Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tokyo Ska Paradise Orchestra 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

bocsánat a nem AS hsz-hez.
a ska egy zeneistílus...ilyen fesztivál...koncertek...SKA
light00
nagy miabánat?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

jaja jelentkeztem. remélem jó idõpontban lesz, mert jún27-júl1 Nagy Ska Land, amit nem hagyok ki...
light00
Hát ezt most megszivtam. A bulit (vacsorát) eltolták frankon éjjelre. Igy most választanom kell :CCCC
Ez az amit rohadtul nem akartam...
Supnat 2? Arra jelentkeztél?

sztem gyere el, amilyen rendes Dajka sztem lesz ott még hely plusz 1 fõnek.
light00
nem jelentkeztem rá, a forumba már azt irták, hogy betelt, igy sajna csak nézöként vetödnék ki. És igen szinte mindent elolvastam rola, amit tudni lehet. A juniusi játékra jelentkeztem is , csak aztán fel kéne már néznem forumra :\

okés!!! de tudsz egyáltalán róla vmit?? mert ez fõleg ilyen szerepjáték lesz nem pedig AS. szval AEG nem lesz, csak spring pisztoly meg shotgun.
http://softer.extra.hu/forum/

olvasd el a SUPERNATURAL topic-ot. vadászoknak 21kor van találkozás a Supernatural Bárban. http://supernatural.hu/supnatBAR/
light00
Wow. igen mennék, csak eddig azért nem akartam, mert nem tudom magamtol, hogy hogy jutnék oda. (és félek sötétben<#idiota>) Igy megkérdezném, hogy nem mennénk együtt, legalább együtt tévedünk el! 😊

köszönöm szépen a segítségeteket! neked is DannyL a kellemes kis megjegyzést. 😄
és igen Supernatural miatt kérdeztem. esetleg mész te is Light?
Amennyire jol emlexem ez a kerdeses ojjektum. Van alul skala, ki tudod szamolni hany km 😊
gugli

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
superkuka

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

light00
Supernatural? 😊

VRSDM
amennyiben a kun béla utca ott a spar vagy mijaz környékén van akkor aztmondom lesétálható, kb. fél órás gyalogút, esetleg, 45-50perc ha lassított tempóba mentek, mi teljes felszerelésbe fél óra alatt megjártuk ;]

u dont have to listen anybody else but me

Segítség kellene: a 69-es busz végállomásától, a Kun József utcától kábé hány kilóméterre van a Péceli pálya? Kérem aki tudja vagy volt már ott, akkor mondja meg, hogy lesétálható táv-e...elõre is nagyon szépen köszönöm, ha tud vki segíteni.
Van eladó AK-ra való PBS hangtompító replika, akit érdekel, az írjon privát üzit!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Seaweed
hat igy mar tuti...<#rolleyes>
nekem is ott volt elsõre. tuti nálad van a para neuro:S:S
Seaweed
nix kess....most hogy irtad toroltem kesst es megneztem ugyanugy ott van....
<#nemtudom> - lehet csak én vagyok béna akkor vagy neked jön cache-bõl <#vigyor3>

Seaweed
hmm nekem ott van most is....

fura, nekem úgy tûnik, hogy a kép teljesen eltûnt, mert még a hírek között sem találom, ahol eddig kint volt... (airsoft-news.eu)

DannyL
Nekem tetszenek ezek a scifi cuccok, a P90-t is komálom. Mondjuk ez nekem se jön be ebben a mûanyag formában, csak úgy megörültem hogy végre valami újdonság. 😊

Seaweed
(Egyebkent linkvedett az a weblap...max kepmegjelenitese CTRL+F5-el lehet rabirni hogy latszodjon a kep.)
Bexter
Huh ez kemény 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Benne maradt az autóban a gázpalack és nem bírta a meleget 😊

Seaweed
ez az FN F2000 valami embertelen ronda...
DannyL

ok

Bexter
Nekem 8,4 es NI mh aksim van, az egy délutáni gamet bõven kibir. Ha lemerül 3-4 óra a feltöltése és rá is léejet tölteni ha kell.

vaészeg igy teszek😉 és köszi az infot mindenkinek! viszont az akkus dolgokrol tudnátok mesélni induláskor mit hogyan?

Azt nagyon jól tudom, hogy a PDW-nek van tusa és hosszabb a csöve, de akkor más különbség nincs ugye?

Még mindig fenn áll a segítség kérésem, hogy MP5K-ra MP5 fix tust rá lehet-e tenni?? Például egy MP5 A4-nek a tusát..

Köszöntem, ha tud vki segíteni a kérdésben.
Jah a 10e-s fegyók csak poénnak jók...nem valók airsoftra. Nem is vághatj le belõle az ember h milyen is igazán egy rendes AEG. A legnagyobb gond h pénzkidobás az egész, megveszed 10ért...és annyi.. eladni nemtod annyiért...kb 5ért...ergo bukás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bexter
Ha jót akarsz magadnak nem olcsot veszel, hanem gyüjtesz egy 25-30 ezresre, azzal már el lehet kezdõ szinten lövöldözni.

A PDW és a K között csak anyi a különbség, hogy a PDW-nek van egy kihajtható tusa.

nah, valszeg vmi olcsobb AEG-et veszek, azt szeretném kérdezni, h kb meddig kell tölteni az akksit és hogyan?

VRSDM
egybõl beugrott a militaryphotos.net a header-rõl 😄

u dont have to listen anybody else but me

Jah és elõre is köszönöm, ha segít, illetve válaszol vki a kérdésemre.
Lenne 1 kérdésem, bár olvastam, hogy nem lehet, de azért hátha ti mást mondtok és akkor belelkesedek. Szóval: TM MP5K-ra más TM MP5 fix tust rá lehet tenni?
Az MP5K és a PDW között csak a csõhossz a különbség?
airsoftware.hu

Punker
Cyma 0.27 alatt felejtsd el!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CM0.22-röl mit gondoltok?

JG-röl tudnál mondani vmi hazai shopot ahol szétnézhetnék neten?

ok
akkor majd vmi cyma vagy JG fegyot keresek, köszi mindenkinek

Punker
fúúú de komoly terepen voltunk, ma, lassan írom ki a 06.03. játékot 😊

Cyma Ak 74 is jó.
Cyma AK 47, 47S, Beta veheted, de mint minden kínait ezeket is erõsen ajánlott átnézni.
Összes JG (Jing Gong) fegyver-t ajánlom bátran.
Ezeket olyan 25-35ezerbe kerülnek.
Well-t, DE-t, BE-t felejtsd el sztem.
na, vki hozzáértõ?