29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ilyen ez, örülj ha nem lopják el.
  • praksi
    JG G3SG1, 75 dodó+ ami még rájön :-)
  • Mersant
    valahogy ki kell szurni a terrorista gyanus embereket...

mit rendeltel, milyen ertekben?
  • praksi
    éljen Magyarország, éljen a bürokrácia, éljen soká a hivatali ügyintézés!

hogy van az, hogy Hong-Kong-ból eljut Budapestre egy csomag kb 6 nap alatt; viszont Budapestről Kecskemétre 2 hét is kevés??
  • MuldR
    Az M14 semi/full automata.
    Ha 430 FPS fole huzod, kotelezo ra a tavcso.
  • SG rock
    M14 ha jóltudom az csak félautomata nem? És ha azt veszek akkor távcsövet éredemes rá venni?
  • DannyL
    Úgy tűnik nem lett bajom. Szerencsére nem áztam át, csak fáztam, úgyhogy remélem nem lesz gond. Azért asszony pajti Bailey's-ébe belenyaltam. :D
  • bardocz
    na sajna ma nem lett efygver,esik az eső indokkal:(
  • Punker
    na az f@sza, 21 fok napsütés? :)

nyomass 1 kis becherovka-t az jót tesz, nekem is legalább a lázat eltüntette
  • DannyL
    Huh mocskos szar idő volt ma Érden. Esett az eső és fújt a szél. Leg rosszabb ami lehet. :))) Jól átfagytam, remélem nem látogat meg tüdő gyula. Viszont meglepően fanatikus banda jött ma össze. A játék végén is még legalább 50-en kint voltak. :D
  • Bexter
    Már megszoktam :)
  • Punker
    azt nem tom, de hogy én az életbe nem raknék az orrba akkora aksit az tuti :)
  • Bexter
    boyi m203 as gránát vetőben lesz az akksi. 8,4 es 1500 as akksi belefér.
    Akkor elvileg 3300 as is nemde?
  • Mersant
    ennyiert markasat is kapsz, ime
  • Punker
    amúgy fix tusos M4-ed van? mert ezek a 3000+ -os még a nagy fix tusban se mindig férnek el, nekem a G3-asba a 3300-as már nem fér bele.
  • Bexter
    Ez meg egy kis hazai 3300-as
    Én ezt néztem ki leginkább
  • Punker
    nekem ezek ismeretlenek.
  • Bexter
    Én emlékeztem rosszul, nem 4800 csak 4500
    Linkek:

3800 mAh
    4200 mAh
    4500 mAh

Gondolom ezek közül egyik se számít márkásnak
  • bardocz
    köszi hoghy szólsz,sikerült!
  • Punker
    ez esetben én vennék egy márkás aksit inkább, tök fölösleges a 4800-as ha nem nagy támogatóban használod.

akik panaszkodtak a softair-es regisztrációra, most próbáljanak belépni elméletileg aktiválták őket.
  • Bexter
    Nekem sima tuningmentes stukim van, azzal akkor jol ellesz a nagy akksi. Sulya az annyira nem vészes. bár néha is dög nehéz néha a stuki :D
  • Punker
    belerakod a 4800-as lesz jó súlya a fegyvernek, nekem egy sima 3000-es GP van, nyáron 7000 lövést is kibírt 120-as rugóval.
  • Bexter
    Nekem csak aza lényeg h egy naposat birja ki. Utána ugyis szépen lemeritem.
  • Bexter
    Csati átalakito kell tudom. A töltési idő meg annyira nem lényeges, nem sietek sehova :) ha jol rémlik ebayen láttam és 4 esével adják és ugy jön ki olcsora.
  • Mersant
    sejtettem. ennyi penzert vegyel inkabb sanyo vagy GP akksit. nekem 8,4-es 2000-es sanyom van, es 4 jatekot siman kibir! utana is csak azert meritem le, mert nincs potakksim, es nem akarok kockaztatni...
  • praksi
    nem okoz semmilyen károsodást, hiszen az akksi feszültsége változatlan. arra kell majd figyelni, hogy a nagyobb akksikat már nagy Tamiya csatival szerelik, ezért kell majd hozzá egy kis/nagy átalakító.

a 4800-as ellen maximum annyi szól, hogy még tovább kell tölteni.
    ja, a kérdéshez én is csatlakozom, ez milyen márka; hogy 9 ezerért 4800-ast adnak?
  • Bexter
    azt paszolom de sztem noname márka.
  • Mersant
    milyen marka?
  • Bexter
    Mért felesleges? 3300 as aksit 8 ért a mésikat 9 ért kapom meg, szoval érdekelne miért felesleges hisz az ezer pénz az semmi.
  • Mersant
    tovabb birja az akksi,:) de 4800-as tok felesleges...
  • Kurfürst
    ÁÁÁ köszi ! :D
  • Bexter
    Lenne egy kérdésem.
    Ha a stukimba a jelenlegi 8,4 1400 mAh os akksi helyet berakok egy 8,4 4800 vagy 3300 mAh os akksit az milyen kárositó hatással lehet a fegyverre illetve milyen előnnyel jár? (boyi m4 a fém változat)
  • bardocz
    na,akkor az nem lesz,ha nem a legjobb,meg hajlamos tönkremenni,marad az ak vagy m4a1
  • praksi
    játszottunk egyszer egy régi szovjet laktanyában, ott a falról is lelopták már a csöveket, viszont találtunk egy komplett és hibátlan AK fegyverszekrényt. le is vittük a visszaállóponthoz :-D
    (de qrva nehéz volt....)
  • praksi
    az aug-ot nem javasolnám, egyrészt annak nincs SEMI módja, épületen belül művészet fele egyeseket lőni. másrészt belül egy érdekes megoldással van rögzítve a Gearbox, ami hajlamos tönkremenni.
    (meg AK-hoz ill M szériához könnyebb póttárat beszerezni)

de a döntés joga a tied :-)
  • VRSDM
    vágásálló kesztyűt kő' venni :]
    vagy olyan helyen játszani ahonnan már az ablakkeretet is ellopták :D
  • bardocz
    köszi megnézem!
    amúgy ak,m4a1 vagy aug ami lesz
  • bardocz
    oké,szám?
  • praksi
    fegyvertől függ. egy AK vagy M16 pár mozdulattal szétszedhető, egy MP5, G3 már bonyolultabb dolog.

ha érdekel a téma:
    Mechbox -> itt találsz pár videót, köztük van olyan, ami az alapokkal foglalkozik
  • Adi
    ha írni akarsz WD-nek privit, akkor azt felejsd el.. hívd fel!:)