Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
jah ezt nem vettem szamitasba...
Glpetyus
Tudod,hogy ilyenkor melóhelyen vagyok vaze'....tûzfal fogja az online megnézös szarokat,de azért kössz.

Seaweed
Pasztmek! <#mf2>

"poenbol"(?!) tuszul ejtette a Tv2-t lo adasban..es nem volt rest a vegen odavagni hogy az egy airsoft fegyver "csupan"....hat hianyzik az ilyen reklam marhara! <#shakehead>

De nezzetek mar meg...ne legyetek ekkora bengak <#mf1>
Seaweed
(nekem is csak za IE-vel megy(azaz IETab-al is))
Glpetyus
nekem sem jó,szal leírhatnád 2 mondatban a lényeget 😄

DannyL
a hiba az én rendszeremben van, mert így se

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
akkor tv2.hu=>Videok-Webcast=>Mokka=> Gyurcsánnyal a rendõrpalotában - Polgár Tamás Tomcat2007.02.15.

azert enyire nincs elduva...<#ravasz1>
DannyL
Megtaláltam a cikket. Nem semmi 120-assal 450-et produkálni. Beszarás. 😊

DannyL
nem megy, nekem

DannyL
M120-al?

BADE
még mindig ez a cucc kell nekem!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mi volt ez? Mesélj...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
én multkor is láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a multkor nem sikerült belinkelni, de ittt egy másik:
amerikai katonák multicam-ben gyakorlatoznak

de nem is a lényeg, hanem, hogy azt a robotot xbox360 kontrolerrel irányítják 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

WD felhuzta a JG AK SVD-t 450 FPSre. Ossz 60 rugobol jott ki.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
mi volt, nem vágom?!

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Seaweed
Hianyzik az Airsoft vilagnak magyarorszagon hogy az ilyen f*aszfejek is mint ez a Tomcat a TV-ben(TV2 mokka) eloben futtassak maguk. Aztan a vegen jol betiltjak az egeszet <#shakehead>
hello
engem érdekelne,h valakinek nincsen-e felesleges bipod eladó,mind1 milyen fegyverhez,mert légpuskához kéne.2-3e ft
köszi
Punker
ez a vicc kategória pénzt adni érte nem szabad szerintem!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

repvez
ezért érdeklödök rola mert nagyon kecsegtetö a paraméterei és az ára.Egyébként meg itt néztem :ECO1M4A1
Punker
lol, a nap vicce 😊

DannyL
Egy kínait soha sem húzol 450-re egy 120-as rugóval. Még egy CA-t se nagyon.

repvez
mit tudtok mondani az ECHO1 gyártmányu m16A4 röl?Lehet itthon ilyet kapni?Neten ahogy néztem 140$ körül mennek az itthon akkor a 30eFt-s kategoriás fegyok közé esne és ha hinni lehet a videoknak akkor 330FPS-t tud alapbol és elbirja a 120-as tuningot amivel 450 folé lehet huzni.
Lord Oswal
köszike az egész jó

Punker
20 ezer alatt

Lord Oswal
köszi és a 27-es ugy árban hogy van?

Punker
23-as nem, de a 27-es jó.

Lord Oswal
hali mi a véleményetek egy cyma mp5j cm023(vagy cm027?)-rol? megéri egy kezdõnek? csak mert az ára az szuper csak azt nem tom hogy az elsõ pár hétben szét fog hullani?

Seaweed
CA M203 SCAR-hoz

ColdFire
ez vmi uj team?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Jaja. Mondjuk egy SKS jobb lenne 😊

Punker
az 56-os a rögzített bajonettel?

Ahhh, ettol az AK klontol teljessen kesz vagyok!! Musthave darab 😊

OrioN the S
Ejjha! De sokat kell még melóznom 😊 ...de már gyûlik ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Minden cuccal boven 1 milla folott van.
Persze, sok cuccot eladtam kozben.

Punker
kevesebb? az 75000, abból max 1 jön ki még annyi se 😊

Sadist
egy nullával kevesebb

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Te tényleg több mint 750000-et költöttél airsoft fegyókra, vagy közben adtál is el belõlük? <#wow2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker

Az az US M1 Carbine elado. A srac, aki megvette tolem eladja. Ahogy a kepen van.
Eredeti 1943-as tus tartaska
US M1 olajozo
US M1 fegyverszij

Raadasul igen olcson kinalta nemreg. Asszem meg megvan neki, nem vittek el.

az alsó három 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ColdFire
kell a karom? 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Glpetyus
A legalsó <#szeret>

Seaweed
Az also 3: <#finom>
Es egy kep a szobam falarol. (mar jopar nincs meg kozuluk) 😞

fal

Igen TM, de az enyem femkitel van szerelve. Irtam anno rola egy ismertetot, ami itt elolvashato (van ott rola kep is)

http://www.airsoft.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=24

cold-fire
Hali! Sig-552 az TM? NAgyon érdekelne a cucc! esetleg képet tudsz küldeni?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Punker
kezdésnek olcsó és használható, a JG és Cyma AEG-ek.

én most ismerkedem az Airsoft-tal (illetve csak ismerkednék mert egyelõre pénz híján vok) és szeretném kikérdezni a véleményeteket, hogy mit ajánlotok így firsttime. Olyan kellene ami nem rugós és árban/minõségben is megfelelõ. meg természetesen minél arányosabb annál jobb 😊

szóval, ajánljatok vmit pls 😊