29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9888 na jó, meg kell mellény, térd, könyök védő, sisak, akkor kell épületharcra fekete is mert kommandózás nekem jobban bejön mint a túrázás az erdőben, akkor vmi erős és távolra vivő fegyver távcsővel, bár bardocz szerint 100 méterre airsoft fegyver nem visz el, egy közeli SMG ami gyenge, max 10-20 méteres hatótávolsága, de kiköp 10-12 golyót másodpercenként
hirtelenjébe ennyi
ja és sok 30-as tár, mert az nem feelinges, hogy begyömöszölök több száz golyót egy tárba
szal ez így nem olcsó :) -
#9887 miskolc felé kell menni, miskolc és harsány között van a pálya. -
#9886 ha nincsenek extra igényeid ruhát kihozod 10k-ból + bakancs az kell. -
#9885 jó kis videó, de nekem ez már kicsit túlzás
nem biztos, hgy én ezt ennyire komolyan akarom venni
ehhez már tényleg kell ruha, felszerelés, stb -
#9884 létezik HK G36C-ből 2,8 kilós? mert az eredeti csak annyi, nem 4,5 -
#9883 jó játék lehetett;)
szerencsről oda hogy lehet kijutni?mert ha legközelebb megyek nagyanyámékhoz lehet kimennék,hoghy ne unatkozzak:)
Mike:sajna én ebből nem értek semmit:S tudok angolul de nem enyire -
#9882 és attól jobb lesz? ugyanúgy egy izével lövöldözöl mint paintball-ban.
AS-nak pont az a lényege hogy reálisabb legyen a játék, lásd tárazás stb. -
#9881 naja, de tehetesz magadra nagyfeszt is, aztán be is hugyálhatsz ha neked úgy tetszik egy-egy találattól :)) -
#9880 Miskolci lőszerlimites játék vid. -
#9879 bardocznak -
#9878 csak ha itt találja el akkor ér a találat?meg kell itt rendese célzoni,vagy inkább csak a lövöldözés megy?nem látom rendesen a fegyver tetejét:S -
#9877 hát azért ez tényleg gyerekes. -
#9876 akinek az a problmája hogy laser tag-nél nem érzi, hogy eltalálták :)) -
#9875 1 ha = 10 000 m² -
#9874 link olyan tudatlanoknak mint én -
#9873 mi az a négyszögöl?most hallok róla életemben először -
Kurfürst #9872 A négyszögÖL IQ-ból kitalálható.. pláne ha láttad már a klasszikus da vinci-s rajzot (egy pasi a körben). -
#9871 hektárt én csak tippeltem,hogy 100x100m,de amúgy tényleg nem nagyon tanítják -
#9870 négyszögölt én se tudom :)
de nekünk kis pisiseknek hektárt tanították a suliban a többi mértékegységgel mint méter stb még alsó tagozatban, ott meg csak matek lehetett. -
#9869 fotózás elmaradt, meló-meló-meló
de készlettem leadom hnap, aztán a tietek vagyok :D -
#9868 figy, nem matek, lövésem nem volt mekkora egy hektár
mint ahogy a négyszögölt sem tudom
vajmi kevés köze van a matekhoz -
mstummer #9867 Hehe... no a rendes Audi területén is izgalmas lenne az tény :) Azonban ezen a helyen nem volt termelés már kb 15 éve amióta a Rába eladta egy magánembernek. Területileg is máshol van. -
#9866 Egyik hétvégén amikor nem megy az Audi gyár attól még bemehettek.Hétfőn tele az egész futószalag bbvel -
mstummer #9865 Még azért nem adtuk fel teljesen a reményt, talán sikerül beszélni az audisokkal is... már ha tényleg ők vették meg.
Node sebaj, Császár is nagyon jó, meg Hajmáskér is, igaz azok más jellegüek. -
#9864 Pedig azt de kipróbáltam volna :( :( Remélem lesz még hasonló ... -
MuldR #9863 Nekem mindenem fem, es meg sosem tort. 1 csapattarsamnak tort eddig a boyi fem test. A 100 fegyverbol eleg jo arany :) -
#9862 valahogy ilyesmikre gondoltam :]
megnéznék egy +35kilós emberkét alpinozni a péceli torony teljéből :D -
mstummer #9861 Szép hely :)
Nekünk Győrben volt egy hasonlóan szép helyünk (anno videót linkeltem). Sajna csak 3 játékot élt meg :( Megvette az Audi... legnagyobb bánatunkra. -
#9860 mikor a zsákkal felakadsz a szűk ablakon, mi? :) -
#9859 ez a beöltözősdi is játékstílus függő, ha éppen valami hatalmas nagy menetelős afrikai sivatagban sétálós a kerettörténet, akkor értelemszerűen megpakolja magát az ember, de spec. ha valami épületes, gyors kis akció. és egy spec.egységben vagy akkor senki ne cipeljen nekem málhát, mert hogy milyen hangulatos :D -
#9858 M4 és M16 -
#9857 nem csak télen volta sztálinvárosban harcok -
#9856 M4,M16,G36? -
#9855 chuck norris. -
#9854 Ja télen lehet ott egy feeling harcolni.:) -
#9853 nincs olyan ami nem törik:) -
#9852 mert a JG műanyag az szerintetek nem törik? hát de, csak még ráadásul a hülye hopup kamrájával is szívás van, 2 csapat tag is szív most vele. -
#9851 elég jó terep lenne,csak szerintem a fél társaság eltévedne:D -
#9850 a csepel művek területén nem lenne jó airsoftozni? tiszta sztálingrád
galléria baloldalt -
#9849 és nemtom valahogy "kiékelni" , hogy ne mozogjon?