Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

DannyL
Kurva jó hely, a mázlista kutyák! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
Portugalok klassz helyen toljak 😉))

Seaweed
Par kep kanadai sracokrol 5letnek pl:

(messzebbrol mar alig latszik valami a rokalyukbol 😉)
Seaweed
siraly 😉)
Punker
a felsõ erdõt pár éve tarra vágták ez biztos, azér tvan enyni kis növendék gyökérrõl hajtott sz@rság, ezt kezdték el mos tritkítgatni hogy 3-4 év múlva vágható legyen, a nagyobb fás rész egy részét most vágták tarra, de beszéltünk a kitermelõkkel hogy 3 vagy 4 részben nyomják és meddig mennek ebben a kitermelési idényben, szal egész nyárra lesz 1 qrvajó erdõnk ott, akkora bombatölcsérekkel stb amiben 10 ember kényelmesen elfekszik (és még mindig csak a terület 10%-áról beszélünk😊 a HM egy vállalkozónak kiadta a kitermelés jogát ütemezve, amíg ezt nem zavarjuk, meg a vadásztársoságnak se, nem hiszem hogy belénk kötnének, elméletielg tegnap jöttek rendõrök meg polgárõrök "megnézzni" minket de ki se szálltak, az adott polgármester engedélyével lövöldöztünk ott egész nap szal jó esély van rá hogy sikerül szerezni 1 qrvanagy területet amit airsoftozásra találtak ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Hmm...hat tudja a fene hogy lehet veluk targyalni ilyen "hasznositas" temaban. Az a kepeken jol latszik hogy el van hanyagolva a terulet.
Punker
a HM erdészeté

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Franko! Nezegettem jenki AS-es team-ek kepeit es jo 5leteket lehet latni naluk is...van ahol egy komplett erdot atalakitottak rokalyukakkal, fedezekekkel, homokzsakos bunkerekkel AS hadszinterre....itt is meg lehetne csinalni....zsir lenne szvsz 😉))
(Kije a terulet tulajdonjoga?!)
Punker
emeld ki a paradicsomot, õk érteni fogják 😊

DannyL
Köszi, feltoltam a többieknek fórumunkra. 😄

Punker
pénteken már elkezdte 2 erdész irtani amúgy a sûrû erdõ kb 2-3 éves, nem csöveslak hanem beszakadt rókalyuk többet is találtunk de mivel a sereg 15 éve nem ténykedik arra nem biztonságosak, de volt akkora is amibe 5-10 ember beférne, csak nem mertünk bemenni, a francs se tudja melyik cölöp/gerenda adja épp meg magát.

ezt a pályát akarjuk megszerezni és feltérképezni stb, úgy hogy nagy országos rendezvényeket is lehessen majd csinálni.

Seaweed
Hmm leszedtem a kepeket (zip)....Az akacfak meretebol itelve, arra vagy 10-15 eve nem jart emberse 😛 De amugy latok fantaziat benne...egy lancfuresz, par balta-fejsze..franko osvenyeket lehetne csinalni, meg fedezekeket kijavitani a kivagott fakbol...jokis hely lehetne (vegen kep tan csoves lak?! <#gonosz1>)
Punker
a kis cserjés összterülete 350 hektár körül van, a volt verpeléti harckocsi lõtér.....
http://neuro.agria.hu/_temp/verpelet.zip

Seaweed
Miez valami kis cserjesben nyomultatok?! <#gonosz1>

Itt a pusztan millio ilyen hely van...nalunk akik jatszanak regi repulogepfedezekek kozt nyomjak a repter mogott, amit durvan benott az akacerdo 😉) (Paintballt is ott szoktak)
Punker

OrioN the S
😄😄D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DannyL

DannyL
Inkább JingGong.

DannyL
Alapból tényleg nem durr a 0.27, de ha beleteszel egy alap CA rugót amit simán elbír, akkor CQB-ra szerintem tökéj. Fõleg ennyi pénzért.

Seaweed
Nekem se tetszenek a kamuflazsolt (ejj de szep szo 😛) fegyverek..de ez a kep erdekes.
Punker
na ez tnem tennén a fegyveremmel soha, mondjuk lassan kell 1 festés neki mert tegnap is lett rajta jópár karcolás 😞

Seaweed
<#vigyor3>

Seaweed
Miazhogy "hany pontja"?! Ez egy Inokatsu M60-as.
OrioN the S
loal 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire
ennek hány pontja airsoft? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
ez...ez...ez kell nekem 😊

Seaweed
"Rembó beszarna" <#idiota>
Seaweed
WooW <#wow2>

Mersant
nem rosz a CYMA, arra kell figyelni hogy fem gearboxos legyen, meg esetleg nem art atnezni, atzsirozni. 20-25ert nem draga ,de ha van 32 ropid akkor aJG betat ajanlom ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

OrioN the S
cm.027-tõl ,de arra is azt írják ,hogy nem alkalmas komolyabb játékra

Viszont az itt lévõ tapasztaltabbak azt mondták ,hogy kezdésnek jó ,ha nincs jobbra anyagi keret.

OrioN the S
<#wow2> szép

Fenrir
CYMA márkát érdemes erõltetni?

Punker
ez egy álom 😊

nagyon gyorsan nyernem kell a lottón, vagy valami 😊

Mersant
lehet, csak ep most csusztal le a dologrol, mert most jott aru, szal megint lehet varni ra 1 honapot...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Fenrir
Jahogy ezt így is lehet? Vajon a Keleti Frontál lehet rendelni?

Punker
telefont felemeled, mert a honlap ott is átalakítás alatt van hol megy hol nem.....amúgy meg amit megrendelsz beszerzik úgyis.

Fenrir
Ott nem túl nagy a választék és persze az sincs ami kéne :\

Punker
nowar?

Fenrir
Aki a közeljövõben akar a 44-es bázison venni TM springes USP-t és Mk23 SOCOM-ot az március elejéig/közepéig ne is erõlködjön mert csak akkor kapnak új cuccot. Most rafkósan felhívtam õket elõtte 😊

Btw tud valaki olyan boltot ahol lehet venni TM springes SOCOM-ot és olcsóbb mint a 44-esé? Az USP-re már megtaláltam a Keleti Frontot, de SOCOM-ra még nem.

Punker
na ma sikerült összehozzni egy 26 fõs lövöldözést (RAT&GA&AC) verpeléten, meg van a pálya elsõ nagyobb beavatása 😊

Seaweed
Egyre inkabb kristalyosodik bennem hogy akarok egy ilyet <#vigyor3>(rovid)

Seaweed
Mersant
nekem is ment ,de csak explorerel, meg lehet tuzfalat ki kellet loni, de erre mar ne meskudnek meg

Nekem simán ment

E.Gy.B.E. Airsoft Team

OrioN the S
hja az jólenne... nekem sem akarja az igazságot

Sadist
Ha valaki le tudja vadászni ezt a köcsedelem videót az feltehetné youtubera. Ez a TV2-õs videólejátszó egy rakás szar, a kép szaggat, hang az nincs vagy akadozik, meg már el se akar indulni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Siluro
Köszönöm a válaszokat!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Fenrir
Lol, de ennyire? Basszus még jó, hogy nem vettem meg mert nem volt.

hát ezt a kérdést midenki felteszi, aki itthon akar airsoft fegyvert vásárolni 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::