29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    hát a rideg szerszámacél biztosan.
  • bardocz
    softairen azt olvastam,hogy a fém az törik:S
  • MuldR
    Elad, D-boys megvesz :)
  • DummyBoy
    Én is azt vadászom, netről tudnék rendelni aranyárban, de asszem első körben veszek valamit ami hasonló ... sajnálom, hogy anno nem vettünk, de eszünkbe se jutott :(
  • SG rock
    na most megnéztem jobban az m16-ot, egy picit lötyög eze is :D, alig észrevehető. nem lehet ezt vhogy orvosolni?
  • degenerator
    nekem esetleg épületbe majd ak-su, vagy pps 41/43.

szovjet mellényeket esetleg vennék, replikát. ilyesmit pesten hol lehet találni?
  • MuldR
    Ilyen ez :)
  • DummyBoy
    Neeeem, szerintem 1 fegyver bőőőőőven elég mindenre!!!

De komolyan!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még meg sem jött az AK-m, de már az RPK-t tervezgetem :) Meg az AK-ra is jó lenne egy GP-30 ... esetleg egy AKS74U CQC-re

• SG rock
    Ok, elolvastam de nekem kicsit sem lötyög ! Nagyon meg vagyok vele elégedve sztem jó vásár volt.
  • Reaper
    #9773,#9778,#9780-9785
  • SG rock
    Ohh, dehogy görcsölök :D...
  • DannyL
    Semmi gond. Ha később még érdekel szólsz és ha még megvan akkor meglesz, ha nem nem. Nehogy begörcsölj itt nekem ezen. :)))
  • SG rock
    vettem golyót és ezért nemtom megvenni, sry.
  • DannyL
    Megkaptam. OK!
  • DannyL
    Utána meg rájössz hogy egy fegyver nem fegyver. :) Sallala... és fél millánál tartasz. :D
  • SG rock
    kicsit sem , miért?
  • DummyBoy
    Előbb-utóbb mindenki elkezd öltözködni ... Jóbarátom 2-3 hete még nem is akart AS-ezni, aztán vett egy Cyma AK74-est, utánna egy öltözet BDU-t, utánna egy mellényt, most épp a midcap-eket várjuk...

Aztán jön a rádió, mégpóttárak, valami innivaló, tartalék bb ...

Hiába van egy BDU-n ezer zseb ... kevés és kényelmetlen :)

Egyszer elmentünk munkatársakkal áutdór tímbildingre (Szép magyar szavak ...) és poénból hátizsák helyett az akkori SAAV-met vittem el ... hátul ásványvíz, nagyzsebekben kaja, kicsikben telefon + cigi, a tárzsebekben pedig mindben egy doboz sör :)

Ugyanezt a cuccost a punnyadt testemmel nem tudtam volna hátzsákban cipelni ... erról nem is szólva, hogy nem csörgött ... csak rutinos volt a vezető, megnézte mi van a zsebekben mert érdekelte a mellény :)

• Reaper
    Nem lötyög a csöve?:)
  • bardocz
    elképzelhető jövő hétvégén megyek bényére,nem tudom piát hogy oldom meg,megpróbálom valahol lerakni ahol majd megtalálom:D
  • SG rock
    Ja és DannyL ment sms!
  • SG rock
    Megvettem a fegyveremet a Keletifront-ban, egy JG M16A4 nagyon tetszik :), chronoval megmértük és alapból 385fps :D király.
  • Punker
    majd rájössz te is, elöször nekem is csak 1 kulacs volt, de ahogy az ember elkezd több tárat használni akkor elöször annak kell hely ahonnan kényelmesen gyorsan elő lehet kapni, meg is kéne tölteni akkor gyorstöltő is kell, a palackban zörög a BB jöhet helyette a zacsi, rádiónak is kell 1 zseb stb, stb, stb.
  • Punker
    mert inkább cipelek mint hogy világítson a szines hátizsákjuk az erdőben.
  • degenerator
    azért ezzel is túlzásba lehet esni. pl egy srác akivel játszottam, beletöltötte a piáját a málhamellényében levő műanyag flaskába, aztán gyorsan megitta onnét. feelingesebb. mellesleg az én plusz nehezékem egy hi-cap tár a zsebben....
  • bardocz
    menekülés közben kiszórsz minden cuccot a táskából,és pont csak a te cuccaid maradnak benne,hihető sztori:DD
  • praksi
    de miért te cipeled a többiek cuccát? én simán otthagynám az erdő közepén, majd azt mondom menekülni kellett :-D
  • Punker
    általános iskola matek óra? 100m * 100m-es négyzet az 1 hektár.
  • Punker
    hát én nem vagyok 110 meg csak a körül, de ha megpakolnak mint a málhás szamarat úgy csörög alattam az erdő a többiek rohamot kapnak, legjobb szintén pingyomon volt kb 60 kilós srác 1 AUG-gal kis résen a bozótoson kimászik azt mondják menjek utána, mondom bazze ezen a hátizsák nem fér át nem hogy én :)
  • Mike
    naja, csak tudnom kéne mekkora egy hektár
  • praksi
    nálunk van egy srác, kb 110-120 kiló, olyan mint valami szellem; éjszakai játékon csönd - csönd - csönd - csönd - még mindig csönd, aztán megérinti a vállamat h "megvagy" :-)
  • Punker
    hostages-en mikor váratlanul ránkszakadt a hó na az is hasonló buli volt, körbe jártuk az egész éri erdőt (kikeveredtünk már nem is játék térre) úgyhogy a nyakamnál olvadt befelé pólóm pulcsim vizesebb lett mint kívül a zubbony :)
  • bardocz
    multkor még ó volt,elején úgy fáztak ujaim,azokat melegítettem,de aztán megszoktam,egyáltalán nem fájt,meg nem fázott,meg simán fetrengtem a hóban is,alsógatyám is vized volt:D nagyon jó volt
  • Punker
    fúú első Vadkan AStúra miskolcról a bükkön át, kb délelött 10-re elfogyott a vizük 1-kor elmentünk vizet keríteni valahonnan mert kidőlt mindenki ha nem kerítünk valamit tuti kiitták volna a patakot is.

amúgy télen is jó a nagy felszerelés, mikor az emberek fagyoskodnak előkapom a hátizsákból a termoszt kiöntöm a még gőzölgő teát rögtön jobb lesz.
  • trobi00
    Köszi
  • Punker
    melyik gyártótól?

kínait 30-35 körül már kapsz szerintem ha szerencséd van, lent van a dollár árfolyam most kell rendelni.
  • Punker
    hektárban érdemesebb számolni, érd olyan 50 körül van talán, szeptember végén a mi játékunkat 16 hektáron játszottuk bázis foglalós nem nagy mászkálós game volt de mindenki megpusztult délutánra az áprilisi kb 30-40-en lesz. de ha pörgős oda vissza rohangálós akció van 5 hektáron is qrvára el lehet fáradni :)
  • trobi00
    Bocsi M4S-System
  • Punker
    tavaly pingyomon, 9 körül úgy szakadt nem lehetett kiszállni a kocsiból, elállt 10-kor eligazításon már hétágra sütött a nap, kicsit lejjebb mentünk látni lehetett hogy gőzölög az erdő mint a filmekben, mondjuk minden szemüveg párásodott is rögtön.

az a kis + súly meg kell legjobb fogyókúra, mondjuk azt szeretem mikor a kiszáradt erdőben lopakodni kéne és leb@sznak hogy hangos vagyok (az hogy másik 3 ember kajáját vizét stb is én viszem ilyenkor nem számít persze) de még egyik okos se tudta megmagyarázni hogyan lehet ekkora súllyal halkan menni. élősúlyban vagyok 105-110 kiló ehhez jön még 1 nagyobb játékon + 30/40 kiló felszerelés ellátmány, mikor reggel bemész a pályára és csak délután mész ki akkor vinni kell mindent az a biztos.
  • trobi00
    Hy
    Körülbelül meg tudnátok mondani, hogy egy S-SYSTEM fegyvert menyibe kerül???
  • Mike
    mekkora egy nagy pálya, hány kilométer?