29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    valaki küldjön mán egy kis erőt ide

mind1,valahogy majd megoldom:)
  • Punker
    szerintem inkább ne nyúlj bele elsőre egyedül.
  • bardocz
    valami átkenős "tutorial" van ehez?mert lehet megpróbálom egyedül,bár picit félek az ilyen dolgoktól...ha nem muszály szétszednem nem szedem szét,igaz régen mindent szétszedtem :D
  • Punker
    elméletileg nem, gyakorlatilag meg majd kiderül :)
  • bardocz
    na ezt megjegyzem

amúgy ha nem nézetem át a fegyvert,vagyis előtte csak picit lövöldözök vele,hogy kipróbáljam(ilyen galambilyesztgetés féleség),attól lehet nagy baja?
  • praksi
    ahogy mész a kőbányai út felől, be az első kapun (asszem 3-as kapu van kiírva), bemész, balra az első sorban elindulsz, ott lesz nem messze; arról lehet megismerni, hogy tonnaszám állnak ott a fegyverdobozok :-)
  • bardocz
    tiszta mázli hogy nem tudok regelni softair-re
    nem küldik a megerősítő e-mail-t:S
  • Punker
    próbáld WD-t boltok nem foglalkoznak piacos cuccokkal.
  • bardocz
    akkor hova vigyem ahol átkenik,mert én nem igazán vállalom,nem akarom elcseszni
  • Punker
    és elküldenek majd, mert nem foglalkoznak ilyen fegyverekkel.....
  • bardocz
    na,holnap megyek piacra,ha megtalálom a nőt,akkor lesz végre saját fegyver,aztán majd nowarba elviszem,hogy nézzék át,meg lehet ott veszek szemüveget is,aztán már csak ruha kell:)
  • Punker
    én azt se tudom hol a piac, miért nem olyat kérdeztek aki pesti és járt már arra? softair-en x+1 ember van.
  • Kurfürst
    4 Tigrises "JGs csaj"-hoz lehetne kapni valami útvonaltervet? Rohadt nagy az a piac, néhányszor már voltam ott de nem hiszem hogy ráakadtam volna..

Előre is kösz! :)
  • Scottt
    Tiszta kommandós feeling:DMegérdemled amit a csapatodtól kaptál.Azért jobbulást,máskor vegyél hosszabb kesztyűt:D
  • bardocz
    :D
  • praksi
    köszi :-)
    persze a saját csapatom nagy együttérzést tanúsított a "hintsuk be sóval"/"szórjuk meg puskaporral"/"vágjuk le tőből"/"lőjük agyon ne szenvedjen", és hasonló ötleteikkel. utána meg lecsesztek, hogy folyton rám kell várni.. :-)
  • bardocz
    minden roszban van valami jó:))) jobbulást
  • praksi
    azt nem, mert az csak a 3. ujjpercemig ér fel, én meg az elsőt vágtam el..
    viszont olyan csini ápolónők voltak a kórházban.... :-))
  • Punker
    kesztyűt szétvágta?
  • praksi
    a bal gyűrűsujjamat kb 2 centi hosszan, fél centi szélesen; hogy milyen mélyen azt nem tudom, de látszik a hús... az volt a szerencsém, hogy az egyik lánynak volt ápolónői végzettsége, és gyorsan ellátott. (utána olyan pisztolyharcot lenyomtam, csak megérte póttárat venni a glock-hoz :-))

az apropója az volt a dolognak, hogy az egyik srácon keresztül másztam fel az ablakhoz (letérdelt, én ráléptem a térdére, onnan meg a vállán át az ablakba). csak arra figyeltem, hogy ne essek le; amikor már bent voltam, akkor éreztem, hogy valami folyik a kezemen...
  • Punker
    mid vágta el? :(
  • praksi
    cqb-s jótanács, nézzétek meg az ablakoknál, hogy van-e üvegszilánk, és most jöttem haza az ügyeletről...
  • Laza
    Egy du...ra a raklapok mogott :D
  • SG rock
    A piacon JG-s csajnál egy boltban 30e Ft-os fegyot mennyire lehet lealkudni kb?
  • bardocz
    "civil" :)

amúy a katonait néztem,de akkor olyan nem lesz,jó lenne megszokni a két szemmel célzást,de ez zoomal nem hiszem hogy menne,civilre meg akkor alapból nincsen semmi:S kár
  • Punker
    cyma fegyver 280 és 400 FPS között bármennyit teljesíthet attól függően melyik csónakon rakták össze :))))

milyen AUG-ra gondolsz? az A1-esen fix az optika, az A2-n meg sín van azt raksz rá ami szimpatikus.

ez a civil verzió

ez meg a katonai
  • bardocz
    aug-ra lehet valahogy rakni rendes irányzékot?ha kényelmes akár az is lehetne a fegyver:) csak nekem zoomal nemkéne

másik kérdés:cyme 0.28 és 0.31 máe lő 350 fps-t,vagy még mindig 280?(ez van írva legötbb helyre)
  • SG rock
    "goondolom ott szemüveget is csak a leendő vakok vesznek"
    LoLez jóó
  • bardocz
    ezért kérdeztem :)
    akkor viszont bb-s tanécsot megfogadom,sorjás kell a halálnak,placspisztolyba max:) goondolom ott szemüveget is csak a leendő vakok vesznek :-D
  • Punker
    nem tom hogy néz ki minden kínai ugyanolyan nem? :)

BB-t ne kérj a kínai az úgyis használhatatlan sorjás szar!!!
  • bardocz
    16:P
    mostmár legálisan,bujdosás nélkül játszhatok:D

jg-s csak hogy néz ki? XD
    amúgy több helyen is árulnak ott fegyvert?jó lenne ha lehetne sokat alkudni,meg lehet megpróbálok kisírni pár ezer bb-t is:D amikor már tovább nem alkudik,akkor hogy háát nem is tudom,esetleg egy csomag bb-vel...volta már piacon régen,biztos siker:D
  • Punker
    ha megtalálod a JG-s csajt ALKUDJ! pofátlanul sírd le az árat :)

amúgy hanyadik? :)
  • bardocz
    nekem meg szülinap holnap(ma mundták,amúgy elfelejtettem :D),aztán kapok pénzt,és megveszem:)
  • SG rock
    Én csak március végén tudok venni :(, akkkor lesz pénzem...Addíg várnm kell :(
  • bardocz
    köszi!akkor majd oda megyek:) nézek valami boyi,vagy esetleg JG fegyvert,akkor lehet JG-ből még ak is,boyi meg m4a1
  • SG rock
    Én a Józsefvárosi kínai piacon láttam, az a Kőbányai úton van asszem.
  • bardocz
    melyik kínai piacon,és ott hol árulnak fegyvert?leet holnap megyek,aztán jó lenne tudni,meg majd elviszem átnézetni,és utána végre mehet a játék:)
  • Mersant
    kulonosebben nem gond, mert annyira nem erdekel, csak vegigneztem az adatokat es ez az ertek nem stimmelt, ezert gondoltam hogy vagy be kene allitani valahol a BB tomeget, vagy valami gyarilag el van barkacsolva, vagy en gyarilag most nem vagyok kepben...:)
  • dronkZero
    Hm. Miért is baj ez igazából? Légpuskákhoz fasza. Feltuningolsz egyet 15J-ra, és csak 7.5-et fog rá írni. Rendőrátbaszó kronó. Jóez. :P :D

(Nem értek ám magához a szerkezethez, egyetlen kronót láttam közelről, 3 lövés erejéig.)
  • dronkZero
    De most beírogattam a képleteket mathcadbe, úgyhogy ha elárulod az FPS értéket, megmondom én neked seperc.