29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Remelem megint lesz reggel kis eso utana meg meleg! Brutal :)
  • praksi
    a Katonák voltunk -ra megyek :-)
  • MuldR
    En is igy indultam neki. Semmi extra cucc. 1 kulacs, par csokika, meg 3 tartalek tar. Nem is ertettem, minek a taktikai melleny.

Most tele vagyok minden biszbaszal mert kell es lusta vagyok a parkoloba visszamenni (meg neha nem is lehet).

Bar 2 het mulva mar szerintem leteszem a PASGT-t. 20 fok folott elviselhetetlen! En nem tudom anno a sivatagban hogy birtak viselni. Meghaltam volna :)

Nem sajnallak le. Irigyellek. Barcsak le tudnek mondani a sok cuccrol, es konnyeden szaladgalhatnek. :)
  • DummyBoy
    Az utolsó játék amin anno voltam a Game Warden volt ... "újoncként" első nagyjáték ... ott is kicsit hűvös volt a reggel, poénból vittünk páran macsetét ... volt aki nevetett is rajta ... 1 óra múlva nem nevettek ...

US oldalon voltunk ... délután 1 felé 4 vietkong megadta magát nekünk, ha adunk egy kulacs vízet (Adtam, lett 4 hadifogjunk)

4 lityis kamukamelbekkemben valami 2 deci víz maradt délutánra, de dél felé már figyelni kellett, nehogy idő előtt megigyam ...

87658568379487598476934857 szúnyog ... ugyanennyi fok ... hangulat az volt tuti :)
  • DummyBoy
    Hidd el nekem 25 kiló nem azért lesz mert elvárják tőlled, hanem mert szükséged lesz rá ... Egy alap CQB/C (hehe) kispályára/játékra majdnemhogy felesleges, aki akar az visz magával a feeling miatt ... de ha maga a játék olyan tipusú, akkor max nem mész el, de ha igen, akkor készülni kell rendesen ...
  • MuldR
    Egyik vietnamos erden nagyon kemeny volt. Reggel esett. Nem szakadt, csak ugy esett pici. Beoltoztunk elindultunk. Erre kisutott a nap es lett vagy 30 fok! Akkora para es szunyogfelho volt az erdoben!! Kemeny volt. Egyik csapattagom par nappal korabban ott fikazta, hogy erdi erdobe semmi vietnam feeling nem lesz, mert az nem dzsungel. Hat a jatek vegen kesz volt, ott omlengett, hogy mekkora kib. nagy dzsungel feeling volt, es tiszta vietnam :) Egyik legjobb jatekunk volt.
  • Mike
    hát ja, de tőlem ilyet ne várjon senki, 25 kilót fix nem fogok cipelni, nyugodtan le lehet sajnálni, akkor sem :)
  • MuldR
    Nyugi osszejon az. Az elso woodland megvetele nekem is nagy nehezseg volt. 12 000 ft-ot kiadni egy ruhaert, amit csak jatekon hordok.
    Azota van melle egy sivatagi, egy DPM, egy splinter egy OD zold es egy BGS. :)
    Most epp egy feketen torom az agyam.
  • DummyBoy
    PASGT mellény ...

Naja ... Főleg akkor a vicces, ha nagy terepen van a game, és nem lehet szünetben visszaugrani a cuccokhoz ... 3-4 lityi víz, kaja, bogyó, aksik, tárak + mindenamikell ... és erre kisüt a napocska, finom 35-40 fok :)

A világ egyik legnagyobb találmánya a shemagh :)

Mondjuk tény, az AS egyik legnagyobb feelingje a saját felszerelés összeállítása ... főleg ha valaki komolyabban gondolja és valami authentikus motyót szeretne :)

Apropó ... Nem tudtok valahol vászon AK tártáskát és/vagy afganisztáni orosz AK málhamellényt?
  • bardocz
    hát nekem nincsen egyenlőre semmi ruhám,úgyhogy én még lasertages vagyok:))
  • MuldR
    6-7 ora?
    Hat airsoftnal ez ugy mukodik, hogy beoltozol szepen (PASGT melleny, tak melleny, tele tarral, tartalek aksi minden biszbasz, viz, kaja, +AEG es van rajtad 25 kilo cucc. Elindul a jatek, es kisut a nap.
    2 ora mulva tocsogsz a viztol :)
    Vannak uberebb gyerekek (Ranger, HCzoli) akik a nagy malhazsakot feldobjak, hogy legyen meg kis plusz suly.

Persze lehet 1 szal gyakorloban 1 muanyagpuskaval is nyomni, de az nem hardcore :) az csak olyan lasertag-es :)
  • Mike
    persze, mihelyt beugrik vmi párszázas plusz meló, vagy találok vmi jobb állást a mostaninál
    de jön öcsém is, pénze meg erre neki sincs, szal finanszírozhatom azt is
    mert ugye egy ppuska ok, hogy mondjuk megvan 30k-ból, de ezzal még sehol nem vagyok
  • Mike
    de lasertag-en voltam már párszor, persze le lehet fitymálni a lasertag-et, de nem olyan rossz az, 6-7 óra után totál hulla vagy, de nem kell az elején belefeccölni egy fillért se (no meg ugye van hátránya is, hiába lövöm a hátát, hiába lóg ki keze, feneke, az nem találat) iagz az airsoftnál meg oylan cuccot rakok össze magamnak amit akarok, aztán ha majd veszek mondjuk ilyet, akkor aztán virul majd a kis fejem, a budafoki pinyóban :)
  • degenerator
    de majd egyszer..
  • Mike
    azt is, hogy szemüveggel hogy van egyszerre az arcodon :)

htx
  • Mike
    még nem, mert egyszerüen nincs rá fölös zsém
  • bardocz
    jó lenne ha kép alapján megtalálnám akármelyik boltban is:D
  • VRSDM
    igazándiból kaptam a szemcsit, as-es cimborától (ala bénye), így se csomagolás semmi, mármint be volt csomagolva, :D csak nem abba amiben árulják, hanem szépen ajándékosba.

de mondom ma lefotózom és mutatom.
  • degenerator
    mike, te airsoftozol?
  • bardocz
    elkezdtem keresni én is,de nem találom,pedig érdekelne menyibe kerül most,de lehet hogy sensei lesz belőle
  • VRSDM
    ezaz hogy neten nem találtam semmit, de ma lefotózom, egy ESS szemcsire hasonlít, külsőre totál, csak épp nincs rajta logó, 44esbe lett véve, tavaly nov-be. 6e huf körül.
  • Mike
    most mit haszn álsz? linket adj már róla, légyszi
  • VRSDM
    jaja, és akkor vegyek abba is lencsét, +30e :]
    köszönöm, de nekem semmi bajom a majdnem SSE szemüvegemmel, elférek alatta bőven, célozni is lehet, néha bepárásodok, de majd kipróbálom az itt írt, szivacskiszedős módszert.
  • Reaper
    Na mindegy, majd ha a kezemben van okosabb leszek. Lehet szerencsém lesz és nem fog lötyögni...
  • Punker
    JG M család minden tagjának lötyögött a csöve ami a környéken volt.
  • MuldR
    Nemtom van-e valami megoldas.
    Elkepzelheto.
  • Reaper
    Aha, és van rá megoldás, ha esetlegesen lötyög a cső? Merthogy nekem a JG M4 szériák közül a CQB tetszik, így azt is rendeltem meg. Mivel nem írták ezt az egyrészest csövet hozzá, így elképzelhető, hogy lötyögni fog az enyém csöve is...
  • MuldR
    Hat hogy 2 db-bol volt osszetekerve asszem.
  • Reaper
    Ok, de konkrétan mit jelent akkor, hogy a régi több részből áll?
  • MuldR
    Igen, letezik. Guarder C3 nak hivjak.
    WGCshopon megtalalod.
  • MuldR
    Igen, azt jelenti, hogy a csove 1 darabbol van, es nem fog kilotyogosodni.
  • DummyBoy
    Nemszótam
  • Mike at home
    mondjuk lehet, melóhelyen megvan, majd megnézem ma délelött
  • Mike at home
    szemüvegeseknek:
    létezik olyan védőszemüveg amibe betehetsz plusz dioptriás lencsét, plusz a védőlencsék is cserélhetők
    csak nincs már már a linkje
    de ez csak egy szemüveg, ettől még ellövik a fogad
  • degenerator
    gránátok?
  • Reaper
    Vki elmesélhetné, hogy airsoft fegyverek esetében mit is jelent a "one piece barrel", mert az összes újabb JG fegyver esetében meg van jegyezve zárójelben. Nem vágom, hogy a többinek a csöve több részből áll vagy mi?:-D
  • bardocz
    itt van:)
  • DummyBoy
    Hmmm ... CA nem csak 74-es van? Mert CA az csak "74-eseket" gyárt ...

Sőőőőt ... inkább SLR-eket :)
  • bardocz
    pedig dboy már megtetszett:) akkor lehet csak CA van 47-hez
  • DummyBoy
    Element van sima AK-hoz, folding stock pedig Dboy-Kalash ... De ezek 74-esek ...

Element 30 dodó

Dboys - Kalash 35 dodó