29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike at home
    akkor öltözz ss-nek :D
  • Punker
    nem te kerestél ruszki cuccot de más igen, amúgy 3k-t a bőr cucc megér.
  • bardocz
    hát nem szivesen öltöznék komunyistának,de menyibe kerül?:D
  • Punker
    vagy csak már túl sok hasonló hozzászólást láttam?
  • Mike at home
    üldözési mániád van, azért :))))
  • RAZOR27
    ááá így elrontani egy téket....pazarlás
  • Punker
    miért van olyan érzésem hogy nem ütöd meg a minimum korhatárt?

és egy miskolci miért nem a városi egyesületnél nézelődik? vagy onnan már elküldtek? :)
  • Punker
    értelmesen kérdezz plz.
  • dragon11
    Faq-ban olvastam bérbe adó airsoftguns ez pontosan mit takar, milyen fegyók?=) THX.
  • Punker
    kérdés hogy mikori, biztos csináltak abból is pár ezer darab minőségit, de én még olyat nem láttam senkin :)
  • Mike at home
    akkor az nem az sg volt
  • praksi
    ezt azért nem mondanám, nálunk a csapatban játszik pár katona (ugye itt a reptér), és az x éves zubbonya még mindig jobb állapotban van, mint az én utángyártott BDU-m
  • SG rock
    én mikor paintballoztam, egy fórumon kezdtem el érdeklődni és mikor először mentem fórumtalira mindenki ott volt :)
  • praksi
    az nem az igazi, csak a mintáját másolták le.
  • Punker
    hát az első nadrág a boci mintás.
  • Punker
    ilyen ruszki Y-t árulnak softair-en.
  • Mike at home
    majd egyszer, de ne fűzz hozzá túl sok reményt, fórum meet-re se nagyon szokott elmenni senki
  • SG rock
    Nem megyünk el egyszer igy fórum társaságon belül airsoftozni?
  • bardocz
    zubbony de kép nincsen...
    nadrág itt van kép

mondjuk most olvasom,hogy utánzat erős anyagból...hát nem tudom...
  • Punker
    melyik? nato woodland után gyártott szokott 5 körül lenni.
  • Mike at home
    legalább megtom melyik bolt hol van
    öcsém meg vmi pisztolyt emlegetett
  • bardocz
    pasz,valamikor jövőhét:D
  • bardocz
    pedig legiosmilitaryban 5k körül lenne a zubbony meg nadrág,akkor az utángyártott vagy hogy?
  • Mike at home
    mikor mentek? engem is érdekelne
  • Punker
    a korrupt országunk lehetőségeit kihasználva a full igazi eredeti magyar mintás gyakorló + zubbony ára kb annyi mint az én pattern multicam-em, csak a minőség maradt meg első világháborús szinten.....

mivel ennyire tré a minőség rengeteg van leselejtezve fél/harmad áron + ugye rengeteg egységet felszámoltak laktanyákat bezártak onnan a raktáron lévő cuccok nagyrésze szintén kikerült a boltokba csak keresgélni kell, de egy 4-5 ezer forintos agyon használt német gyakorló még mindig sokkal tartósabb mint 1 magyar, max kicsit megfakult.
  • praksi
    necces a dolog, egy maszka alapból 4-5 ezer forint; igazi magyar gyakorlót meg 10K alatt nem fogsz kapni (az igazi alatt értem, hogy magyar karjelzés, "Hungary" felirat, stb). ennek szimplán az az oka, hogy magyar zubbonyok nem készülnek utángyártott termékként, max. használtat tudsz kifogni. az emlegetett 22-es csapdájában 10k lett volna az igazi magyar zubbony+nadrág (használt), csak pechemre nem volt rám való méret.
    (a használtat ne úgy értsd, h lyukas, foszlik, kifakult stb; semmi baja nincs, egyszerűen a katonáknak annyi van mint a szemét, és eladnak párat a katonai boltoknak)
  • Punker
    melyik magyar ruhára gondolsz? a boci mintás vízlepergető képessége a nulla közelit súrolja alulról, ami nem árt ha erdőben akarsz fetrengeni, a reggeli harmattól is bőrig ázhat az ember.
  • bardocz
    köszi!:) így nem küldenek el első boltból:D
  • mstummer
    boonie hat a neve.
  • bardocz
    magyar ruha+sensei maszk nekem 10-15k-ból kijönne,ha találok ilyen halászsapkát(nem tudom nevét),még arra is beruháznék,szemem nagyon nem bírja a napot
  • Punker
    ne vegyél 1k-s zubbonyt, a zubbony lényege hogy tartós legyen 1 ezresért már lerongyolódott sz@rt kapsz ami átázik stb.
  • mstummer
    sztem ebből max használt mellényt veszel. Vagy használt ruhát. Vagy sisakot. De a 3at egyszerre tuti nem.
  • SG rock
    jo mehetünk max. a keleti után találkozunk. addíg meg összekaparok még egy kis pénzt.
  • bardocz
    én jövő héten mennék el bevásárolni,felőlem mehetünk együtt,igaz én útbaejteném keletit maszk miatt
  • SG rock
    van 3k pénzem, azt szánnám mellényre meg sisakra vagy zubbonyra. reélem ha használt ruha beszerezhetek egy felsőt 1k-ból meg egy mellényt max. 2k-ból
  • praksi
    öö, nem tudom mi az a hunyadi, de biztos :-)

amúgy Google powa:

A 22-ES CSAPDÁJA
    Népi Tulajdonú Háborúellenes Katonai Túlélőbolt, Hidegháborús Kutatóintézet és Kiállítóterem
    Bp. Teréz krt 22 (Bejárat Aradi utca 3 felől)
    tel.: 06-1-30-20-520
    mobil: 06-70-31-222-13, 06-70-31-222-14 (surranó forródrót)
    e-mail: [email protected]
  • bardocz
    odaolvasztani még tudod:D de nem ajánlom:)
  • bardocz
    fú,nem annak van a közelében a hunyadi?ott valahol van egy militari bolt csak az jobbra van aszem:D de ott volt űrhajóssisak is kb:D
  • Mike at home
    ezért rühelltem mindig a NiMH akksikat már a telefonoknál is
  • SG rock
    ja,de nemjó mert műanyag a test :(