29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    ok, de 360 FPS 0,2 BBvel elvileg 1,2 J, a krono viszont 0,6x J ad ki. na ez a "problemam"
  • dronkZero
    Ja, hát ha az FPS mérve van, akkor számold ki.

FPS értéket szorzod 0.3048-cal, négyzetre emeled, megszorzod a tömeg felével.
  • Mersant
    * mareknyi, de a lenyeget ugyis ertitek :)
  • Mersant
    1 fel marekom meg pont volt :), csak azert kerdezem mert FPS jo, viszont csak 0,6 Joule erot ir ki, ebbol gondoltam hogy esetleg valahol at lehet allitani.
  • dronkZero
    Hát..ööö...kiveszed a tárat, kiszórod belőle a BB-t, és beletöltesz más tömegűt?

:P

Csak tudsz kérni valakitől egy félmarék .20-ast...
  • Mersant
    van itt valakinek guarder speeder 2000 kronoja? hogy lehet a BB tomeget allitani, vagy lehet e egyaltalan?
  • Laza
    F@szan nez ki :)
    En egy Sansei maszkot vettem, amirol leoperalom a szemuveget, 3mm-es kis furommal kilyuggatom, es terepszinure festem, vagy bevonom terepszinu anyaggal :)
    Ha kesz lesz, csinalok rola kepet.

Tiedet te festetted? Milyen festeket erdemes hasznalni?

• Scottt
    Jó cikk;)
  • bardocz
    nagyon jó cikk;)
  • praksi
    Miért NEM való kezdőknek a sniper

pénteken ha lesz rá lehetőségem, dobok egy képet én is az arcvédőmről, az acélrácsból készült.

Punker, én már kifelé lábadozom :-)
  • Scottt
    Jobbulást Punker atya
  • Punker
    sálat sose húzd a szád elé csak rosszabb lesz, viszont ha végig a nyakadon van felszívja a nedvességet nem párásodsz, sőt nyáron még hűt is.

kösz
  • uHs Gerzson
    Jobbulást
  • bardocz
    párásodás miatt rosz igazán,amúgy nekem azért szarabb homlokra,mert kipúposodik tőle a fejem:S párával szívtam multkor,sál miatt tiszta pár volt,úgyhogy inkább már csak melegítésre használtam
  • Punker
    homlokomon nem látszik az "angyali" pofimon viszont igen, nekem is lőttek be a szemüveg/maszk és a bonnie kalap közötti részre de az nem tragédia, viszont még nem láttam embert aki ne párásodott volna sisak + bármilyen maszk kombinációval, rácsos maszknál meg egyszerűen csak szakad le a víz róla.
  • bardocz
    baszus,én azt hitem stirollap valami fa szerüség,de látom nem:D
  • Punker
    na jó emberek én egész héten lázas vagyok nincs erőm hülye kérdésekre 3x válaszolni inkább befekszek a kádba

ha tökönszúrum magam megértitek a házibarkács jelentését?
    bemész dekor boltba veszel egy 3 mm-es stirol lapot igaz 1m*2m-es táblák vannak általában de hátha van maradék, méretet kivágod fúrsz rá pár légzőrést, majd láng fölött melegítve tudod hajlítani az arcodhoz.
  • bardocz
    hát nekem sokkal szerebb érzés volt a homlklövés,mint az amikor arcon lőttek:) de nem akarok veszekedni,ez csak vélemény
  • degenerator
    nem is épületbe gondoltam.
  • Punker
    ezzel kezdesz? tudod ugye hogy épületbe ez már sok?

komolyan nem értem mi ez a sisak őrület mindenkinél.....

sniper katetória 18+ év !!! és min 1 éves játék tapasztalat is kell mellé sok helyen.
  • degenerator
    szemüveget már vettem, de...valahol lehet venni olyan cuccot, ami neked van?

és a fegyverem teljesítménéyről mi a véleményed?
  • Punker
    FOGVÉDELEM!!! acélsisak a feeling miatt kell? mert értelme sok nincsen, viszont a párásodást nagyban elősegíti!

mondtam multkor a 3 mm-es reddot lencsét jó 20 méterről lőtték be, ha azt fogra kapod ha nem is az egész de 1 jó darab valószínűleg törhet belőle, a kendő nem védi meg a fogadat!
  • bardocz
    nem sok meg az csak erdőbe kell,de oda se olyan fontos,akkor inkább már egy motoros táras támogató
  • degenerator
    nem sok
  • SG rock
    Amugy kezdőként sniperrel van valami esélye az embernek?
  • uHs Gerzson
    Amikor 44-s mondták hogy jobb lenne kontaklencsét szerezni én inkább maradtam a szemüvegnél, mert a kontak engem nagyon zavart, ezért kérdeztem kinek milyen tapasztalata van, de gondolom nyáron nehéz a szellőzést megoldani ha felveszek mellé egy rohamsisakot.
  • degenerator
    120as rugóval és marui 1000s motorral a fegyverem kb 400-410et lő. ennyit még el szoktak nézni játékokon?
  • VRSDM
    nekem ilyenem van. link
    sima hagyományos szemüveg alatt erre értettem
    link
    na de visszatérve, bármelyik szemüvegféle alá elfértem eddig én (kivéve a fejresimulós lövésszemüvegek, értelemszerűen, de hát fel kell próbálni egyet, és az alapján venni.

másrészt, elv. az enyém is antipára meg amit kívánsz, közbe mégis szenvedek vele, lehet köze van hozzá hogy a sisak is felfogja a párásodási utak felét
  • uHs Gerzson
    Oks thx mondjuk ahogy néztem az oldalon csak májusban lehet kapni, addig meg megprobálom a többi dolgomat beszerezi.
  • degenerator
    alapból olívzöld néphadsereges gyakorlóm van....
  • VRSDM
    sisakra álcaháló, és akkor okés, egyébként nagyon "világít" a gömbformája, (saját tapasztalat)
  • degenerator
    játékon még aktívan nem vettem részt, most szerzem be a cuccokat de a: uvex szemüveg+szovjet sisak+sál megfelelő nyílt terepre?
  • Punker
    asmc.de, vagy van pesten egy ESS viszonteladó tőle aszem most rendeltek a srácok, nem tom pontosan.
  • mstummer
    ESS-t mostanság hol lehet venni? Tesóm anno a 47esből szerezte be, de most nem látok ott... se máshol. Külföld?
  • Scottt
    Jól nézki!Szépen lezúzta a festéket a BB...
  • Punker
    ESS-t vegyél kényelmesen elfér alatta és nem fogsz párásodni, nálunk is van 2 szemüveges a csapatban.
  • uHs Gerzson
    Tudsz adni nekem linket ezekre mert akkor holnap utánajárok :)
  • VRSDM
    szemüveges vagyok, és mind a AS hagyományos plexi szemüvegek, mind a nagyobb swat-os, mind a tengerészgyalogos szemcsik alatt bőven elférek, nem nyom.
  • uHs Gerzson
    Ahogy látom kontaklencsét kell beszereznem mert én a maszkokban gondolkodtam, de ha van valakinek valami jó ötlete azt szívesen várom :)
  • bardocz
    amíg kmodnod,hogy mevolt,és az isten b. meg de fáj addigra elmúlik:D