a Sigurney Weaver ugyis nagymama lesz kell melle egy fefi foszereplo nagyapa ez lesz Anri :D -
#291 Jah, meg a kavarás ezerrel.
Aliens vs. predator vs. Arnie az még okés, hisz ő képviseli az emberi fajt.
De a terminatorok hogy kerülnének bele?
ezek barmok. -
Dns5000 #290 meg az osszes Xment meg Xwomant :D -
Dns5000 #289 ja a plyakon mindinhol lennenek kis menedce amiben olvadt acel van es akkor lene valami eselye a t800nak :D -
Dns5000 #288 de a jatekba rakhatnanak t1000-t :D
t800 vs t1000 az durva lenne, nem sok eselye van szegeny t800nak. Majd valami modkent megcsinalja valaki. -
Dns5000 #287 persze ...
meg a pokembert meg a wonder womamt :D -
#286 Robocop vs Terminator már van:)))))
Valami régi supernintendos játék ha jólemléxem..:)
Aztatat nemtom hogy miköze a terminatornak az alienekhez vagy a predatorokhoz (sztem egy nagy büdös semmi) csak azt hogy az Alien vs Predator tényleg úgy lett kitalálva hogy a két sztori egybefolyik:)
Tehát a predator 2 filmben nagyon ari a preda űrhajóvban az alien koponya...
De ahogy elnéztem ott volt E.T. koponyája is:)))))))))))
Fémkoponya nemvolt baze!:) -
TheZsenyka #285 "Jól hangzik... Alins Vs. Predator Vs. Terminator... esetleg: Mindenki Vs. Mindenki. :D De király lenne azért."
Eszembe jutott hogy esetleg Robotzsarut is be kéne vonni a történetbe és talán - de nem biztos - Sandokant is. -
Braveheart #282 A játékkal kapcsolatban: a T900 miben tér el a T800-tól? És a T900 Infiltator a "sima" T900-től?
Ja és észerevettétek hogy a screenshotokon egyetlen terminátor sincs csak HK meg olyan tank? -
#281 Igen. A film vegenel, az volt az elso gondolatom. -
Dns5000 #280 meg hogy elokeszitsek a 4.et