Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
remélem lassan kész lesz a 2. rész videója is, abban már én is benne vagyok 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyebkent erdekesen reklamozzak oket...(bal felso sarok)
Mondom en hogy odakint a 44 perc es az igazi cselekmeny hiresse tett par fegyvert! (Egyebkent azt nem is tudtam hogy AMD is volt ott csak AIMS-rol tudtam....de ezek szerint 324 skulot eleresztettek azzal is....nem semmi!)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Supernatural (Odaát) rajongóknak Airsoft kicsit másképp:
http://supernatural.hu/supnatLIVE/
http://www.softair.hu/forum/viewtopic.php?t=1289
De kössz!!
(már 2 perce folyamatosan röhögök)
"Szerintetek jó a well G18c a cyma G18C-be? " hát erre én se tudnék válaszolni rofl
Mellette még egy olcsóbb AO Safety védõszemüvegem van, tavasz óta szinte már csak abban játszom.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ez az Ess Ice 2.4 10.500ft és 3 lencse van hozzá (füst, tiszta, sárga), tok és pánt.
csakhogy ez cirka dupla annyiba van mint eg C4-es Guarder....dehat ESS...szal nem szolok egy szot se...isten igy is! <#worship>#worship>
gyarto lapjan csak enyi van alairva:
"Ultra ballistic protection!"
(Ha netan elobb vennel ilyet azert termeszetesen en is kivancsi leszek a velemenyedre rola!)
EZ AZ!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Tudom, minek egy CQB-re ennyi szar, de ez van, nekem így tetszik.

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Holnap lehet, hogy találkozunk. 😊 Ha VonDom haverja tud BB-t szerezni, én meg valami gúnyát magamnak, akkor megyek!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN