29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8648 valaki küldjön mán egy kis erőt ide
mind1,valahogy majd megoldom:) -
#8647 szerintem inkább ne nyúlj bele elsőre egyedül. -
#8646 valami átkenős "tutorial" van ehez?mert lehet megpróbálom egyedül,bár picit félek az ilyen dolgoktól...ha nem muszály szétszednem nem szedem szét,igaz régen mindent szétszedtem :D -
#8645 elméletileg nem, gyakorlatilag meg majd kiderül :) -
#8644 na ezt megjegyzem
amúgy ha nem nézetem át a fegyvert,vagyis előtte csak picit lövöldözök vele,hogy kipróbáljam(ilyen galambilyesztgetés féleség),attól lehet nagy baja? -
praksi #8643 ahogy mész a kőbányai út felől, be az első kapun (asszem 3-as kapu van kiírva), bemész, balra az első sorban elindulsz, ott lesz nem messze; arról lehet megismerni, hogy tonnaszám állnak ott a fegyverdobozok :-) -
#8642 tiszta mázli hogy nem tudok regelni softair-re
nem küldik a megerősítő e-mail-t:S -
#8641 próbáld WD-t boltok nem foglalkoznak piacos cuccokkal. -
#8640 akkor hova vigyem ahol átkenik,mert én nem igazán vállalom,nem akarom elcseszni -
#8639 és elküldenek majd, mert nem foglalkoznak ilyen fegyverekkel..... -
#8638 na,holnap megyek piacra,ha megtalálom a nőt,akkor lesz végre saját fegyver,aztán majd nowarba elviszem,hogy nézzék át,meg lehet ott veszek szemüveget is,aztán már csak ruha kell:) -
#8637 én azt se tudom hol a piac, miért nem olyat kérdeztek aki pesti és járt már arra? softair-en x+1 ember van. -
Kurfürst #8636 4 Tigrises "JGs csaj"-hoz lehetne kapni valami útvonaltervet? Rohadt nagy az a piac, néhányszor már voltam ott de nem hiszem hogy ráakadtam volna..
Előre is kösz! :) -
#8635 Tiszta kommandós feeling:DMegérdemled amit a csapatodtól kaptál.Azért jobbulást,máskor vegyél hosszabb kesztyűt:D -
#8634 :D -
praksi #8633 köszi :-)
persze a saját csapatom nagy együttérzést tanúsított a "hintsuk be sóval"/"szórjuk meg puskaporral"/"vágjuk le tőből"/"lőjük agyon ne szenvedjen", és hasonló ötleteikkel. utána meg lecsesztek, hogy folyton rám kell várni.. :-) -
#8632 minden roszban van valami jó:))) jobbulást -
praksi #8631 azt nem, mert az csak a 3. ujjpercemig ér fel, én meg az elsőt vágtam el..
viszont olyan csini ápolónők voltak a kórházban.... :-)) -
#8630 kesztyűt szétvágta? -
praksi #8629 a bal gyűrűsujjamat kb 2 centi hosszan, fél centi szélesen; hogy milyen mélyen azt nem tudom, de látszik a hús... az volt a szerencsém, hogy az egyik lánynak volt ápolónői végzettsége, és gyorsan ellátott. (utána olyan pisztolyharcot lenyomtam, csak megérte póttárat venni a glock-hoz :-))
az apropója az volt a dolognak, hogy az egyik srácon keresztül másztam fel az ablakhoz (letérdelt, én ráléptem a térdére, onnan meg a vállán át az ablakba). csak arra figyeltem, hogy ne essek le; amikor már bent voltam, akkor éreztem, hogy valami folyik a kezemen... -
#8628 mid vágta el? :( -
praksi #8627 cqb-s jótanács, nézzétek meg az ablakoknál, hogy van-e üvegszilánk, és most jöttem haza az ügyeletről... -
#8626 Egy du...ra a raklapok mogott :D -
#8625 A piacon JG-s csajnál egy boltban 30e Ft-os fegyot mennyire lehet lealkudni kb? -
#8624 "civil" :)
amúy a katonait néztem,de akkor olyan nem lesz,jó lenne megszokni a két szemmel célzást,de ez zoomal nem hiszem hogy menne,civilre meg akkor alapból nincsen semmi:S kár -
#8623 cyma fegyver 280 és 400 FPS között bármennyit teljesíthet attól függően melyik csónakon rakták össze :))))
milyen AUG-ra gondolsz? az A1-esen fix az optika, az A2-n meg sín van azt raksz rá ami szimpatikus.
ez a civil verzió
ez meg a katonai -
#8622 aug-ra lehet valahogy rakni rendes irányzékot?ha kényelmes akár az is lehetne a fegyver:) csak nekem zoomal nemkéne
másik kérdés:cyme 0.28 és 0.31 máe lő 350 fps-t,vagy még mindig 280?(ez van írva legötbb helyre) -
#8621 "goondolom ott szemüveget is csak a leendő vakok vesznek"
LoLez jóó -
#8620 ezért kérdeztem :)
akkor viszont bb-s tanécsot megfogadom,sorjás kell a halálnak,placspisztolyba max:) goondolom ott szemüveget is csak a leendő vakok vesznek :-D -
#8619 nem tom hogy néz ki minden kínai ugyanolyan nem? :)
BB-t ne kérj a kínai az úgyis használhatatlan sorjás szar!!! -
#8618 16:P
mostmár legálisan,bujdosás nélkül játszhatok:D
jg-s csak hogy néz ki? XD
amúgy több helyen is árulnak ott fegyvert?jó lenne ha lehetne sokat alkudni,meg lehet megpróbálok kisírni pár ezer bb-t is:D amikor már tovább nem alkudik,akkor hogy háát nem is tudom,esetleg egy csomag bb-vel...volta már piacon régen,biztos siker:D -
#8617 ha megtalálod a JG-s csajt ALKUDJ! pofátlanul sírd le az árat :)
amúgy hanyadik? :) -
#8616 nekem meg szülinap holnap(ma mundták,amúgy elfelejtettem :D),aztán kapok pénzt,és megveszem:) -
#8615 Én csak március végén tudok venni :(, akkkor lesz pénzem...Addíg várnm kell :( -
#8614 köszi!akkor majd oda megyek:) nézek valami boyi,vagy esetleg JG fegyvert,akkor lehet JG-ből még ak is,boyi meg m4a1 -
#8613 Én a Józsefvárosi kínai piacon láttam, az a Kőbányai úton van asszem. -
#8612 melyik kínai piacon,és ott hol árulnak fegyvert?leet holnap megyek,aztán jó lenne tudni,meg majd elviszem átnézetni,és utána végre mehet a játék:) -
#8611 kulonosebben nem gond, mert annyira nem erdekel, csak vegigneztem az adatokat es ez az ertek nem stimmelt, ezert gondoltam hogy vagy be kene allitani valahol a BB tomeget, vagy valami gyarilag el van barkacsolva, vagy en gyarilag most nem vagyok kepben...:) -
#8610 Hm. Miért is baj ez igazából? Légpuskákhoz fasza. Feltuningolsz egyet 15J-ra, és csak 7.5-et fog rá írni. Rendőrátbaszó kronó. Jóez. :P :D
(Nem értek ám magához a szerkezethez, egyetlen kronót láttam közelről, 3 lövés erejéig.) -
#8609 De most beírogattam a képleteket mathcadbe, úgyhogy ha elárulod az FPS értéket, megmondom én neked seperc.