29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9968 Odaforrasztam a p*ába a csövet és máris nem lötyög :D -
MuldR #9967 A markolat hatuljan van egy nagy kor alaku fem gyuru. Azt hatrahuzod a carry handle iranyaba. Utana a muanyag markolat folfele es lefele kiszedheto mogule. A WGC customom is olyan, hogy tepni utni vagni kell mire hatra tudom annyira huzni, hogy ki tudjam szedni. :( -
#9966 JG M16A4 rifle -
MuldR #9965 Milyen puska ez? -
#9964 ábra alapján se tom leszedni a markolatot :( letörni meg nem akarom. -
#9963 igen, húzd majd után őket rendesen. -
#9962 és itt mi lazul meg ? csavarok amik tartják a csövet vagy mi? -
#9961 majd tovább lazul az első félóra valódi használat után (értsd rohangálás vele az erdőben) -
#9960 Nem idegesítő, ha lövök észre sem veszem kicsit sem csak ha a tusnál leteszem a földre és a csönél mozgatom kicsit lehet érezni. Csavarokat nem hóztam meg ott tartok, hogy az elülső markolatot szét sem tudom szedni :D.
Fényképetz tennék be csak szar a fényképezőnk, kell bele venni memóriakártyát meg aksit és már jó is :D. -
praksi #9959 a jó ég tudja; leszállsz az Oktogonnál, és ahogy mész a Nyugati felé, a bal oldalon az első utcán befordulsz -
#9958 Ja és lökhetnél képet a kicsikéről:) -
#9957 Mennyire? Idegesítő? Csavarokat meghúztad?
-
#9956 hát egy ici picit :D -
#9955 Na mi újság? Lötyög a csöve?:) -
#9954 mek énis, mikor mész ??:D -
#9953 kb hanyas házszám?mert akkor megkeresem majd lehet azt is,csak így utcakeresőben könyebb lenne gázszámmal együtt -
praksi #9952 22-es csapdája
Aradi utcán bemész, egy pincelejáró a bolt bejárata, ott szerintem még harckocsit is adnak (de csak a pult alól :-) ) -
#9951 akkor (aksi)1500mA/(töltő)250mA*1,4 az ugye 8.4 akkor 8.4 órát töltöm ugye? -
#9950 meg ne mhagytal ki semmit, le kell meriteni (ami mar megtortent) es most rendese nfeltolteni, majd ujra meriteni stb. igaz hogy normalis formazashoz 1 normalis tolto kene... -
#9949 hát de kihagytam, szívtam :( -
#9948 nem tesz jót,de először meg kellett volna formáznod rendesen -
#9947 pfff... én megvettem és 2tárat lőttem el az eredeti töltéssel ami gyárilag rajta volt. és már lemerült. az gond ha tovább töltöm, mint amennyi kell neki? -
#9946 erről jut eszembe,hogy feltöltsem-e úja az akksimat,már jó rég volt töltve(amikor még megvettem),és azóta egyszer használtam 3-4 tár ellövésére,és jövőhétre kell,tehát érdemes rátölteni majd előtte? -
#9945 van LiPo aksi 10,8-as iszonyat megnő a tűzgyorsaság tőle, viszon az alap kábel alap motor nem feltétlenül szereti ami 8,4-re van szerelve, főleg kínaiaknál. -
#9944 M16-oshoz szerelék sín a fogantyúra kb 2500 pénz, a nagy paintball maszkoz erősen ajánlott! -
#9943 tököm televan az ilyen lehetetlen szar égetnivaló oldalakkal...
bal oldalt fontos tudnivalóknál van -
#9942 itt hol? mert ez a főoldal. -
#9941 link itt le van írva -
#9940 megformázni na:P -
#9939 magyarul pls :D mi az , hogy megormázni?:D -
#9938 aszem aksi/töltö*1,4
tehát 1500mAh/töltőé mAh és ez szorozva 1.4-el
de amúgy megormáztad az aksit? -
#9937 őőőő, és 1500mAh aksi van meddíg kell tölteni? -
MuldR #9936 Ertelmetlen a kerdes. -
#9935 ha most elkezdem tölteni, akkor kb mennyit veszít? -
MuldR #9934 Mostanaban mar lattam par li-pot. Regen kicsi volt a kapacitasuk, nemtom most mennyit birnak. -
#9933 van, csak nem nekem. -
MuldR #9932 Vegyel a boltba. Senki sem azzal a kezeben szuletik! -
#9931 Li-ion akksi nincs? csak kérdezem
vagy Li-Polimer :) -
#9930 autólámpát és dischargert honnan szüljek? 1ik sincs:( -
MuldR #9929 Dischargerrel.
Ha nincs, sokan eskusznek az autolampara. Csak vigyazni kell, ne meritsd nullara, mert akkor kuka. Ha halvanyul a fenye, akkor mar jo, lehet tolteni.