Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azt irtam h kellene, szoval mit ajánlotok? gondolom az ilyen double eagle cuccok elég szarok, csak mondjuk egy M83-as belöle (m4 utánzat) meddig birja és miylen (azon kivül h müanyag😛)? vmi ilyen árkategoriáju cucc kellene

kellene vmi elsö "gagyibb" fegyo, tényleg lehet nagyon olcso, csak h lássak iylet is és ki tudjam probálni az airsoftot haverokkal, "házilag" (kb ki vmi erdöbe vagy ilyen helyre, ahol vannak fedezékek vagy tudunk csinálni)

VRSDM
valaki volt tegnap bényén?

u dont have to listen anybody else but me

DummyBoy
Taktikai Lehel hûtõszekrény 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
könnyû és halk 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
de akkor kell egy ilyen is a taktikai melleny hatuljara... <#gonosz1>

DummyBoy
Vagy pl egy fagyasztószekrény ...

hamár a technológiáknál tartunk ...

<#banplz>

Seaweed
..es a technologiak is segitik a hutest....pl ez az ugynevezett Airstripes System!
Seaweed
nincs benne semmi csoda...megfelelo helyre kell tenni a tartalyt.
Nekem is van tevepupom (Igaz nem Camelbak marka hanem Deuter, direkt 2l-es bringasoknak tervezve)..es attol marad hideg a viz +40 fok kulso homersekletnel is (ezt elso kezbol tanusithatom!!) akar orakon/fel napon at, hogy a hatizsak belseje es kulseje kozt hoszigeteles van!
Nahmost ha a viztartalyt egy szimpla hatizsakba vagy pl melleny hatuljaba teszik bele akkor egyertelmu hogy felmelegszik!

ilyenem van:
Seaweed
Jah ez baromsag...seholsincs ilyen irva a gyari kezzikonyvben..ha igy lenne akkor ott biztosan irnak! Nembeszelve a GG AEG-rol szolo tesztekben....marhasag az egesz...ugyanugy mint ahogy az LR300-hoz odairtak hogy 366FPS...ami 330 "csak"....
szeretnek "nagyzolni" ezt mar tudjuk roluk..es szerintem van egy kupac GG meg/vagy/es Systema BB-juk amit el akarnak valahogy adni...
huhh dejó hogy ilyen ivózsákos téma jött elõ 😊 Szal kinéztem magamnak egy webtex ivózsákot...csak nemtom hogy lehetne összehozni a Viper mellényemmel.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Ja ... én is csodálkoztam ám rajta ... nekem is valami noném tartályom volt, de csak a csõben lévõ viz melegedett fel ... örültem is neki napvégén 😊

Punker
én csak azt tom amit a Viper-re mondtak az alap 2000 pénzes tartállyal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Nekem ilyenem volt. A 2L-es flakon belemegy, de nekem a 3L-es viztartályom is simán elfért benne ... nekem ugyan MilTec volt, de abban Game-Wardenen egész nap hideg maradt a viz ... Szóval FMP a cucc ...

(Game Wardenen egész nap 98795673 fok volt 😊 )

Punker
igen bele megy a sima vizes zsák, csak ugye az elég gyorsan felmelegszik, amúgy nem rossz csapattársunk ezt használja.

Mersant
nekem is iylen van, hatuljába 1,5 liter viz kenyelmesen befer, talan a 2l is, de azt ne mprobaltam. camelback pasz, de iyg van viszonyitasi alapod :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Fõleg az érdekelne, hogy a hátába belefér-e a camelback. Illetve hogy van-e rá egyáltalán hely. Kép alapján, mintha lenne...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
home made digit álca teszt 😊

dronkZero
Errõl a mellényrõl van valakinek tapasztalata? Elég szimpatikus...

dronkZero
Ja, meg a reddottal is jól meg tudod célozni az elsõ irányzékot... Amikor összerakták, nem néztek bele?

Há mekkora szar szöveg hogy csak G&G és Systema lõszerrel használható 😄
Más cégek is gyártanak precíz lõszert.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

képesek voltak rá fordítva feltenni a hátsó irányzékot 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bexter
G&G CQB-R
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_57&products_id=851

Errõl a stukiról hallot vagy tud valaki valamit?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Seaweed
jolhagzik...de most vertem el cirka 130k-t masra...ez van...gyujtogetnem kell megint....
WGC-n a WGC custom fegyok csunyan le vannak arazva. Halom 230 USDbe kerul (pl VN, XM177, M16, M4) Meg van par 350 USDs is (M5, SAM-R) Granatvetos 400 ert meg ilyenek. Csak gondoltam szolok, ha valakinek kell authetntikus full metal, jo minosegu belsos AEG, az raugorhat 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

PBS FTW! <#violent><#vigyor3>
Mhosah Myth
A kép erejéig felraktam báttyám hangtompítóját az AK-mra... 😊)<#eplus2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Seaweed
szallitasi info:

Igen jol sejtettem: Angliabol Parcel Force-al rendelt cuccot hazankban a GLS hozza ki. (Megjott Eszak-Irorszagbol a bringas csomagom az iment)
Punker
tényleg nagyon szépek, bakker csak össze kaparom a lóvét 1 új stukkerra 😊

Seaweed
(ezeket direkt meghagytam 1024-esben..mert nagyon szep kepek)

nagyban

nagyban

nagyban
Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed
Seaweed
Punker
a másik dolog hogy még nem láttam olyan nagy rendezvényt ahol ne lett volna mindig 1-2 hivatásos kint játszani.....

Seaweed
Nem meglepo...plane nem egy olyan orszagban ahol mar nemelyek heccbol is feljelentik a masikat..nemhogy velt vagy valos serelembolm vagy irigysegbol..vagy eleve gecisegbol...gyokersegbol....
(huhh itt kecson hanyszor feljelentettek mar a repteret....mert hangosak a repulok....hehh rohely..mintha legalabb a repter nott volna a varosra es nem forditva....idiotak az emberek!)
Punker
nekünk is jött ki rendõr + polgárõr, de mikor látták hogy nem fát lopunk az erdõbõl ki se szálltak a kocsiból mert le volt jelentve a játék 😊

DummyBoy
Nállunk is hívtak már ki rendõrt ... ment a game, odajött két faszi hogy mit csinálnak itt? Visszakérdés? Ki akarja tudni? Valaki kihívott két nyomozót ... Srcok megmutatták mit csinálták, felhívták a terület tulaját, aki tudott rólla, aRáadásul az isten háta mögött voltunk, További jó játékot kivántak és elmentek 😊

Seaweed
jah ertem...elhagytal egy-ket vesszot:

1 bolond nõ, de mivel van yard náluk játszani, már ki se mennek
Punker
a nõ betelefonál mire a rendõrség, ja az "XY" van kint játszani és ezzel le van tudva, az egész lényege hogy a terüelten legálisan legyen a rendezvény.

Seaweed
"...1 bolond nõ de mivel van yard náluk játszani már ki se mennek. "

hat ezt nem ertem
Punker
te negatívabban látod a dolgot mint én az országot tekintve.....

" 2007 áprilisában hivatalosan bejegyezték a Magyar Airsoft Szövetséget. Alapvetõ célunk egy jól megalapozott sikeres érdekképviselet létrehozása, amelyhez minden segítséget és tanácsot örömmel veszünk!"

ha ide minél több egyesület, sport szakosztály stb belép akkor ésszel csinálva nem lesz gond, a jelenlegi törvény szerint magán területen simán játszhatsz betiltani nem fogják hiszen a paintball sincs pedig az torkolati energia alapján veszélyesebb! a gond egyedül a feleõtlen gyerekek miat tlehet mint a lenti eset is mutatja, de ezzel meg soka tnem tudsz csinálni mert hülye emberek mindig lesznek 😞

a debreceniek mondták hogy õket minden hónapban feljelenti 1 bolond nõ de mivel van yard náluk játszani már ki se mennek.

Seaweed
Baszhatod..ez magyarorszag...nem tanultal meg semmit ebben az orszagban elve?! Meg par ilyen eset, aztan ugy betiltjak mint a huzat...szervezve vagy anelkul...aztan leshetunk....mint boci a moziban!
Punker
emlékszek, de ez teljesen más kategória, 2 hülye gyerek az nem 1 nagy szervezett stb dolog, pont ezért kell az egyesületeknek szervezetten kiállni hogy az ilyen barmok ne tudják teljesen rossz színben feltüntetni a játékot.

Seaweed
nem szivesen linkele lepten nyomom indexrol mert nem egy szinvonalas sajtoanyag..dehat ha ott olvastam.... nah szal:

http://index.hu/politika/bulvar/kmmnd3176/

Jot tesz ez...hogy lelettem hurrogva anno mikor felelmeim elo lettek hozva...ugye Punker?! Emlekszel?! <#szomoru2>
Punker
nem a hongkongi postás hanem az itthoni fogja eltüntetni!

DummyBoy
A sima posta az qrva lassú, és olcsó DE!!! nem tudod nyomonkövetni a megrendelést ... magyarul, ha a legolcsóbban rendeled, nincs garancia ... ha a legelsõ Hongkongi postásnak megteccik a cucc akkor buktad!

Okés, köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod és ezt is fogom tenni.