Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Elviekben az M4/M15 szériákon a tus "simán" leszerelhetõ. Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következõ: Vajon mennyire kivitelezhetõ egy fix tus (jelen esetben SPC) lecserélése, mondjuk egy Special Force-os állítható stock-ra? Próbálkozott vki ilyennel?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
HÖ-HÖ <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Mondjuk a SAM-R re nem annyira lampat kell a bipod melle tenni, hanem mondjuk lezeres tavolsagmerot. egy DMRen annak szvsz nagyobb haszna van 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SPR/A:
SAM-R:

Kornfléksz BB 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Erre vagyok büszke 😊
Azt kell hogy mondjam ... nem veszek 105-ös Vityaz-t 😞
De csak azért mert szar és csúnya ... a pénznek ehhez semmi köze 😞
Akkor egy kis meglepi ... mi is a meglepi a képen? 😊
Képrejtvény 😊
de tegyuk hozza hogy ez Hong Kong-i ceg/bolt...szallitas, vam+áfa...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem is nagyon bejön ... lehet énis felugrok majd valamikor Pestre megfogdosni õket ... csak ne lenne olyan qrva hosszú 😊
Mind1 ... van még 2 hónapom eldönteni 😞 És ha olyan telünk lesz mint tavaly, akkor nem is maradok le semmirõl 😊
Folytassam, vagy elég lesz?
Szóval úgy is van, hogy aki neked azt a légfegyvert eladta, az törvényt sértett. Úgyhogy az õ érdekében ezt ne nagyon reklámozd. Illetve nekem aztán teljesen mindegy, lehetett volna esze.
a www.airsoftgun.hu-ról érdemes fegyvert rendelni? Mik a tapasztalatok?
Nekem van normális légpisztolyom dugattyús, fém/mûanyag, és az 176m/s..
Azt nekem odaadták vadászkiállításon.És az normál 4,5 ös ólmot szortíroz magából....
Akkor ez hogy is van??
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Sõt, ha rajtam múlna 21 év alatt az airsoft közelébe sem engednék senkit.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::