29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10008 akkor öltözz ss-nek :D -
#10007 nem te kerestél ruszki cuccot de más igen, amúgy 3k-t a bőr cucc megér. -
#10006 hát nem szivesen öltöznék komunyistának,de menyibe kerül?:D -
#10005 vagy csak már túl sok hasonló hozzászólást láttam? -
#10004 üldözési mániád van, azért :)))) -
#10003 ááá így elrontani egy téket....pazarlás -
#10002 miért van olyan érzésem hogy nem ütöd meg a minimum korhatárt?
és egy miskolci miért nem a városi egyesületnél nézelődik? vagy onnan már elküldtek? :) -
#10001 értelmesen kérdezz plz. -
#10000 Faq-ban olvastam bérbe adó airsoftguns ez pontosan mit takar, milyen fegyók?=) THX. -
#9999 kérdés hogy mikori, biztos csináltak abból is pár ezer darab minőségit, de én még olyat nem láttam senkin :) -
#9998 akkor az nem az sg volt -
praksi #9997 ezt azért nem mondanám, nálunk a csapatban játszik pár katona (ugye itt a reptér), és az x éves zubbonya még mindig jobb állapotban van, mint az én utángyártott BDU-m -
#9996 én mikor paintballoztam, egy fórumon kezdtem el érdeklődni és mikor először mentem fórumtalira mindenki ott volt :) -
praksi #9995 az nem az igazi, csak a mintáját másolták le. -
#9994 hát az első nadrág a boci mintás. -
#9993 ilyen ruszki Y-t árulnak softair-en. -
#9992 majd egyszer, de ne fűzz hozzá túl sok reményt, fórum meet-re se nagyon szokott elmenni senki -
#9991 Nem megyünk el egyszer igy fórum társaságon belül airsoftozni? -
#9990 zubbony de kép nincsen...
nadrág itt van kép
mondjuk most olvasom,hogy utánzat erős anyagból...hát nem tudom... -
#9989 melyik? nato woodland után gyártott szokott 5 körül lenni. -
#9988 legalább megtom melyik bolt hol van
öcsém meg vmi pisztolyt emlegetett -
#9987 pasz,valamikor jövőhét:D -
#9986 pedig legiosmilitaryban 5k körül lenne a zubbony meg nadrág,akkor az utángyártott vagy hogy? -
#9985 mikor mentek? engem is érdekelne -
#9984 a korrupt országunk lehetőségeit kihasználva a full igazi eredeti magyar mintás gyakorló + zubbony ára kb annyi mint az én pattern multicam-em, csak a minőség maradt meg első világháborús szinten.....
mivel ennyire tré a minőség rengeteg van leselejtezve fél/harmad áron + ugye rengeteg egységet felszámoltak laktanyákat bezártak onnan a raktáron lévő cuccok nagyrésze szintén kikerült a boltokba csak keresgélni kell, de egy 4-5 ezer forintos agyon használt német gyakorló még mindig sokkal tartósabb mint 1 magyar, max kicsit megfakult. -
praksi #9983 necces a dolog, egy maszka alapból 4-5 ezer forint; igazi magyar gyakorlót meg 10K alatt nem fogsz kapni (az igazi alatt értem, hogy magyar karjelzés, "Hungary" felirat, stb). ennek szimplán az az oka, hogy magyar zubbonyok nem készülnek utángyártott termékként, max. használtat tudsz kifogni. az emlegetett 22-es csapdájában 10k lett volna az igazi magyar zubbony+nadrág (használt), csak pechemre nem volt rám való méret.
(a használtat ne úgy értsd, h lyukas, foszlik, kifakult stb; semmi baja nincs, egyszerűen a katonáknak annyi van mint a szemét, és eladnak párat a katonai boltoknak) -
#9982 melyik magyar ruhára gondolsz? a boci mintás vízlepergető képessége a nulla közelit súrolja alulról, ami nem árt ha erdőben akarsz fetrengeni, a reggeli harmattól is bőrig ázhat az ember. -
#9981 köszi!:) így nem küldenek el első boltból:D -
mstummer #9980 boonie hat a neve. -
#9979 magyar ruha+sensei maszk nekem 10-15k-ból kijönne,ha találok ilyen halászsapkát(nem tudom nevét),még arra is beruháznék,szemem nagyon nem bírja a napot -
#9978 ne vegyél 1k-s zubbonyt, a zubbony lényege hogy tartós legyen 1 ezresért már lerongyolódott sz@rt kapsz ami átázik stb. -
mstummer #9977 sztem ebből max használt mellényt veszel. Vagy használt ruhát. Vagy sisakot. De a 3at egyszerre tuti nem. -
#9976 jo mehetünk max. a keleti után találkozunk. addíg meg összekaparok még egy kis pénzt. -
#9975 én jövő héten mennék el bevásárolni,felőlem mehetünk együtt,igaz én útbaejteném keletit maszk miatt -
#9974 van 3k pénzem, azt szánnám mellényre meg sisakra vagy zubbonyra. reélem ha használt ruha beszerezhetek egy felsőt 1k-ból meg egy mellényt max. 2k-ból -
praksi #9973 öö, nem tudom mi az a hunyadi, de biztos :-)
amúgy Google powa:
A 22-ES CSAPDÁJA
Népi Tulajdonú Háborúellenes Katonai Túlélőbolt, Hidegháborús Kutatóintézet és Kiállítóterem
Bp. Teréz krt 22 (Bejárat Aradi utca 3 felől)
tel.: 06-1-30-20-520
mobil: 06-70-31-222-13, 06-70-31-222-14 (surranó forródrót)
e-mail: [email protected] -
#9972 odaolvasztani még tudod:D de nem ajánlom:) -
#9971 fú,nem annak van a közelében a hunyadi?ott valahol van egy militari bolt csak az jobbra van aszem:D de ott volt űrhajóssisak is kb:D -
#9970 ezért rühelltem mindig a NiMH akksikat már a telefonoknál is -
#9969 ja,de nemjó mert műanyag a test :(